GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mία αγωνιστική στον Ολυμπιακό και δύο μήνες στον Μητρόπουλο...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο http://www.balla.gr/ Μ ε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ τιμωρήθη...

Από τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο
http://www.balla.gr/
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 140.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα έκτροπα που συνέβησαν το ντερμπι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι "ερυθρόλευκη" θα εκτίσουν την ποινή τους στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη την 25η αγωνιστική.Παράλληλα βαριά "καμπάνα" δέχθηκε ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος είδε τον αθλητικό δικαστή να του επιβάλει αποκλεισμό από...
 τους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες!Ίδια ποινή επεβλήθη και στον μασέρ της ομάδας, Παναγιώτη Μαρινάκη. Αμφότεροι τιμωρήθηκαν και με πρόστιμο 15 χιλ. ευρώ.
Αναλυτικά η απόφαση, όπως αυτή ανακοινώθηκε απο την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας:
ΠΑΕ Ολυμπιακός, Π.Μαρινάκη (μασέρ), Τ.Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς  πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα.
Επιβάλλει  Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β' εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη  (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ' εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ». 

17 σχόλια

  1. Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό , δυο μήνες στον Μητρόπουλο , στον Τζοχατζόπουλο πόσο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι δυνατον καποιος να τιμωρησει τον εαυτο του Αφου αυτος εχει τα παντα στο χερι του Και μια αγωνιστικη που τιμωρηθηκε ειναι ετσι για τα ματια του κοσμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους τα κλάσατε!!!!! ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άιντα περήφανοι Έλληνες! Κλέψτε ό,τι μπορείτε. Δεν θα τιμωρηθείτε. Κανά πρωταθληματάκι, κανά δημόσιο ταμείο δεν βαριέσαι ό,τι λάχει. Αναρωτιέμαι υπάρχει άραγε χειρότερη χώρα από την Ελλάδα? Θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας. Λαπάδες Ελληναράδες του κερατά πώς καταντήσατε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΚΙΚΟ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ.

    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ (ΤΗΣ ΝΔ, ΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΟΡΕΑ)

    1. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ 1821 ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!). Ο ΜΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΔΕΞΙΑΣ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ.

    2. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙ ΝΕ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΩΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ! ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΜΗ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ- ΤΟΥΣ «ΡΕΝΤΙΕΡΗΔΕΣ» (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ), ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ… ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

    3. ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΑΜΨΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ. Η ΚΑΤΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΙΣ ΔΙΕΡΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΕ!

    4. ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΔΩΤΗΣ, Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ, Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ.

    5. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ- ΜΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ!!! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!!!

    6. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΑΝΤΙ-ΚΑΤΙ»- ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΣ, ΦΙΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, «ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ» ΚΛΠ. ΔΗΛ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ… ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΕΦΗΥΡΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ «ΔΕΙΞΕΙ», ΝΑ «ΠΟΥΛΗΣΕΙ» ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΤΗΚΕ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΚΗ- ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΩΘΩΝΙΑ, ΠΟΥ… ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ» (-ΤΥΠΙΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΕΛΗ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΕΡΥΘΡΟΦΡΟΥΡΟΙ» ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΟ!?!?!?!) ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ… ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΠΟΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΑΓΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΗΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ?? ΕΕΕ?? ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΟΥ ΜΑΡΣΑΛ. ΕΤΣΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΑ ΔΕΞΙΑ «ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ» ΕΠΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ (1930-1980), ΟΤΑΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Ή ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!! ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ!!!

    7. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ, ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ- ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΟΙ «ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ» . ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ!!! ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΤΗ ΦΑΡΕΤΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΩ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ» ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΥ- ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!

    8. ΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Mητροπουλος εχει καρδια χιλιων λεοντων..Δεν περνει χαμπαρι κανεναν και τιποτα..
    Εχει γεννηθει Ολυμπιακος και θα τον τρωτε στην μαπα μια ζωη κουτσαβακιδες του κωλου..
    Ειναι η ψυχη της ομαδας και θα σας τα χωνει παντα...
    Κοιταχτε να φτιαξετε ομαδα οχι για τιποτα αλλο αλλα για να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 25 Φεβ 2011 12:05:00 π.μ.

    Α ΡΕ ΒΛΑΚΑ,
    ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΕΝΑ ΣΕΝΤΟΝΙ ΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    Π.Χ., ΑΝΤΙΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ.
    ΣΑ ΜΟΝΑΡΧΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ...

    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
    ΕΝΩ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ, ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥΛΑΡΙ, ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορω νακαταλαβω γιατι εφαγε τοσες πολλες αγωνιστικες ο Τοροσιδης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για να εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα...

    25 Φεβ 2011 12:24:00 π.μ.


    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ....

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΖΩΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού ο Χάβος τιμωρήθηκε μέ 2 μήνες,
    ο Μητρόπουλος έπρεπε νά τιμωρηθεί
    μέ 10 μήνες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για το φιλο 12.05.Καλεσ οι αναλυσεις και οι προσωπικες αποψεις αλλα μια ερωτηση μονο.Ποτε η ζωη σου ηταν καλυτερα?ΠΡιν απο 2 χρονια η τωρα/?Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟς ΦΑΝΑΤΙΣΜΟς ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε σεις τον ξέσκισαν το γαύρο. Τι ποινή είναι αυτή. Χειρότερη από τη θανατική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δύο μήνες μόνον στον Μητρόπουλο και καπάκι μείωση της ποινής του Χάβου. Τυχαίο ??? δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τάσος μητρόπουλος: η προσωποποίηση του γιαλατζή άντρα και ψευτόμαγκα, που έτσι και δεν υπήρχε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θάτανε μια σκέτη πορδή.
    Φίλαθλοι, οι ημέρες που περνάει το μεγάλο αυτό σωματείο είναι πιο λυπηρές ακόμα και από εκείνες με τις Γιουβεντίνικες 7άρες.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση