GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι κέρδισαν σε 10 περιφερειακούς Δικηγορικούς Συλλόγους...

Το εκλογικό ηλεκτρονικό σύστημα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των εκλογών, που διεξήχθησα...

Το εκλογικό ηλεκτρονικό σύστημα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των εκλογών, που διεξήχθησαν σε 10 περιφερειακούς Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας για την ανάδειξη νέων προέδρων, με τριετή θητεία.
1. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας πρόεδρος εξελέγη ο Δημ. Ζυγουλιανός με ποσοστό 60,67%, έναντι της Όλγας Κυριακίδου, που έλαβε 39,33%.
2. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας πρόεδρος εξελέγη ο Αθ. Αθανασίου με ποσοστό 59,77%, έναντι του Παυλ. Γεωργιάδη, που έλαβε 40,23%.
3. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου πρόεδρος εξελέγη ο Παν. Νικολόπουλος με ποσοστό 64,52%, έναντι του Αντ. Χανιώτη, που...
 έλαβε 35,48%
4. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας πρόεδρος εξελέγη ο Αιμ. Σέκλος με ποσοστό 53,57%, έναντι του Κων. Τσούτσια, που έλαβε 46,43%.
5. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λαρίσης πρόεδρος εξελέγη ο Δημ. Κατσαρός με ποσοστό 71,15%, έναντι του Φιλ. Σαμαρά, που έλαβε 28,85%.
6. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λευκάδας πρόεδρος εξελέγη η Ευφροσύνη Φίλιππα με ποσοστό 59,52%, έναντι του Ηλ. Τσάκαλου, που έλαβε 40,48%.
7. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Λιβαδειάς πρόεδρος εξελέγη ο Σερ. Μωραΐτης με ποσοστό 53,13%, έναντι του Αχ. Κοτσώνα, που έλαβε 46,88%.
8. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Μυτιλήνης πρόεδρος εξελέγη ο Δημ. Καλλίας, έναντι του Μιχ. Σκουρκέα.
9. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών πρόεδρος εξελέγη ο Νικ. Παπάκος με ποσοστό 61,90%, έναντι του Αθ. Αμπατζή, που έλαβε 38,10%.
10. Στο Δικηγορικό Σύλλογο Ρεθύμνου πρόεδρος εξελέγη ο Ευαγγ. Μουνδριανάκη με ποσοστό 51,18%, έναντι του Χαρ. Παπαδάκη, που έλαβε 48,82%.
Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στους Δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών (Δ. Βερβεσός - Γιαν. Αδαμόπουλος) και Θεσσαλονίκης (Εμμ. Λαμτζίδη - Νικ. Βαλεργάκη), για την ανάδειξη νέων προέδρων, συνεχίζονται και την ερχόμενη Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011.
Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

10 σχόλια

  1. Περνώντας απόψε στην οδό ακαδημίας, δίπλα από το σινεμά Έλλη, υπάρχει ένα σκουπιδαριό απίστευτο! Απομεινάρια από τις εκλογές των δικηγόρων, αφίσες κρεμασμένες στα δέντρα, πλαστικά ποτήρια από καφέδες, χαρτιά, σκουπίδια, χάλια. Και μια αφίσα με τους διάφορους δικηγόρους να ποζάρουν με τα κουστούμια τους και τις γραβάτες τους και το μακιγιάρισμα και τις τέλειες κομμώσεις. Πως επιτρέπουν στον εαυτό τους να αφήνουν ένα τέτοιο σκουπιδαριό πίσω τους; Λες και κάποια ζώα φάγανε και αφήσαν τα απομεινάρια τους επί τόπου! Δεν ντρέπονται; Και πως μπορεί να συνάδει το κουστούμι και η εικόνα ενός δικηγόρου με τα σκουπίδια; Είναι απίστευτο πως μερικοί κακομεταχειρίζονται τη πόλη και τους συμπολίτες τους. Τα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους είναι μέρος του εαυτού τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Να παραιτηθει ο Ραγκουσης ει[πε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη σημερα!


    Στα νοσοκομεία, με επιβαρυμένη την κατάσταση της υγείας τους λόγω της απεργίας πείνας που έχει φθάσει τις 41 ημέρες, μεταφέρονται όλο και περισσότεροι μετανάστες από την Υπατία και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

    Η κατάσταση είναι οριακή πλέον, καθώς οι εξαντλημένοι άνθρωποι θα έρθουν αντιμέτωποι και με τον χιονιά τις επόμενες ημέρες. Την ίδια ώρα μετανάστες και κυβέρνηση δεν έχουν βρει σημείο επαφής, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Θ.Πάγκαλου που έκανε λόγο για σκληρό πυρήνα καθοδηγητών που θέλει νεκρό.

    Συνολικά περισσότεροι από 100 απεργοί πείνας έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία, 88 από την Υπατία και 18 από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, πολλοί από αυτούς που δεν νοσηλεύονται ακόμη παρουσιάζουν υποθερμία, με τη θερμοκρασία τους να έχει πέσει στους 34 ή 35 βαθμούς.

    Μηνας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Vervessos

    meta tin stirixi tou dr Koutsoukou sto press-gr vganei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Vervessos

    meta tin stirixi tou dr Koutsoukou sto press-gr vganei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ εΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι εκλογές του Δ.Σ.Α θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2011.
    Άλλη μια χαμένη ή «πουλημένη» ευκαιρία…. εκτός και αν τελευταία στιγμή κάποιοι κινηθούν…
    «Φωλιά επιόρκων Δικηγόρων και συνεργατών μαφιόζων και παραδικαστικών κυκλωμάτων, έχει καταντήσει ο Δ.Σ.Α»! Είναι καιρός να παρέμβει ο Εισαγγελέας και το ΣΔΟΕ, λένε οι δημοκρατικοί Δικηγόροι!
    «Πρέπει να αποφασίσετε με ποιους είστε, με τους κλέφτες ή τους αστυνόμους»!!
    «Μηδένα δικάσης, πριν αν άμφω ακούσης».
    «Μη... καταδικάσεις κανένα, προτού ακούσεις και τους δυο διαδίκους», ΑΡΧΑΙΟ ΓΝΩΜΙΚΟ
    Στο έλος των «επίορκων Δικηγόρων», και των επίορκων συνεργατών της «βιομηχανίας διαζυγίων, κατασχέσεων, ναρκωτικών, παραδικαστικών κυκλωμάτων, μασονίας και της μαφίας», που παραβιάζουν κάθε ηθικό και δεοντολογικό κανόνα ο Δ.Σ.Α. λένε οι δημοκρατικοί πολίτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, λένε ότι δεν τόλμησε ποτέ - παρά τις καταγγελίες - για ατασθαλίες, για «κυκλώματα παραδικαστικά», για την ανήθικη «βιομηχανία διαζυγίων», που έχει καταστρέψει την Ελληνική οικογένεια και έχει αποδεκατίσει τον ελληνικό πληθυσμό σπέρνοντας μια «σύγχρονη γενοκτονία» και έχει καταστρέψει την ψυχική υγεία των ελληνοπαίδων - να αντιταχτεί στον δεξιό κ. Παξινό Δημήτρη. Ειδικά η «βιομηχανία διαζυγίων έχει στοιχίσει μείωση του πληθυσμού κατά ένα εκατομμύριο, ενώ άλλο ένα εκατομμύριο υπολογίζονται τα
    παιδιά – θύματα των μαφιόζων δικηγόρων της «βιομηχανίας διαζυγίων», που όπως είναι γνωστόν έχουν μηνυθεί και αναμένεται και προσφυγή σε διεθνή δικαστήρια. Πολλοί επίορκοι δικηγόρου που έχουν ανοικτές σχέσεις με την «μαφία και τα παραδικαστικά κυκλώματα», εξακολουθούν να δικηγορούν παρά τις συνεχείς καταγγελίες! Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, κατά πολλούς, λειτούργησε σαν το «υιοθετημένο παιδί» του δεξιού κ. Δημήτρη Παξινού και τώρα φαίνεται να χάνει, γιατί έχει αφεθεί στο έλεος και από τους δεξιόστροφους της Ιπποκράτους, ενώ
    αυτοί που του έδιναν «χέρι βοήθειας», δεν τους εκτιμούσε!
    Ο Δ. Βερβεσός κατά την ομιλία του έκανε έναν απολογισμό της δράσης του κατά τα έτη που ήταν σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, λέγοντας: «Έκανα ό,τι μπορούσα χωρίς να έχω ποτέ την εξουσία στο Σύλλογο. Και με τη δύναμη που μου δίνετε, αγωνίστηκα καθαρά και θεσμικά. Δεν πετροβολούσα το σύστημα. Όπου χρειάστηκε να φωνάξω, φώναξα, όπου χρειάστηκε να συμφωνήσουμε, συμφώνησα, χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις και φτηνούς λαϊκισμούς. Μην ξεχνάτε δεν είμαστε διοίκηση στο Σύλλογο που, όπως ξέρετε, λειτουργεί αμιγώς
    και κυρίως προεδροκεντρικά. Είμαστε όμως πάντοτε παρόντες στα όποια ζητήματα λύθηκαν».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το σκάνδαλο

    Εξηγούμαστε: η δίωξη αφορά στη συμμετοχή των τεσσάρων υποψηφίων στο σκάνδαλο του διαγωνισμού του ΙΚΑ για την πρόσληψη 34 δικηγόρων στη Νομαρχία Αθηνών όπου κατατέθηκαν συνολικά 1.181 αιτήσεις δικηγόρων για πρόσληψη με κριτήριο τα χαμηλά εισοδήματα. Τρία χρόνια (!) συνεδρίαζε η επιτροπή αξιολόγησης όπου συμμετείχαν οι τρεις υποψήφιοι σήμερα με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και στις 18 Δεκεμβρίου 2009 αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να προχωρήσει στην πρόσληψη και των εξής δικηγόρων. Πρόκειται για τους Μαρινέττα Γούναρη- Χατζησαράντου, υπ. σύμβουλο με τον συνδυασμό Ζαφειρόπουλου (με υψηλά εισοδήματα της τάξης των 100.000-163.000 ευρώ την περίοδο 2006-2010 που αποκρύφτηκαν, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν) και Κοτσανά Νικολάου, «συντρόφου» της κ. Κακογιαννάκου Μαριάνας, υποψηφία και αυτή με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Η πρόσληψη των παραπάνω αποφασίσθηκε μετά τη θετική βαθμολόγηση από τους συνυποψήφιούς τους Θανάση Παυλόπουλο, Μαριάννα Κακογιαννάκου, Γιώργο Μπουλούκο που διώκονται, όπως και η Μαρινέτα Γούναρη Χατζησαράντου. Μέσα στους προσληφθέντες βρίσκεται και η Παρασκευή Μπίζη, μέλος του ΕΔΙΣΥ επί ΝΔ, έχοντας δηλώσει έδρα της το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι αποκαλύψεις αυτές, θέτουν μείζον ηθικό ζήτημα… Ας τα λάβουν υπόψη τους όσοι προσέλθουν αύριο & μεθαύριο στην κάλπη.

    Αν κάνουμε κάπου λάθος ας μας διορθώσει ο γιαλατζί ΝΔίτης κ. Ζαφειρόπουλος...
    http://dexiextrem.blogspot.com/2011/02/blog-post_9027.html
    You might also like:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΕΡΒΕΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ - 2009 - 06 ... - [ Translate this page ]6 Ιουν. 2009 ...

    Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ " ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ" - ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ...
    phneloph.pa-sy-a.gr/.../pa-sy-a_phneloph_2009-06-06_18-00.htm - Cached

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση