GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθημερινότητα...

 Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/ Καθε μερα ξεκιναω και κανω ακριβως τα ιδια πραγματα με την προηγουμενη,κουραστικη η ρουτινα ...

 Από το http://harrytsopanos.blogspot.com/
Καθε μερα ξεκιναω και κανω ακριβως τα ιδια πραγματα με την προηγουμενη,κουραστικη η ρουτινα αλλα και να ηθελα να την αλλαξω θα ηταν αρκετα δυσκολο με δεδομενη την οικονομικη μου κατασταση, ξυπνωντας αρχιζει το αγχος..... δεν το ψαχνω ερχεται μονο του,η κυρια σκεψη μου ειναι οτι ξεκιναει αλλη μια ημερα που δεν εχω δουλεια,κοντευει να κλεισω δυο χρονια τωρα και λυση δεν βρισκω,φυσικα εχω προσπαθησει αρκετα,δεν θα ελεγα πολυ γιατι η διαθεση μου δεν ειναι παντα οπως εγω την θελω και ετσι αναλογα με το πως νοιωθω ξυπνωντας... ετσι συνεχιζω και την μερα μου.
Κοιταω τις αγγελιες, βλεπω οτι δεν υπαρχει τιποτα,σκεπτομαι ποσοι αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα με μενα και ....
αλλαζω θεμα,συνηθως μετα τρωω κατι και καθομαι στο πι-σι να περασει λιγο η ωρα.
Αν δεν εχουν απεργια τα λεωφωρεια ξεκιναω για το νοσοκομειο,ειναι μια ψυχοφθορα διαδρομη που με βγαζει τελικα εκει στο δωματιο της μητερας μου,εξη μηνες τωρα καθε μερα,παλιοτερα με την αποκλειστικη πηγαινα 3 φορες την εβδομαδα,αλλα να τι καταφερα,να την παρατησουν και να κοντευει να πεθανει απο αδιαφορια,δεν δουλευω που δεν δουλευω ειπα,θα πηγαινω εγω καθε μερα.
Το ανεργιας τελειωσε,περναω με κατι οικονομιες δικες μου και....την συνταξη της απο τον ΟΓΑ απο αυτην... 340 ευρω ψωνιζω και τα δικα της πραγματα,μπισκοτα,νερα,φρουτα,δεν θελω να της λειπει κατι και συνεχεια φροντιζω να τα εχει εκει αν τα ζητησει.
Ξεχναω τους λογαριασμους,μερικες φορες δεν ανοιγω τους φακκελους,τελικα με προσπαθεια καταφερνω ακομη και τους πληρωνω,δεν ειναι πολλα τωρα που ειμαι μονος,κανω και την σχετικη οικονομια και τα φερνω βολτα.
Καθαριοτητα κανω οποτε εχω διαθεση,και φαγητο το ιδιο αλλα συνηθως μαγειρευω κατι να κρατησει 2-3 μερες.
Με τις απεργιες των λεωφωρειων εχω νευριασει,εμας ταλαιπωρουν,λες και ο Ρεππας παιρνει λεωφωρειο; και με τις αυξησεις σε ολα εχω νευριασει,νοιαζονται εμεις που δεν εργαζομαστε πως θα τα βγαλουμε περα;
Μονη επαφη με τον κοσμο το πι-σι,διαβαζω πολυ,νευριαζω περισσοτερο,κυριως με το θεμα που μας περνανε ηλιθιους και μας κοροιδευουν,νευριαζω και με εμας τους Ελληνες,τι βρισιδι διαβαζω σε αυτα τα σχολια στα ιστολογια,δεν ντρεπομαστε λεω να μας πηδανε χωρις σαλιο και εμεις εκει,να βριζομαστε μεταξυ μας.
Μερικες φορες που δεν εχω κοιμηθει καλα το βραδυ ξεραινομαι το απογευμα στον υπνο, μετα αντε να κοιμηθω παλι το βραδυ,και παει ετσι μερες,και παλι το επομενο πρωι τα ιδια,και περναει η μερα ετσι,ρωταω φιλους,γνωστους..καμια δουλεια;
Ποια δουλεια σε λιγο ολοι θα εχουμε χειροτερα,που θα βγαλει σκεπτομαι η κατασταση..δεν παει παρα περα,με πιανουν τα πιο πεσιμιστικα μου και ....ασε μην τα λεω και ολα.
Λυπαμαι που μας εφτασαν ως εδω και νευριαζω με ολους τους,δημοσιο σου λεει,εστειλα επιστολη στην υπουργο εργασιας,και με εστειλαν στο πολιτικο της γραφειο...τι με φερατε να κανω εδω;
Ειπα στην υπαλληλο..μου πηρε τα στοιχεια,ενοιωσα τοσο γελοιος...ποσο γελοιους μας εχουν κανει να νοιωθουμε...ουτε ζωα ετσι,κρατος λεει,ακου να στελνεις γραμμα στο υπουργειο και να σε στελνουν σε πολιτικο γραφειο.
Καλα που εχω και το πι-σι θα ειχα σαλταρει,τηλεοραση δεν ανοιγω,να βλεπω τον Κωνστα να μου αναβουν τα λαμπακια; αυτοι δεν εχουν ιδεα τι γινετε εξω απο το γραφειο τους, απλα τις ανακοινωσεις της κυβερνησης αναμασανε, γελοιοι τυποι,γλοιωδεις,κατι σαν τον αρτεμη Ματσα μου βγαζουν.'
Περναει ο καιρος ετσι,ασκοπα,με θυμο,αγχος,λυπη,αν χειροτερεψει σκεπτομαι θα το αντεξω;
Μπορει...μπορει και οχι.

8 σχόλια

  1. Και προς την συμπολίτευση και προς την αντιπολίτευση από την άκρα Δεξιά έως την άκρα Αριστερά.
    Όποιος γνωρίζει το πώς θα βγούμε από αυτό το λάκκο με τα σκατά που μας ρίξατε όλοι μαζί, εσείς οι μορφωμένοι στο κομματικό γίγνεσθαι αλλά και σπουδαγμένοι δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί κλπ, κατέχοντες πολιτική θέση, αλλά και εκτός πολιτικής να το πει με λεπτομέρειες, μέχρι δεκάρας αλλιώς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!.
    Και προπαντός τις συνέπειες για την κάθε κίνηση που θα γίνει ή και που δεν θα γίνει!
    Και να πει τόσο χρωστάμε, τόσο μπορούμε να δώσουμε, τόσο μπορούμε να κερδίσουμε κάνοντας αυτό, τόσο μπορούμε να κόψουμε από έργα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από Άμυνα, τόσο μπορούμε να κόψουμε από κοινωνικές παροχές , τόσο από μισθούς, τόσο από παιδεία, αυτό μπορούμε να το πουλήσουμε, αυτό μπορούμε να το νοικιάσουμε, αυτό το έργο μπορούμε να κάνουμε, και οτιδήποτε άλλο αλλά με λεπτομέρειες και όχι με αφορισμούς του τύπου ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο γιατί τα είδαμε και τα εκτός αυτών τι σκατά είναι, και όποιος ονειρεύεται Αφρική, Ασία ή Νότια Αμερική ο δρόμος είναι ανοιχτός!
    Αλλιώς το, ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγεια και κατώγια το ξέρει και η κουτσή Μαρία, γι’ αυτό και εσείς βγάλετε το σκασμό και σκύψετε πάνω από το Εθνικό μας πρόβλημα όλοι μαζί και μην λέτε ότι άλλοι ξέρουν και άλλοι δεν ξέρουν, ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΤΕ, αλλά για το συμφέρον της παράταξης σας κάνετε άλλοι τους ανήξερους και άλλοι τους φωστήρες.
    Όλοι ξέρατε πως και η τελευταία δεκάρα που ζητούσατε και απαιτούσατε για το ένα ή για το άλλο ήταν από δανεικά και όμως σαν άφρονες και ανεύθυνοι το κάνατε, προκειμένου όλοι σας να ικανοποιήσετε την εκλογική σας πελατεία ή να αποκτήσετε και άλλη πέραν αυτής που είχατε.
    Γι’ αυτό και πάλι σας λέω όπως και παλιότερα συμμαζευτείτε και συμμαζέψετε τα οικονομικά μας αλλιώς ο ΛΟΧΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ!
    Υστερόγραφο, αν δεν έχετε σοβαρή πρόταση να καταθέσετε βγάλετε το σκασμό και αφήσετε αυτούς που φορτώθηκαν το σταυρό του ΕΘΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ να δουν τι θα κάνουν μόνοι τους, το να παπαρίζετε δεξιά και αριστερά σαν παπαγάλοι ούτε αυτούς ωφελεί ούτε και εσάς, και στο κάτω κάτω αν τα παρατήσουν και έρθει η σειρά σας που δεν το θέλετε, θα δείτε ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=ovfviS6rZIQ&feature=player_embedded M ovens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν αφήσεις τον εαυτό σου να πέσει σε κατάθλιψη σίγουρα δεν θα το αντέξεις. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα δύκτιο με όλους εκείνους που έχουν το ίδιο πρόβλημα και να σκεφτείτε διάφορες έξυπνες δράσεις γνωστοποίησης του προβλήματος και διεξόδου απ' αυτό. Μοιρολατρώντας το πιο σίγουρο είναι η κατάθλιψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε ρε σεις στο press.grσας πήρε ο ύπνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΕΩΣ ΠΟΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ, ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. From the conclusions of the Swiss, Russian and German scientific clinical studies, we can no longer ignore the microwave oven sitting in our kitchens. Based on this research, we will conclude this article with the following:

    1. Continually eating food processed from a microwave oven causes long term – permanent – brain damage by “shorting out” electrical impulses in the brain [de-polarizing or de-magnetizing the brain tissue].

    2. The human body cannot metabolize [break down] the unknown by-products created in microwaved food.

    3. Male and female hormone production is shut down and/or altered by continually eating microwaved foods.

    4. The effects of microwaved food by-products are residual [long term, permanent] within the human body.

    5. Minerals, vitamins, and nutrients of all microwaved food is reduced or altered so that the human body gets little or no benefit, or the human body absorbs altered compounds that cannot be broken down.

    6. The minerals in vegetables are altered into cancerous free radicals when cooked in microwave ovens.

    7. Microwaved foods cause stomach and intestinal cancerous growths [tumors]. This may explain the rapidly increased rate of colon cancer in America.

    8. The prolonged eating of microwaved foods causes cancerous cells to increase in human blood.

    9. Continual ingestion of microwaved food causes immune system deficiencies through lymph gland and blood serum alterations.

    10. Eating microwaved food causes loss of memory, concentration, emotional instability, and a decrease of intelligence.

    Have you tossed out your microwave oven yet?

    The use of artificial microwave transmissions for subliminal psychological control, a.k.a. “brainwashing”, has also been proven. We’re attempting to obtain copies of the 1970′s Russian research documents and results written by Drs. Luria and Perov specifying their clinical experiments in this area.http://www.youtube.com/watch?v=ovfviS6rZIQ&feature=player_embedded .T

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καί η μαύρη εργασία ανήλθε στό 20%
    Πάνε καί τά Ταμεία κατά διαόλου.
    Ορισμένοι εργοδότες χαίρονται μέ
    τήν κατάσταση καί πλουτίζουν πολύ
    περισσότερο από πρίν.
    Εκβιάζουν,πληρώνουν λιγότερα μέ
    περισσότερη δουλειά,κλέβουν τά
    Ταμεία,φοροδιαφεύγουν,απολύουν μέ
    τή συμπλήρωση ενός έτους εργασίας
    γιά νά μήν αποζημιώσουν....
    Οργή+απόγνωση=?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι ειμαστε οι περισσοτεροι....

    Δεν εισαι μονος....
    δυστυχως για ολους μας......

    οι τσογλανοπουλοι και σια μας εφεραν ΑΙΔΩ.....

    σ' αυτη την κατασταση . . . . .

    αλλα και ο χρονος τους ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ
    υπαρχει ΘΑΝΑΤΟΣ
    δεν θα τα παρουν ΜΑΖΙ τους οπως πολυ θαθελαν .....

    Ευχομαι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ για την μανα σου . . . .

    Ο ΘΕΟΣ τα βλεπει ο λ α . . . .
    να εισαι σιγουρος γι αυτο.....

    αργει...
    αλλα ΔΕΝ αστοχει . . . . . .
    καλη δυναμη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση