GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν γουστάρω να πληρώνω τα ταξίδια σας...

Της Κορνηλίας Κυρατζόγλου 7-3-2011, πτήση Αλεξ/πολη-Αθήνα,  ώρα αναχώρησης 11:20 Λόγω κακοκαιρίας, φτάνουμε στο αεροδρόμιο 10:50π.μ. Μ...

Της Κορνηλίας Κυρατζόγλου
7-3-2011, πτήση Αλεξ/πολη-Αθήνα, 
ώρα αναχώρησης 11:20
Λόγω κακοκαιρίας, φτάνουμε στο αεροδρόμιο 10:50π.μ. Μας απαγορεύουν την επιβίβαση (11 άτομα), με την δικαιολογία ότι ο κυβερνήτης -λόγω κακοκαιρίας- θεώρησε ότι έπρεπε να αναχωρήσει νωρίτερα. Παραμένουμε εγκλωβισμένοι 6 ώρες και έπεται η συνέχεια: απογευματινή πτήση, ώρα αναχώρησης 5:20μ.μ. Η επιβίβαση διαρκεί μέχρι τις 5:25μ.μ. Απορίας άξιον γιατί; Περιμένουμε τον υπουργό και τον σύμβουλο, εκ Θράκης. Μας κερνούν την...
κλασσική καραμέλα, για να μας γλυκάνουν ενώ τους ξεχωριστούς, club sandwich, με ντοματίνι παρακαλώ και καφέ capuccino (άντε μην ουρλιάξω). Τράβηξαν και τις κουρτίνες για να μην τους ενοχλεί ο λαουτζίκος. Ελλάς το μεγαλείο σου!!
Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο. Αεροπορική εταιρία AEGEAN. Τηλεφώνησα αμέτρητες φορές στην κ. Λίβα, υπεύθυνη της εξυπηρέτησης πελατών, αλλά με αγνοεί συστηματικά....Έτσι τους μάθαμε, να μας θεωρούν πρόβατα, πολίτες β' διαλογής. Ύστερα μας μιλούν για κοινωνική δικαιοσύνη και ισοτιμία. Αίσχος...

11 σχόλια

  1. Δεν θα ήθελα να βρεθώ κάτω από οποιαδήποτε μορφής εξουσίας αυτής της κυρίας. Πιστεύω απόλυτα ότι θα είναι από τις χειρότερες που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος. Είναι προφανές το κόμπλεξ που την κατέχει... Δεν είναι λόγου άξια αυτά που αντιμετώπισε. Παντού συμβαίνουν ...., ακόμη ... και εις Παρισσίους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BASILIA, DIKTATORIA,DHMOKRATIA, KANENAS POUSTIS DEN MPORI NA KYVERNISI SOSTA? THN KANATE MPOURDELODIAKONIARA THN PSOROKOSTENA.PALIOKSEFTILES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ 11:44

    Πιθανόν εσύ να έχεις συνηθίσει στην ιδέα να σου φέρονται λες και είσαι πολίτης τρίτης διαλογής.
    Εμείς όμως φίλε συμφωνούμε απόλυτα με την αρθρογράφο, οτι κάποια στιγμή θα πρέπει ν α διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.
    Βέβαια πρέπει και οι ίδιοι οι πολιτικοί να άρουν αυτην την προσβλητική για τους πολίτες συμπεριφορά, εάν θέλουν να ξανακερδίσουν την εκτίμηση του κόσμου και την χαμένη τους αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώντας με την αρθογράφο, δεν έχουμε παρά να της πούμε: Κορνηλία μου την επόμενη φορά να προσέχεις τι ψηφίζεις, για να μη χρειαστεί να πεις ¨ας πρόσεχα¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντού συμβαίνουν ...., ακόμη ... και εις Παρισσίους...

    16 Μαρ 2011 11:44:00 π.μ.


    ΤΟΤΕ, ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ....
    ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΣΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ....
    ΓΥΦΤΟ, Ε ΓΥΦΤΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την βενζίνα γουστάρεις ?

    Μαλακισμένμο Χουντοχοίδη..τα έμαθες τα νέα!!!!!!!!!!!!!!!!

    Κομισιόν: “Εγκληματική” η αύξηση της τιμής των καυσίμων στην Ελλάδα.

    Ο Επίτροπος John Dalli είπε ότι ούτε λίγο, ούτε πολύ η συνεχόμενη αύξηση των τιμών στα καύσιμα όχι απλά είναι αισχροκέρδεια, αλλά εγκληματική αισχροκέρδεια!

    Ο επίτροπος ήταν λάβρος εναντίον της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι οι αρμόδιες αρχές των κρατών μελών φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη και ότι “το εν λόγω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τις εθνικές αρχές επιβολής του νόμου”.

    Σαν... Έλληνας μίλησε ο επίτροπος αφού εδώ και χρόνια οι πολίτες στη χώρα μας έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν ότι νόμους έχουμε αλλά κανείς δεν τους τηρεί και το κράτος αδυνατεί να τους επιβάλει.

    Οι παρατηρήσεις του επιτρόπου ήρθαν ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Κ. Πουπάκη σχετικά με την ανεξέλεγκτη αύξηση της τιμής της βενζίνης.

    Να θυμίσουμε απλά ότι τον τελευταίο καιρό δύο φορές έχει γίνει ακόμη και επίδειξη από υπουργούς μηχανισμών κλοπής από πρατήρια που δεν φτάνει που “φεσώνουν” στην τιμή τους πολίτες του κλέβουν και από πάνω, ωστόσο δεν φαίνεται να ... έχει ανοίξει μύτη.

    Ουσιαστικά κανείς δεν έχει τιμωρηθεί ούτε για τις κλοπές ούτε για το γεγονός ότι ο Έλληνας πληρώνει την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη με τη μέση τιμή στο 1,70 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ Μ΄ΑΡΕΣΕΙ.
    ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΥΟΥΡΓΟ ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ.
    ΕΓΩ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΗ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΖΗΜΙΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΧΧΧ....Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΕΧΕΣΕ...

    ΕΜ.. ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτάσατε 10:50???
    Δεν γνωρίζετε ότι το check-in πρέπει να έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ 30 λεπτά πριν την αναχώρηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η aegian αποχτα τα χουγια της ολυμπιακης;
    Αυτο και αν ειναι ειδηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΠΕΤΑΛΩΤΗ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΥΤΥΡΟΜΠΕΜΠΕΣ -ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΤΗΜΟΎΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΡΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση