GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση για τις μίζες των τρόλεϊ και δικαίωση Βερελή...

Από τον Θανάση Λεπίδη Στην αποκάλυψη που έκανε από την Τρίτη το Press-gr (διαβάστε εδώ) για την "Παλιά δόξα" του ΠΑΣΟΚ π...

Από τον Θανάση Λεπίδη
Στην αποκάλυψη που έκανε από την Τρίτη το Press-gr (διαβάστε εδώ) για την "Παλιά δόξα" του ΠΑΣΟΚ που είναι κεντρικό πρόσωπο στις μίζες των τρόλεϊ..." αναφέρεται με μακροσκελές ρεπορτάζ στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα "Αποκαλύψεις".
Από την εισαγγελική έρευνα προκύπτει ότι οι δράστες των μιζών αποτελούσαν μια μικρομεσαία μαφία και δικαιώνεται ο τότε υπουργός Μεταφορών Χρίστος Βερελής ο οποίος είχε υποβάλει την παραίτησή του για λόγους πολιτικής ευθιξίας μόλς έγινε γνωστό το θέμα το 2009.
Για την υπόθεση, καλούνται ως ύποπτοι από τον ανακριτή επτά άτομα. Παλιός διοικητής μεγάλου οργανισμού της 10ετίας του 1990 φαίνεται να είναι το κεντρικό πρόσωπο. Πρόσωπο με στενές διασυνδέσεις με τα ψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ και με ορισμένους υπουργούς Μεταφορών της περιόδου 1981 – 1998 καθώς και κομματικά στελέχη του ίδιου τομέα.
Μετά το 1998, έφυγε από το δημόσιο τομέα και...
 συγκέντρωσε την επιχειρηματική δραστηριότητά του γύρω πάντα από τα μέσα μεταφοράς. Η κλήση του ως υπόπτου από τον αρμόδιο ανακριτή θα γίνει τις επόμενες ημέρες.
Η δημοσιοποίηση του ονόματός του θα προκαλέσει θόρυβο λόγω ακριβώς των μεγάλων διασυνδέσεών του. Το όνομα του περιλαμβάνεται στα στοιχεία της δικογραφίας που ήλθαν από τη Γερμανία προ 4μήνου.Ακόμη περιλαμβάνεται στους υπόπτους παλιός πρόεδρος μεγάλης ομάδας του κέντρου (διετέλεσε πρόεδρος για μικρό διάστημα το 1991). Η αστυνομία δεν έχει μπορέσει να...
τον εντοπίσει στην Ελλάδα ενώ είναι γνωστό ότι είχε εταιρία στη Γερμανία με αντικείμενο τις μεταφορές.
Ακόμη καλούνται σαν ύποπτοι ένα στέλεχος του ΗΛΠΑΠ στον οποίο εντοπίστηκε η καταβολή συγκεκριμένου ποσού, ενα στέλεχος της ΕΛΒΟ, ένας ακόμη επιχειρηματίας στο χώρο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και ο αδελφός του ποδοσφαιρικού παράγοντα που αναφέραμε παραπάνω.
Επίσης ολοκληρώνεται η προανάκριση και για τις προμήθειες λεωφορείων της ΕΘΕΛ από το έτος 1998.

4 σχόλια

  1. Hi guys,

    Do you want to watch I am Number Four online? It is not released yet but you can watch it already!

    Click here to [url=http://watchiamnumberfouronline.com/watch-i-am-number-four-online-free.php]watch I am number four online[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τί έγινε ρε παιδιά; Ακόμα στο ψάξιμο και την προσπάθεια εντοπισμού είμαστε; Σωτήρες μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και προς την συμπολίτευση και προς την αντιπολίτευση από την άκρα Δεξιά έως την άκρα Αριστερά.
    Όποιος γνωρίζει το πώς θα βγούμε από αυτό το λάκκο με τα σκατά που μας ρίξατε όλοι μαζί, εσείς οι μορφωμένοι στο κομματικό γίγνεσθαι αλλά και σπουδαγμένοι δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί κλπ, κατέχοντες πολιτική θέση, αλλά και εκτός πολιτικής να το πει με λεπτομέρειες, μέχρι δεκάρας αλλιώς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!.
    Και προπαντός τις συνέπειες για την κάθε κίνηση που θα γίνει ή και που δεν θα γίνει!
    Και να πει τόσο χρωστάμε, τόσο μπορούμε να δώσουμε, τόσο μπορούμε να κερδίσουμε κάνοντας αυτό, τόσο μπορούμε να κόψουμε από έργα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από Άμυνα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από κοινωνικές παροχές , τόσο από μισθούς, τόσο από παιδεία, αυτό μπορούμε να το πουλήσουμε, αυτό μπορούμε να το νοικιάσουμε, αυτό το έργο μπορούμε να κάνουμε, και οτιδήποτε άλλο αλλά με λεπτομέρειες και όχι με αφορισμούς του τύπου ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο γιατί τα είδαμε και τα εκτός αυτών τι σκατά είναι, και όποιος ονειρεύεται Αφρική, Ασία ή Νότια Αμερική ο δρόμος είναι ανοιχτός!
    Αλλιώς το, ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια το ξέρει και η κουτσή Μαρία, γι’ αυτό και εσείς βγάλετε το σκασμό και σκύψετε πάνω από το Εθνικό μας πρόβλημα όλοι μαζί και μην λέτε ότι άλλοι ξέρουν και άλλοι δεν ξέρουν, ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΤΕ, αλλά για το συμφέρον της παράταξης σας κάνετε άλλοι τους ανήξερους και άλλοι τους φωστήρες.
    Όλοι ξέρατε πως και η τελευταία δεκάρα που ζητούσατε και απαιτούσατε για το ένα ή για το άλλο ήταν από δανεικά και όμως σαν άφρονες και ανεύθυνοι το κάνατε, προκειμένου όλοι σας να ικανοποιήσετε την εκλογική σας πελατεία ή να αποκτήσετε και άλλη πέραν αυτής που είχατε.
    Γι’ αυτό και πάλι σας λέω όπως και παλιότερα συμμαζευτείτε και συμμαζέψετε τα οικονομικά μας αλλιώς ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
    Υστερόγραφο, αν δεν έχετε σοβαρή πρόταση να καταθέσετε βγάλετε το σκασμό και αφήσετε αυτούς που φορτώθηκαν το σταυρό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ να δουν τι θα κάνουν μόνοι τους, το να παπαρίζετε δεξιά και αριστερά σαν παπαγάλοι ούτε αυτούς ωφελεί ούτε και εσάς, και στο κάτω κάτω αν τα παρατήσουν και έρθει η σειρά σας που δεν το θέλετε, θα δείτε ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση