GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δύναμη των πιράνχας ή η σιωπή των αμνών;‏...

Tης  Ντόρας Μπακογιάννη  προέδρου  της Δημοκρατικής Συμμαχίας http://www.aixmi.gr/ Η στατιστική λέει ότι τα τελευταία 25 χρόνια στ...

Tης Ντόρας Μπακογιάννη
 προέδρου  της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Η στατιστική λέει ότι τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα οι υπουργοί Υγείας παρέμειναν κατά μέσο όρο 18 μήνες στο υπουργείο τους. Όλοι ή σχεδόν όλοι, είχαν να πουν μια λέξη για τα «πιράνχας» του ΕΣΥ, για τις συγκρούσεις συμφερόντων στο χώρο της Υγείας, αλλά όπως αποδεικνύουν οι διάφορες εκθέσεις από αυτήν του ΟΟΣΑ μέχρι των Επιθεωρητών Υγείας, σχεδόν τίποτα αποτελεσματικό δεν έγινε για να παταχθούν αυτά τα φαινόμενα.
Η αλήθεια είναι ότι, όπως και σε όλο το δημόσιο τομέα έτσι και στο χώρο της Υγείας. κανείς δεν μετράει τίποτα. Είναι κοινό μυστικό ότι οι διοικήσεις των νοσοκομείων δεν ελέγχουν τους προϋπολογισμούς τους, κανείς δεν έχει εργαλεία ή κίνητρο να ελέγξει το κόστος των υπηρεσιών που παρέχονται, κανείς δεν νοιάζεται για την εξέλιξη των δαπανών. Αυτό εξηγεί γιατί ...
ο χώρος της Υγείας συμβάλλει καθοριστικά στον εκτροχιασμό των δημόσιων ελλειμμάτων και του χρέους.
Εξηγεί, όμως, και το γεγονός ότι οι δαπάνες για τα φάρμακα στην Ελλάδα μέσα σε δεκαπέντε χρόνια επταπλασιάστηκαν. Από 413 εκατομμύρια ευρώ, το 1990 έφτασαν τα 2.916 εκατομμύρια ευρώ το 2004. Και αυτό μπορεί να οδήγησε, για παράδειγμα, τις τέσσερις μεγαλύτερες εταιρείες φαρμάκου στη χώρα μας το 2005, να έχουν απόδοση κεφαλαίων  της τάξης του 36,2%, που αποτελεί όνειρο για τις περισσότερες εταιρείες, οδήγησε όμως και τα ασφαλιστικά ταμεία σε αδιέξοδο.
Αλλά εξηγεί και αυτό που καταγράφει η έκθεση του ΟΟΣΑ, ότι «για τους ιατρικούς εξοπλισμούς, όπως ένας βηματοδότης, ένας γιατρός θα λάβει το 15% της συνολικής τιμής της συσκευής».
Τα πιράνχας έχουν δύναμη -αυτό, πλέον, το ξέρουμε όλοι. Τόση ώστε, αν και εκτοξεύτηκαν οι δαπάνες της Υγείας στο 12% του ΑΕΠ για το 2009, το σύστημα Υγείας να χρεοκοπήσει. Αυτό το αντιλαμβάνεται, πλέον, και η κοινή γνώμη. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεται είναι πόσο θα κρατήσει η σιωπή των αμνών. Πόσο θα κρατήσει η «ομαδική τύφλωση», που δεν μας επιτρέπει να αντιδράσουμε στη σύγκρουση συμφερόντων που εξελίσσεται και η οποία απομυζά το υστέρημα των φορολογουμένων και εκμεταλλεύεται τον πόνο των ασθενών.
Οι υπερτιμολογήσεις στο χώρο της Υγείας για τα ιατρικά υλικά και τη φαρμακευτική δαπάνη είναι, ίσως, το μεγαλύτερο διαχρονικό σκάνδαλο.  Δεν είναι, όμως, σκάνδαλο απαράγραπτο. Τα βασικά στοιχεία είναι σήμερα γνωστά. Τα ομολογεί ακόμη και ο σημερινός υπουργός Υγείας, ο οποίος αναφέρεται σε «ενδιάμεσους», οι οποίοι επωφελήθηκαν κατά μεγάλο βαθμό από αυτές τις πρακτικές. 
Οι πολίτες  ζητούν τον λογαριασμό . Είναι εντυπωσιακό ότι οι πολιτικές δυνάμεις, σχεδόν στο σύνολο τους, ακολουθούν τη μέθοδο του «καλού οφειλέτη: Ούτε αρνούνται, ούτε πληρώνουν». Όλοι μιλούν γενικώς και αορίστως ότι θέλουν να λάμψει η αλήθεια, αλλά «την κατάλληλη ώρα» – που προφανώς θα είναι μετά την παραγραφή. Μόνη πειστική απάντηση, σ΄ αυτήν την εποχή της απαξίωσης της πολιτικής είναι ο πολιτικός κόσμος να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για να σπάσει η σιωπή των αμνών. Γι΄ αυτό προτείνω, με υπομονή και επιμονή,  όλα τα κόμματα της Βουλής να συναινέσουν στη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της υπόθεσης αυτής που θα δώσει συγκεκριμένες και δίκαιες απαντήσεις στους πολίτες.

23 σχόλια

  1. Kυρια μου
    Γιατι δεν ζηταγατε ελεγχο και τοτε που εισαστε στην κυβερνηση?
    Τι εκανε ο Κακλαμανης η ο αστειος Αβραμοπουλος στον τομεα της υγειας?
    Τοτε δεν τα γνωριζατε ολα αυτα?
    Επιφοιτηση του Αγιου Πνευματος εχετε παθει μετα την αποχωρηση σας απο την νουδου?Ποσες δεκαετιες ειστε στην πολιτικη?
    Τωρα απο παρθενογεννεση μπηκατε?
    Οτι και να διαβασετε στα σχολια..το αξιζετε απολυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σεις, δημοκρατκή συμμαχία δε λέγεται και το κόμμα του κουβέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Ρέππα και οι λοιποί ρουφιάνοι της τροϊκαν0-τραπεζο-συμμορίας.

    Μην μας κουνάτε το δάκτυλο.

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!

    Βάλτε το δάκτυλο εκεί που ξέρετε !!!

    Βάλτε πρώτα φυλακή τους τραπεζίτες που ρήμαξαν την χώρα, τους τοκογλύφους, τους μαυραγορίτες και μετά ελάτε να μας ζητήσετε να πληρώσουμε.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ Κ......ΛΟ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φταει ο δικομματισμός. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καψαμπέλη,
    ό κόσμος καίγεται κυριολεκτικά καί αναρτάς ανούσια σχόλια καί συνεχίζης νά μαλακίζεσαι μαζί μέ τόν Παπαγιάννη καί τήν Ντόρα!!!!!!


    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ.

    Άσχετο μέ τό θέμα αλλά λίαν σοβαρό.
    Αντιγραφή από τό antinews

    Quote

    Λάβαμε και δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το εξής μήνυμα:

    Kαλούμε όλες τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όλους τους υπέρμαχους της ελευθερίας και όλα τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης εντός και εκτός της Αιγύπτου να παρέμβουν άμεσα και να υπερασπιστούν τις ειρηνικές μας διαδηλώσεις από τη βάρβαρη επίθεση της ασφάλειας εναντίον των διαδηλωτών. Σε αυτή την επίθεση χρησιμοποιούν όλων των ειδών τον οπλισμό (μαχαίρια,δακρυγόνα,μολότοφ,γκλομπ εκκένωσης ηλεκτρισμού), προκειμένου να σπείρουν τον φόβο ανάμεσα στους διαδηλωτές. Όπλα τα οποία είναι παράνομα σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη και ενάντια σε οποιαδήποτε αντίληψη περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Μέχρι σήμερα υπάρχουν πάνω από 270 νεκροί και τραυματίες και η αστυνομία συνεχίζει να προστατεύει τους υπέυθυνους αυτών των εγκλημάτων.

    Αξίζει ακόμη να αναφερθεί ότι η κυβέρνηση έχει μπλοκάρει κάθε πρόσβαση στο internet αλλά και στην κινητή τηλεφωνία ώστε να εξασφαλίσει ότι οι φωνές μας δεν θα φτάσουν στα μέσα ενημέρωσης.

    Χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά και όλων των υπέρμαχων της ελευθερίας ανά τον κόσμο, ώστε να σταματήσει αυτή η σφαγη.

    Αυτό που σημβαίνει στην Αίγυπτο είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

    Σας καλούμε απελπισμένα να δείξετε την άλληλεγγύη και την υποστηριξή σας στον αγώνα μας.

    Κίνημα νεολαίας 6ης Απριλίου

    Κίνημα Αιγυπτιακης Αντίστασης

    Unquote.

    Σχόλιον.
    Πώς θά δείξουμε τήν αλληλεγγύη ΜΑΣ στόν δοκιμαζόμενο Αιγυπτιακό Λαό?????

    Ή Αιγυπτιακή πρεσβεία στήν Αθήνα,ή Πλατεία Συντάγματος καί τό Μπουρδέλο-Βουλή,ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!!!!

    ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!


    Είναι εξαιρετικά σημαντικό,διά τήν βοήθειαν τού Αιγυπτιακού Λαού,τό παραπάνω μήνυμά του,νά τό διαδώσουμε μέ κάθε μέσο ΠΑΝΤΟΥ (Blogs,facebook, sms κ.λ.π.)!!!!!

    ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!



    Medo!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ (ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ) ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ.


    ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ....ΠΟΙΑ??? Η ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΤΗΣ SIEMENS ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Θ' ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΓΚΑ ΡΕΠΠΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΡΟΧΑΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ.


    ΡΕ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΣ, ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΖΑΠΑΤΖΗΔΕΣ???


    ΚΑΛΑ ΣΕ ΣΤΟΛΙΖΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΖΟΥΔΑΚΙ) ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ....


    ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑΚΛΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...(ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΑΙΜΟ) ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΝΟΥ ΣΑΜΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. yp-gr@yme.gov.gr στειλτε του ενα μυνημα στο δικο του μαηλ,για τον ρεππα λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυρία μου δεν εννοείς να καταλάβεις,μαζί με τον υπόλοιπο πολιτικό συρφετό,ότι οι πολίτες είναι ακραία εξοργισμένοι μαζί σας και συνεχίζετε να προκαλείτε......
    Σχετικά δε με τα γραφόμενα σου,είσαι και συ μέρος του προβλήματος στο μέτρο που σου αναλογεί γιατί δεν έκανες τίποτε απολύτως γιά να διορθώσεις έστω κάτι,μιάς και το μόνο που σε ένοιαζε ήταν τα αξιώματα και οι πολυθρόνες.
    Άρα καταγγέλλοντας το σύστημα,καταγγέλεις τον εαυτό σου.
    1,8 %.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμα αρχισε να μιλάει και η πρώτη μίζα , η ξοφλημένη η Μητσοτάκη , την βάψαμε...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η "στερνή μου γνώση,νά σ΄είχα πρώτα"
    γιά σένα είναι ψέμα.
    Ήξερες καί τίποτα δέν έκανες.
    Απέτυχες....,άντε νά καλλιεργήσεις
    τσιτσίραβλα.
    Συγχίζομαι πού αναρτούν κείμενα,
    προοριζόμενα γιά λοβοτομημένους.
    Χειρότερα,γιά κομματόσκυλα φιλόντα
    κατουρημένες ποδιές.
    Τουλάχιστον αρκετά μπήκαν μπήκαν
    στή φωλιά τους γιά ξεχειμόνιασμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΕΔΡΟΣ του κωλου μου3 Φεβ 2011, 4:34:00 μ.μ.

    γεμισαμε προεδρους




    εργατες μηδεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6000 ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ανθρώπους έβαλε με τον μπαμπά της μόνο στην ΔΕΗ σε μια εβδομάδα μέσα, άλλοι λένε σε τρεις μέρες, πριν τους ρίξει από την κυβέρνηση ο Σαμαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πασοκ

    Ερχεται κοινωνικη εκρηξη...
    να μαζευτουν οι τραπεζες...

    Να γινει η νεα Σεισαχθεια ειπε σημερα σην Μηλιωνη ο δρ Κουτσουκος...

    Επιμήκυνση του χρόνου καταγγελίας της σύμβασης, από τους 3 μήνες στους 6 μήνες ή στο 1/3 της συνολικής οφειλής των δανείων και ρυθμίσεων

    Απο 24 Φλεβαρη αρχιζει η εξεγερση...

    Νωντας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kyria pipa nomizo vriskesai se pliri sinxisi

    an nomizeis oti me to geroramolimento ayto ton ipopsifio nomarxh gia to iraklio pu eixes.. kai ton ergolabo ton aygenaki tha rokaniseis to samara eisai bathia nyxtomeni

    apedikses apla gia ti nea dhmokratia oti eisai mia anipomoni mularokavala kai telika kakos politikos

    oso giafta ta mpumpukia pu exeis apo ti kriti kai se akoluthun (px aygenakis) den mas einai diolu parakseni i kinisi tus,, mias kai otan kibernusate ekane meletes kai ergolabies gia ergostasia paragogis krasiou me tus pasokatzides kai propanton me aytus pu organomena xtipusan ti nea dhmkratia ..xarisma su loipon tetoioi politikoi

    ti politikoi ...i "pswlh tu lagu" ginan politikantides twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και γιατί δεν την κάνει τέλος πάντων το ΠΑΣΟΚ και αυτή την εξεταστική; Ξέρει κανείς να μου απαντήσει;

    Μήπως δεν θέλει να αποσταθεροποιείσει την ΝΔ; Με 8 μονάδες διαφορά που δίνουν τα γκάλοπ γιατί να την ... πληγώνει;

    ΜΚΑΤΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αει μαρηηηηηηηηηή!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OΥΣΤ ....στη κρεμαλα κι εσυ με τη σειρα ...ολοι σας ...

    θα το σφίξουμε πολυ το ζωνάρι ....ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ...και συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και η πρώτη μίζα .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΑΝ ΘΕΑΤΗΣ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ – ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ , ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΔΥΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΗ , ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΝΤΟΡΑ.

    ΠΡΩΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ:
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
    (και μηδέποτε ερευνηθεντα) ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ
    ΗΣΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ Η ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ;
    (ενδεικτικά αναφέρονται SIEMENS, ΑΕGEAN, ΑΓΕΤ , ΟΜΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΗΝΟΥ ΚΑΙ ΒΟΛΟΥ , ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ , ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΛΟΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ EXPRESS ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ., Κ.Τ.Λ.).
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ (ενδεικτικά αναφέρονται ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ((μετά της πρων συζυγουΜαρεβας ), ΙΣΙΔΩΡΟΣ σύζυγος, ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΣ υπάλληλος,, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ - ΝΤΟΡΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και λοιποί διαχρονικοί ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΕΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ,.
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ (από το προσκήνιο η το παρασκήνιο ) Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΑ γνωστά ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ
    (ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ )

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ:

    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΑΣΚΗΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΑ , ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ;
    (τι τέλος πάντων θα ήθελε να εντόπιζε και να κατέγραφε υπέρ της ένας μελλοντικός αντικειμενικός προσωπογράφος;)
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΠΕΡΙ ΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΨΟΓΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ (ΝΤΟΡΟΛΟΓΙΕΣ).

    EΜΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.
    ΤΟ ΩΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κακομαθημένη συμμαθήτρια του Χριστοφοράκου, τοποθέτησε- διόρισε ολα τα λαμόγια της Νέας Δημοκρατίας που καταχρέωσαν το κράτος και ξευτέλισαν κάθε έννοια αξιοκρατίας,ισονομίας ,διαφάνειας,και...

    Τώρα συνεχίζει το πολιτικό της κατήφορο ,το αυτομαστίγωμα χωρίς τσίπα και χωρίς ντροπή .

    Τι νέο μπορεί να προσφέρει σήμερα η αμνήμων Ντόρα , το οποίο δεν μπορούσε ή εμποδίστηκε να προσφέρει η εξέχουσα προσωπικότητα της , όταν είχε κάθε εξουσία, είτε ως πρώτη βουλευτής, είτε ως υπουργός Εξωτερικών , είτε ως Δήμαρχος.

    Όμως, η αχαριστία είναι ίδιον των αχυρανθρώπων και των μικρών… Σήμερα, μπαμπάς και θυγατέρα,
    ξεσπαθώνουν με οργή και μίσος κατά αυτών που τους ανεχτήκαν ,τους εκμεταλλεύτηκαν και τους άρμεξαν….

    Το ΔΗ.ΣΥ. θα μείνει στην ιστορία, ως το πρώτο κόμμα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από ένα…. καπρίτσιο ενός κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου, με τις ευλογίες του πατέρα της γνωστού εφιάλτη της Δημοκρατίας και γεννήτορα της Ντοροφαυλοκρατιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ,ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ , ΟΙ ΠΙΡΑΧΝΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ.

    Η παρουσία και μόνον αυτού του φθηνού κλώνου του Μητσοτακισμού (η ενσάρκωση της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ) στην πολίτικη σκήνη υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί τροχοπέδη για την ανάταση της χωράς.

    ΝΤΟΡΑ ΤΩΡΑ ΓΕΡΑ… ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ… ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ…
    ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΨΙΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

    Η ΝΤΟΡΑ ,Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ,Ο NTOΡΟΥΛΗΣ ,
    Ο ΛΟΥΛΗΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΦΟΥΦΛΗΣ, O ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΟΥΛΗΣ , ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΥΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ , ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι αξιο επιστημονικης ερευνας το θρασος αυτης της Γυναικας.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση