GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

-Κι επειδή βγήκα Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αυτό σημαίνει ότι θα μένω  στη Λάρισα με τους χωριάτες ; Εγώ θα συνεχίσω να κυκλοφορώ στο...

-Κι επειδή βγήκα Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, αυτό σημαίνει ότι θα μένω
 στη Λάρισα με τους χωριάτες; Εγώ θα συνεχίσω να κυκλοφορώ στο Κολωνάκι και
στα in στέκια του με τους πλούσιους φίλους μου...
Δια την αντιγραφήν
Ο Ταχυδρόμος

11 σχόλια

  1. Τα σκουπίδια της Βουλής και οι λακέδες τους ετοιμάζουν προσλήψεις 232 ημετέρων με αποδοχές ανω των 80 χιλιάδων το ετος
    http://fragixos.blogspot.com/2011/02/232-read-more-httptolimeriblogspotcom20.html

    Φολα στους πολιτικούς και τα σκουπίδια που τους υποστηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι απατεωνες πολιτικάντηδες της παρακμής και της διαφθοράς προσλαμβάνουν αλλους 232 στην Βουλή

    Φολα στο Πασοκ τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαούρτια και κλούβια αυγά στους ανικανους και προδότες πολιτικάντηδες

    Οι 232 προσλήψεις ημετέρων στην Βουλή δεν θα περάσουν στο ντουκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. YPARXH PROOPTIKH NA ANOIXTOUN OI LOGARIASMOI ELLHNWN POLITIKWN POU XEPERNOUN TA 350 DIS SE XENES TRAPEZES; ORISMENA ZWA META POU PEFTOUN SE XEIMERIA NARKH META APO KAPIA XRON.DIARKEIA XYPNOUN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πρόσεχαν αυτοί που τον ψήφισαν. Δεν ήξεραν δεν ρώταγαν ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
    Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Γεώργιε Παπανδρέου.
    Κύριοι Υπουργοί, Βουλευτές Και Βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ.
    Μέλη και Φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
    Οι στιγμές είναι ιστορικές και θα πρέπει όλοι σας να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων και σε αυτό που εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες προσδοκούσαν και ήρθε επί τέλους η στιγμή να το δούνε με τα μάτια τους, να το απολαύσουν, να το χαρούν και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Απελευθέρωση τους από τα κλειστά επαγγέλματα, από τις κληρονομικότητες τους, από τις παρακρατήσεις από ιδιώτες και Ελληνικό Δημόσιο υπέρ των ταμείων των μετεχόντων σε αυτά, από την δουλεία των πολλών υπέρ των ολίγων.
    Ο Αείμνηστος Ανδρέας Γεωργίου Παπανδρέου και ιδρυτής του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος είχε πει και είχε ξεσηκώσει και συναθροίσει γύρω του εκατομμύρια ανθρώπους με το σύνθημα Η Ελλάδα στους Έλληνες, και σε εσάς έλαχε η ιστορική στιγμή να την αποδώσετε, αφήστε στην άκρη τους κομματισμούς, αφήστε στην άκρη φίλους αληθινούς, φίλους από ανάγκη, φίλους από συμφέρον, και ελευθερώστε την Παντέρμη Ελλάδα.
    Όταν ο αείμνηστος ιδρυτής του Πασόκ, αυτός που ένωσε όλους εσάς, παλαιότερους και νεότερους στο Κίνημα του δεν είχε στο μυαλό του μόνο την ξενοκρατία στην Ελλάδα και που δεν προερχόταν μόνο από την πέραν του Ατλαντικού υπερδύναμη και άλλες, αλλά και από τους ντόπιους καταπατητές, επικυρίαρχους, αλλάζοντες και υπερφίαλους και πιστεύοντες εις εαυτόν και μόνον, συντοπίτες μας Έλληνες και Ελληνίδες.
    Γι’ αυτό έσπασε τα δεσμά της εισόδου στην Σχολή Ευελπίδων ούτως ώστε να μπαίνουν οι καλύτεροι σε αυτήν και όχι κληρονομικό και κομματικό δικαιώματι οι έχοντες τον μπάρμπα στην Κορώνη, γι’ αυτό κατέστησε τις Πανελλήνιες Εξετάσεις Αδιάβλητες με την ταυτόχρονη μετάδοση των θεμάτων από την μια άκρη της Πατρίδας μας έως την άλλη για να μην μπαίνουν στην Ιατρική Σχολή τα τυχόν ανεπίδεκτα μαθήσεως παιδιά των μεγαλογιατρών αλλά οι καλύτεροι, καθώς πίστευε στην Υγεία για ΟΛΟΥΣ και το έδειξε με το ΕΣΥ.
    Τώρα είναι η σειρά σας να πράξετε ούτως ώστε να ελευθερώσετε τα εκατομμύρια σκλαβωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων από εκείνους που έχοντας άμεση πρόσβαση στην Εξουσία άρπαξαν, θεσμοθέτησαν πιέζοντας έχοντας πρόσβαση στην Βουλή των Ελλήνων, και με την δική σας ευθύνη, δικαιώματα εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων και Ελληνίδων.
    Ελευθερώστε τους Έλληνες από τα κλειστά επαγγέλματα!!!!!!!!!!!!!!!
    Από εκείνους που όχι με τον προσωπικό τους μόχθο αλλά με το μόχθο των άλλων, απομυζώντας τους με κατώτερες αμοιβές, με παρακρατήσεις υπέρ των δικών τους ταμείων συντάξεων παίρνουν συντάξεις απίστευτα υψηλές και εφ’ άπαξ που αγγίζουν τις 250.000- 350.000 Ευρώ.
    Είτε Παίδες Ελλήνων! Αν νιώθετε έτσι….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το σχολιο κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας, της ισοτητας ,της αληθειας,του σεβασμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΕ ΜΠΛΟΚΑ ΡΕ ...ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ,
    ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΦΕΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kakies den antapokrinontai stin pragmatikotita

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί εννοείς "ποιητή" μου με το σχόλιο για τους "πλούσιους φίλους του κ Αγοραστού;"
    Έχεις δει τα περιουσιακά στοιχεία του κ Αγοραστού;
    Εάν όχι καλώς, αλλά πριν τα δεις πάρε και κανένα λοξοτανίλ μή πάθεις και ψυχικό τρα-λα-λα...και μετά θα γράφεις ότι ορθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας είναι στην "παρέα των πολύ πλουσίως καθότι είναι πολύ...πλούσιος!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά πότε πρόλαβε ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση