GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Mιχαλολιάκος οχυρώνει τον Πειραιά...

Από το http://fonaklas.blogspot.com/ Όποιος Πειραιώτης μελετήσει τον προϋπολογισμό η εικόνα που θα σχηματίσει είναι ότι περιλαμβάνει αν...

Όποιος Πειραιώτης μελετήσει τον προϋπολογισμό η εικόνα που θα σχηματίσει είναι ότι περιλαμβάνει ανεξήγητα και περιττά έξοδα.
Ίσως το πιο « κωμικό» σημείο του προϋπολογισμού είναι ότι ο κ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ζητά αύξηση από 15.000 ευρώ σε 25.000 ευρώ!!! Για την οργάνωση παθητικής....
αεράμυνας της πόλης. Κινδυνεύουμε από κάποιο εχθρό κύριε Δήμαρχε; Πρόκειται να δεχθεί ο Πειραιάς επίθεση από τους Τούρκους;

11 σχόλια

  1. Να παραιτηθεί τώρα και ο Παυλόπουλος-Τα διέλυσε όλα: Αστυφύλακας αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσ/νίκης


    Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όταν αστυφύλακας αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια τακτικού ελέγχου όπλων της ΕΛ.ΑΣ., πιθανότατα λόγω εσφαλμένου χειρισμού.

    Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος αστυνομικός - που έχει ειδικότητα οπλουργού - μεταφέρθηκε με διαμπερές τραύματα στο αριστερό πόδι στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η υγεία του δεν εμπνέει ανησυχία.

    Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2.30 το απόγευμα, την ώρα που ο αστυφύλακας πραγματοποιούσε έλεγχο ρουτίνας σε όπλα της ΕΛ.ΑΣ. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, εκπυρσοκρότησε ένα από τα όπλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι. Συνάδελφοί του ειδοποίησαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.


    Ο ΜΑΣΤΟΥΩΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΤΟΥ PRESS
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Ο ΤΥΠΑΚΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΙΧΝΕ ΞΥΛΟ ΣΑΝ ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΑΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

    ΡΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟ ΔΝΤ...


    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MAΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΒΑΔΑΙΕ..

    ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ OI ΡΑΓΚΟΥΣΗΔΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιχαλιολάκο ...άργησες....
    * Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΘΗΚΕ **

    Η κόρη του παιδόφιλου Τσόκλη ανέλαβε δράση: Ταξιδεύει στας Ινδίας και θα επιστρέψει με μιλιούνια τουρίστες...

    Πείτε κι ένα ευχαριστώ ρε γαιδούρια στο κορίτσι που θυσιάζεται και τρέχει στην άλλη άκρη του κόσμου για να σας κάνει ανθρώπους!!!

    (Στη φώτο βλέπουμε την κόρη του παιδόφιλου -Ο μακάκας της χρονιάς... ας τον βιάσει κάποιος να ηρεμήσει- σε μια από τις ελάχιστες στιγμές ξεκούρασης να κάνει μπάνιο στον Ινδικό ωκεανό και σπα στην Ιταλία)

    Στην Ινδία η Μάγια Τσόκλη για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα:

    Πρωτοβουλία για την αξιοποίηση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία ανέλαβε η Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και εισηγήτρια του ΚΤΕ Τουρισμού Μάγια Τσόκλη, η γνωστή κόρη του παιδόφιλου καλλιτέχνη που θαυμάζει τους βιαστές, πραγματοποιώντας ταξίδι στην Ινδία προκειμένου να πραγματοποιήσει επαφές με κορυφαίους παράγοντες του τουριστικού χώρου και με τηλεοπτικούς παραγωγούς στη Βομβάη και στο Νέο Δελχί
    (Στη φώτο δεξιά βλέπετε τον ενθουσιασμό στους ινδούς τουριστικούς πράκτορες η είδηση της άφιξής της στη χώρα τους).

    Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της, αξιοποιώντας τις επαγγελματικές της γνωριμίες και την εμπειρία από την πολύχρονη καριέρα της ως δημοσιογράφος του κώλου, η κόρη του παιδόφιλου (τον βλεπετε στη φώτο αριστερά και δεξιά βλέπετε μερικά θύματα βιασμού που τα ήθελε όμως ο κώλος τους όπως λέει ο παιδόφιλος μιας και είχαν βαθύ ντεκολτέ ή φορούσαν μίνι φούστες)

    Το αν θα δώσει τα σχεδόν
    2.000.000 ευρω που πήρε απο την ΕΡΤ..( 100.000 τον μήνα η ..εκπομπάρα η μαγική ) διαψεύδεται.

    Είπαμε το νο4 Επικρατείας Βουλευτής του Πασοκ.
    Είναι σοσιαλήστρια , δεν είναι
    μαλάκω.!
    ΜΑΛΑΚΕΣ με δίπλωμα είμαστε εμείς
    και κυρίως τα ΖΩΑΑΑΑ του ΠαΣΟΚ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γράφει το τσίρκο?

    Ρε ηλίθιε μπας και νομίζεις πως αν γίνει αύριο κανένας ντράβαλο με τους Τούρκους (που 90% θα γίνει) δε θα βομβαρδίσουν το σημαντικότερο λιμάνι της χώρας?

    Γιατί,θα καθαρίσει ο Μαρινάκης,να μη χαλάσει καμιά βόμβα το χορτάρι στο Καραισκάκη?

    Τοτε κάποια άλλοι ηλίθιοι θα φωνάζουν..γιατί δεν πάρθηκαν μετρα πολιτικής άμυνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ώ ρε θράσος, να συνεχίζουν να μιλάνε οι δεξιοί νεκροθάφτες της χώρας, οι εγγονοί και γιοί των δοσίλογων, των ταγματα(σφα)λητών, των συνεργατών των ναζί, των Χουντικών Υπανθρώπων, των προδοτών του έθνους και του ελληνικού λαού ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ για την οικονομική πολιτική??
    Αυτά τα τρισκατάρατα δεξιά καθάρματα, που μέσα στα 5 χρόνια της καταστροφικής τους διακυβέρνησης, ανέβασαν το δημόσιο χρέος της χώρας από 180 δις (που ήταν το Μάρτιο του 2004- ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ!!!!) σε 300 δις ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009!!!
    ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΟΙ, που μόλις έχασαν τον έλεγχο – ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15,4% ΓΙΑ ΤΟ 2009 ?!?!?!?!?!?!? (και μαζί τα αβγά και τα πασχάλια!!!) άρχισαν οι αχρείοι να λένε και ψέματα στην Ευρώπη, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΝ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΩΣ ΛΑΟ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!!

    ΟΥΣΤ, ΑΠΟ ΔΩ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!

    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ 20% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ…
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ .ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ,ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΧΥΡΩΝΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
    ΣΕ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΠΌ ....ΣΟΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 30 Μαρ 2011 8:46:00 π.μ.

    Ενώ ό αρχιανίκανος αρχικλέφτης βαψομαλλιάς τών ναυπηγείων καί τού ελληνικού νηογνώμονα είναι αφραγκος ό φουκαράς,αφού οί μίζες καί τά κλεμμένα δέν ήσαν παραπάνω από 10 εκατ.ευρώ κι οί κόρες του θεωρούνται ήδη ''ορφανές κι άπορες''.

    Αντε γαμήσου ρέ μαλάκα,πού μάς ξεσκίσατε τόν Πειραιά μέσα σέ 5 χρόνια,κωλο-αρβανίτες,λάθρο τρωκτικά,πού έχεις καί μούτρα κι εμφανίζεσαι ώς καταγγέλων!!!!

    Ούσσσσσσσττττττ από τήν πόλιν μας καί νά πάτε στά κωλο-αρβανιτοχώρια σας,κωλόβλαχοι,λαμόγια,βαψομαλλιάδες!!!!

    Ούυυυυυυυυυυυυσσσσσσσσσστττττττ στά γαμίδια, σκουπίδια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ....Ο ΜΙΧΑΣ ΑΦΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ...ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚ0 ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΜΑΝΙΑΟΥΡΙΑ?????????????? Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙΝ ΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΟΣ,,,ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση