GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΗ - κοινωνικό τιμολόγιο, αξίζει;‏...

Απο το http://tamgr.blogspot.com/ Κατ' αρχην πρεπει η καταναλωση συνολικα στο 4μηνο να ΜΗΝ ειναι μεγαλυτερη απο 1000 kwh. Διαφορετ...

Απο το http://tamgr.blogspot.com/
Κατ' αρχην πρεπει η καταναλωση συνολικα στο 4μηνο να ΜΗΝ ειναι μεγαλυτερη απο 1000 kwh.
Διαφορετικα ΔΕΝ ισχυει το μειωμενο τιμολογιο συνολικα. Δηλαδη εαν καποιος εχει π.χ. 1300 kwh, δεν γινεται οι 1000 kwh που εκπιπτουν να τιμολογηθουν με μειωμενη τιμη και οι υπολοιπες 300 kwh με κανονικη...
Αναφερω μια καταναλωση φιλων που δεν ξοδευουν ρευμα και τελευταια στο εκκαθαριστικο της ΔΕΗ τους ηρθε καταναλωση γυρω στις 1300 kwh με τιμη συνολικα 150 ευρω (ειχαν πληρωσει 80e υπολοιπο προς εξοφληση 70e).
Φυσικα ΔΕΝ δικαιουνται καμια εκπτωση.
Εαν υποθεσουμε ειχαν καταναλωση στα ορια των 1000 kwh για ολο το 4μηνο, τοτε..
 η τιμη συνολικα θα ηταν περιπου στα 115 ευρω, απο τα οποια θα ειχαν εκπτωση 20% =23e (με τελικη τιμη πληρωμης τα 92e).
ΑΥΤΗ ειναι λοιπον η πολυδιαφημιζομενη εκπτωση της ΔΕΗ το 4μηνο: Εξι ευρω το μηνα!
Το μονο καλο ειναι οτι ΔΕΝ χρειαζεται σημειωμα ηλεκτρολογου για να γραφτει το ρολοϊ στο δικο μας ονομα, με την προϋποθεση να πουμε στην αιτηση μας στη ΔΕΗ οτι ενδιαφερομαστε για το "κοινωνικο τιμολογιο".
Αξιζει;

8 σχόλια

  1. 50 - 60 ευρω ειναι το ωφελος τον χρονο.
    Η διαδικασια ειναι γρηγορη και απλη (ΚΕΠ), εφ`οσον πληρεις τις προϋποθεσεις.
    Το ολο προγραμμα βεβαια ειναι μια φουσκα κοινωνικης πολιτικης της κυβερνησης, αν λαβουμε υπ`οψιν τον φορο για το ταμειο τελωνειακων (!), την προσφατη αυξηση, καθως και τις επερχομενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
    ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ,ΔΗΛ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ .ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ [ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ] ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ
    ΞΕΡΕΤΕ ,ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ.ΕΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΣΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θεια Κουλα10 Μαρ 2011, 4:59:00 μ.μ.

    Σιγα την προσφορα.
    Ακουσα οτι πληρωνει οπωσδηποτε και ΕΙΚΟΣΙ ευρω, που τα παιρνεις πισω με τον πρωτο λογαριασμο, αρα απο το ετησιο οφελος των 60 - 70 ευρω, μειον το 20 ρικο = 50 ευρω "κερδος" . . .

    Ουφ, πλουτισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς τον 10 Μαρ 2011 3:22:00 μ.μ.

    Τι σε πειραξε περισσοτερο ? Η αναφορα στο ποσον η η φουσκα κοινωνικη πολιτικη ?
    Διαβασε λιγα πραγματα για τις αλλαγες του νομοσχεδιου της απελευθερωσης αγορας ενεργειας (τα περισσοτερα στο νομοσχεδιο) και κανε μια συγκριση με το χθες και το παρον.Θυμισου βεβαια και την Verbung και το τι εκανε για οσο διαστημα το επαιζε ανεξαρτητος παροχος ενεργειας και η οποια απο 4-12-2010 την κοπανησε !Αφησε 2 αλλους βεβαια στην θεση της, αλλα τα οσα θα δεις στο μελλον (και οσα περισσοτερα θα πληρωνεις)γενικα στο θεμα της ενεργειας, θα σε κανουν να φριξεις !

    Οσο και να θελουν τα στρατευμενα παπαγαλακια να φιμωσουν τον κοσμο, δεν μπορουν, Υπαρχουν και αλλοι που δενμασανε κουτοχορτο και ξερουν. Προπαντων δε, δεν βλεπουν εκπομπες αποχαυνωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. είναι απαράδεκτοι κραγκιόζηδες.

    το λέω διότι είμαι τρίτεκνος και μου ζητάνε να έχω κατανάλωση την οποία ούτε αν πήγαινα μισό μήνα διακοπές δεν θα πετύχαινα.
    Σου βάζουν όριο τις 1300 κιλοβατώρες. Ποιός τρίτεκνος έχει λιγότερες από τόσες;
    Είναι αισχρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση