GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αβραμόπουλος: "Πολύ ορθά..."

Τη θέση ότι η Ελλάδα σέβεται και τιμά της υποχρεώσεις της ως μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., επανέλαβε, ενημερώνοντας τον αντιπρόεδρο της Ν...

Τη θέση ότι η Ελλάδα σέβεται και τιμά της υποχρεώσεις της ως μέλος του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., επανέλαβε, ενημερώνοντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Δ. Αβραμόπουλο για τις εξελίξεις στη Λιβύη, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευ. Βενιζέλος.
«Δεν μετέχουμε σε στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός του πλαισίου του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.», επανέλαβε ο υπουργός και συμπλήρωσε: «Έχουμε δηλώσει στο ΝΑΤΟ ποιες είναι οι δυνατότητες που θέτουμε στη διάθεσή του, όταν αναπτύξει τις δικές του επιχειρήσεις και στο μεταξύ, ανταποκρινόμαστε σε αιτήματα χωρών -συμμάχων και φίλων- που...
 ζητούν υποστηρικτικού χαρακτήρα διευκολύνσεις στο ελληνικό έδαφος».
Επιπλέον, υποστήριξε ότι η Ελλάδα παρέχει διευκολύνσεις, οι οποίες είναι απολύτως εναρμονισμένες με την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, την οποία σέβεται.
«Είναι ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα δεν επιχειρεί στρατιωτικά στην περιοχή, συνεισφέρει επικουρικά με βάση τις συμβατικές της υποχρεώσεις, πάντοτε προσβλέποντας ο ρόλος της, μέσα στο πλαίσιο του ΟΗΕ και των υποχρεώσεών της προς την Ευρώπη, να είναι σταθεροποιητικός, στην προσπάθεια, που γίνεται απ΄ όλους, για να αποκατασταθεί η τάξη στην ευρύτερη περιοχή», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Αβραμόπουλος.
Καταλήγοντας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «η Ελλάδα ήταν παραδοσιακά και είναι ένας σταθερός και σταθεροποιητικός παράγοντας στην περιοχή. Πολύ ορθά, συμμετέχει, ανταποκρινόμενη στις υποχρεώσεις της, στο επιχειρησιακό σχέδιο, πάντοτε όμως διασφαλίζοντας το δικό της ρόλο και μένοντας μακριά από κάθε μορφής στρατιωτικής επέμβασης».

8 σχόλια

  1. "Τα άκουσε" και σήμερα η Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη

    Τελικά η Λούκα Κατσέλη πρέπει να περιορίσει τις εξόδους από το γραφείο της.

    Κατά την επίσκεψή της σήμερα σε υποκατάστημα του ΟΑΕΔ στη Θεσσαλονίκη , προκειμένου να ενημερώσει για νέα προγράμματα ανέργων και ενώ έδινε συνέντευξη σε δημοσιογράφους, μια αγανακτισμένη κυρία άρχισε να...της τα χώνει:

    «Εσείς λέτε συνέχεια ψέματα» ,
    «Δεν σας πιστεύουμε πλέον» ,
    «Οδηγήσατε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι»
    ήταν μερικά από αυτά που άκουσε η κα Κατσέλη.
    Πάντως πρέπει να δηλώσουμε ότι η διαμαρτυρόμενη κυρία τα έλεγε πολιτισμένα και στο τέλος δήλωσε ότι δεν τα λέει αποκλειστικά για την κα Κατσέλη, αλλά για όλους τους πολιτικούς.
    Η ειρηνική αυτή διαμαρτυρία μεταδόθηκε ζωντανά από τον Ant1 στην εκπομπή 10-1.

    Η συμβουλή μας προς τους πολιτικούς είναι να καθήσουν στα γραφεία τους, γιατί η οργή του κόσμου μεγαλώνει !


    ΧΘΕΣ..Τελικά δεν μπόρεσε να πάει στο Εργατικό Κέντρο η κ.Κατσέλη !

    Εργαζόμενοι την περίμεναν με άγριες διαθέσεις και ακύρωσε την επίσκεψη.


    Επιτέλους αρχίζουμε να αντιδρούμε....
    ΜΕ ..γιαούρτια ή χωρίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και....Η προδοσία ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται: Συνάντηση ΓΑΠ-Ν.Γκρούεφσκι στις Βρυξέλλες

    Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, θα συναντηθεί, σήμερα, στις Βρυξέλλες, με την ύπατη εκπρόσωπο για θέματα Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας (ΚΕΠΠΑ), Κάθριν Άστον, με τον αρμόδιο Επίτροπο για τη Διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), Στέφαν Φούλε και με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου.

    Ο κ. Γκρούεφσκι, θα συμμετάσχει επίσης και στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, στη συνάντηση των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ θα εξετασθούν θέματα κοινού, διμερούς και περιφερειακού ενδιαφέροντος. Πρόκειται για την ένατη συνάντηση που θα έχουν οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών.

    Στις συναντήσεις που θα έχει ο κ.Γκρούεφσκι, με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ΕΕ, αναμένεται να γίνει λόγος για την πολιτική κατάσταση στην ΠΓΔΜ, την ενταξιακή πορεία της χώρας, καθώς και για την εκκρεμότητα της ονομασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι οι μεγάλες ανθρώπινες τραγωδίες που σκέφτεσαι ότι διαμορφώνουν μια άλλη κοινωνία.


    Ένας πατέρας δεν το άντεξε το βάρος των χρεών και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος: Ζήτησε από τον αστυνομικό να τον σκοτώσει γιατί ο ίδιος πίστευε ότι δεν τα είχε καταφέρει!

    Ναι, είναι μια απίστευτη τραγωδία στο Ηράκλειο με θύμα έναν 45χρονο εκπαιδευτικό που ξεψύχησε λίγη ώρα μετά που κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Ο 45χρονος ενώ ψυχορραγούσε παρακάλεσε τον αστυνομικό να τον λυτρώσει, αφού τα χρέη και τα οκογενειακά προβλήματα που είχε τον “έπνιγαν”.

    Ο αυτόχειρας, σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλωνε μόνος τα δύο του παιδιά μετά που τους εγκατέλειψε η σύζυγός του, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε μείνει χωρίς δουλειά και οι δόσεις του δανείου που είχε πάρει “έτρεχαν”.

    Η αποκάλυψη της χθεσινής αυτοκτονίας ενός 45χρονου Ηρακλειώτη εκπαιδευτικού συγκλόνισε ακόμη και τους αστυνομικούς που έχουν δει δεκάδες περιπτώσεις .


    Το φορτίο βαρύ για έναν πατέρα που προσπαθούσε να μη στερήσει τίποτα στην οικογένειά του. Το άγχος για την ανατροφή των παιδιών του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι σταμάτησε να εργάζεται επιδείνωσαν την κακή ψυχολογία που είχε. Τα χρέη «έτρεχαν», όμως εκείνος δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις που είχε μετά από την κατασκευή ενός σπιτιού που απέκτησε σε προ- άστιο του Ηρακλείου.


    Επέλεξε να δώσει τέλος στη ζωή του με φρικτό τρόπο. Κλείστηκε στο υπνοδωμάτιό του, κλείδωσε την πόρτα για να μην μπορέσει κανείς να αποτρέψει τα σχέδιά του και κάρφωσε με δύναμη ένα κουζινομάχαιρο στην καρδιά.


    Το τελευταίο άτομο με το οποίο συνομίλησε ήταν μία συγγενής του. Της τηλεφώνησε λέγοντάς της «πως εδώ τελειώνουν όλα γι αυτόν». Η γυναίκα έντρομη τηλεφώ- νησε στις Αρχές αναφέροντας τη στιχομυθία με το συγγενή της, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία και τη διεύθυνση κατοικίας.


    oι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του προσπάθησαν να μπουν στο υπνοδωμάτιο αλλά βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη. Όταν την έσπασαν, βρήκαν τον 45χρονο μέσα σε μία λίμνη αίματος.


    Ήταν ακόμη ζωντανός και πρόλαβε μονάχα να ψελλίσει στον αστυνομικό που τον είδε πρώτος, την τελευταία του επιθυμία. Φέρεται να τον παρακάλεσε να τον «τελειώσει», γιατί εκείνος δεν τα είχε καταφέρει. Το υπνοδωμάτιο ήταν γεμάτο αίμα και δίπλα στον αυτόχειρα το κουζινομάχαιρο με τη ξύλινη λαβή, το οποίο χρησιμοποίησε για να βάλει τέρμα στη ζωή του. Έξω στην αυλή του σπιτιού του, καθισμένη σε μία καρέκλα η χαροκαμένη μητέρα του έκλαιγε με λυγμούς για το παιδί της.


    Ο 45χρονος μεταφέρθηκε σε σύντομο χρόνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
    CRETALIVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάγκες έχουμε του χειρότερους και πλέον ανίκανους πολιτικούς εις τους αιώνες.
    Ένα ιταλικό πλοίο νοτίως της Κρήτης ποντίζει καλώδιο οπτικών ινών γιά να συνδέσει Ιταλία με Ισραήλ με την άδεια της Ελληνικής κυβέρνησης και σωστά, αλλά όμω;ς πήγε εκεί Τουρκικό πολεμικό και εμποδίζει το Ιταλικό πλοίο να κάμει τη δουλειά του!! Έφτασαν δηλαδή στο σημείο οι Τούρκοι να κάνουν πράξη αυτό το οποίο ως σενάριο βλέπαμε σε εικονικούς χάρτες. Να φτάσουν κάτω από τη Γαύδο και να το παίζουν επιθεωρητές και γενικοί δερβέναγες στη Μεσόγειο! Ξέρω, ξέρω. Θα κάνουν πάλι οι δικοί μας( ανίκανοι) κανένα διαβηματάκι διαμαρτυρίας όταν ο ρόλος των Τούρκων στη Μεσόγειο αναβαθμίζεται με το έτσι θέλω!
    Δεν υπάρχει κύριοι αξιπρέπει δεν υπάρχει εθνική περηφάνεια δεν υπάρχει τίποτα. Και από την ΄΄αλλη να ετοιμάζεται ο Καρατζαφέρης να γιορτάσει το 1821! Εκεί έχουν μείνει οι άνθρωποι. Ο κόσμος προχωρεί, η Τουρκία είναι μέσα στις είκοσι πιό πλούσιες χώρες και οι δικοί μας διαχειρίζονται μιζέρια!
    Με τις υπάρχουσες προϋποθέσεις κύριοι αυτός ο τόπος δεν έχει μέλλον. Πάντα θα είμαστε οι κύριοι οσφυοκάμπτες του yew men!
    Τι γυρεύει ο Τούρκος νοτίως της Κρήτης κύριοι? Μα ασφαλώς προσπαθεί να μας κόψει την δική μας ΑΟΖ που θα μας ενώσει με με τον ορυκτό πλούτο της ανατολικής μεσογείου. Τα δικά μας..σαΐνια κοιμούνται. Εδώ ο Καραμανλής είχε κουμπαριάσει τον Ερτογάν γιά να έχει τάχα το κεφάλι του ήσυχο. Η Τουρκία γιγαντώνεται κύριοι κι εμείς γινόμαστε όλο και πιό νάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πολιτική δεν είναι ηθική. Δεν μπορώ να διαβάζω μακακίες από ακροαριστερούς και ακροδεξιούς. Το συμφέρον της χώρας και οι συμμαχικές της υποχρεώσεις στο ΝΑΤΟ επιβάλλουν την συμμετοχή της. Μήπως πιστεύει κανείς οτι θα νικήσει ο Καντάφι και θα μας τιμωρήσει ο αράπης ο δικτάτορας ο κολλητός των Παπανδρέϊδων; Μην ξεχνάμε την ιστορία. Αν η Ελλάδα βρίσκεται όπου βρίσκεται σήμερα είναι γιατί ο Βενιζέλος την έβαλε στον Α’ Π.Π. Οι Τουρκαλάδες καιροφυλακτούν. Αμφισβητούν την Ελληνική ΑΟΖ κάθετα και οριζόντια και ζητάνε ανταλλάγματα προκειμένου να συμμετάσχουν. Απλά πιστεύω οτι η Ελλάδα πρέπει να είναι πιό διεκδικητική στο μέλλον για να δίνει την βοήθεια της όταν την έχουν ανάγκη ( Σούδα-Άκτιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Θα μπορούσε να λέει..."


    { Κουίζ.

    Πόσες φορές ο Γιώργος Παπανδρέου, από τότε που έγινε πρωθυπουργός, έχει παραστεί σε παρέλαση εθνικής επετείου (25η Μαρτίου ή 28η Οκτωβρίου) ? .}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βαρυσήμαντες συναντήσεις ΓΑΠ στις Βρυξέλλες!!!

    Θα δεί όλους όσους κρατάνε την τύχη του πλανήτη στα χέρια τους

    Θα συναντήσει αρχικά τον Ζακ Ντελόρ... ξέρετε μωρέ αυτόν που ήταν Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής πριν καμία 20αριά χρόνια.

    Μετά θα συναντήσει την Επίτροπο, αρμόδια για θέματα μετανάστευσης και εσωτερικών υποθέσεων, Σεσίλια Μάλμστρομ... ακούγεται σαν σουηδέζα και μάλλον θα εξασκήσει τα σουηδικά του ο γίγαντας...

    Ενώ κάπου ενδιάμεσα θα συναντηθεί και με τον πλανητάρχη..Νικολά Γκρουέφσκι...


    Μεγάλε, εσύ κι ο Ομπάμα μόνο κάνετε τέτοιες συναντήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση