GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άνθρωποι με ήχους ζώων»…

Toυ Τζιμπρίλ Σισέ http://www.aixmi.gr/ Μου είναι δύσκολο να περιγράψω και να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ίσως γιατί πιστεύω...


Toυ Τζιμπρίλ Σισέ
http://www.aixmi.gr/
Μου είναι δύσκολο να περιγράψω και να πάρω θέση για ό,τι συνέβη στο ντέρμπι. Ίσως γιατί πιστεύω πως θα δώσω αξία σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν. Ανθρώπους που, για να περιγράψουν κάτι το διαφορετικό, χρησιμοποιούν ήχους ζώων.
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι απλή… Πάρτε τα παιδιά σας και πηγαίνετε στο γήπεδο το weekend. Το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδατε μετά την λήξη του ντέρμπι. Το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, είναι χαρά, είναι πολιτισμός. Ας μην...
 κάνουμε τη χάρη σε κανέναν από τους ανθρώπους που μας διώχνουν…

20 σχόλια

  1. Ο πολύ συμπαθής ποδοσφαιριστής έχει απόλυτα δίκαιο. Είναι πολύ επιεικής για τους τύπους αυτούς που έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα.
    Υποτιμά όμως τα ζώα. Θα έπρεπε κατά την άποψή μου να χρησιμοποιήσει τη λέξη άδειων τενεκέδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ντερμπυ εχει απολυτο δικιο,αν και Ολυμπιακος πιστευω οτι οτι εγινε αποτελει αισχος,αλλα να θυμαται και οτι ο Παο ειναι το αλλο ποδι της σαπιας καρεκλας που λεγεται Ελληνικο ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατοπιν εορτης ολοι τιμητες το παιζουν...Ο φοβερα αξιοπρεπης
    Κυριος "Με πηδηξαν" δικαιουται
    να κανει πολιτικη και να το παιζει
    υπερανω αφου οι μπανανοπληκτοι
    ελληνες και ειδικα αυτοι των γηπεδων
    παντα κρεμονται απο τα χειλη των
    καλοπληρωμενων παιχταραδων τους..
    Αλλη μια αστεια και υποκριτικη βδομαδα στο Μπανανισταν μια απο τις απειρες που θα ζησουμε απο δω και περα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτα γινονται οταν το ποδοσφαιρο το ελεγχουν οικογενειες απατεωνων και μεγαλολαμογιων με τροπο ζωης βαρωνου κοκαινης (Μαρινακης, Κοκκαλης, Κοσκωτας και Σαλιαρελης για τους παλιοτερους, Βαρδινογιαννης, Πατερας, κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dear Djibril
    I hope you will read my comment.

    I support Olympiakos,but I respect you a lot as a player,and I feel shame of what happened that Saturday.
    This has nothing to do with the real holy idea of athletism and all the healthy minded people are against of those happenings of violence and of course against racism,and believe me,healthy minded fans are the majority.

    I woul'd like to see you recalling your decision to leave my country at the end of the season,and to stay.

    With all my respect,I feel realy-realy sorry,the least I can do is to apologize.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. WIKIREDIA, πληκτρολόγησα "Τζιμπριλ Σισέ" και έπαθα σοκ.
    Και μετά μιλάμε για βάρβαρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Wikipedia: Όποιος θέλει να μάθει τι είναι βαρβαρότητα ας πληκτρολογήσει "Τζιμπριλ Σισέ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ως πότε θα μας βασανίζουν οι νάρκισσοι μονομάχοι και οι διχαστικοί ιδιοκτήτες τους;
    Ώσπου σε λίγο τα ηφαίστεια, που μπήκαν σε περίοδο υπερδιέγερσης, θα ισοπεδώσουν τις Πομπηίες του τζόγου και της δυστυχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Οκτώβριο του 2005 στα Ντόκλαντς, κατά τη διάρκεια διαφήμισης στην οποία θα διακωμωδούνταν ένα παιχνίδι μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας, ένα 15χρονο αγόρι, αντί να σηκώσει τα χέρια του, έβαλε τον αντίχειρα στη μύτη και άρχισε να κοροϊδεύει τον Σισέ. Ο Γάλλος απάντησε χτυπώντας το στο κεφάλι και η αστυνομία του έδωσε προειδοποίηση για κοινή επίθεση.
    Τον Ιανουάριο του 2006, ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία έκανε λόγο για επίθεση του Σισέ στην έγκυο στον όγδοο μήνα γυναίκα του. Ο Σισέ οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου φέρεται να αποδέχθηκε την επίθεση και αφέθηκε ελεύθερος με νέα προειδοποίηση.
    Ο Σισέ συνελήφθη την 1η Απριλίου του 2009 με την υποψία επίθεσης σε μία γυναίκα έξω από ένα strip club στο Νιούκασλ και μετά από ανάκριση και καταβολή εγγύησης, αφέθηκε ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΓΑΛΕ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ) ΚΡΑΔΑΙΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΣΑ (ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ).

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ....

    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΣΤΟΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΧΥΛΟΤΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΑΣ ΚΑΛΑ ΤΟ ΤΟΠΙ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ 3 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ....ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ.

    ΑΣΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ (ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΤΕ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ), ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??/ ΕΝΑ ΑΣΗΜΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΧΟΜΠΥ (ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.


    ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΣΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΞΙΞΕΤΕ..

    ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΟΥ, ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΜΑ ΑΓΡΙΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ......ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ...ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ....ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα καλά,αλλά....αλλά έπρεπε νά
    γράψεις καί στίς 2 πράσινες φανα-
    τοφυλάδες καί νά τούς απαγορέψεις
    νά σέ φωτογραφίζουν στή 1η σελίδα
    ώς τόν απόλυτο γαμήκουλα.
    Τό ίδιο ισχύει βέβαια καί γιά όλες
    τίς φανατοφυλάδες καί τούς παίκτες
    πού έχουν καί αυτοί μερτικό στήν
    εξαθλίωση τών βλακών οπαδίσκων.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολιτισμός έ; τσσ τσσ
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελεος με τον Σισε!!!μιλαει για πολιτισμο αυτος που στην Αγγλια εδερνε 15χρονα παιδακια,πορνες και την 8 μηνων εγκυο πρωτη συζυγο του!!!αυτοι που τον θαυμαζετε για γκουγκλαρετε λιγο...να διτε περι ποιου φυντανιου προκειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τσιχλίμαγκα το προχώρησες πολύ. Απόψε το βράδυ είδαμε και το βίντεο με εσένα και το άλλο κουμάσι το Τζόρβα. Δεν μας είπες φιλοξενούμενε και τις εντυπώσεις σου από το κυνήγι που έφαγες με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όχι τη ψωλιά κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά μετά το πέρας από τους πολιτισμένους παναθηναικούς. Και που είσαι. Επειδή με άγγιξε που μας είπες βαρβάρους θα σου καταθέσω και μήνυση. Γιατί μάλλον κατάλαβες λάθος ότι απολαμβάνεις τα "προνόμια" που παρέχει ο Συνασπισμός στα υπόλοιπα κουμάσια που βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλαμε για μεγαλο ΒΛΗΜΑ ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τετοιο θρασος δεν εχω ξαναδει στην Ζωη μου, Γραψτε το ονομα του στο GOOGLE WIKIPEDIA να δειτε γιατι νουμερο μιλαμε, που θελει να μας πουλησει και πολιτισμο ο Τραχανοσουπας.
    ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε παιδια φιλοι του Παναθηναικου, μπορει να ειμαστε αντιπαλοι αλλα δεν πρεπει να αφηνουμε να μιλαει ετσι αυτο το Σεσκουλο για τους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι ποινή είναι αυτή. Τον ξέσκισαν τον Γαύρο. Μπράβο πάντα τέτοια. Τώρα μπορείτε να ξυλοκοπείτε άνετα τους αντιπάλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δύο μήνες μόνον στον Μητρόπουλο και καπάκι μείωση της ποινής του Χάβου. Τυχαίο ??? δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση