GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την Cosmote‏...

Aπό τον Δημήτρη Κίτσιο ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ COSMOTE.ΕΧΩ INTERNET ON THE GO STUDENT ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟ ΜΟΥ Η COSMOTE Η ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ...

Aπό τον Δημήτρη Κίτσιο
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ COSMOTE.ΕΧΩ INTERNET ON THE GO STUDENT ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΑΡΓΙΑΣΜΟ ΜΟΥ Η COSMOTE Η ΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ 1,4 GB ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΩΝ 5GB ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΡΕΑΝ(ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ) ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ.
ΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ...
 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ 1 GB ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 31ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ.ΠΡΟΚΕΙΠΤΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΣΑ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ COSMOTE ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOTE(OTESHOP,GERMANOS, K.A.) ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ 1GB=31ευρω.

4 σχόλια

  1. Για τις ελλιπείς και μη αξιόπιστες υπηρεσίες τους δεν είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις τίποτα και αν έχεις δίκιο και παρουσία αστυνομικού δεν θα αναγνωρίσεις καμιά οφειλή και θα απαιτήσεις την διαγραφή της οφειλής και άμα σε παίρνει ρίξτους και μια μήνυση μη κωλόνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟ ΠΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΕΙΑ ΕΔΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΔΑ ΕΧΟ 80GB ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ $37.00ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΝ ΥΠΕΡΒΟ ΤΟ ΚΑΘΕ 1GB ΚΟΣΤΙΖΗ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΙΑΚΟ HOME USE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε πα8οντα ,
    να κανεις επιστολη,μπορεις καιμ μεσω μειλ,στην οποια να αναγραφεις οτι δεν αποδεχεσαι την παραπανω τιμολογηθησα χρεωση,γιατι ειταν παραπλανητικη η διαφημηση αλλα και η ενημερωση της εταιρειας και των εκπροσοπων της προς εσενα και γενικα προς ολους τους χρηστες αυτης της υπηρεσιας.Την επιστολησου αυτη να την στειλεις προς την Γενικη Γραμματεια Κταναλωτη www.efpolis.gr , τον Συνηγορο του καταναλωτη www.synigoroskatanaloti.g ,στην εθνικη επιτροπη τηλεπικοινωνιων και ταχυδρομιων www.eett.gr και στην Εποιζω,καταναλωτικη οργανωση www.ekpizo.gr.
    Να ξερεις οτι οι εταιρειες ενω γνωριζουν οτι παραπλανουν η παρανομουν το αρνουνται γιατι γνωριζουν οτι ειαν ελαχιστοι απο τους πελατες τους που θα εχουν χρονο και διαθεση να ασχοληθουν.Παντως να ξερεις οτι αν το παρεις σοβαρα το προβλημα σου και θα δικαιωθεις και δικαιουσαι αποζημιωση για οποιδηποτε ζημια/βλαβη εχεις υποστει και οικονομικη αποζημιωση για η8ικη βλαβη λογω παρανομιας/παραπλανησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, μή λέτε μαλακίες!. Κι εγ'ω COSMOTE έχω και πληρώνωΜΟΝΟ 31 € για κάθε GB.

    Μήπως έχετε HOL και νομίζετε πως έχετε Cosmote?

    Βουνοτρυπίδης Χαρίσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση