GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο νοσοκομείο ο Κεφαλογιάννης....

Με κολικό νεφρού νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα. Ο ΓΥ...

Με κολικό νεφρού νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο ο βουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα.
Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ

7 σχόλια

  1. Γιατί στο Ναυτικό Νοσοκομείο ???????????
    Να πληρώσει στο Υγεία ή στο Ντυνάν το φτωχαδάκι. Ουστ από το νοσοκομείο μας. Λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ
    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΙΣ 9,48.

    Η ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.
    ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ
    ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι ο 9:48:00

    Ζώον δεν είμαι ούτε ΠΑΣΟΚΟΣ. Είμαι όμως από το Πολεμικό Ναυτικό και δεν ειμαι ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΟΧΟΥΝΤΑΡΑ. Το Ν.Ν.Α. το χτίσαμε με το αίμα μας και είναι δικό μας και δεν θέλουμε κανένα από τα φτωχαδάκια τους τρακόσιους να το μαγαρίζει.
    Κατάλαβες ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ, ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ Ν/Σ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ, ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ Ν/Σ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοβαρά ??? Τότε να έλθουμε στην φτωχική βιλάρα σου να κάνουμε κανένα παρτάκι μια και δεν υπάρχει μία για κέντρο. Κοίτα να έχεις ποτά έτσι ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση