GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάχες και εμπρησμοί στην Κερατέα...

Από το http://www.stopcartel.info/ Σε επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των πολιτών,η απάντηση ήταν εμπρησμοί δύο τουλάχιστον αυτοκινήτων της α...

Από το http://www.stopcartel.info/
Σε επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των πολιτών,η απάντηση ήταν εμπρησμοί δύο τουλάχιστον αυτοκινήτων της αστυνομίας και καταλύματος διοίκησης,εκρήξεις απο βολίδες κρότου λάμψης,δακρυγόνα και και απώλεια σημαντικού εξοπλισμού.
Σε νέα απρόκλητη επίθεση προέβη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL στίς 11:30 το μεσημέρι η δύναμη των ΜΑΤ που σταθμεύει στην Κερατέα.Οι πολίτες απάντησαν με εμπρησμούς δύο τουλάχιστον οχημάτων της αστυνομίας,ενός Σιτροέν
Xara και ενός βαν το οποίο περιείχε υλικό για χρήση από τα ΜΑΤ στο οποίο...
 περιλαμβάνοντο βολίδες κρότου-λάμψης,χημικά και δακρυγόνα, όπως και ασπίδες,κράνη και λοιπό υποστηρικτικό υλικό.Αποτέλεμα της ανάφλεξης τού βάν ήταν οι απανωτές εκρήξεις που συγκλόνιζαν την περιοχή επί μισή ώρα όπως και ο πυκνός μαύρος καπνός που σκέπασε το χώρο.Φωτιά έπιασε και παρακείμενο κατάλυμα που χρησιμοποιέίτο σαν αρχηγείο των ΜΑΤ. Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη ένταση στην περιοχή.

16 σχόλια

  1. Όλοι γνώριζαν στην Κερατέα εδώ και δεκαετίες ότι στη συγκεκριμένη περιοχή θα φτιαχτεί μελλοντικά χωματερή, αλλά συνέχισαν να αγοράζουν κτήματα και να χτίζουν αυθαίρετα σπίτια. Οι ντόπιοι πόνταραν στην αναξιοπιστία του άθλιου ελληνικού κράτους και πίστευαν ότι με τα πολιτικά μέσα θα απέτρεπαν τη χωματερή και θα τη φόρτωναν σε κάποια άλλη περιοχή της Αττικής. Αν η κυβέρνηση κάνει πίσω και δεν φτιαχτεί η χωματερή στην Κερατέα, τότε δεν θα κατορθώσει να φτιάξει ποτέ καμία χωματερή σε κανένα άλλο σημείο της Ελλάδας. Οι Έλληνες σε λίγο καιρό θα τρώνε τα σκουπίδια και θα κοιμούνται επάνω σ' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ''ΠΟΛΙΤΩΝ''
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΙ ''ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ'' ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γινει με τους Αρβανίτες
    Θα τους βαλει η Πολιτεία στη θέση τους καμμια φορά.
    Ως πότε η κοινωνία θα ανέχεται τους
    τραμπούκους της Κερατέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.16 - 4.47 μπάβο χρόνο ο Μαλάκας ο Πασοστόκος για να τραβήξει την
    απογεμαυτιάτική του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύσωμη η αντιπολίτευση συμπαραστέκεται στους κατοίκους γιατί αυτή είναι η νοοτροπία του νεοέλληνα. Δεν λέει κανείς που ρίχνει η Κερατέα τα σκουπίδια της αλλά ούτε ακούγεται και καμιά φωνή για τη ζημιά που προκαλούν στο περιβάλλον οι ανεξέλεγκτες χωματερές. Η διαφορά μεταξύ ΧΥΤΥ και ΧΥΤΑ δεν έχει σχέση με βλάβες στο περιβάλλον και οι δύο περιπτώσεις είναι ακύνδυνες αν τηρηθούν οι προδιαγραφές οι οποίες είναι πάρα πολύ αυστηρές. Δεν έχουν κανένα δίκιο οι κάτοικοι.

    http://roides.wordpress.com/2010/12/30/30dec10b/

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως εγιναν αντιστροφα τα πραγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσεις που ειστε εναντιον των πολιτων της Κερατεας γιατι δεν ζητατε απο την κυβερνηση για να λυσετε το προβλημα να φτιαξουν σκουπιδοτοπο στην αυλη σας ετσι ωστε να πετατε εσεις και οι γειτονες σας εκει τα σκουπιδια σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί πανηγυρίζουμε για ένα γιαούρτι;

    Τελευταία όλοι μας ικανοποιούμαστε και πανηγυρίζουμε για τις αντιδράσεις που υπάρχουν σε δημόσιες εμφανίσεις υπουργών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    Κι όμως, κανείς μας δεν επισημαίνει την πραγματικότητα. Δυστυχώς, οι αντιδράσεις δεν είναι καθολικές, αλλά μόνο από μια μικρή μερίδα..

    Η μοναδική γνήσια αντίδραση του κόσμου, ήταν αυτή στα Καλύβια, κατά του Πάγκαλου.
    Κι όμως, ακόμη κι εκεί, ένας κατά δήλωση του ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ ήταν ο ρίψας το γιαούρτι.

    Κανονικά, αν υπήρχε λαϊκή αγανάκτηση, δεν θα έπρεπε καν να μπορούν 11 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τον Πάγκαλο επικεφαλής, να φάνε σε μια ταβέρνα στα Καλύβια, με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην Κερατέα.
    Κι όμως, αυτοί και πήγαν, και έφαγαν, και πολύ αμφιβάλω αν ίδρωσε το αυτάκι τους.

    Όλοι πρέπει να αρχίσουμε τα γιαούρτια στην συμμορία Πασοκ.
    Η παρέλαση είναι μία καλή ευκαιρία..για να αρχίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί δεν ξεκινάνε οι βομβαρδισμοί και στην Κερατέα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς 4:58 Καλά στον 4.16 και 4.47 έβαλες την ταμπέλα "πασοστόκος" προφανώς επειδή διαφωνείς μαζί τους. Δε μας λές όμως εσύ τι σκα.. στόκος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΡΙΞΤΕ ΚΕΡΑΤΕΙΑΝΟΙ...με το κέρατο!

    Φιλοτουρκικό παραλήρημα Πάγκαλου !

    «Οι πραγματικοί κληρονόμοι του Βυζαντίου ως θεσμού, ως κράτους είναι οι Οθωμανοί». «βυζαντινοί ήταν φρικτοί δεσπότες. Κατέσφαζαν του λαούς που κατακτούσαν και τους καταλήστευαν».
    «Οι Άραβες και οι Οθωμανοί προσηλύτιζαν αυτούς τους λαούς και τους απελευθέρωναν».

    Λόγια που δεν θα ξεστόμιζε ούτε ο Νταβούτογλου, από τον αντιπρόεδρο της κατοχικής κυβέρνησης του Μνημονίου....
    Δείτε το video... και τα σχόλια δικά σας...

    http://adiavroxoi.blogspot.com/2011/03/blog-post_19.html
    στις Κυριακή, Μάρτιος 20, 2011
    -------------------------------

    - Αμετροεπής και παντογνώστης. Κονιορτοποίησε σε λίγα λεπτά και την καημένη την Αρβελέρ που ανάλωσε της ζωή της μελετώντας το Βυζάντιο και την Ελλάδα. Όπως κονιορτοποιούν στο διάβα τους τα πάντα οι πανεπιστήμονες ελέφαντες.
    - Ίσως αυτά να είχε ακούσει η ντε Ρομιγί και έπαθε κάποιο μικροεγκεφαλικό δύο χρόνια πριν αποδημήσει εις Κύριον γεμάτη Ελλάδα. Κανένας δεν βρέθηκε τότε στο ακροατήριο να αντιλέξει ;

    - Αυτό είναι το παραλήρημα ενός αλβανού στην καταγωγή (όπως έχει δηλώσει ο ίδιος). Είναι λογικό αν το καλοσκεφτείτε καθότι δεν υπάρχει περίπτωση να εμφανίσει τον εαυτό του και τους οθωμανούς προγόνους του ως βάρβαρους κατακτητές.

    - Κανείς δεν μπορεί να ανακόψει την καταστροφική πορεία ενός "ογκόλιθου", που αποκολλήθηκε απο το βουνό και κατρακυλάει στη χαράδρα είναι εκτός ελέγχου.


    Παιδιά ο Θ. Πάγκαλος είναι ένας προβληματικός άνθρωπος !!!
    Ότι και να έκανε αυτός ο λαός που τον ψήφησε , για να τον υπηρετήσει βεβαίως , αυτός τους πρόδωσε όχι μια φορά αλλά πάρα πολλές φορές .
    Ρε βλαμμένε Πάγκαλε, σε ψήφησαν Έλληνες , αν δεν μπορείς να υπηρετείς αυτόν τον λαό ,
    φύγε ρε γαμώτο φύγε .
    Και εσύ λαέ ΞΥΠΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βάστε γερά Κερατέα! Οσο για τους προηγούμενους σχολιαστές, σας προτείνω να φτιάξετε χαβούζα στη γειτονιά σας και στη γειτονιά που μένει ο Λάτσης, αφού σας έπιασε ο πόνος για τα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βάστα γερά Κερατέα! Κι όσοι θέλουν, ας πάρουν τη χαβούζα στη γειτονιά τους, ή στη γειτονιά του Λάτση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ri3te nekro enan kwlompaskina na deite pws 8a alla3ei h katastash. Me ton tsampoyka na toys feroyn ta skoypidia sth moyrh? Gamhste sto 3ylo toys kratikoys mpraboys kai toys royfianoys-gyftompatsoys kai brwmompaskines. Oi e3ypnoi... poy grafete edw, 8a sas arese na er8oyn ta skoypidia e3w apo ta spitia sas? Den exw kamia sxesh me thn perioxh kai me thn Attiki. Exoyn dikio omws oi katoikoi na fwnazoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κυβέρνηση του μνημονίου “κουτσουρεύει” την παρέλαση της 25ης Μαρτιου για να εξοικονομήσει 2-3 εκατομμύρια Ευρώ.
    Δε θα πετάξει αεροσκάφος, δε θα υπάρχουν μηχανοκίνητα τμήματα,αλλά για τη Λιβύη δεν τα μετράει τα λεφτά…

    Καλά να πάθεις πασοκονεοέλληνα,
    δες πασοκο-ΤV,
    το αξίζεις το σκίσιμο που τρώς και θα το φάς ως το τέλος.

    Οταν καταλάβεις το πως και το γιατί βουλιαξες,
    θα είναι αργά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση