GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μην μας ξεχάσουν και να κάνουν κάτι από αυτά που υποσχέθηκαν...

Από τον Νίκο Κουρολιάκο Το Σάββατο που πέρασε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης μας κάλεσε να βρεθ...

Από τον Νίκο Κουρολιάκο
Το Σάββατο που πέρασε ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Γιώργος Τσακίρης μας κάλεσε να βρεθούμε όλοι οι ξενοδόχοι της Κρήτης στο Ηράκλειο για να συζητήσουμε τα προβλήματα του κλάδου.
Χάρηκα που είδα τους συναδέλφους μου να κατακλύζουν την αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, γεγονός που δείχνει την αγωνία όλων μας για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού. Εξελίχθηκε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και μάλιστα ακούσαμε την ίδρυση του πρώτου παραρτήματος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πρωτοβουλία του Ξ.Ε.Ε. για την καθιέρωση του «ελληνικού πρωινού» στα ξενοδοχεία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, αφού στη μικρή μονάδα που λειτουργώ, έχω αρχίσει εδώ και καιρό να προσφέρω πρωινό με αρκετά κρητικά προϊόντα.
Ενημερωθήκαμε για πολλά θέματα , τόσο από τους εκπροσώπους και τον Πρόεδρο του ΞΕΕ αλλά και από τον Υπουργό Πολιτισμού- Τουρισμού, ο οποίος μας καθησύχασε ότι...
 τα κονδύλια για την τουριστική προβολή δεν θα κοπούν, ότι θα ανοίξει επιτέλους το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου κ.α.. Η συζήτηση ζωντάνεψε από τις παρεμβάσεις σε έντονο ύφος συναδέλφων για τις γνωστές κακοδαιμονίες της δημόσιας διοίκησης, τις ελλειμματικές υποδομές και τις αντιπαλότητες των περιοχών.
Αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερη ψυχική επαφή και επικοινωνία με το κέντρο, αλλά και μεταξύ μας, γιατί η ζωή μας και ο τουρισμός της Κρήτης πηγαίνει έτσι πολύ καλύτερα.
Περιμένω πάντως να μην μας ξεχάσουν και να κάνουν κάτι από αυτά που υποσχέθηκαν, γιατί διαφορετικά την επόμενη φορά θα είμαι ανάμεσα σʼ αυτούς που δεν θα ακούν και θα φωνάζουν.
Είμαι Ξενοδόχος και δραστηριοποιούμαι στο Ηράκλειο Κρήτης.

5 σχόλια

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ?? ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΡΟΛ?? ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΝΕΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ-ΗΡΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Υπαρχει και αλλη αποψη για τo τι εγινε στα 75 χρονια απο τον θανατο του Ελευθεριου Βενιζελου!!


    Πολυ καλη η εκδηλωση για τον Βενιζελο στην Λυρικη!

    Τα ΜΜΕ επαιξαν μονο οτι αποδοκιμαστηκε η Αννα Διαμαντοπουλου στην Λυρικη, ενω δεν επαιξαν οτι εκανε και καλη ομιλια για τον Βενιζελο!!
    Να τα λεμε ολα παιδια!!

    Στους επισημους ηταν απο το Πασοκ και ο δρ Κουτσουκος που οταν μπηκαν οι διαδηλωτες προστατευσε την ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟς ΚΑΙ ΝΤΖΕΝΤΛΕΜΕΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    Να δουμε τωρα αν η Διαματοπουλου θα ερθει στη σωστη Πασοκικη γραμμη δρ Κουτσουκου για την παιδεια!

    Γνωριζουμε οτι ο δρ Κουτσουκος εστειλε αρθρο στο μπλογκ διατυπωνοντας την αποψη οτι υπερειχε εκεινη την στιγμη η τιμη στον Ελ. Βενιζελο κατι που οι διαδηλωτες αγνοοησαν, ενω ειχαν αλλες ευκαιριες για αντιδρασεις!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ

    ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΡΑΞΙΜΟ" ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

    ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΙΛΤΕΜΠΕΡΓΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΜΜΕ?? ΜΗΠΩΣ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ

    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ

    ΠΑΣΟΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμπρος
    Γενικη Απεργια

    Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

    όλοι εκεί
    ολοι μαζί
    ΓΣΣΕ ΑΔΕΔΥ ΟΛΜΕ ΔΟΕ ΔΣΑ ΕΛΤΑ ΗΣΑΠ ΜΕΤΡΟ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ !!!!!

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση