GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μεγάλες μάχες δεν κερδίζονται από ηττημένους...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/ Στα δύο προηγούμενα άρθρα μας με τίτλους « Γύρισε Πίσω Ηττημένος » και «...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
Στα δύο προηγούμενα άρθρα μας με τίτλους «Γύρισε Πίσω Ηττημένος» και «Η Τελευταία ευκαιρία του Ηττημένου», αποδείξαμε γιατί οι πολιτικές επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου και της υπό αυτόν ηγετικής ομάδας ηττήθηκαν και πώς αυτή η ήττα μπορεί να λειτουργήσει προς όφελος της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού.
Συγκεκριμένα:
• Στο πρώτο από τα δύο άρθρα («Γύρισε Πίσω Ηττημένος») αποδείξαμε με βάση τα πραγματικά γεγονότα, πώς ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα σύρονται πίσω από τις επιλογές της Φράου Μέργκελ και αποδέχονται πλέον την πιθανότητα της ελεγχόμενης πτώχευσης (orderly default), δηλαδή της επαναδιαπραγμάτευσης (κούρεμα-haircut) του χρέους. Πολιτική την οποία απέρριψαν πέρσι τον Απρίλιο, τότε που η οικονομία ήταν απείρως ισχυρότερη απ’ ότι σήμερα, προκειμένου να...
 προστατέψουν τα συμφέροντα των τραπεζών (κάτι που παραδέχθηκε άλλωστε ο Γιώργος Παπανδρέου στην πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό stern). Συνέπεια αυτής της απόρριψης είναι η Εθνική Περιπέτεια του περιβόητου μνημονίου.
• Στο δεύτερο από τα δύο άρθρα («Η Τελευταία ευκαιρία του Ηττημένου») και με βάση της υπαρκτή πλέον πιθανότητα της ελεγχόμενης πτώχευσης (orderly default) και της επαναδιαπραγμάτευσης (κούρεμα-haircut) του Χρέους, προτείναμε στον Γιώργο Παπανδρέου και στην υπό αυτόν ηγετική ομάδα την μόνο ρεαλιστική και εφικτή πολιτική. Να εκμεταλλευθεί δηλαδή τους πόνους και τις θυσίες του Ελληνικού Λαού και τον εναπομείναν χρόνο μέχρι το 2013, προκειμένου να απεμπλέξουν το Ελληνικό Κράτος από τα Χρέη του Τραπεζικού Συστήματος. Να πάρουν δηλαδή πίσω όλα τα χρήματα που έχουν δώσει στις Τράπεζες, εξαναγκάζοντας τους βασικούς μετόχους να προχωρήσουν σε γενναίες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου. Σε αυτήν δε την ιδεατή περίπτωση, θα μπορούν να προσχωρήσουν σε επαναδιαπραγμάτευση του χρέους στις αρχές του 2013 χωρίς να φοβούνται ότι θα καταπέσουν οι εγγυήσεις που έχουν παραχωρήσει αφειδώς στις τράπεζες και να αυξηθεί εκ νέου του Χρέος.
Φυσικά η γενναιότητα να αποδεχθεί κάποιος ότι υιοθέτησε και υλοποίησε λάθος πολιτική επιλογή, καθώς και ο επανασχεδιασμός της πολιτικής, δεν είναι απλά πράγματα και ειδικά αυτήν την φορά και για την περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου, θα κριθούν από την πραγματικότητα που θα διαμορφωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Με απλά λόγια και σε καθαρά Ελληνικά. Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου επιθυμεί να απεμπλέξει την χώρα από τα βάρη του επαίσχυντου μνημονίου που ο ίδιος υπόγραψε πρέπει:
• Τον εναπομείναντα χρόνο μέχρι το 2013 να απεμπλέξει την χώρα από τα χρέη του τραπεζικού συστήματος, που κύρια ο ίδιος αλλά και η κυβέρνηση Καραμανλή δημιούργησαν.
• Να προχωρήσει το 2013 σε επαναδιαπραγμάτευση του δημόσιου χρέους της χώρας, χωρίς την πίεση της στάσης πληρωμών στο εσωτερικό, αφού οι θυσίες και οι πόνοι του Ελληνικού Λαού θα του επιτρέπουν να μπορεί να καλύψει τις εσωτερικές του υποχρεώσεις χωρίς την ανάγκη να προσφύγει σε ξένο δανεισμό.
Φυσικά, εμείς δεν είμαστε οι μοναδικοί έξυπνοι. Το ίδιο και περισσότερο έξυπνοι είναι και οι τραπεζίτες. Θα δουν και θα προβλέψουν λοιπόν και αυτοί εξ ίσου καλά και πιθανόν καλύτερα την παραπάνω πατριωτικής συλλογιστικής διάσταση της οικονομικής πολιτικής και θα φροντίσουν να την ακυρώσουν.
Έργο καθόλου δύσκολο αφού καθημερινά ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα διαρρηγνύουν τις σχέσεις τους με τα κοινωνικά στρώματα που τους έφεραν στην κυβέρνηση και έπρεπε να τους στηρίζουν στην εξουσία. Ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι τραπεζικοί κύκλοι, με την ανοχή και την βοήθεια πρωτοκλασάτων υπουργών του Γιώργου Παπανδρέου, δημιουργούν στο εσωτερικό της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ αντιδραστικούς θύλακες μπροστά στους οποίους οι ακραίοι του ΛΑ.Ο.Σ ωχριούν.
Το σύνολο όλων των παραπάνω μας οδήγησε στο να αποκλείσουμε στον χθεσινό Δευκαλίωνα, την πιθανότητα ο Γιώργος Παπανδρέου και η υπό αυτόν ηγετική ομάδα θα ακολουθήσουν πολιτική χειραφέτησης και απεμπλοκής από το επαίσχυντο μνημόνιο και το δυσβάστακτο και παράνομο χρέος.
Το μέλλον θα δείξει εάν έχουμε προβλέψει σωστά. Πάντως μέχρι σήμερα η Ιστορία διδάσκει ότι οι μεγάλες μάχες δεν κερδίζονται από ηττημένους!

ΣΣ. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ανακοινώθηκε η υποβάθμιση της χώρας από την S & P.

6 σχόλια

  1. ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥΤΡΑ ΒΛΟΣΥΡΑ
    ΣΚΕΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ .ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΑΙΡΙΑ ΠΟΣΤΑ ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΡΠΕΤΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΣΠΡΟΠΡΩΣΟΠΟ ΠΡΙΟΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ,ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΤΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμφανίστηκε στην ΝΕΤ 28/3/11(21.40) ο Χρυσοχοίδης (υπουργός περιφερειακής ανάπτυξης της μνημονιακής κατοχικής κυβέρνησης) και είπε κάτι απίθανα ! «Να υπογράψουμε ένα κοινωνικό σύμφωνο με την κοινωνία, ότι θα βγάλουμε την χώρα από την κρίση !
    Για να πάμε όλοι μαζί μπροστά !
    Για να… για να… για να…........

    Βρίσκεται σε σύγχυση, σε πανικό. Από το κοινωνικό μισθό, το κοινωνικό συμβόλαιο, την Πράσινη ανάπτυξη και την Πράσινη βίβλο του δικτάτορα Καντάφι, φτάσαμε τώρα στο «Κοινωνικό σύμφωνο».~~~~~~~~~~

    Ξύλινη γλώσσα, κούφια λόγια. Έχουν καταντήσει ταχυδακτυλουργοί, πριονίζουν τα πριονίδια, μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Το ψέμα που έχει ρίξει αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τελειωμό. Το έχουν αναγάγει σε επάγγελμα και επιστήμη.

    Οι διάφοροι Πεταλωτήδες
    (άλλα λέει το μεσημέρι, άλλα το βράδυ, άλλα τα μεσάνυχτα), Λοβέρδοι, Κουτρουμάνηδες, Δρέττες, Ρόβλιες,Χρυσοχοίδηδες, Νταλάρες, Παπακωνσταντίνοι κλπ, μας αραδιάζουν ψευτοτεχνάσματα και εμείς απαθέστατοι καθόμαστε και τους ακούμε.

    Μας σπρώχνουν στο γκρεμό και εμείς δεν αντιδρούμε. Πιστεύουμε ότι αυτός που μας σπρώχνει στον γκρεμό, «θα κουραστεί» ή θα μας «λυπηθεί» ! Μας στραγγαλίζουν και εμείς μένουμε αδρανείς.


    Σας υπενθυμίζουω ότι εάν ήταν σήμερα στην εξουσία κυβέρνηση της «επάρατης Δεξιάς» και επέβαλε στον λαό τέτοια στραγγαλιστικά μέτρα, θα είχε φύγει Νύχτα !
    Δεν θα είχε προλάβει να σταθεί στα πόδια της ούτε για 3 μήνες!

    Ο Πράσινος κομματικός στρατός, οι διάφοροι Καρχιμάκηδες, Ρόβλιες, Λοβέρδοι, Μητρόπουλοι, Κουτρουμάνηδες, Μίχες, Κουσελάδες, Κουτσούκοι, Γιαννακάδες, Πρωτόπαπες, Κουλούρηδες, Λαλιώτηδες, Δαμανάκηδες, Κολλάδες, Πολυζωγόπουλοι, Σπυρόπουλοι, Παπασπύροι, Παναγόπουλοι, Ηλιόπουλοι, Σπυρόπουλοι, Φωτόπουλοι, Ρίζοι κλπ, κλπ, μαζί με διάφορους Συνταγματολόγους, Οικονομολόγους, Οικολόγους, Καθηγητές εργατικού δικαίου, Πανεπιστημιακούς, τελωνειακούς, εφοριακούς, εκπαιδευτικούς, λαθρομετανάστες, με την συνδρομή των ορκισμένων Πράσινων δημοσιογραφικών ταγμάτων θανάτου, θα τους
    είχε πάρει στην κυριολεξία «με τις πέτρες».

    Και τώωωρααααα αλάνια ?
    ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ο κόσμος για να
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ........λαμπρά ++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα που πήγαν οι δεκάδες σύμβουλοι από όλο τον πλανήτη που είχε φωνάξει το Jeffrey για να οργανώσουν το κυβερνητικό έργο.

    Αθάνατε Τζιμάκο Πανούση το είπες από τα πέρσι.
    ‘Ο Γιωργάκης έχει μαζέψει τους φίλους του και παίζει την κυβέρνηση’.
    ‘Ο Γιωργάκης ο Θαπατέρας’.

    h**p://www.youtube.com/watch?v=7t25msR-S8k


    Οποιος ειδε τον Αλεκο Παπαδοπουλο στο ΣΚΑΙ με τον Παπαχελά εχασε τον υπνο του για πολλες μερες,μιλαμε ο ανθρωπος ειπε αληθειες ,μιλησε για αργό θανατο με ταχυτητα φωτός,κι αυτοί νομιζουν οτι με τα επικοινωνιακα τους τερτίπια θα παραμυθιαζουν κι αλλο τον κοσμακη.
    Αλλοίμονο τι μας περιμενει αδερφια κι απ την αλλη οι αντιπολιτευτες εχουν τον λαο κουρνιασμένο στον καναπέ.

    Ξυπνααααα Αντωνη και βγες στο πεζοδρομιο πριν ειναι αργά.

    Βγαλτε το λαο απο το καναπε, κυβερνηση θα γινουμε μεσω ενος λαικου κινηματος !

    Μην φοβαστε την πολωση, και
    το ΠΑΣΟΚ πολωση θα κανει, θα βγαλει το κομματικο του στρατο στους δρομους, ουτως η αλλως. Θα παιξει το γνωστο παιχνιδι, εσωκομματικης αντιπολιτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιουχαν Ελληναρους30 Μαρ 2011, 5:03:00 μ.μ.

    == ΕΠΕΙΓΟΝ ==

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:00 Η NEA ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα ποδηλατη)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γενικού Τοποτηρητή, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει 5 φορές τη μέρα στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος η και χαϊδευτικα Βάλια (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον χοντρό του εγκέφαλο)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα βληματα)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας/ υπερ του αγαλματος ΚΕΜΑΛ στη Θεσ/κη)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)
    ……………………..
    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………
    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός - Νο 1)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)
    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός - Νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    Γ.Παπαγιάννης (η μαιμού)
    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιουχαν Ελληναρους30 Μαρ 2011, 5:03:00 μ.μ.

    == ΕΠΕΙΓΟΝ ==

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 21:00 Η NEA ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:
    Πρωθυπουργός: Γ. Παπανδρέου ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (μισός έλληνας - μισός αμερικάνος, με ειδικότητα ποδηλατη)

    Υπουργός Εξωτερικών: Μάργκαρετ Παπανδρέου (mother του Γενικού Τοποτηρητή, θα χειριστεί το Σκοπιανό, το Κυπριακό και τους ρωσικούς αγωγούς)

    Υπουργός Εθνικής Οικονομίας: Γ. Παπαντωνίου (ειδικότητα στις χρηματιστηριακές φούσκες)

    Υπουργός Οικονομικών: Ν.Χριστοδουλάκης (ειδικότητα να μιλάει 5 φορές τη μέρα στα κανάλια)

    Υπουργός Τουρισμού: Χ. Πάχτας (ειδικότητα να εξυπηρετεί ξενοδόχους).

    Υπουργός Εσωτερικών: Γ.Σκανδαλίδης (ειδικότητα να αλλάζει τους εκλογικούς νόμους)

    Υπουργός Παιδείας: Γ.Βαλιανάτος η και χαϊδευτικα Βάλια (ειδικότητα στα σωστά πρότυπα στη νεολαία)
    -Υφυπουργός σε θέματα Αθλητισμού: Γ. Λοβέρδος (ειδικότητα στο χουλιγκανισμό)
    -Υφυπουργός σε θέματα Θρησκευμάτων: Μ.Δαμανάκη (ειδικότητα οι συναγωγές)

    Υπουργός Πολιτισμού: T.Ζαχαράτος (ειδικότητα στα ποιοτικά θεάματα)

    Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ: Κ. Λαλιώτης (ειδικότητα στους μιζό-δρομους και το κτηματολόγιο)

    Υπουργός Ναυτιλίας: Ν.Παπουτσής (ειδικότητα στα σκάφη τύπου Σάμινα)

    Υπουργός Μεταφορών: Χ.Βερελής (ειδικότητα να μην λύνει ποτέ κανένα πρόβλημα)

    Υπουργός Υγείας: Θ. Πάγκαλος (ειδικότητα στις μπουγάτσες και τη χοληστερίνη)

    Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για θέματα Τύπου: Βενιζέλος (ειδικότητα να μην καταλαβαίνει κανείς τι έχει στον χοντρό του εγκέφαλο)
    -Υφυπουργοί Επικρατείας-αρμόδιοι σε θέματα λάσπης: Γ.Καρχιμάκης-Ν.Ρόβλιας

    Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Ά. Τσοχατζόπουλος (ειδικότητα στα βληματα)

    Υπουργός Ισότητας: Β. Παπανδρέου (ειδικότητα να μοιάζει με άνδρα)

    Υπουργός Βόρειας Ελλάδας: Αφιόν Καραχυσάν (και αυτή φιλέλληνας/ υπερ του αγαλματος ΚΕΜΑΛ στη Θεσ/κη)

    Υπουργός άνευ Χαρτοφυλακίου: Π.Τατούλης (ειδικότητα να προδίδει τους ψηφοφόρους του)

    Γραμματέας του Κόμματος: Θ. Τσουκάτος (ειδικότητα στις εταιρικές συνεισφορές στο κόμμα)
    ……………………..
    Η ορκωμοσία θα γίνει στο Αλλού Φάν Πάρκ, ενώπιον του Μητροπολίτη Ζακύνθου, με την ευγενική χορηγία της SIEMΕNS.
    ………………………
    Το Θίασο χρηματοδοτεί η γνωστή ομάδα των πέντε:
    [Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού]
    με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς:

    Γ.Πρετεντέρης (ο στρατηγός Νατάσσα )
    Ο.Τρέμη ( η νυφίτσα του Κοσκωτά)
    Π.Τσίμας (ο εποπτεύων της CIA)
    Μ.Σπυράκη (η ανοργασμικιά)
    Μ.Καψής (ο χαζός - Νο 1)
    Δ.Βερύκιος (ο κομμουνιστής του δολάριου)
    Ν.Ευαγγελάτος (ο φωνακλάς της λαικής)
    Ν.Χατζηνικολάου (ο ύπουλος παντός καιρού)
    Γ.Κύρτσος (ο κομπλεξικός)
    Γ.Οικονομέας (το ρετάλι επαναστάτης)
    Δ.Καμπουράκης (ο τιμωρός της μπουγάτσας)
    Γ.Βαρεμένος (ο βαρεμένος)
    Α.Παυλόπουλος (η ποντικομαμή)
    Κ.Μακρή (η ανέραστη σκύλα)
    Ι.Χασαπόπουλος (ο χαζός - Νο 2)
    Γ.Τράγκας (το ραμολιμέντο που ξεψυχάει)
    Γ.Αυτιάς (ο κοκοβιός)
    Γ.Παπαγιάννης (η μαιμού)
    Α.Καψαμπέλης (ο νεκροθάφτης)
    και πολλούς άλλους κομπάρσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε είσαι τρελλός, που "ΑΠΌΔΕΙΞΕΣ" με τις μαλακίες που γράφεις, και τις αποκαλείς και "άρθρα" τρομάρα σου, το ότιδήποτε?
    Απλά απόδειξες στον εαυτό σου πως μπορείς να ξεχειλώσεις και να φέρεις στα μέτρα σου κάτι, παραθέτοντας πράγματα που ΕΣΥ πιστεύεις, η έτσι θέλεις να τα βλέπεις, σαν αντικειμενικά στοιχεία, και στηρίζοντας εκεί τραβηγμένα από τα μαλλιά δικά σου συμπεράσματα, να προσπαθείς να μας τρελλάνεις!....
    Τίποτε δεν απέδειξες, εκτός από το ότι... δεν γουστάρεις.
    Αντε και... ,τέλος πάντων, και μην ξοδεύεις άλλο ρεύμα στον υπολογιστή, για να γράφεις ως "αποδείξεις" τις μαλακίες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση