GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Αρης αποδοκιμάζει τις αποδοκιμασίες...

Toυ Άρη Σπηλιωτόπουλου από το http://www.aixmi.g/ Η στρατευμένη αγανάκτηση  χτύπησε Γιώργο – Κωστή – Πάγκαλο Από την εποχή της ...

Toυ Άρη Σπηλιωτόπουλου
από το http://www.aixmi.g/

Η στρατευμένη αγανάκτηση
 χτύπησε Γιώργο – Κωστή – Πάγκαλο
Από την εποχή της κατά Βίβλου γέννησης του κόσμου ο άνθρωπος έγινε “κατ’ εικόνα” και “καθ’ ομοίωση”. Και ασφαλώς μετά το προπατορικό αμάρτημα, διωκόμενος από τον παράδεισο και πορευόμενος στη κόλαση της ζωής, φέρει τα πλεονεκτήματα και τις αρετές της δημιουργίας του, αλλά και τα αμαρτήματα της φύσης του.
Το ισοζύγιο είναι αυτό που κρίνει τους κατά γενική ομολογία, ενάρετους από όσους υπηρετούν το δρόμο της κακίας, της αμαρτίας, της προδοσίας ή της εξαπάτηση του συνανθρώπου. Με το ισοζύγιο αυτό γίνονται και οι κοινωνίες, τα έθνη και τα κράτη. Δύσκολο να χωρίσουμε τα έθνη σε ενάρετα και μη, χωρίς να διολισθήσουμε σε παρωχημένες θεωρίες που...
 γέννησαν τον ρατσισμό και τη φρίκη των μεγάλων πολέμων. Είναι, επίσης, δύσκολο να χωρίσουμε τις κοινωνίες σε ενάρετες και μη, χωρίς να παρασυρθούμε σε φυλετικές ή άλλες διακρίσεις.
Είναι αδύνατον στην ίδια την κοινωνία να διακρίνουμε επαγγελματικές ή κοινωνικές ομάδες a priori ένοχες ή εκ φύσεως ύποπτες ή αμαρτωλές. Αν το κάνουμε αυτό, πέρα από την αυταπόδεικτη αφέλεια ή την ευκολία που κάποιος μπορεί να μας χειραγωγήσει, διολισθαίνουμε σε αντιδημοκρατικές νοοτροπίες και συμπεριφορές.
Η κάθε επαγγελματική ή κοινωνική ομάδα είναι καθρέφτης της κοινωνίας από την οποία προέρχεται. Με αρετές και αμαρτήματα. Με αντιστάσεις και μη. Με ήθος ή χωρίς.
Σε καμία κοινωνία, όμως, η υπεραπλούστευση δεν στιγματίζει το σύνολο όπως στη δική μας. Για παράδειγμα, οι γιατροί παίρνουν φακελάκια, οι πολεοδόμοι γρηγορόσημο, οι εφοριακοί εκβιάζουν και κάνουν περιουσίες, οι εκπαιδευτικοί κάνουν παραπαιδεία για μαύρο χρήμα, οι δικηγόροι είναι ψεύτες, οι πολιτικοί κλέφτες, κ.ο.κ.
Μα αν αθροίσουμε όλες τις ρέπουσες στην έκνομη και ανήθικη συμπεριφορά ομάδες, έχουμε το σύνολο της κοινωνίας από την οποία προέρχονται. Και είναι λογικό γιατί καθρέφτης των κάθε λογής ανθρώπων που απαρτίζουν την κοινωνία είναι η σύνθεση της κάθε κοινωνικοοικονομικής και επαγγελματικής ομάδας που αποτελεί δείγμα αυτής. Αν όλες είναι σκάρτες, τότε σκάρτη είναι και η κοινωνία που τις δημιούργησε. Προφανώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει Ούτε σκάρτη είναι η Ελληνική κοινωνία, ούτε επίορκοι όλοι οι γιατροί, δικηγόροι, εφοριακοί, καθηγητές, πολεοδόμοι, πολιτικοί, αστυνομικοί κ.ο.κ.
Υπάρχουν και επίορκοι λειτουργοί. Ασφαλώς. Υπάρχουν και σωστοί όμως. Και εκπαιδευτικοί και αστυνομικοί και δικαστές και πολιτικοί. Δεν είναι όλοι στο παραδικαστικό, στις μίζες της Siemens ,των υποβρυχίων κ.ο.κ. Δεν είναι όλοι οι λειτουργοί “κοπρίτες”, ούτε όλοι οι πολιτικοί ένοχοι για να αποδοκιμάζονται, να προπηλακίζονται ή συλλήβδην να ενοχοποιούνται για όλα τα δεινά. Είναι επικίνδυνα αυτά τα φαινόμενα που γεννά η υπεραπλούστευση, η δημαγωγία και ο λαϊκισμός.
Ο ξυλοδαρμός του Κωστή Χατζηδάκη, η αποδοκιμασία του Πρωθυπουργού στο Βερολίνο και ο προπηλακισμός του Πάγκαλου στο Παρίσι μόνο δικαιολογημένα από την λαϊκή αγανάκτηση δεν είναι. Γιατί εάν οι αγανακτισμένοι είναι δικαιολογημένοι να διασύρουν θεσμούς στο εξωτερικό, να εμποδίζουν το αναφαίρετο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης ή ακόμη και φυσικής παρουσίας – όπως στην περίπτωση Πάγκαλου – τότε είναι δικαιολογημένη και η κατάλυση της Δημοκρατίας που τους προστατεύει και η βίαιη επικράτηση της αυτοδικίας.
Και όσοι παροτρύνουν τέτοια φαινόμενα στο όνομα της εξέγερσης ενάντια στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία, μόνο ονειροπόλοι επαναστάτες δεν είναι. Αμετανόητοι νοσταλγοί εμφυλίων πολέμων είναι που κόστισαν στην Ελλάδα την πολυετή στασιμότητα, ύφεση και τον υπερδανεισμό της για να επουλώσει τις πληγές που προκλήθηκαν όταν “χωρίς ντροπή Έλληνες σκότωναν Έλληνες” στα πέτρινα χρόνια του εμφυλίου.
Στη Δημοκρατία υπάρχει η αγανάκτηση. Υπάρχει και η διαμαρτυρία. Υπάρχει, όμως, και η προάσπιση της ελευθερίας έκφρασης ακόμη και αυτών που έχουν διαφορετική άποψη από τους διαμαρτυρόμενους. Στη Δημοκρατία δεν χωρά βία, αυτοδικία, προπηλακισμός ετσιθελική διάλυση συνάξεων και ομιλιών. Στη Δημοκρατία έχει δικαίωμα να μιλά ακόμη και αυτός που προκαλεί. Διαφορετικά ανοίγουμε το δρόμο στην αναρχία, στην θεοκρατία, στην απολυταρχία επιχειρήσεων ή ομάδων ή ακόμη και σε νέους εμφυλίους μέσα στη ίδια την κοινωνία. Και αυτός ο δρόμος δεν έχει επιστροφή.

26 σχόλια

  1. Τι έγινε, ο κωλοτρυπιδούλης ξανάβαψε το μαλλί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην ανησυχείς
    εσένα θα σου βάλουνε φακρί στον κώλο , δεν θα σε βρίσουνε παλιολουκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ,ΑΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ [ 1Ο ΕΝΤΟΛΕΣ ] ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ .[ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΕΜΠΑΙΣΕΙΝ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΘΕΟΥ]ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ. Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ,ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΓΩΜΑΝΕΙΣ ,ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ.ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ Η ΣΑΥΡΑ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ .ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ,ΤΟΝ ΚΑΤΗΡΑΜΕΝΟ ΟΦΙ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΗΤΕ ΣΚΟΥΡΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΝΕΣΤΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ.ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο
    ΘΕΟΣ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ .ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ ,ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα είχατε δίκιο κύριε εάν η χθεσινή καθώς και η σημερινή κυβέρνηση είχατε καθαρίσει τη κόπρο με την οποία έχετε πνίξει μια ολόκληρη χώρα. Όταν καλύπτετε τους κλέφτες και τους ασύδοτους, όταν ανέχεστε να μην οδηγήσετε στη φυλακή τους υπαίτιους της θλιβερής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα δεν έχετε δικαίωμα να κάνετε μαθήματα στους άλλους. Το ότι, και εσείς και η κυβέρνηση και τα κανάλια προσπαθείτε να απαξιώσετε την οργή των πολιτών με ωραία λόγια, και με μαθήματα καλής συμπεριφοράς, το μόνο που πετυχαίνετε είναι να δείχνετε ακόμη μια φορά πόση εκτίμηση έχετε για τους πολίτες αυτού εδώ του τόπου. Επιτίθεστε για να προσβάλλετε και να καταβάλετε την οργή των πολιτών, που αν είχατε τη παραμικρή έγνοια, τη παραμικρή ηθική υπόσταση, τον παραμικρό σεβασμό απέναντι τους, θα είχατε καταλάβει και αποδεχτεί ότι η οργή αυτή είναι δικό σας προϊόν και θα φροντίζατε να εξαλείψετε τις αιτίες που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει. Έχετε πολύ βρώμικη τη φωλιά σας, όλοι όσοι έχετε συμβάλλει στη κατάντια μας, και επειδή δεν κάνετε τίποτε για να επανορθώσετε και να καθαρίσετε τη κόπρο του συστήματος, την υπερασπίζεστε υπερασπίζοντας τον εαυτούλης σας για να μπορείτε να εξυπηρετήστε από αυτό και εσείς και η οικογένεια σας και τα φιλαράκια σας. Είναι απίστευτο το πόσο εχθρικές είναι οι διάφορες κυβερνήσεις απέναντι στους πολίτες που τους βλέπουν σαν γκιαούρηδες που το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το βουλώνουν ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των ορισμένων. Η τερατώδης συντεχνία που έχετε κατασκευάσει για να τρώτε με χρυσά κουτάλια είναι δικιά σας και όχι των πολιτών. Φαίνεται ότι στην ελλάδα το να πολιτεύεται κανείς είναι συνώνυμο με το να κλέβει. Και αυτοί που κλέβουν είναι πολλοί και κυρίως ατιμώρητοι. Το φροντίζετε αυτό.
    Κρατήστε λοιπόν τα μαθήματα για εσάς τους ίδιους. Τα επικοινωνιακά σας τρικ δείχνουν μόνο ποιοι είστε και πως αντιλαμβάνεστε τον πολίτη. Αν είχατε τη παραμικρή έννοια ανθρώπινης εξυπνάδας θα είχατε καταλάβει ότι η οργή και οι αντιδράσεις δεν θα υπήρχαν αν είχατε κάνει αυτό που έπρεπε. Αλλά διακατέχεστε μόνο από πολιτική πονηριά. Και η συμπεριφορά σας ορίζεται μόνο από αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΣ ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ" .... ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ !!!!!!

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ ....

    ΕΙΣΤΕ, ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΕΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ...
    ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΑΤΟ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ, ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Σαλώμη μίλησε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά, μα την Παναγία, απορώ με όλους εσάς που μπαίνετε στη ουσία αυτών που γράφει εδώ ο κάθε κωλοτρυπιδούλης, καλή ώρα, ο κάθε κωλομάγουλος και εν γένει ο κάθε πολιτικάντης. Αυτοί μόνο από κράξιμο καταλαβαίνουν και από γιαούρτωμα.
    Υ. Γ. Αξιόλογη η κίνηση Κολλάτου με τις συγκεντρώσεις πολιτών έξω από τα σπίτια πολιτικάντηδων και υπόλογων, ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, πολιτικάντιδων. Από κάτι τέτοια μπορεί να ξεκινήσει η λαίλαπα που θα διώξει τους "ψηφισμένους" πράκτορες της ξένης χολέρας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τολμάτε και πιάνετε στο στόμα σας τη ζοφερή περίοδο του εμφυλίου πολέμου. Δηλαδή τι υπονοείτε; Ότι από τη μια μεριά είναι οι κακομεταχειρισμένοι, εξαπατημένοι, οργισμένοι πολίτες και από την άλλη αυτοί που τους κακομεταχειρίζονται, που τους εξαπάτησαν; Κάνετε ένα παραλληλισμό ανάμεσα τους σαν καταστάσεις; Είστε με τα καλά σας; Και για να έχουμε καλό ρώτημα, εσείς που ακριβώς τοποθετήστε; Ποια είναι η τοποθέτηση σας; Τσίπα έχετε; Συνείδηση του εαυτού σας και των λεγόμενων σας έχετε;
    Χτες το βράδυ στάθηκα για λίγο στο μέγακανάλι. Κόντεψα να κάνω εμετό. Στο ένα παραθύρι ήταν ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αυτός που βρίζει τους πολίτες, και στο άλλο ο αρχιερέας του δελτίου ο οποίος είχε αναλάβει την υποστήριξη αυτουνού που μας βρίζει. Και έκανε μαθήματα καλής συμπεριφοράς σε κάποιον εκπρόσωπο ενός άλλου κόμματος. Η σκηνή ήταν απερίγραπτη για τα λίγα δευτερόλεπτα που άντεξα να τη κοιτάξω. Ο χοντρός υβριστής του λαού καθόταν μαζεμένος σαν μικρό παιδάκι που η μαμά του είχε αναλάβει να μαλώσει κάποιον που δεν έδωσε στο γιόκα της αυτό που ο γιόκας της απαιτούσε. Ο χοντρός παρουσιάζεται σαν θύμα. Είναι και αυτό μια τακτική, να αναποδογυρίζει κανείς τις καταστάσεις για να ξεγελάσει αυτόν που είναι απέναντι. Η σκηνή είχε τόση γλίτσα, ακόμη περισσότερη από τους δρόμους της αθήνας όταν βρέχει, που έκλεισα τη τηλεόραση.
    Κύριε, το άρθρο σας είναι γεμάτο αυθάδεια και τουπέ. Ο λόγος σας είναι λόγος αφέντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "......τότε είναι δικαιολογημένη και η κατάλυση της Δημοκρατίας που τους προστατεύει και η βίαιη επικράτηση της αυτοδικίας."

    -----------------------------------
    Ποιάς Δημοκρατίας Άρη?
    Της Δημοκρατίας των μεγαλοκαναλαρχών,των μεγαλοεργολάβων,της διαφθοράς,της μίζας,της ρεμούλας,της αναρχίας,της ασυδοσίας?
    Της εξαφάνισης των δικαιωμάτων της πλειοψηφίας από οργανωμένες ομάδες μειοψηφιών?

    ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ,ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    Άλλωστε εσείς οι πολιτικοί είστε οι πρώτοι διδάξαντες,ως γνωστόν το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.
    ΚΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον @1 Μαρ 2011 2:18:00 μ.μ. Την Δημοκρατία την καταλύσατε οι πολιτικοί πρώτοι κ. Σπηλιωτόπουλε με την ανισονομία (για δύο Ευρώ στα διόδια των εργοδοτών σας μεγαλοεργολάβων μας βάζετε φυλακή, για μίζες εκατομμυρίων Ευρώ που αρπάζετε δεν τρέχει τίποτε), την ολοκληρωτικού τύπου προπαγάνδα των ΜΜΕ και άλλα και τέλος το πιο σημαντικό: πόσοι πλέον νομίζουν ότι οι πολιτικοί λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τις επιθυμίες και τα συμφέροντα του λαού; Νομίζω ελάχιστοι.
    Την τελευταία παράγραφο της ανάρτησής σας καλό είναι να τη δώσετε στο συνάδελφό σας κ. Καστανίδη που ετοιμάζει τον άκρως "δημοκρατικό και αντιρατσιστικό" χουντονόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Άρης εφαρμόζει την παροιμία: "φύλαγε τα ρούχα σου για νάχεις τα μισά", αφού γνωρίζει οτι μπορεί και αυτός "να φάει γιαούρτια", κλούβια αυγά και σάπιες ντομάτες απο οπαδούς-φίλους-θαυμαστές του (όπως άλλωστε όλοι οι πολιτικοί που δεν τολμούν να βγούν έξω, να πάνε σινεμά κλπ). Για να μπορεί τότε κι' αυτός να τους αποδοκιμάσει, όπως ο γνωστός τεμπέλης, άεργος, ανεπάγγελτος, και σιτιζόμενος δημοσία δαπάνη παχύδερμος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μιλαει ο γαμιας του αχρηστου,το αρχιλαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φοβασαι Αρουλη τις αντιδρασεις του κοσμου????
    Μην ανυσηχεις θα την πληρωσουν μονο οσοι εφαγαν μαζι με τον Παγκαλο...
    Τι ανησυχεις βρε κουτο....
    Εκτος κι αν υπαρχουν λογοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΣΙΛΟΓΗΣ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΣΑΜΑΡΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ 35 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ (15,4%) ΤΟ 2009, ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 300 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ (ΑΠΟ 180, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ 2004!!) ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ!!!

    ΟΥΣΤ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ούτε ψήφισα και μάλλον δεν πρόκειται να ψηφίσω ποτέ την παράταξη του αρθρογράφου. Το κείμενό του όμως με εκφράζει. Εκφράζει αξίες που πρέπει να διέπουν μια κοινωνία και που δυστυχώς από το επίπεδο των σχολίων δεν φαίνεται να είναι αυτονόητες. Συγχαρητήρια για το θάρρος του. Γράφω αυτό το μικρό σχόλιο, για να μη νομίζει κανείς, ότι η κοινωνία αποτελείται μόνο από γκαγκά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΕ,

    ΖΗΤΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ (ΩΣΕΙ ΑΛΛΗ ΣΑΛΩΜΗ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΝ ΟΣΜΗΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ??

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αρουλη να ανησυχεις! Θαρθει και σενα η σειρα σου και πολλων αλλων. Μπορει να εξαπατας λιγους για παντα, πολλους για λιγο αλλα δεν μπορει να εξαπατας όλους για παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για τον γκαγκα που συμφωνει με τον
    Αρη¨

    Ειναι Δημοκρατια οταν τριακοσιοι αποφασιζουν αν θα πρεπει ενας απο το συναφι τους να οδηγηθει στην δικαιοσυνη για οτι και αν διεπραξε?

    Ποιος τους επετρεψε να ασκουν το λειτουργημα του Δικαστου???

    Η μονη λυση γαι τον κοσμο μηπως δικαιολογημενα ειναι η αυτοδικια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πασοκ

    Υπαρχει και αλλη αποψη για τo τι εγινε στα 75 χρονια απο τον θανατο του Ελευθεριου Βενιζελου!!


    Πολυ καλη η εκδηλωση για τον Βενιζελο στην Λυρικη!

    Τα ΜΜΕ επαιξαν μονο οτι αποδοκιμαστηκε η Αννα Διαμαντοπουλου στην Λυρικη, ενω δεν επαιξαν οτι εκανε και καλη ομιλια για τον Ελ. Βενιζελο!!
    Να τα λεμε ολα παιδια!!

    Στους επισημους ηταν απο το Πασοκ και ο δρ Κουτσουκος που οταν μπηκαν οι διαδηλωτες προστατευσε την ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟς ΚΑΙ ΝΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    Να δουμε τωρα αν η Διαμαντοπουλου θα ερθει στη σωστη Πασοκικη γραμμη δρ Κουτσουκου για την παιδεια!

    Γνωριζουμε οτι ο δρ Κουτσουκος εστειλε αρθρο στο μπλογκ διατυπωνοντας την αποψη οτι υπερειχε εκεινη την στιγμη η τιμη στον Ελ. Βενιζελο κατι που οι διαδηλωτες αγνοοησαν, ενω ειχαν αλλες ευκαιριες για αντιδρασεις!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ,Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ,Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ,ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ,Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ,Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ,ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ,Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ,Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ,ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΛΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λαααάκηηηηη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση