GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είστε "ανίκανοι" και "λίγοι" αλλά έχετε περίσσιο... θράσος!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός Παρακολουθώντας μια συνέντευξη του " Αντιπροέδρου " στο Mega έμεινα αποσβολωμένος για άλλη μία ...

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Παρακολουθώντας μια συνέντευξη του "Αντιπροέδρου" στο Mega έμεινα αποσβολωμένος για άλλη μία φορά μπροστά στο μεγαλείο του Γκεμπελικού του ταλέντου!
Ο "Τα Φάγαμε μαζί αλλά πεινάμε χώρια" δεν παίζεται πλέον αφού έχει εξελιχθεί ως επίσημος αποπροσανατολιστείς της κοινής γνώμης.
Αναρωτιέμαι μήπως η...
άνευ πραγματικής ουσίας θέση που κατέχει στην κυβέρνηση τελικά είναι η σημαντικότερη μια και στις κρίσιμες και επικίνδυνες περιόδους για αυτήν ο κύριος αυτός ως "σουπιά" θολώνει τα νερά.
Θεωρώ ότι δεν είναι τυχαία η εμφάνιση του μια και τις μέρες αυτές όλος ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί εμβρόντητος την ανάμιξη της χώρας μας στην επέμβαση των "ανθρωπιστών συμμάχων" στην Λιβύη για την οποία ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κυβερνάτε από ένα αιμοσταγή δικτάτορα ο οποίος όπως λένε κάποιες πληροφορίες χρηματοδοτήσε την προεκλογική καμπάνια του Σαρκοζί αλλά ήταν και εγκάρδιος συνομιλητής το περασμένο φθινόπωρο του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Παπανδρέου.
Σε όλες λοιπόν αυτές τις σκέψεις και τα ερωτήματα που μας γεννήθηκαν μπαίνει σφήνα ο κ. Αντιπρόεδρος ο οποίος φαίνεται καθαρά ότι επιλέγει μεθοδευμένα τις εμφανίσεις του σε μέρη και σε εκδηλώσεις που ξέρει εκ των προτέρων ότι θα δημιουργηθούν εντάσεις.
Εδώ θα ταίριαζε η φράση "που πας ρε Καραμήτρο" να φας προς Κερατέα μεριά που εδώ και 100 μέρες έχετε αστυνομοκρατημένη για να φυλάτε δυο άχρηστα μηχανήματα του μέντορα σας καναλορχοεργολάβου.
Βέβαια ο κ. Αντιπρόεδρος δήλωσε
ότι είναι δικαίωμα του να πηγαίνει όπου θέλει αλλά ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι οι περισσότεροι εξ ημών δεν μπορούμε πλέον να πάμε όπου θέλουμε μια και είναι πλέον δύσκολο να μετακινηθούμε ακόμα και μέσα στην ίδια μας την πατρίδα με τα ληστρικά διόδια που μας επέβαλαν, τις αυξήσεις στην βενζίνα και όχι μόνο. κ. Αντιπρόεδρε αναμασάτε συνεχώς την καραμέλα της δήθεν στοχοποίηση σας κατηγορώντας ένα κόμμα του Κοινοβουλίου ενώ το κόμμα σας στοχοποίησε όλο τον Ελληνικό λαό τον οποίο ξεγελάσατε με τις προεκλογικές σας ψευτιές. Τι περιμένετε δηλαδή τώρα μετά από τα αίσχη σας, να σας βλέπει ο κόσμος και να σας ραίνει με άνθη για το καλό που του φέρατε;
Εσάς συγκεκριμένα πιστεύω
ότι ο κάθε Έλληνας νιώθει την ανάγκη να σας ρωτήσει για το πως αντέχετε να υπηρετείτε τόσο πιστά τον "Ανεπαρκή" κατά την γνώμη σας (πριν λίγα χρόνια) κ. Παπανδρέου. Μη σκούζετε λοιπόν και μη μιλάτε για τις διαμαρτυρίες των πολιτών οι οποίες μέρα με την ημέρα θα μεγαλώνουν μια και φαίνεται πλέον καθαρά ότι όλοι σας μπορεί να είστε "Ανίκανοι" και "Λίγοι" αλλά έχετε περίσσιο θράσος!!

19 σχόλια

  1. Αποδοκίμασαν
    την Λούκα Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη...

    ΚΑΙ..
    ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΡΓΙΑ.
    ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ....

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΟΤΕ...ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ..ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ..!!!

    ΑΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ-ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΝΩΜΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχόλια να κάνεις για τις κουταμάρες του ...κυρλιου τάδε?


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1000 μπράβο σε όσους έχουν τα καρύδια και τους κράζουν δημοσίως....γεμίσαμε απο καναπεδάκηδες και καλοβολομένους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πάγκαλος είναι ανιδιοτελής.
    Στηρίζει τον Παπανδρέου με αντάλλαγμα μια θέση αντιπροέδρου..
    Η οποία του αποφέρει εκτός όλων των άλλων και μια γενναιότατη οικονομική απολαβή.
    Πληρώνει δηλαδή ο ελληνικός λαός το φίμωτρο του Πάγκαλου
    Α,, ρε ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,
    Πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ;;;;;;;
    Όλα αυτά τα χρόνια δίνεται αξία στην σαπίλα της κοινωνίας

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚιστάν συνεχίζει ακάθεκτο το
    ξεπούλημα !!!
    Επόμενη κίνηση, να πουλήσει και τις ψυχές μας ....

    Εχουν πουλησει ολη την ελλαδα

    Δεν είναι τυχαία η επιλογή του Δρουτσα στο ΥΠΕΞ. Ανέλαβε να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις του φίλου του πρωθυπουργού και την απάτριδη συμπεριφορά του κυρίου αντιπροέδρου.

    Οπως και στα Ημια εχουμε παντα μια λογικη κλανωμεντες για να αποφυγουμε αυτο που λεγεται πολεμος το κανανε για το συμφερον μας και αλλες μπουρδολογιες..

    Αυτοί οι θρασύδειλοι που βρίσκονται στην εξουσία έχουν βάλει πωλητήριο σε όλη την Ελλάδα.
    Μαχητικά για τη Λιβύη διαθέτουμε για να διώξουμε τον Καντάφη.
    Τους Τούρκους που παραβιάζουν το σπίτι μας πότε θα αποφασίσουμε να τους διώξουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπαγκαλος ειναι μια οαση στην πολιτικη σκηνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μεγάλε δημοκράτη, ρε μεγάλε αγωνιστή, ρε μεγάλε ότι πείς, τελικά πόσο θα την ξεντώσεις αυτή τη δημοκρατία που την έχεις κάνει λάστιχο; κάποια στιγμή θα σπάσει και μαζί θα σου σπάσει και τη μούρη. Ορέ άμα κατέβεις στις εκλογές υποψήφιος θα πάρεις τους ψήφους που παίρνει ο αντιπρόεδρος ή θα πάρεις τα απίδια.

    Γιάννης από επαρχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το συγκλονιστικό βίντεο με τα παράπονα της μητέρας ανέργου στην Λ.Κατσέλη

    Από την επίσκεψή της στον ΟΑΕΔ της οδού Δωδεκανήσου, σήμερα. Μπορεί η διευθύντρια του ΟΑΕΔ, και υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Βούλα Τεκτονίδου να ήταν φιλική, δεν ήταν όμως οι γυναίκες που έψαχναν απεγνωσμένα δουλειά για τα παιδιά τους.
    Και ..εξήγησαν με ευγένεια τον καημό τους.

    Και ήταν συνταρακτικό.
    Τι να πεί κι η καημένη η Κατσέλη...Ψέλισε αμήχανα, τις αναμενόμενες χαζομάρες για προγράμματα...
    Πάντως ο κόσμος έχει μυαλό και κρίση !
    Οι άνεργοι καταλαβαίνουν καλύτερα απ΄τον καθέναν που είναι το πρόβλημα.
    Το λέει η γυναίκα στο τέλος.

    Δείτε το βίντεο:
    στις Πέμπτη, Μάρτιος 24, 2011

    real gr Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    realportalgr 1255 βίντεο
    YouTube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ!!!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

    ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ "ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ!
    ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ!

    Τον θυμάστε τον Δημήτρη Τζιώτη; Είναι πρόεδρος της εταιρείας επικοινωνίας Clever bank. Παλαιότερα υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ως «σφήνα» μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Βαγγέλη Βενιζέλου (τότε πολλοί είχαν χαρακτηρίσει...
    γραφική την υποψηφιότητά του, αν και οι γνωρίζοντες λένε πως κατόρθωσε να αποπροσανατολίσει και βοήθησε τελικά να εκλεγεί ο Γιώργος).

    Υποψήφιος δήμαρχος Βουλιαγμένης (αμφισβήτησε τον Κασιδόκωστα, του επιτέθηκε αλλά έχασε, τελικά, με πενήντα πόντους διαφορά) !

    Μετέχει στην στενή ομάδα Νίκου Παπανδρέου- Χάρη Παμπούκη για τις επενδύσεις. Έχει ιδρύσει το Green Tank που μεταξύ άλλων βοηθάει τη Χριστίνα Χριστοφάκη του Πάγκαλου και έχει κατεβάσει επενδυτική πρόταση για τις Αλυκές Αναβύσσου (που ανήκουν στα ΕΤΑ), κάποιοι λένε για να προετοιμάσει το έδαφος στον Μαντωνανάκη του Grand Resort που εποφθαλμιά την συγκεκριμένη έκταση.

    Στενός σύμβουλος του Γιάννη Σπανουδάκη στον ΟΠΑΠ, έχει αναλάβει καμπάνιες αρκετών εκατομμυρίων για το branding του οργανισμού, Και συχνός συνδαιτημόνας του Νίκου Παπανδρέου, σύμβουλος κατά καιρούς και του ίδιου του Γιώργου.

    Όπως αποκαλύπτει λοιπόν, το Fimotro, σήμερα, το 2005, έστειλε πρόταση στον Καντάφι (μέσω του ιδρύματος στο οποίο μετείχε κι ο Γιώργος) και του ζητούσε τη δουλειά για να την αναβάθμιση της εικόνας (branding) της Λιβύης στον δυτικό κόσμο !

    Αποκαλεί, δε, τον Καντάφι «αυτού μεγαλειότητα» (κλικ). Λέγεται ότι στον Καντάφι τον σύστησαν άνθρωποι πολύ κοντά στην οικογένεια Παπανδρέου.

    Απίστευτο κι όμως ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Πάγκαλος είναι ένα εκ γενετής επιφανές μέλος του φασιστικού κυκλώματος. Είδε το φως της ζωής σαν εγγονός του μεγαλύτερου δωσίλογου της κατοχής. Όταν τα υπόλοιπα Ελληνόπουλα πεινούσαν, ο Πάγκαλος αποθήκευε λίπος από το γάλα της Βέρμαχτ και της Γκεστάπο. Στη συνέχεια ο εγγονός του δωσίλογου έπρεπε να σβήσει τα ίχνη του.. έγινε επιφανής σταλινικός. Μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ Όμως, ούτε αυτό το έκανε τζάμπα. Όταν οι δημοκράτες Έλληνες δεν πεινούσαν πλέον, αλλά εργάζονταν σκληρά για την επιβίωσή τους και πάλι ο Πάγκαλος συγκέντρωνε λίπος. Η φτωχή Ελλάδα "έδιωχνε" τα τίμια παιδιά της, αλλά συντηρούσε τα εγγόνια των δωσίλογων. Επί χρόνια ο Πάγκαλος ζούσε πλούσια σαν κομματικός αξιωματούχος του ΚΚΕ. Ο εγγονός του αρχιδωσίλογου της Δεξιάς ζούσε πλούσια ως αυθεντικός σταλινικός αξιωματούχος του ΚΚΕ και άρα ως χαφιές τεμπελχανάς. Μόνον όταν άρχισε να "στερεύει" η "αγελάδα" του Στάλιν την εγκατέλειψε ο "δημοκράτης". Αλλά όταν είδε αλλού περισσότερο "φαΐ" έγινε μέλος του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι όμοιοί του έστηναν κύκλωμα εξουσίας και είχαν ανάγκη από έμπειρους χαφιέδες και προβοκάτορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. <>

    Εδω που παει μια χαρα το

    "ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΑΝ . ."

    (την γ---σαμε και ψοφησε)

    ξεχασαν να το γραψουν!


    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ξυπνήστε!
    όταν κάποιος καραγκιόζης προκαλεί ντόρο και όλοι ασχολούνται με την επιφάνεια, κάποια άλλη είδηση περνάει απαρατήρητη.
    το τι θα ξεπουλήσουν συμφωνημένα να τους αποσπάσετε!! ξεκινώντας από την δήλωση της πρώην προέδρου της βουλής επί ΝΔ που είχε πει παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας "κινδυνεύουμε να χάσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα".
    nikolaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ξυπνήστε!
    όταν κάποιος καραγκιόζης προκαλεί ντόρο και όλοι ασχολούνται με την επιφάνεια, κάποια άλλη είδηση περνάει απαρατήρητη.
    το τι θα ξεπουλήσουν συμφωνημένα να τους αποσπάσετε!! ξεκινώντας από την δήλωση της πρώην προέδρου της βουλής επί ΝΔ που είχε πει παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας "κινδυνεύουμε να χάσουμε κυριαρχικά μας δικαιώματα".
    nikolaos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ???

    ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ Η ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ (ΑΠ’ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ) ΚΙ ΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΤΕ. ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ, ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΔΩ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΝΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΕΝΗ ΜΕ ΓΑΟΥΡΤΙ ΓΕΛΑΔΙΝΟ ΤΗΝ ΝΤΑΛΑΡΟΡΑΓΚΟΥΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΩ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ... ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΧΡΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ;

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΔΕΡΦΙΑ ... όσα φάγανε ...φάγανε ... απο δω και μπρος ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ με το κεσέ μαζί!

    να φύγουμε και να στηθεί επιτελους μια πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

    Ας ετοιμάσουμε γρηγορα τις κρεμάλες πριν λακήσουν τα λαμογια!

    ...και προς παραδειγματισμό των επόμενων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση