GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είχε την ...τιμητική του στο καρναβάλι της Αρκαδίας ο Θ. Πάγκαλος

Από το   http://kalimera-arkadia.blogspot.com/ Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η φετινή Καρναβαλική παρέλαση στην Τρίπολη! Χιλιάδες κόσμος, πα...

Από το  http://kalimera-arkadia.blogspot.com/
Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η φετινή Καρναβαλική παρέλαση στην Τρίπολη! Χιλιάδες κόσμος, παρά τη βροχή, που κατά διαστήματα ήταν πολύ δυνατή, συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία και στην οδό Εθνικής Αντίστασης και παρακολούθησε από κοντά την παρέλαση. Ο κόσμος διασκέδασε και γλέντησε, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, ξεφεύγοντας λίγο από τη μίζερη καθημερινότητα μας.
Πολλά γκρουπ πέρασαν εύστοχα μηνύματα, σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο, πάνω σε φαλλούς (!) έγραφαν ότι μαζί
τα φάγαμε! Ενώ, για τον Πρωθυπουργό υπήρχε μία αφίσα με τον τίτλο «ο τελευταίος των τροϊκανών – Ουστ, βρωμόσκυλο»!
Για την Πλατεία Άρεως, ένα πανό έγραφε «Πελατεία Άρεως – 45 μάστορες και 60 μαθητάδες…». «Μαλλιαροπούλειον ή Μουλαροπούλειον» αναρωτήθηκε ένα άλλο γκρουπ.
Εμφανίστηκαν άμαξες με άλογα, ντυμένοι … σκύλοι, ενώ τα μέλη του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης, έκαναν την εμφάνιση τους ως … Άραβες!»Γυρίσαμε στην πρωτόγονη ζωή, με της Τρόικας την πολιτική» έγραφε ένα άλλο πλακάτ.
Ο Δήμαρχος της Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης εμφανίστηκε μασκαρεμένος ως «Καρδινάλιος» και ως «Άραβας» ο Σταύρος Κουκάκης! Ξυλοπόδαροι εντυπωσίασαν τους μικρούς φίλους, ενώ στην παρουσίαση άψογη ήταν η δημοσιογράφος Γιώτα Καμπισιούλη. Η παρέλαση κατέληξε στην πλατεία, στο «Σέχι», π\όπου συνεχίστηκε το γλέντι!

3 σχόλια

  1. Φυσικα ο χοντρος
    πηγε ντυμενος οπως ντυνεται καθε μερα
    δεν εχει αναγκη απο ειδικα μασκαριλικια
    ειναι μασκαρεμενος απο μονος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΟΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙͺͺͺΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΑΓΑΜΕ;
    ΕΠΙΔΟΤΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥ;
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΙΜΟΥ;
    16 ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;
    ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ!!
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σωστή η ανάλυση έως ένα σημείο
    πράγματι οι προσδοκίες ήταν τεράστιες το 2004 με την έλευση του Καραμανλή
    ο οποίος κυριάρχησε μη το ξεχνάμε στο πολιτικό σκηνικό, σε κόντρα όλων των διαπλεκόμενων ΜΜΕ και αυτό έδειχνε την βούληση της κοινωνίας για ουσιαστικές αλλαγές, μιας και είχε αντιληφθεί ότι βρισκόταν σε λάθος ρότα, και επίσης έδειχνε και μια κοινωνία ζωντάνη η οποία δεν έτρωγε όλο του κουτόχορτο που της σέρβιραν..
    η δυναμική του ήταν τέτοια εκείνη την εποχή που έχω την άποψη ότι όποια μεταρρύθμιση και να επιχειρούσε, εάν την εξηγούσε επαρκώς στην κοινωνία η κοινωνία θα την αποδεχόταν τελικά γιατί αυτός ήταν και ο λόγος που τον εξέλεξε.. και μη ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχε και αντίπαλος ( ο Γιωργάκης μέχρι και ένα χρόνο πριν την συντριβή του Καραμανλή έδειχνε (και ήταν) ένα ηλίθιο αγοράκι που λόγω ονόματος του είχαν δώσει την αρχηγία σε ένα τελειωμένο κόμμα)
    δυστυχώς έχασε πολύτιμο χρόνο και εκτός αυτού αντί να δώσει την ευκαιρία σε δημιουργικό κομμάτι της παράταξης του να φτιάξει πολιτικές αυτός συμβιβάστηκε στηρίχθηκε σε πρόσωπα συστημικής "πασοκικής" νοοτροπίας και σιγά σιγά έχασε το έρισμα του στην κοινωνία μιας και η κοινωνία αντιλήφθηκε ότι τελικά η διακυβέρνηση του ήταν παρόμοια με αυτήν των προκατόχων του..
    μάλιστα η κοινωνία η οποία αισθάνθηκε τόσο προδομένη για να τον τιμωρήσει έφθασε στο σημείο να δώσει την διακυβέρνηση της χώρας στον πιο ανίκανο πολιτικό που έχει περάσει από την ελληνική πολιτική σκηνή ο οποίος εκτός από την ανικανότητα του έχει δυστυχώς και την ιδιότητα που θα βάλει και την ταφόπλακα ενδεχομένως (αν δεν την έχει ήδη βάλει) και στην ύπαρξη της ελλάδας ως κυρίαρχο κράτος.. είναι ανθέλληνας!
    η ιστορία θα δείξει εάν ο καραμανλής ήταν πράγματι ανάξιος και ανίκανος για το αξίωμα το οποίο έλαβε ή υπήρξαν άλλοι λόγοι οι οποίοι φρέναραν την δυναμική του.. (μη ξεχνάμε τον πόλεμο για τον βασικό μέτοχο, τις υποκλοπές, τον πόλεμο για τους αγωγούς, το σχέδιο Ανάν για το κυπριακό, το βατοπαίδι, τις παράλογες φωτιές, τις "αυθόρμητες" εξεγέρσεις κα.α)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση