GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαύρα σύννεφα στην παράταξη Αγοραστού...

Από το volospress.blogspot.com Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από την Συμμαχία του Κώστα Αγοραστού. Οι σχέσεις του Περιφερειάρχη ...

Από το volospress.blogspot.com
Μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από την Συμμαχία του Κώστα Αγοραστού. Οι σχέσεις του Περιφερειάρχη με τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του είναι σε οριακό σημείο και οι γκρίνιες ξεφεύγουν πλέον από τα γνωστά πηγαδάκια και διαρρέουν προς πάσα κατεύθυνση. Μέχρι και τη Συγγρού έχουν φτάσει τα όσα δυστυχώς συμβαίνουν στην Π. Θεσσαλίας.
Η συμπεριφορά του περιφερειάρχη έχει ξεφύγει από τα όρια της... ευπρέπειας και δεν υπάρχει μέρα που να μην ακουστούν οι φωνές του προς τους Αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς του συμβούλους μέχρι την είσοδο της παλιάς Νομαρχίας Λάρισας.
Πρώτοι και καλύτεροι «πελάτες» οι Αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας Δ. Αλεξόπουλος και Καρδίτσας Β. Τσιάκος. Το τι έχουν ακούσει δεν λέγεται, αν και η πληροφορία ότι οι τοίχοι έχουν γίνει κόκκινοι από την ντροπή τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Οι άλλοι δυο αντιπεριφερειάρχες κρατούν διακριτική στάση και κάνουν την δουλειά τους χωρίς να έχουν...
πολλά πάρε δώσε με τον Περιφερειάρχη, φροντίζοντας να σωθούν από την ασχετοσύνη του.
Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι περιφερειακοί σύμβουλοι, αλλά κι όλοι αυτοί που δέχτηκαν υποσχέσεις από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη για «τακτοποίηση». Ουρές κάνουν τα ρουσφέτια που περιμένουν να εξαργυρώσουν την ψήφο τους.
Ευτυχώς έχει στην διάθεση του ο Αγοραστός, ένα σοβαρό επιτελείο που κάνει δουλειά. Ο ιδιαίτερος του, ο οδηγός του και η γραμματέας του από το πρώην πολιτικό του γραφείο κι ένας δημοσιογράφος ανταποκριτής της Ελευθερίας που από την Αθήνα κινεί τα νήματα. Αυτοί λύνουν και δένουν κι έρχονται σε επαφή με όλους αφού ο Αγοραστός δεν σηκώνει τα τηλέφωνα του πλέον. Βέβαια υπάρχουν και οι σύμβουλοι που κάνουν πάρα πολύ δουλειά κοιτώντας να πάρουν κανένα πρόγραμμα από την ΕΕ.
Σε λίγο καιρό θα υπάρχουν κι άλλα που θα βγουν στον αέρα!!! Και θα γελάσει κάθε πικραμένος.
Η βροχή που φέρνουν τα μαύρα σύννεφα στην περιφέρεια θα παρασύρει πολλούς και πρώτα απ’ όλους τον περιφερειάρχη που μετά από αποτυχημένος βουλευτής θα γίνει και ο πρώτος αποτυχημένος περιφερειάρχης.

25 σχόλια

  1. ΠΕΦΤΕΙ ΚΟΥΤΙ.ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ Σ ΄΄΄ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΒΑΤΙ.ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΡΩΣΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΡΩΓΩΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι έτσι όπως τα λέτε. Ο κ. Αγοραστός σε μια περίοδο που τίποτα δεν λειτουργεί από την πλευρά του Κράτους ελέω Καλλικράτη προσπαθεί και αρκετά μάλιστα. Θα σας έλεγα δε ότι έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες για την Ανάπτυξη της Θεσσαλίας πολύ σημαντικές .Ρωτήστε για να μάθετε για να έχετε αντικειμενική ενημέρωση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενημερώστε μας καλύτερα ρε φίλοι !!!
    δεν είμαστε όλοι από την Μαγνησία !!!
    ποιός είναι αυτός ο Αγοραστός ???
    έχει κάποια σχέση με αυτόν που έκανε την νοθεία στην ψηφοφορία στη βουλή προ 2ετίας περίπου μαζί με την κ.Φαιβρωνία Πατριανάκου ???

    http://www.youtube.com/watch?v=iuGILwl1oxA

    ειναι ο ιδιος η ειναι συνονυμία ???

    Φωτίστε μας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός είναι ΑΝΩΝΥΜΕ που ρωτάς/
    Το αξιοπερίεργο και ενδισφέρον στην πολιτική του καριέρα είναι ότι ξεκίνησε από ΔΑΠΙΤΗΣ, έφτασε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, μετά από 2 προσπάθειες έγινε βουλευτής - το πέτυχες αυτός είναι ο "μάγος" που εξαφάνισε το περίφημο εκείνο "ψηφοδέλτιο-χαρτομάντηλο" - τώρα με την ψήφο του Λαού της Θεσσαλίας έγινε και Περιφερειάρχης...
    Κάτι ήξερε ο Άγγλος που έλεγε "οι Λαοί αξίζουν τους κυβερνήτες που εκλέγουν" ή κάτι τέτοιο σχετικό..
    Το "πέρασμά" του από το πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ όπου έφτασε να είναι και...Αναπληρωτής καθηγητής την ώρα που ήταν ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δημοτικού Συμβουλίου της Λάρισας (!!!) υπάρχει και ο σχετικός Νόμος που κάτι σχετικά λέει το αφήνουμε στην άκρη...Επειδή ανήκει σε άλλο ανέκδοτο, αυτό της Ελληνικής Ανώτατης...Παιδείας, τρομάρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ,
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΡΩΝΕΣ ΤΑ ..ΧΑΡΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΒΡΩΝΙΑ[ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.Ο,ΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ],
    ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΠΕΙΦΕΡΕΙΑΡΧΙΛΙΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @27 Μαρ 2011 4:38:00 μ.μ.

    Πλάκα μας κάνετε κύριε, έτσι δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νοθεια σε ονομαστικη ψηφοφορια με ψηφοδελτια με τυπωμενο το ονοματεπωνυμο και υπογραφες εκεινου που ψηφιζει που ακουστηκε ακομη περισσοτερο χωρις να υπαρχει καλπη και να ψηφιζει φανερα ο καθενας με γνωστο εκ των πρωτερων το αποτελεσμασε μια ψηφοφορια χωρις διακυβευμα και δημοσιευμενα στο διαδικτυο αλλα και στα πρακτικα της βουλης τα ψηφοδελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να αφησουμε στην ακρη ρε φιλε την λασπολογια και οχι τον νομο γιατι δεν υπαρχει ασυμβιβαστο δηλαδη ειναι νομιμο νασαι αναπληρωτης καθηγητης και προεδρος δημοτικου συμβουλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε κομπιναδορε κονδυλοφορε σας χαλαει ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ τον παρασιτισμο εεεεεεεεε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΦΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ? Η ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΕΝΟΧΗ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. poly LASPH RE FILE GIATI?????????/
    POLY CEYTOKATASKEYASMENO TO GHMOSIEYMA SYGXARHTHRIA......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. TO GAR POLY THS THLHPSEVS SAS GENNA PARAFROSYNH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΟΣΟ ...ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ...ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΕΙΣΤΕ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι Πασόκοι, στη βάση τους, είναι του ιδίου φυράματος με τον Καρχιμάκη. Οπότε το αντέχουν και το..καταλαβαίνουν και το..κατανοούν. Πλήρως,
    σε όλες του τις διαστάσεις.

    Εμείς οι υπόλοιποι τι να κάνουμε που ούτε τα αντέχουμε ούτε τα γνωρίζουμε !!

    - Και στην Ολυμπιακή τι έκανε ? Τον πιλότο με αεροσυνοδό τη Μιμή και τη Ρούλα Βροχοπούλου ?

    Αν πάτησε ποτέ στη δουλειά του στην ΟΑ, εγώ πάτησα στο… φεγγάρι.
    Και η άλλη αν δεν κάνω λάθος, η Μιλένα, συνταξιούχος της ΟΑ δηλώνει.Και η γυναίκα του γμωστού clown Loberto.
    Πότε πρόλαβε όμως ;

    Α ρε Μιμή… εσύ έπρεπε να αναλάβεις το ΠΑΣΟΚ, για να γελάμε τουλάχιστον.
    Είχες σερβίρει και κάποιους καφέδες τουλάχιστον εν πτήσει.

    . Τέτοια ηγεσία μας πρέπει…..
    Γι΄αυτό και ο Πάγκαλος είπε τα φάγαμε μαζί. Μαζί με Καρχιμάκηδες, Ακηδες, Λαλιώτηδες κλπ. φαιοπράσινους έφαγαν, κι έφαγαν, κι έφαγαν……

    Και οι χαζοί της αποδώ μεριάς τους τρώνε λάχανο όλοι οι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΕΤΡΕΨΕΤΑ ΟΛΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΛΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Γιούχα… εκ βαθέων".
    ΕΔΩΩΩΩΩΩ..
    ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ....ΒΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕ

    Έλλη Στάη (Δελτίο ΝΕΤ) "Η αλήθεια για το 1821"
    Δείτε το video...
    στις Κυριακή, Μάρτιος 27, 2011

    Ελισάβετ Τσαρλαμπά (δηλαδή, Έλλη Στάη) η "κυρία των τιμών"
    της Πασοκικής δημοκλαταρίας..

    Γεννήθηκε στις 24 Μαρτίου του 1954 στην Αθήνα και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα.
    Το πατρικό της όνομα είναι Ελισάβετ Τσαρλαμπά.

    Είναι κόρη του βουλευτή της Ένωσης Κέντρου Μάρκου Τσαρλαμπά. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ αποφοίτησε από το Αρσάκειο. Στη Γαλλία σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Για λίγο διάστημα εργάστηκε ως δικηγόρος. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στην εφημερίδα Η Αυγή. Ακολούθησαν οι εφημερίδες Μεσημβρινή και Ακρόπολη, στην οποία έκανε το πρώτο της πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ με την συνέντευξη του Τζιάνι Ανιέλι.
    Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε...

    στην ΕΡΤ στις αρχές της δεκαετίας του '80. Την περίοδο εκείνη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων δίπλα στον Τέρενς Κουίκ. Από το 1989 συνεργάστηκε με το ραδιόφωνο του Flash ως ανταποκρίτρια ευρωπαϊκών θεμάτων στις Βρυξέλλες.
    Το 1993 επιστρέφει στην Ελλάδα και παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εγκαινιάζοντας τα "τηλεοπτικά παράθυρα".
    Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την πολιτικού και κοινωνικού περιεχομένου εκπομπή "Ελλήσποντος" (1996).
    Από το 1997 έως το 1999 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.
    Από το 1999 έως το 2006 συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όπου αρχικά επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή "Με τα μάτια της Έλλης". Από το 2003 και μέχρι τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι παρουσιάζει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Για διάστημα περίπου ένα μήνα συμπαρουσίαζε το κεντρικό δελτίο με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, γεγονός που οδήγησε στην παραίτηση της από τον ΑΝΤ1.
    Τον Φεβρουάριο του 2007 συνεργάζεται και πάλι με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel παρουσιάζοντας την εκπομπή "Έλλη" και παράλληλα ως βασική σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει η δημοσιογράφος Όλγα Τρέμη. Ένα χρόνο μετά (Ιανουάριος 2008) συνεργάζεται με τον τηλεοπτικό σταθμόAlpha όπου συμπαρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα και παράλληλα επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή "Persona Grata" . Από το 2010 συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash (προηγήθηκε η συνεργασία το 1999 με την εκπομπή "Ελλιγμοί") παρουσιάζοντας καθημερινή εκπομπή με την δημοσιογράφο Νικόλ Λειβαδάρη.
    Από τον Ιανουάριο του 2011 επιστρέφει και πάλι στην κρατική τηλεόραση παρουσιάζοντας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στη ΝΕΤ.

    Η Έλλη Στάη έχει κάνει τέσσερις γάμους.
    Ο πρώτος με τον δικηγόρο Νίκο Στάη (από τον οποίο κράτησε και το επίθετο της).
    Ο δεύτερος ήταν με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κατσίμη, με τον οποίο απέκτησε το γιο της Μάρκο.
    Για πολλά χρόνια σύντροφος της υπήρξε ο Διονύσης Λιβανός (πρώην Υπουργός Τουρισμού επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου). Το 1999 παντρεύτηκε με τον πρώην ευρωβουλευτή τουΠΑΣΟΚ και πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Στέλιο Παναγόπουλο.
    Από τον Ιούνιο του 2008 είναι παντρεμένη με τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή , γόνο της γνωστής οικογένειας.

    ΦΡΙΞΤΕ...ΦΤΥΣΤΕ ..ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ
    ΕΡΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕ Ι ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ?ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?Ο ΜΕΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ .... ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ..."ΚΟΛΛΗΤΗ" ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ,ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣΣΑ.... !ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΡΧΕΣ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΡΧ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ .ΕΜΕΘΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΕΙ ΩΣ ΦΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
    Α ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ
    ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ,ΚΤΕΟ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ,ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΟΣΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -ΑΘΗΝΑ ,ΕΟΤ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ,ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ,ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΓΡΟΤΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ,Ε65,ΑΧΕΛΩΟΣ,ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ..Κ.Α.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣΜΕ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Σ ΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση