GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση και ξύλο στο ΙΚΑ - ξέσπασαν στον Ρ. Σπυρόπουλο...

Από το http://www.madata.gr/ Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές στα ιατρεία του ΙΚΑ όλης της χώρας, καθώς έχ...

Από το http://www.madata.gr/
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές στα ιατρεία του ΙΚΑ όλης της χώρας, καθώς έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα από τις απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των προηγούμενων ημερών αλλά και την εφαρμογή του νέου συστήματος. Το τηλεφωνικό κέντρο 184 για τον ορισμό νέων ραντεβού δεν λειτουργεί ομαλά, καθώς όλοι προσπαθούν να πιάσουν γραμμή με αποτέλεσμα το σύστημα να έχει... κλατάρει, αν και πλέον έχει παραταθεί η λειτουργία του ως το βράδυ.
Κατόπιν τούτου, κατά εκατοντάδες οι ασφαλισμένοι σπεύδουν στα διάφορα υποκαταστήματα από τα ξημερώματα και στήνονται σε ουρές, με την ελπίδα ότι θα εξυπηρετηθούν, ενώ δυσλειτουργίες δείχνουν να υπάρχουν και στο νέο σύστημα των συμβεβλημένων γιατρών.
Σκηνές απείρου κάλους σημειώθηκαν μάλιστα στο ΙΚΑ Νέας Ιωνίας, όπου η οργή ξεχείλιζε από τους ασφαλισμένους με αποτέλεσμα να...
 ξεσπάσουν πάνω στον διοικητή του ιδρύματος Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος έσπευσε για να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος του προβλήματος. Ο ίδιος άκουσε με υπομονή τα προβλήματα πολιτών και ζήτησε και από την δική τους πλευρά υπομονή, εκτιμώντας ότι θα χρειαστούν μία με δύο εβδομάδες για να αρχίσει να λειτουργεί το σύστημα.
Πάντως, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στις κάμερες ήταν απείρου κάλους, αν και στο τέλος επικράτησε ηρεμία και ο κ. Σπυρόπουλος έπιασε κουβέντα με αρκετούς από τους ασφαλισμένους, καταγράφοντας τα παράπονά τους και προσπαθώντας να δώσει λύσεις on camera.

5 σχόλια

  1. Θυμαται κανεις ποσες δεκαετιες το λυνουν το προβλημα του ικα?
    Ολο υποσχεσεις οτι θα το λυσουν σε δεκα μερες ακουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝαδιωχθουνδικαστικαοσοιδιετελεσανΥπουργοιΟικονομικωναποτο1974μεχρισημεραγιακακηδιαχειρισητουΔημοσιουΧρεους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι τον είδαμε τον κύριο Σπυρόπουλο οn camera!!!! Καλά λίγη τσίπα δεν του έχει απομείνει ,του Διοικητή του τρισάθλιου ΙΚΑ, να παρετηθεί. ΕΛΕΟΣ πια με όλους αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. IKA βάρεσε διάλυση?
    Τρίζουν τα κόκκαλα του ιδρυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΤΑ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΠΑΓΚΑΛΟΣΠΥΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΛΗ ΜΑΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση