GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Λαμόγια δεξιοί Bloggers εκβιάζουν!"...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/   Το press-gr απεκαλυψε τον τροπο που χρησιμοποιουν καποιοι φιλοι του διαδικτυου να αποκομισουν υλ...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ 
Το press-gr απεκαλυψε τον τροπο που χρησιμοποιουν καποιοι φιλοι του διαδικτυου να αποκομισουν υλικα ωφελη. Ειναι απαραδεκτοι και ανηθικοι εκβιαζοντας ουσιστικα με αυτον τον τροπο πολιτικους για να...
τους παρεχουν καλυψη και δημοσιοτητα. Ειναι λαμογια του κερατα και ανυποληπτοι. Απο εδω και περα δεν προκειται να τους χαριστουμε. Τα Βlogs τα δημιουργημαμε για προσφερουμε ενημερωση εκει που δεν παρεχει η τηλεοραση των βαρωνων και οχι για προσωπικα οφελη Σταματειστε αυτο το γαιτανακι εκτειθεστε. Οσοι θελουν να παρουσιασουν τις θεσεις τους ο ΦΩΝΑΚΛΑΣ τους παρεχει αφιλοκερδως βημα.

8 σχόλια

  1. ΧΑ,,ΧΑ,,,,,, ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ- ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΣΑΝ ΚΛΕΨΑΝ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ
    ΕΠΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ
    ΑΡΧΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.

    ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

    ΧΑΧΑΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ !

    Δεν έχει μεσολαβήσει ένα ολόκληρο 24ωρο από το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο στη ταβέρνα «Τρίγωνο» των Καλυβίων Αττικής όπου δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια από εξαγριωμένους κάτοικους της...Κερατέας που διαμαρτύρονταν για την χωματερή.

    Σήμερα το πρωί σειρά είχε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,
    κ. Νίκος Σηφουνάκης,
    ο οποίος είχε την …φαεινή ιδέα να κηρύξει την έναρξη των εργασιών του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Αρχιτεκτόνων έπειτα από πρόσκληση που δέχθηκε.

    Η παρουσία του στο πάνελ δεν διήρκησε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά. «Υπουργέ της Τρόικας σήκω φύγε» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι αρχιτέκτονες μην αφήνοντας τον κ. Σηφουνάκη να αρθρώσει έστω μια λέξη και αναγκάζοντας τον να αποχωρήσει κακήν κακώς από το χώρο.

    Ορισμένοι μάλιστα εκ των παρευρισκόμενων ανέβηκαν στο βήμα και σήκωσαν πανό εναντίον του κ. Σηφουνάκη διαμαρτυρόμενοι παράλληλα για τα έντονα προβλήματα στο κλάδο τους.

    Την ίδια ώρα, παντού
    αντιμέτωπος με την αγανάκτηση των πολιτών έρχεται πλέον ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κυκλοφορήσει πουθενά.
    Μετά τα επεισόδια στο Μέγαρο Μουσικής και το Παρίσι, τώρα φαίνεται να μην μπορεί να κυκλοφορήσει ούτε στην περιοχή του...

    Ετσι πλέον έχει μετατραπεί σε εφιάλτη ακόμα και η συνηθισμένη του επιδρομή στην αγαπημένη του ταβέρνα στα Καλύβια, στην οποία προχθές βρέθηκε αντιμέτωπος με πλήθος αγανακτισμένων πολιτών τους οποίους ο κ. αντιπρόεδρος έσπευσε να βαφτίσει... ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ (sic)!!!

    Του περιστατικού που περιελάμβανε προπηλακισμούς, γιαουρτώματα, εκφράσεις απείρου κάλλους και φυγάδευση από τα ΜΑΤ, ακολούθησε πόλεμος ανακοινώσεων με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΧΕΣΙΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ-ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΕΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒLOG,ΑΝΩΝΗΜΑ.OI KOΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΘΕ,ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙ,ΕΝΙΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ PRESS ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΑΚΒΙΑΖΕ..ΕΚΒΙΑΖΕ
    ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΕ 40 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

    ΕΕΕ..ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ
    ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥ..
    ΕΜΠΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήλωση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά

    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:

    «Ενώ το Μνημόνιο που υπέγραψε η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, προέβλεπε 20 δις σκληρά μέτρα για το 2011-2014, σήμερα, για την ίδια περίοδο, η έκθεση του Δ.Ν.Τ. έφτασε να προβλέπει περίπου τα διπλά!
    Γιατί, όπως το ίδιο το Δ.Ν.Τ. παραδέχεται, η ύφεση αναχαιτίζει τη μείωση του ελλείμματος. Δηλαδή, αντί για μικρότερο έλλειμμα, θα έχουμε περισσότερα λουκέτα!
    Και έτσι συνέχεια παίρνονται νέα μέτρα, που προκαλούν μεγαλύτερη ύφεση και κάνουν απαραίτητα αργότερα και άλλα πρόσθετα μέτρα.
    Να γιατί είπα στον κ. Παπανδρέου ότι το κύριο πρόβλημα είναι η οικονομική πολιτική του.
    Γεγονός που, πλέον, επισημαίνουν πολιτικοί και οικονομολόγοι απ΄ όλες τις πολιτικές πτέρυγες, ακόμη και από τη δική του!».


    1 σχόλιο:

    Πολύ λογική δήλωση...και πριν βρίσουν κάποιοι να θυμίσω ότι άλλος κυβερνάει...ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ και ΜΙΣΟΣ....Γιωργάκη τον φωνάζουν στα ελληνικά....αλλού λοιπόν οι ευθύνες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν ειναι μπλογκερ, δημοσιοκάφρος είναι δήθεν εκδότης είναι κυκλοφορεί με καγιεν και εκβιάζει παρέα με τα φιλαράκια του. Το blog του φυλάει....τσίλιες! ποιός είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΧΑ Χαίρομαι που αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνια ο πραγματικός λόγος ύπαρξης ιστολόγιων όπως ο tsi… Πίσω του κρύβεται εκδότης εφημεριδούλας που κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει ημέρα έκδοσης, μπας και την διαβάσει κάποιος πέρα από τους φίλους του.
    Τα blog αυτά είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει κάποιος στο internet, στο άμεσο μέλλον θα γίνουν η αφορμή για να περιοριστεί η ελευθερία λόγου στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση