GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλάζιες νίκες στους δικηγόρους Αθήνας και Θεσσαλονίκης...

Με τελικό ποσοστό 50,89% ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γιάννης Αδαμόπουλος κέρδισε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Βερβεσό και εξελέγη ν...

Με τελικό ποσοστό 50,89% ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Γιάννης Αδαμόπουλος κέρδισε τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Βερβεσό και εξελέγη νέος πρόεδρος του ΔΣΑ.
Επίσης στη Θεσσαλονίκη νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου εξελέγη ο Νίκος Βαλεργάκης, επικεφαλής του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ συνδυασμού «Δικηγορική Πρωτοπορία».
Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο κ. Βαλεργάκης συγκέντρωσε 53,73% έναντι  46,27% του Μανόλη Λαμτζίδη, που...
 ηγείτο του συνδυασμού «Δικηγορική Συνεργασία - Ανεξάρτητοι».

15 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Διευθυντά,


    Την Τρίτη 01-03-2011 προεβλήθη από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «ΣΚΑΪ» ένα επεισόδιο της σειράς «1821» το οποίο ανεφέρετο μεταξύ άλλων και στην Έξοδο του Μεσολογγίου.

    Ως επίσκοπος της Ιεράς και ηρωϊκής Πόλεως του Μεσολογγίου και της ιστορικής Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, εκτός από πολλές απορίες για την ιστορική γνησιότητα γεγονότων και λεχθέντων κατά την παρουσίαση του επεισοδίου, εκφράζω την λύπη μου και την έντονη διαμαρτυρία μου διότι απεσιωπήθη πλήρως η προσφορά της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας όπως και η προσφορά και η θυσία του ορθοδόξου ιερού κλήρου με επικεφαλής τον Επίσκοπο Ρωγών Ιωσήφ.

    Ζούμε στο Μεσολόγγι, πατάμε το ίδιο χώμα που εκείνοι έβαψαν με το μαρτυρικό τους αίμα, βλέπουμε τις ντάπιες στις οποίες έστεκαν όρθιοι, αλύγιστοι, γενναίοι και εμψύχωναν τους μαρτυρικούς αγωνιστές της Εξόδου.

    Υπάρχουν οι Ιεροί Ναοί στους οποίους συγκέντρωναν τους υπερασπιστές του Μεσολογγίου, διασώζονται ο Τίμιος Σταυρός με τον οποίο ευλογούσε ο Ρωγών Ιωσήφ τους εξοδίτες και τα άγια Ποτήρια με τα οποία τους κοινωνούσε.

    Ο Ιωσήφ, Επίσκοπος Ρωγών και Κοζύλης, ήταν η ψυχή του Αγώνος. Λειτουργούσε, εξομολογούσε και μετέδιδε τα Άχραντα Μυστήρια στους Ελεύθερους Πολιορκημένους μαζί με τους αγωνιστές κληρικούς και συμμάρτυρές του. Αυτός κατέστρωσε το αναλυτικό σχέδιο της Εξόδου, όπως μαρτυρεί ο αυτόπτης μάρτυς Νικόλαος Κασομούλης.

    Ο επίσκοπος Ιωσήφ ανατινάχθηκε ηρωικά στον Ανεμόμυλο κατά την είσοδο των Τουρκοαιγυπτίων. Οι εισβολείς τον βρήκαν ημιθανή μετά την έκρηξη και τον θανάτωσαν με μαρτυρικό τρόπο.

    Ελάτε να δείτε τον τόπο του μαρτυρίου του, αλλά και τον τόπο της θυσίας του μεγάλου εθνομάρτυρος του Μεσολογγίου Χρήστου Καψάλη.

    Τέτοιες μορφές και τόσο μεγάλη θυσία, θα έπρεπε να προβάλλονται στην εποχή μας κατά την οποία ηθελημένα η αθέλητα, στερούμε τους νέους μας από αληθινά πρότυπα, αξίες και ιδανικά.

    Γιατί άραγε οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ και μάλιστα πανεπιστημιακοί διδάσκαλοι δεν βρήκαν ούτε μία λέξη να πουν για τις μαρτυρικές μορφές του Ρωγών Ιωσήφ και των άλλων κληρικών;

    Η ηρωική αντίσταση των Ελευθέρων Πολιορκημένων και η Έξοδος του Μεσολογγίου ήταν αποτέλεσμα του ελληνορθοδόξου ήθους το οποίο καλλιέργησαν κατά την διάρκεια της τουρκοκρατίας ο μεγάλος μας συντοπίτης Ισαπόστολος, Εθναπόστολος και Ιερομάρτυς Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, αλλά και όλοι οι κληρικοί και μοναχοί του δούλου Γένους μας.

    Δόξα τω Θεώ. Μιλάνε για την αλήθεια αυτή εκείνοι που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Πατρίδος.

    Ο Εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός, στο δοκίμιο το οποίο συνοδεύει το ποιήμά του «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», γράφει εμπνεόμενος από το Μεσολόγγι ότι τα δύο μεγάλα ιδανικά για κάθε άνθρωπο είναι η Πίστη στον Χριστό και η Πατρίδα.
    Αυτά χρειάζεται ο λαός μας για να ορθοποδήσει σε περίοδο πνευματικής κρίσεως, πάντα και σήμερα.
    Κύριε Διευθυντά,
    Η άρνηση της πίστεως στον Σωτήρα Χριστό, η άρνηση της Ορθοδόξου Πίστεως και της Εκκλησίας μας, η περιφρόνηση των ιδανικών και των αξιών, η διαστρέβλωση της γνησίας Ιστορίας και της γνησίας φιλοπατρίας, βλέπουμε που μας οδηγεί.

    Ας μην εθελοτυφλούν μερικοί…
    Ας αφήσουν το ηρωικό Μεσολόγγι να ζη την γάργαρη Ιστορία του, να κρατάει ανόθευτη την ορθόδοξη και την εθνική του Παράδοση, να διδάσκει και να μεταλαμπαδεύει τα γεγονότα της Εξόδου, όπως ακριβώς έγιναν, στους νέους βλαστούς μας, να ευγνωμονεί τον ελευθερωτή Κύριο και Θεό μας και να δέχεται την Χάρι Του.
    Σας ευχαριστώ πολύ, Διατελών,
    Μετ εὐχῶν

    † Ο ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalamata!!!!!!!!!!!!!kalamata.o adamopoulos einai apo kalamata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALAMATA!!!!EPITELOYS ENAS KALAMATIANOS PROEDROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως πρέπει να ανθεωρήσουν μερικά πράγματα κάποιοι υπ.πρόεδροι;
    Και βασικά να περνάνε απο 40 κύματα τους υπ.συμβούλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΡΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς οι βαρώνοι του ΔΣΑ οι προερχόμενοι απο την ΝΔ τί θα κάνετε με την εμμονή σας να πάρετε τον σύλλογο; Φθάσατε στο σημείο να προτρέψετε τους συναδέλφους να ψηφίσουν τον κ.Βερβεσό. Ακούστε ξεφτίλα, η οικογενειοκρατία, οι βαρώνοι. Ξεκουμπιστείτε απο την ΝΔ ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΚΑΤΑ ΕΔΩ ΣΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια στον ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟ και μετριοπαθή κ.Αδαμόπουλο.
    Οσο για την ΩΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ τι έχουν να πούν που αρμοδίως προέτρεπαν ψήφο στον κ.Βερβεσό;
    Κατα την στελέχωση των συμβουλίων άς τους έχετε υπ'όψη κ.Αδαμόπουλε.
    Καί πάλι συγχαρητήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Βερβεσσος Δημητρης το επαιξε πονηρος...

    αφου πηρε την στηριξη δρ Κουτσουκου εξαφανιστηκε!!!

    Τωρα τρεχει και γλυφει εδω και εκει


    ματαιο..

    Οι δεξιοι ενωθηκαν...

    8 Μαρ 2011 8:40:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, λένε ότι δεν τόλμησε ποτέ - παρά τις καταγγελίες - για ατασθαλίες, για «κυκλώματα παραδικαστικά», για την ανήθικη «βιομηχανία διαζυγίων», που έχει καταστρέψει την Ελληνική οικογένεια και έχει αποδεκατίσει τον ελληνικό πληθυσμό σπέρνοντας μια «σύγχρονη γενοκτονία» και έχει καταστρέψει την ψυχική υγεία των ελληνοπαίδων - να αντιταχτεί στον δεξιό κ. Παξινό Δημήτρη. Ειδικά η «βιομηχανία διαζυγίων έχει στοιχίσει μείωση του πληθυσμού κατά ένα εκατομμύριο, ενώ άλλο ένα εκατομμύριο υπολογίζονται τα
    παιδιά – θύματα των μαφιόζων δικηγόρων της «βιομηχανίας διαζυγίων», που όπως είναι γνωστόν έχουν μηνυθεί και αναμένεται και προσφυγή σε διεθνή δικαστήρια. Πολλοί επίορκοι δικηγόρου που έχουν ανοικτές σχέσεις με την «μαφία και τα παραδικαστικά κυκλώματα», εξακολουθούν να δικηγορούν παρά τις συνεχείς καταγγελίες! Ο κ. Βερβεσός Δημήτρης, κατά πολλούς, λειτούργησε σαν το «υιοθετημένο παιδί» του δεξιού κ. Δημήτρη Παξινού και τώρα φαίνεται να χάνει, γιατί έχει αφεθεί στο έλεος και από τους δεξιόστροφους της Ιπποκράτους, ενώ
    αυτοί που του έδιναν «χέρι βοήθειας», δεν τους εκτιμούσε!
    Ο Δ. Βερβεσός κατά την ομιλία του έκανε έναν απολογισμό της δράσης του κατά τα έτη που ήταν σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, λέγοντας: «Έκανα ό,τι μπορούσα χωρίς να έχω ποτέ την εξουσία στο Σύλλογο. Και με τη δύναμη που μου δίνετε, αγωνίστηκα καθαρά και θεσμικά. Δεν πετροβολούσα το σύστημα. Όπου χρειάστηκε να φωνάξω, φώναξα, όπου χρειάστηκε να συμφωνήσουμε, συμφώνησα, χωρίς στείρες αντιπαραθέσεις και φτηνούς λαϊκισμούς. Μην ξεχνάτε δεν είμαστε διοίκηση στο Σύλλογο που, όπως ξέρετε, λειτουργεί αμιγώς
    και κυρίως προεδροκεντρικά. Είμαστε όμως πάντοτε παρόντες στα όποια ζητήματα λύθηκαν».

    8 Μαρ 2011 8:45:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ

    Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΚΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΘΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΣΑ ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΜΕΣΩ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    7 Μαρ 2011 3:56:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    Ο Παξινός έφυγε σαν τον Καραμανλή και κρύβεται.Τα προβλήματα του Δικηγόρου αυξήθηκαν επί θητείας του

    7 Μαρ 2011 12:23:00 μ.μ.

    8 Μαρ 2011 8:46:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ - ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ - 2009 - 06 ... - [ Translate this page ]6 Ιουν. 2009 ...

    Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ " ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ" - ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ...


    phneloph.pa-sy-a.gr/.../pa-sy-a_phneloph_2009-06-06_18-00.htm - Cached

    7 Μαρ 2011 1:14:00 π.μ.

    7 Μαρ 2011 3:54:00 μ.μ.

    8 Μαρ 2011 8:47:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΒΕΡΒΕΣΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ

    ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

    ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΒΕΡΒΕΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ!

    8 Μαρ 2011 8:48:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


    Η σύγχρονη «γενοκτονία των ελλήνων». Κρίση στην οικογένεια, κρίση στην κοινωνία, κρίση στην πολιτεία! 1.000.000 παιδιά θύματα ενός παράλογου «νομικού συστήματος». Περίπου 1.000.000 παιδιά θύματα ενός παράλογου «νομικού συστήματος». Άλλα 1.000.000 παιδιά δεν γεννήθηκαν ποτέ λόγω της «βιομηχανίας διαζυγίων». Λείπουν σκοπίμως οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας και σύμβουλοι γάμου. Ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050 θα είναι 8.100.000 άτομα!!
    Τα παιδιά ήταν πάντα στο επίκεντρο της πολιτικής ολοκληρωτικών καθεστώτων
    Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας. Καλή είναι η υιοθεσία, αλλά γιατί να υιοθετούμε ξένα παιδιά και να μην έχουμε δικά μας? Να θεσμοθετηθεί ο «οικογενειακός δικαστής» με γνώσεις ψυχολογίας, συμβουλευτικής. Να θεσμοθετηθεί ο «διαμεσολαβητής οικογενειακών υποθέσεων». Το ελληνικό Σύνταγμα ορίζει ότι «η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους. (Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 21. 1). Οι διατάξεις αυτές σκοπίμως δεν εφαρμόζονται από πολλούς επίορκους νομικούς προς οικονομικό όφελος μιας μερίδας επίορκων δικηγόρων.

    8 Μαρ 2011 8:49:00 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    .
    1. Ο έλεγχος γέννησης: Τα φασιστικά καθεστώτα προσέβλεπαν πάντα στον έλεγχο των γεννήσεων. Μάλιστα υπήρχε και το παιδομάζωμα που άνθισε και επί τουρκοκρατίας. Ίσως οι τρομερότερες πολιτικές ήταν εκείνες που εισήχθησαν για «να ωθήσουν» τον πληθυσμό.. Στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου η άμβλωση και η αντισύλληψη καταργήθηκαν. Από το 1983 έγινε το καθήκον κάθε γυναίκας να παραγάγει ένα ελάχιστο 5 παιδιών. Οι άτεκνες και ανύπανδρες γυναίκες υποβλήθηκαν στους υψηλότερους φόρους ενώ οι γυναίκες που παράγουν τους μεγαλύτερους αριθμούς απογόνου δηλώθηκαν «μητέρες ηρωϊδες». Τα αποτελέσματα είναι ευρέως γνωστά – τα ανεπιθύμητα παιδιά των ορφανοτροφείων και των φρικιαστικών θανάτων … Σήμερα η γεννητικότητα σκοπίμως πέφτει, τα διαζύγια αυξάνονται στην Ελλάδα που πολλές φορές οφείλεται σε «παρεμβολές τρίτων» και σε «λάθος νομικές συμβουλές» που παρέχονται αφειδώς στους πολίτες λόγω της μη σωστής εκτίμησης όλων των παραμέτρων και έχουν τεράστια ευθύνη οι δικηγορικοί σύλλογοι και οι νομικές υπηρεσίες. Υπάρχει επίσης, έλλειψη σύγχρονης νομοθεσίας που θα αγκαλιάσει την νέα οικογένεια και θα την στηρίξει. Η οικονομική και κοινωνική κρίση πλήττει σήμερα και την οικογένεια, η οποία μαζί με την επαρχία, θα μπορούσε να είναι η τελευταία σανίδα σωτηρίας στην «διάλυση των πάντων».
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2. Ο έλεγχος των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ: Κάποιοι σήμερα πάνε πάρα πέρα στον έλεγχο των ΜΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ. Τα φασιστοειδή στοιχεία μπορεί και να έχουν το περίβλημα του «δημοκρατικού» για να είναι πιο πειστικά. Πολλοί νέοι σήμερα είναι θύματα τέτοιων ατόμων τα οποία δρουν με απύθμενη αναλγησία αφού «καμιά δικαιοσύνη δεν θα τους δικάσει ποτέ» αφού έχουν «νομική κάλυψη». Καθημερινά η σύγχρονη γυναίκα ωθείται από πολλούς (διαφημίσεις, προπαγάνδα, αποτυχημένοι «φίλοι – φίλες», πεθερικά, συγγενείς οικονομικά προβλήματα κλπ) στο να μην κάνει παιδία και να «χρίσει». Στην συνέχεια, αν είναι παντρεμένη, επίορκοι δικηγόροι αναλαμβάνουν «εργολαβικά» να βγάλουν το διαζύγιο μεταχειρίζοντας πέραν των ηθικών πλαισίων την «δήθεν εντολή» του/της πελάτη του (που κατασκευάζουν οι ίδιοι). Οι επίορκοι αυτοί δικηγόροι οδηγούν σε ατέλειωτη έχθρα τα ζευγάρια και τα ωθούν σε διαρκείς αγωγές και μηνύσεις εναντίον τους «δήθεν να αποδυναμώσουν τον αντίπαλο», ενώ στην ουσία και οι δύο διάδικοι είναι θύματα των επίορκων δικηγόρων. Επικρατεί παντελής ανυπαρξία κοινωνικών υπηρεσιών στα δικαστήρια.. Πρέπει να υπάρχει ποινική δίωξη εναντίον των δικηγόρων που προσυπογράφουν ανυπόστατα στοιχεία εις βάρος της προσωπικότητας των αντιδίκων. Τέλος η νέα αφού έφτασε στα σαράντα ωθείται να υιοθετήσει παιδία αγνώστου προέλευσης. Η ελληνική οικογένεια έχει αποδεκατιστεί ήδη και υπάρχει υπογεννητικότητα και «συστηματική γενοκτονία» με ευθύνη οργάνων της πολιτείας που δεν διαδραματίζουν σωστά τον ρόλο τους. Λείπουν οι αρμόδιοι σύμβουλοι οικογένειας σύμβουλοι γάμου κοινωνικές υπηρεσίες προστασίας νέων ζευγαριών, κοινωνικοί λειτουργοί και όλα έχουν αφεθεί στην τύχη και στους δικηγόρους που τα βλέπουν όλα από νομική σκοπιά και κερδοσκοπούν ασύστολα και κανείς δεν τολμά να τους ελέγξει!». Μάλιστα έχουν θεσπίσει παράλογα το «ακαταδίωκτο», γιατί ο δικηγόρος δεν πάει αυτόφωρο!

    8 Μαρ 2011 8:50:00 μ.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Βερβεσός έχασε από υπεροψία. Μετά από τις προηγούμενες εκλογικές του ήττες νόμιζε ότι πλέον ήταν το απόλυτο φαβορί και το διαλαλούσε παντού. Αυτό εκνεύρισε πολλούς οι οποίοι ήταν αναποφάσιστοι και πιθανώς να τον ψήφιζαν.
    Επιπλέον, και με εξαίρεση δύο - τρεις υποψηφίους συμβούλους που πραγματικά άξιζαν, συμπεριέλαβε στη λίστα του και πολλούς άχρηστους (κομματόσκυλα) οι οποίοι του έκοψαν αντί να του προσθέσουν ψήφους. Βλέπετε οι δικηγόροι είναι κλειστή κάστα και τα κουτσομπολιά για σκελετούς στη ντουλάπα μαθαίνονται γρήγορα. Φτιαχτά βιογραφικά για να εντυπωσιάσουν αλλά που τελικά γυρνάνε μπούμερανγκ.
    Φυσικά και με τον Αδαμόπουλο μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα. Οι νέοι δικηγόροι, οι οποίοι απείχαν επιδεικτικά, είναι σε δεινή θέση. Οι περισσότεροι φυτοζωούν.
    Τέλος οι περισσότεροι που συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις εκλογές ουδεμία σχέση έχουν με τη μαχόμενη δικηγορία. Όσοι πάτε Ευελπίδων και λοιπά δικαστήρια μην περιμένετε να τους συναντήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάς ζαλίσατε 10 μέρες τώρα.
    Έσταξε η ουρά τού γαϊδάρου...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *