GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δίλημμα γεμάτο οικονομία και εκλογές στον κυριακάτικο Τύπο...

Aπό το http://www.greekmme.gr/ @ΤΟ μήνυμα της επικείμενης Συνόδου Κορυφής αλλά και το δίλημμα των εκλογών κυριαρχούν όπως ήταν αναμενό...

Aπό το http://www.greekmme.gr/
@ΤΟ μήνυμα της επικείμενης Συνόδου Κορυφής αλλά και το δίλημμα των εκλογών κυριαρχούν όπως ήταν αναμενόμενο στον Κυριακάτικο Τύπο σύμφωνα με το www.greekmme.gr με αρκετές νέες αποκαλύψεις για τα πολιτικά παρασκήνια. Πιο συγκεκριμένα η 'Real News' τιτλοφορεί το κύριο θέμα της ότι "Μήνυμα Γιώργου Παπανδρέου στους βουλευτές του-Ναί σε όλα αλλιώς πάμε σε εκλογές- Τι εκμυστηρεύθηκε στον Πρόεδρο Παπούλια (μάλλον μακριά απο τις κάμερες)- Αν μείνω με 153 ή αν καταψηφιστεί νομοσχέδιο πάμε σε εκλογές- Τώρα θα ρίξω όλο το βάρος στον συντονισμό της Κυβέρνησης αφού δεν γίνεται διαφορετικά...." Το 'Πρώτο Θέμα' αποκαλυπτικό αναφέρει στον υπέρτιτλο και κύριο τίτλο του ότι "Το Θέμα στην καρδιά του Βουλγαρικού αντιδραστήρα-Κοζλνοντούι και ο δικός μας εφιάλτης-Επικίνδυνο όσο και της Φουκοσίμα αναφέρουν οι επιστήμονες-Παρέμβαση της Ελλάδας για...
 άμεσους έλεγχους παντού τώρα...'
@Ο 'Ελευθερος Τύπος' τονίζει στο κεντρικό του θέμα ότι "Συνέντευξη Αντώνη Σαμαρά: ειναι εφικτή η επαναδιαπραγμάτευση για την διάσωση της οικονομίας αρκεί να έχεις την βούληση-Αλλαγή των όρων πρώτο βήμα για απαλλαγή απο το Μνημόνιο-Για να κυβερνήσουμε την χώρα δεν μας αρκεί η ψήφος διαμαρτυρίας, σήμερα χτίζουμε το πλειοψηφικό ρεύμα που θα μας δώσει αυτή την εντολή...'. Το 'Αρθρο' προσθέτει ότι "Ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις για την αξιοποίηση της δημόσιας υπηρεσίας- ΠΑΣΟΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ- Οι πράσινοι συνδικαλιστές απειλούν την πορεία των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.
@Το 'Βήμα της κυριακής' συμπληρώνει ότι "Αγόραζε μετοχές ενώ ήταν σύμβουλος στο deal-To διπλό παιχνίδι της Morgan- Stanley με Alpha και Εθνική..-Οσμή σκανδάλου απο τις αγοραπωλησίες που έρχονται στο φως..." Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' βολιδοσκοπεί την καθημερινότητα λέγοντας ότι "Ολοκληρωτική λύση ο στόχος της πολεμικής μηχανής του ΝΑΤΟ-Τον τελειώνουν-Ο Καντάφι ελίσσεται αλλά ο κύβος ερρίφθη..."
@Καταπέλτης με το κεντρικό της θέμα εμφανίζεται η 'Καθημερινή' που υπογραμμίζει ότι "Ελληνικά μυστικά στο Wikileaks-Τι αποκαλύπτουν τα απόρρητα τηλεγραφήματα για τους Ελληνες πολιτικούς στα κρίσιμα ζητήματα...." Το Έθνος της Κυριακής' εξηγεί ότι "Η λίστα του υπουργείου Οικονομικών για όλη την χώρα- Παραλίες φιλέτα μπροστά στο τσουνάμι της αξιοποίησης- Το σχέδιο για τα 50 δις και πως τα ακίνητα θα γίνουν μετοχές για μειωθεί το δημόσιο χρέος...." Τέλος το 'Παρόν' καταλήγει ότι "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ Στην κυπριακή Βουλή: «ΗΤΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ» ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ στο πραξικόπημα κατά Μακαρίου
• Στη βίλα του στον Πόρο η τελευταία σύσκεψη, όπου συμμετείχε και ο δικτάτορας Δημ. Ιωαννίδης
• Το απόρρητο έγγραφο, που φέρνει στο φως το «Π», το είχε δώσει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στον τότε Πρόεδρο της Κύπρου
ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ... Στη δίνη του πολέμου κατά του Καντάφι η χώρα
• Αγωνία για κύματα λαθρομεταναστών
• Φόβοι για βαρύτατες συνέπειες στον τουρισμό
• Πάλι τρέξαμε να δείξουμε ότι είμαστε τα... καλά παιδιά!
ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ -«Τσεκούρι» μισθών 40% και απολύσεις στο Δημόσιο!".

6 σχόλια

  1. ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΑΔΙΑΚΤΡΤΩΣ ΤΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟ ΔΝΤ ,ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΑΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ,ΠΑΡΑΣΥΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ . ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ.ΣΑΣ ΜΑΘΑΝΕ.ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πυρά Πάγκαλου σε ΣΥΡΙΖΑ για τα γιαούρτια- “Εγώ το πέταξα και ψήφισα Καρατζαφέρη” λέει πολίτης.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    . Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου με τα γιαούρτια, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, μιλά στην εφημερίδα. Πρόκειται για τον Σπυρίδωνα Μ. , πατέρα τριών παιδιών και κάτοικο της Κερατέας που μάχεται κατά της εγκατάστασης ΧΥΤΑ στην περιοχή.

    “Το παράπονο των κατοίκων της Κερατέας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων είναι ότι ο Πάγκαλος αν και εκλέγεται πρώτος βουλευτής στα Μεσόγεια έχει πει πολλές φορές ότι δεν θα ασχοληθεί με 10.000 κατοίκους εφόσον το όφελος στο θέμα των ΧΥΤΑ είναι για 1,5 εκ. Αθηναίους. Το έχει πει αρκετές φορές, γεγονός που μας έχει εξοργίσει” αναφέρει.

    “Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες για να σας λύσω μία απορία, επειδή ο Πάγκαλος υποστήριξε ότι τον γιαούρτωσε άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ που το έριξα στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Καρατζαφέρη.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Rε παιδιά προσέξατε ότι κλωτσάει στους χαρακτηρισμούς του κλέφτη και του Φασίστα ενώ τον χαρακτηρισμό Παχύδερμο τον ψιλοαποδέχεται ;;; χαχαχαχαχαχαχα
    α ρε Πάγκαλε αν δεν ήσουν τόσο Πάγκαλος μπορεί και να σε συμπαθούσα....

    - κλεφτης και φασιστας του κερατα εισαι Παγκαλε και οι όμοιοί σου Υποργοί του κώλου.


    Με έλεγαν “παχύδερμο”, “κλέφτη” και “φασίστα”..
    - Ναι είδες τι αλητες είναι ο κόσμος που σε αποκαλεί με το πραγματικό σου όνομα ;

    Τι μας πέρασες ρε πάγκωλε Πρετεντέρηδες ή δημοσιογράφους να μας κλανεις και να σε γλύφουμε..... βόδαρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΜΑΤΟΙ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ [ΕΦΗΜΕΡΗΔΑΔΕΣ]ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΘΕΙ.ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ Η ΑΝΑΣΑ .ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΔΤ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαπλοκή προστατεύει τον αποτυχημένο Παπακωνσταντίνου.

    Όταν ένας πολιτικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, βάλλεται από παντού και δεν περνάει με τίποτε η πολιτική του, τι κάνει; Συνεντεύξεις, και αν είναι δυνατό σε φιλικά μέσα ενημέρωσης ώστε και οι ερωτήσεις να είναι και πιο… μαλακές.

    Έτσι λοιπόν και ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, που δεν ξέρει από πού να μαζέψει τις επιθέσεις εναντίον του, αποφάσισε να αντεπιτεθεί επικοινωνιακά. Συνέντευξη στην Ημερησία το Σάββατο, τηλεοπτική συνέντευξη στο πρωϊνό του Mega πάλι το Σάββατο και συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής. Τι κοινό έχουν αυτά τα μέσα ενημέρωσης; Τον Μπόμπολα και το Λαμπρακέϊκο αλλά αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό εκτός φυσικά από το γεγονός ότι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες υιοθέτησαν τον «ορφανό» υπουργό της κυβέρνησης.

    Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δε φαίνεται να καταλαβαίνει πόσο κακό έχει κάνει στην κοινωνία και την οικονομία με την πολιτική του Μνημονίου. Και δε φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι η χρεοκοπημένη πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν περνά πλέον στον κόσμο. «Προχωράμε, πάμε μπροστά» λέει ο υπουργός την ώρα που οι φίλοι του στο ΔΝΤ του λένε ότι είναι ένας αποτυχημένος υπουργός οικονομικών αφού όλοι οι δείκτες είναι άθλιοι.

    Παρ’ όλα αυτά ο υπουργός, όπως στους πλειστηριασμούς, χτύπησε το σφυράκι για να ξεκινήσει η διαδικασία πώλησης της ακίνητης περιουσίας και των επιχειρήσεων του δημοσίου.

    Προαναγγέλλει επιστροφή στις αγορές μέσω εταιρειών ακινήτων του δημοσίου. Δηλαδή κάτι σαν ενέχυρο για να μας δανείζουν οι αγορές από το 2013 και μετά. Κι αν εκπέσουν τα ομόλογα και δεν μπορεί η Ελλάδα να πληρώσει τους πιστωτές της τι θα γίνει; Θα μας πάρουν τα ακίνητα κοψοχρονιά; Αυτό δε μας το λέει ο υπουργός.

    Τονίζει στις συνεντεύξεις του ότι θα ιδρυθεί το Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο Ακινήτων που θα έχει πρόσβαση στις αγορές και θα αντλεί κεφάλαια. Ξεκαθαρίζει ότι «δεν πρόκειται να κάνουμε αποκρατικοποιήσεις-εξπρές. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση παράκαμψης των κανόνων διαφάνειας και δεν εκποιούμε σε τιμή ευκαιρίας».

    Μα αν δε βιαζόμαστε τότε γιατί στο τελευταίο Μνημόνιο έχουν μπει χρονοδιαγράμματα για 15 δις φέτος και 50 δις μέχρι το 2015; Αν δε μας πιέζει κανείς τότε να τα κάνουμε με το πάσο μας αλλά με απόλυτη διαφάνεια.

    Προανήγγειλε επέκταση συμβάσεων παραχώρησης, αρχής γενομένης από το αεροδρόμιο και φυσικά θα ακολουθήσει η Αττική οδός. Στο ίδιο καλάθι μπαίνει και η Εγνατία οδός η οποία θα δοθεί σε ιδιώτες. Άμεσα προχωρούν επίσης τα σχέδια για την αποκρατικοποίηση των κρατικών λαχείων μέσω συμβάσεων παραχώρησης, τη διάθεση πακέτου μετοχών της ΔΕΠΑ και ακολουθούν περιφερειακά αεροδρόμια, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, λιμάνια, ΕΛΤΑ, τράπεζες.

    Ξαναβάζει στο τραπέζι της περικοπές σε επιδόματα που διανέμονται χωρίς κριτήρια και επανεξέταση όλων των φοροαπαλλαγών και των φόρων υπέρ τρίτων. Αποκλείει, επίσης, επιβολή νέας έκτακτης εισφοράς και αύξηση του ΦΠΑ, αλλά ποιος τον πιστεύει. Επίσης 980 φοροαπαλλαγές και εκατοντάδες φόροι υπέρ τρίτων, πέφτει μεγάλο μαχαίρι. Και τέλος, λέει ότι είμαστε μέσα στους στόχους του 2011 παρ’ ότι ο προϋπολογισμός έχει γίνει κουρελόχαρτο αφού τα έσοδα έχουν βουλιάξει.



    Λέει για τη ΝΔ και την Αριστερά ότι δεν είναι αντάξιες των περιστάσεων, καθώς ακολουθούν «τυφλή αντιπολιτευτική στρατηγική».
    Κάποιος να του πει για την τυφλή πολιτική που ισοπέδωσε τα πάντα μέσα σε ένα χρόνο;


    *- Ταλεντο στο να μιλαω μονος και ν αποφασιζω μονος υπο πληρη καλυψη εχω κ εγω…. αλλαζουμε θεσεις ??
    ρεμαλια.

    Εχω ξαναγραψει… με ξενο κωλο γινομαι κ εγω φουστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να μην έχετε αμφιβολίες για το ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα...

    13 Φεβ.2011, Συνέντευξη του Σερβάς Ντερούζ στο ΒΗΜΑ.
    Διαβάστε τι είπε:
    «Πουλήστε παραλίες, Ελληνικό, ΔΕΗ»
    «Εχετε τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος που πρέπει πρώτα να πουλήσετεδημόσια περιουσία για να το μειώσετε και στη συνέχεια να ζητείτε οποιουδήποτε άλλου είδους διευκολύνσεις»
    «Η ελληνική τουριστική υποδομή είναι απαρχαιωμένη» αντιτείνει. «Πουλήστε παραλίες για να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η τουριστική κατοικία» προσθέτει και προαναγγέλλει ότι θα ακολουθήσουν πολλές επισκέψεις στο υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου η υπουργός κυρία Τίνα Μπιρμπίλη να ολοκληρώσει το Κτηματολόγιο και να «ξεμπλοκάρει» όλα τα θέματα των χρήσεων γης με ταχύτητες «fast track».

    Διαβάστε τώρα τι γράφει σήμερα το ΕΘΝΟΣ : "Παραλίες - φιλέτα προς αξιοποίηση"

    Διαβάστε προσεκτικά απόσπασμα του πιο πάνω άρθρου και πέστε μας...
    Έχετε καμιά αμφιβολία για το ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα;
    'Eχετα καμιά αμφιβολία ότι, μιλάμε για ξεπούλημα έτσι χωρίς πρόγραμμα;
    «Ελλάδα δεν είναι μόνο το... Ελληνικό»! Με αυτό το σύνθημα οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου ζήτησαν από την ΚΕΔ και την ΕΤΑ να ορίσουν τα ακίνητα που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους και θεωρούν ότι μπορεί να αξιοποιηθούν.
    Στον πόλεμο κατά του χρέους θα πρωτοστατήσουν οι... παραλίες, καθώς, όπως έχει πει ο Ντ. Στ. Καν, «είναι ατελείωτες και αναξιοποίητες».
    «Αδιανόητη» θεωρεί ο πρωθυπουργός τη σημερινή κατάσταση, όπου η δημόσια περιουσία είτε είναι αναξιοποίητη είτε προσφέρει ελάχιστα στα δημόσια ταμεία είτε είναι καταπατημένη. Ο Γ. Παπανδρέου έχει αποφασίσει να πρωτοστατήσει στην υπόθεση της αξιοποίησης. Όχι μονάχα γιατί τη θεωρεί «αυτονόητη», αλλά και γιατί, όπως θα εξηγήσει στις δημόσιες παρεμβάσεις του, ο άλλος δρόμος θα είναι να κοπούν μισθοί και συντάξεις ή να αυξηθούν οι φόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΓΑΠ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΘΑ ΕΡΘΕΙΟ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

    ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ!

    Δεύτερη νύχτα επιχειρήσεων στη Λιβύη, κατάπαυση πυρός κηρύσσει η κυβέρνηση

    Στη δεύτερη νύχτα εισήλθε η επιχείρηση «Αυγή της Οδύσσειας» που εξαπέλυσαν δυτικές δυνάμεις κατά της αεράμυνας και θέσεων των λιβυκών δυνάμεων. Αντιαεροπορικά πυρά και εκρήξεις ήχησαν το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Τρίπολης, «οχυρό» του Μουαμάρ Καντάφι. Γαλλικά μαχητικά περιπολούν στον εναέριο χώρο της Λιβύης· επίκειται εμπλοκή του Κατάρ, της πρώτης αραβικής χώρας. Η λιβυκή κυβέρνηση ανακοινώνει, εν τω μεταξύ, νέα κατάπαυση του πυρός και καλεί τους Λίβυους σε ειρηνική πορεία από την Τρίπολη στη Βεγγάζη. Επικρίνει τη Δύση για τη σφοδρότητα των βομβαρδισμών ο Αραβικός Σύνδεσμος και συγκαλεί έκτακτη διάσκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση