GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σ. Χατζηγάκης: «Φιρφιρίκοι εντός της ΝΔ καλλιεργούν κλίμα κατά Καραμανλή...»

  "Θεωρώ πως το κόμμα της κας Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή" ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για όλους και για όλα μίλησε σε ραδιοφωνική του σ...

 "Θεωρώ πως το κόμμα της κας Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για όλους και για όλα μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα Τετάρτη ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Υπεραμύνθηκε του έργου των Κυβερνήσεων Καραμανλή, έκανε λόγο για «φιρφιρίκους εντός της Ν.Δ. που καλλιεργούν κλίμα εναντίον και του πρώην Πρωθυπουργού», τόνισε πως «δεν θα πάθω πολιτικό Αλτσχάιμερ για να εξασφαλίσω κομματική θέση» και κατέθεσε την εκτίμησή του πως «το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με δεδομένο ότι ο δικομματισμός καταρρέει πιθανόν να κληθεί να παίξει και κεντρικό ρόλο στο πολιτικό σκηνικό».
Ο κ. Σ. Χατζηγάκης για άλλη μια φορά υπογράμμισε την ανάγκη να στραφεί η Ν.Δ. προς τον «μεσαίο χώρο» προκειμένου να κερδίσει ζωτικό χώρο στο εκλογικό Σώμα και να καταστεί πλειοψηφικό ρεύμα, ενώ χαρακτήρισε θετικές τις τελευταίες αποφάσεις της Ε.Ε. για την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων της χώρας μας λέγοντας ωστόσο πως...
 «αποτελεί επιτυχία της ίδιας της Ευρώπης και όχι του Γ. Παπανδρέου». Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην υπουργού:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
Η Ελλάδα έχει σήμερα ένα χρέος που αγγίζει το 145% του ΑΕΠ. Είναι ένα χρέος που συσσωρεύτηκε από τις πολιτικές που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις της χώρας μας στη μεταπολίτευση. Προκειμένου η Ελλάδα να ξεφύγει σήμερα από αυτή την κρίση οφείλει να σταθεί στο μοντέλο του νεοκενσυανισμού, που εκφράζεται μέσα από τον «μεσαίο χώρο». Να αποτελέσουν δηλαδή πυλώνες ανάπτυξής της το Κράτος, μέσα από τις δημόσιες επενδύσεις, και η τόνωση της ζήτησης.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
Τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους έχουν βάλει στο στόχαστρο το Κράτος και τους πολιτικούς. Εγώ έχω διαφορετική τοποθέτηση γιʼ αυτό, έχω ακολουθήσει διαφορετικές αρχές στην πολιτική μου διαδρομή και διαφωνώ με όλους αυτούς που επιτίθενται συλλήβδην στους πολιτικούς.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Σήμερα η πολιτική του Καραμανλή επιβεβαιώνεται, όπως και ότι μιλούσε με ειλικρίνεια το Σεπτέμβριο του 2009 όταν κατέθετε ενώπιον του λαού ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Αν αυτά γινόντουσαν τότε, δεν θα φτάναμε σε αυτό το σημείο σήμερα. Σε κάθε περίπτωση είναι άδικο να τα ρίχνουν όλα στην Κυβέρνηση Καραμανλή και στον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό. Κακώς τον υποτιμούν και ειδικά μέσα από το ίδιο μας το κόμμα όπου ορισμένοι «φιρφιρίκοι» καλλιεργούν ένα τέτοιο κλίμα τόσο ενάντια στον πρώην Πρωθυπουργό, όσο και σε αναγνωρισμένα στελέχη τα οποία έχουν προσφέρει όλα τα προηγούμενα χρόνια. Κάνουν λάθος και αρνούνται να κατανοήσουν ότι ο «Καραμανλισμός» έχει βαθιές ρίζες στην παράταξή μας.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ
Εγώ δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πάθει πολιτικό Αλτσχάιμερ. Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με ανεξαρτησία, αυτονομία και με το θάρρος της γνώμης μου, πολλές φορές ερχόμενος σε σύγκρουση με τις ηγεσίες του κόμματός μου. Ωστόσο πάντοτε οι εκάστοτε αρχηγοί της Ν.Δ. εκτιμούσαν αυτή ακριβώς την ειλικρίνεια και την ευθύτητά μου και μου εμπιστευόταν κρίσιμα πόστα. Τη θεωρία του «μεσαίου χώρου», που διαμορφώνεται στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, πρώτος εγώ εισήγαγα στην ελληνική πολιτική σκηνή και εξακολουθώ να πιστεύω σʼ αυτή.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Το γεγονός ότι ενώ καταρρέει το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει η Ν.Δ. είναι σίγουρα ανησυχητικό. Γιʼ αυτό και πιστεύω ότι η Ν.Δ. οφείλει σήμερα να αγκαλιάσει το «κέντρο», τον λεγόμενο «μεσαίο χώρο» κάνοντας μια υπέρβαση στην πολιτική της, η οποία είναι σίγουρο πως θα υιοθετηθεί από την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Θεωρώ πως το κόμμα της κας Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με δεδομένο ότι ο δικομματισμός καταρρέει είναι πολύ πιθανόν να παίξει και κεντρικό ρόλο. Έχω φιλικές σχέσεις μαζί της, σίγουρα κουβεντιάζω, όπως κουβεντιάζω και με όλους τους πολιτικούς.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σίγουρα είναι θετικές. Και η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων και η μείωση του επιτοκίου μας επιτρέπουν να ανασάνουμε. Είναι επιτυχία, όχι όμως του Γ. Παπανδρέου αλλά της Ελλάδας και της ίδιας της Ευρώπης η οποία βοηθώντας τη χώρα μας βοηθά τον ίδιο της τον εαυτό και την ύπαρξή της. Ωστόσο θα πρέπει πια η Κυβέρνηση να φροντίσει να διοχετεύσει ρευστό στην αγορά και να προωθήσει τις δημόσιες επενδύσεις ώστε να αυξήσουμε τις ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας μας.

10 σχόλια

  1. Τετειος αχρηστος που ειναι ο Καραμανλης,τι περιμενες?Υπαρχει σοβαρος ανθρωπος που τον θελει?Κατεστρεψε μια παραταξη και ενα κρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ



    "Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν τόλμησε να αλλάξει το κράτος" δήλωσε σε συνέντευξή του στην real news ο πρώην υπουργός της ΝΔ κ. Παπαθανασίου και τόνισε πως "Δεν θα είχαμε προσφύγει στο ΔΝΤ αν είχαμε λάβει έγκαιρα μέτρα".




    Και αυτά τα λέει ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών του κ. Καραμανλή και όχι το ΠΑΣΟΚ για να ρίξει ευθύνες στην ΝΔ.


    Ο κ. Παπαθανασίου όμως δεν μας, λέει στη συνέντευξή του, το γιατί δεν πήρε τα αναγκαία αυτά μέτρα. Όπως δεν μας λέει ποιος τον εμπόδισε. Όπως δεν μας λέει γιατί η ΝΔ έχει καταντήσει "μη κυβερνητική οργάνωση" και ποιος την κατάντησε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανελλαδική απεργία Δικηγόρων στις 17, 18 , 21 & 22 Μαρτίου 2011

    ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ
    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
    Αθήνα, 16.3.2011

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε εκτάκτως σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου του ΔΣΑ Γιάννη Αδαμόπουλου, αποφάσισε:

    1) Την αποχή των Δικηγόρων όλης της χώρας από το λειτούργημά τους από την Πέμπτη 17/3/2011 έως και την Τρίτη 22/3/2011 σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις του υπό ψήφιση φορολογικού νομοσχεδίου, που επιφέρουν δυσβάσταχτα βάρη στους πολίτες και τους δικηγόρους.
    2) Να προτείνει την αντικατάσταση των διατάξεων του άρθρου 20 παρ. 7 του Κ.Φ.Ε. με πιο ορθολογικές λύσεις.
    3) Να μεταβεί το Προεδρείο της Ολομέλειας στη Βουλή και να συναντηθεί με τους αρμόδιους Υπουργούς.


    Από το Γραφείο Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε ..καραγκιοζάκο, αντε πές μας καλύτερα, αν ηταν τελικά η γυναίκα σου που χρώσταγε παντου....η διαψευσέ το !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μας πεί ο λαλίστατος κος Χατσηγάκης γιά το μέγα σκάνδαλο του ΕΛΓΑ όταν ήταν υπουργός Γεωργίας.
    Παρέλαβαν τον ΕΛΓΑ με πλεόνασμα 60 εκατομμυρίων ευρώ και τον παρέδωσαν με ΕΛΛΕΙΜΑ 5,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΝΑΙ ναι ναι καλά διαβάσατε 5.5 δισεκατομμύρια ή 5.500 εκατομμύρια ευρώ. Αν αυτό δεν είναι ΕΓΚΛΗΜΑ κατα του Ελληνικού Λαού τότε ποιό είναι ???
    Να σκεφτείτε ότι το έλλειμα αυτό το ξεπλήρωσε το κράτος τον Δεκέμβρη του 2010 με αποτέλεσμα το χρέος να ανέβει στα 350 δισ ευρώ.
    Είναι από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της ερημοποιητικής ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΒΡΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΖΕΧΝΕΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝΟ ΑΧΡΗΣΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. phgaine na plhrwseis to trapezaki nteneke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "...την εκτίμησή του πως «το κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη θα μπει στη Βουλή και με ..."

    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ Τ0 2% ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;
    ΤΙ ΣΟΙ ΑΒΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ .

    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ !...
    ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ

    Τον ανήγαγε σε μεγάλο παράγοντα της Νέας Δημοκρατίας.

    Ο τρόπος που επιτέθηκε σήμερα ο Καρατζαφέρης στον Φαήλο Κρανιδιώτη, τον ενίσχυσε πάρα πολύ στην κομματική και πολιτική βάση της Νέας Δημοκρατίας.

    Όταν ένας πολιτικός αρχηγός από το...βήμα της Βουλής εκλιπαρεί άλλον πολιτικό αρχηγό, τον οποίο αποκαλεί μάλιστα "μελλοντικό πρωθυπουργό", προκειμένου να απομακρύνει
    ή να αποδοκιμάσει συνεργάτη ή φίλο του για άρθρο που έγραψε σε εφημερίδα, σημαίνει ότι τον υπολογίζει πολύ.

    Μέχρι σήμερα ο Κρανιδιώτης είχε ένα μικρό πρόβλημα νομιμοποίησής του στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, από σήμερα έγινε ο λαϊκός ήρωας των Νεοδημοκρατών.

    Και αυτό γιατί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έδειξε ότι στοχεύει τον Κρανιδιώτη για την επιρροή του στα λαϊκή δεξιά.
    Εκεί θα κριθεί το εκλογικό παιχνίδι για τον ΛΑΟΣ και το ξέρει αυτό ο Καρατζαφέρης. Όσους περισσότερους ψηφοφόρους πάρει από εκεί η Ν.Δ. τόσο λιγότεροι για τον ΛΑΟΣ...

    Σε αυτήν την κωλοτούμπα
    -ο Φύρερ -έφαγε και τα μούτρα του και τα σκατά του.
    Έγινε αρχηγός του ΛΑγΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ν΄αγιάσουν τα χέρια τους!!!

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
    ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.


    ΡΙΞΤΕ τους ρουφιανοΠασόκους …..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση