GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η οικονομική κρίση δεν πτοεί τον κ. Βαρβιτσιώτη...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη http://twitter.com/#%21/a_m_papagiotis Τυχεροί οι φίλοι της παράταξης " Μαζί για τη Γλυφάδα "...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη
http://twitter.com/#%21/a_m_papagiotis
Τυχεροί οι φίλοι της παράταξης "Μαζί για τη Γλυφάδα" του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, αφού μπορούν να μετέχουν ακόμη, μέρες μετά την αποτυχία του να εκλεγεί, σε "ξεχωριστές βραδιές" με άφθονο αλκοόλ και ωραίες παρουσίες.
Υποσημειώνεται ότι το Faces είναι ένα από τα ακριβότερα μαγαζιά διασκέδασης στα νότια προάστια, που δεν σκοπεύει άμεσα να...
 κάνει μείωση τιμών...
Προφανώς, από τον κ. Βαρβιτσιώτη περισσεύουν χρήματα για την αποπεράτωση τέτοιων εκδηλώσεων δίχως αιτία. Προσφέρει "άρτο" και οφείλετε να του το προσμετρήσετε στα θετικά και να τον τιμήσετε με την παρουσία σας...

9 σχόλια

  1. O Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης γιός του Ιωάννη Βαρβιτσιώτη

    Η Ντόρα κι ο Κυριάκος είναι παιδιά του Κ. Μητσοτάκη


    Ο Καραμανλής είναι ανηψιός του Εθνάρχη


    Ο Λιάπης είναι ανηψιός του Εθνάρχη

    Ο Ταλιαδούρος είναι γιός του βουλευτή της ΝΔ Ταλιαδούρου απ τη Καρδίτσα

    Ο Σπηλιωτόπουλος Αριστόβουλος είναι ανηψιός του βουλευτή και π.π.δ. Στεφανόπουλου

    Η ΟΛγα Κεφαλογγιάνη κόρη του Γιάννη

    Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης είναι αλλουνού παπά ευαγγέλειο

    Ο Δούκας γαμπρός του μακαρίτη Εβερτ

    Συμπέρασμα
    Ο Σαμαράς τσάμπα σπαταλιέται σ αυτό το κόμμα, ουτε γιαούρτια δεν αξίζουν να τους πετάξεις.

    Αμα μείνουν χωρίς βουλευτιλίκι, χωρίς μίζα και αντιπαροχή,

    οι γυναίκες τους θα τους εγκαταλείψουν, οι φιλιπινέζες θα φύγουν και οι ίδιοι,

    θα αυτοκτονήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re antwni olo intrigka k kako eisai! den tin paleueis! gia oikonomiki enisxusi tou sunduasmou to organwse! aporw pws se kratane akoma edw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @18 Μαρ 2011 8:44:00 μ.μ.

    εχεις δικαιο γι αυτο και δεν πρεπει να τους βριζουμε τοσο πολυ, αλλα να βριζουμε αυτους που τους ψυφηζουν, αραγε ποιοι ειναι, καποιοι που βολευτικαν στο δημοσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>

    Η ∆ίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήµατος συνεχίζει να αναζητεί τον ιθύνοντα και πραγµατικό συντάκτη του κειµένου.

    Καρχιμάκηηηηηηηη!
    Ηρθαααααν τα μαντάτα σοοοου
    πάαατη-σεεεεεες τη φάκαα σουυυυυυ.

    Οπααααα!!!

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ειναι να παρευρεθεί και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τότε να παρευρεθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι οι καθως πρέπει gays βορείων και νοτίων προαστείων θα είμαστε εκεί. Ξέρετε, ντύσιμο Brook brothers κι έτσι.
    Ελα Λίζα μπανάνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξαναρωτάμε: Αυτό το καθυστερημένο του βαρβιτσιώτη ποιός το στραβογάμησε και του πέταξε μόνο το ένα μάτι έξω;;;;
    Την έπομενη φορά να κάνει πιό σωστά τη δουλειά και να του τα πετάξει και τα δύο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Κ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΜΑΡΩΣΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ, ΑΝΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ?

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΙΔΡΩΝΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ <> ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΜΩΣ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Ιρλανδία κατάφερε και άλλαξε τους όρους του μνημονίου. Εμείς;

    Οι αξιωματούχοι του ΔΝΤ και της ΕΕ δεν φαίνεται να έχουν αντιρρήσεις στη πρόταση που τους κατέθεσε η νέα ιρλανδική κυβέρνηση, και που διαφέρει από τους αρχικούς όρους που έχουν επιβληθεί στη χώρα, προκειμένου να εισπράξει το πακέτο βοήθειας αξίας €85 δισ.
    Ο υπουργός Οικονομικών Michael Noonan και ο υπουργός Δημοσίων Δαπανών και Μεταρρυθμίσεων Brendan Howlin, συναντήθηκαν χθες με τον αναπληρωτή διευθυντή του ΔΝΤ Ajai Chopra, και τον επικεφαλής οικονομολόγο της ΕΚΤ Klaus Masuch, καθώς και τον Istvan Szekely της ευρωπαϊκής Κομισιόν. Η συνάντηση που έγινε ύστερα από πρόσκληση της νέας κυβέρνησης της Ιρλανδίας, διήρκεσε δυο ώρες.
    Σύμφωνα με ανακοίνωση των δυο Ιρλανδών υπουργών, μετά τη λήξη της συνάντησης, «η τρόικα συμφώνησε..κατ αρχήν, ότι οι όροι που τέθηκαν στο πρώτο μνημόνιο συνεργασίας τον περασμένο Νοέμβριο, μπορούν να τροποποιηθούν, για να ταιριάξουν με το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα, αρκεί οι τελικοί του στόχοι να παραμείνουν αμετάβλητοι».
    Όπως είπε ο Michael Noonan, «υπάρχει ελαστικότητα, εφόσον ο τελικός στόχος είναι ο ίδιος, προκειμένου η κυβέρνηση να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις πολιτικές επιλογές που υπογράμμισε στο πρόγραμμα διακυβέρνησής της».
    Πρόσθεσε ότι οι λεπτομέρειες των αλλαγών θα οριστικοποιηθούν, όταν θα γίνει η προγραμματισμένη συνάντηση με τους αρμόδιους του ΔΝΤ και της ΕΕ τον επόμενο Απρίλιο, για να συζητηθεί η πρόοδος των όρων του μνημονίου.
    Ερωτηθείς ο υπουργός αν οι αξιωματούχοι της τρόικας βρήκαν κάποια από τις προτεινόμενες αλλαγές μη αποδεκτή, απάντησε: «Όχι. Και αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν μας το είπαν». Και πρόσθεσε πως η απόφαση της ιρλανδικής κυβέρνησης να επαναφέρει τα €8.65 ως κατώτατο ωρομίσθιο, δεν θα συναντήσει την άρνηση της τρόικας, που είχε θέσει ως όρο του μνημονίου το κατώτατο ωρομίσθιο να είναι στα €7.65.
    «Η τρόικα αποδέχεται ότι εκπληρώνουμε τους δημοσιονομικούς μας στόχους, και στηρίζει αυτή μας τη προσέγγιση» συμπλήρωσε ο υπουργός.
    Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, το ΔΝΤ σημειώνει εξάλλου πως η εν λόγω συνάντηση ήταν μια καλή ευκαιρία για να ακουστούν οι απόψεις της νέας κυβέρνησης επί του οικονομικού της προγράμματος. «Οι συζητήσεις κάλυψαν τις οικονομικές και δημοσιονομικές προβλέψεις, και αποτέλεσαν σοβαρή συνεισφορά για την επιθεώρηση της Ιρλανδίας, που θα γίνει τον επόμενο μήνα».
    Το ΔΝΤ στη Ουάσιγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει τη συνάντηση, αλλά αναμένεται να τοποθετηθεί με λεπτομέρειες τον επόμενο μήνα στη διάρκεια της τακτικής θεώρησης της προόδου του μνημονίου.
    Βάσει των προβλεπομένων, η τρόικα επιθεωρεί την Ιρλανδία τρεις φορές το χρόνο, όμως η πρώτη επιθεώρηση αναβλήθηκε λόγω των εθνικών της εκλογών. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι δυο πρώτες επιθεωρήσεις συνδυάζονται σε μια, τα αποτελέσματα της οποίας θα γνωστοποιηθούν τον Απρίλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση