GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ...

Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 αρνητικό για να σωθεί... Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όπο...

Ένα μικρό κοριτσάκι στην Καβάλα χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμοπετάλια 0 αρνητικό για να σωθεί... Οι γονείς του πληρώνουν τα οδοιπορικά σε όποιον μπορεί να βοηθήσει. Παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το ΠΑΝΤΟΥ!!! Το τηλέφωνο της μητέρας είναι 6937495494 .Όπως ενημερώνουν το παιδί βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο, ΕΠΕΙΓΕΙ να βρεθούν αιμοπετάλια. Διαδώστε το μήπως βρεθεί κάποιος να μπορεί να βοηθήσει.

4 σχόλια

  1. Επειδή δεν μπορώ να επικοινωνήσω το κινητό δεν απαντάει, θα ήθελα να πω σε όποιον μπορεί να ειδοποιήσει τους γονείς σε περίπτωση που ακόμα ψάχνουν ότι έχω ομάδα αίματος Ο Αρνητικό και το τηλέφωνο μου είναι 697-8098685 και είμαι έτοιμη να βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγω ειδοποιήθηκα από μιά φίλη και κινητοποιήθηκε όλος ο Στρατός και η Αστυνομία της Β.Ελλάδος και βρέθηκε αίμα αλλά δεν απαντούσε κανένα τηλέφωνο.Ετσι επικονωνήσαμε με το Αιματολογικό του Νοσοκομείου Καβάλας, όπου μας εξυπηρέτησαν πολύ πρόθυμα.Τώρα έμαθα ότι και ο αδελφός της κοπέλλας βρίσκεται στην ίδια θέση. Ελπίζω να γίνουν καλά και τα δύο παιδάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω επίσης να πώ ότι τόσο οι Αξιωματικοί του Στρατού, όσο και οι Αστυνομικοί (μέσω δύο ξαδέλφων μου που υπηρεστούν στα δύο αυτά Σώματα) κινητοποιήθηκαν άμεσα και έδειξαν μοναδική ειαισθησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση