GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόωρες εκλογές βλέπει και η Μπακογιάνη...

Από το http://www.trikalanews.gr/ «Η μη πολιτική συναίνεση των κομμάτων θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες Εθνικές εκλογές», ανέφερε από...

Από το http://www.trikalanews.gr/
«Η μη πολιτική συναίνεση των κομμάτων θα οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες Εθνικές εκλογές», ανέφερε από την Λάρισα, η Πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. Ντόρα Μπακογιάννη κατά τις εργασίες του 3ου προσυνεδρίου του κόμματος.
«Εάν οι δυνάμεις του τόπου δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν σε ένα συνολικό σχέδιο επίλυσης της κρίσης και συνεχίσουν να ακολουθούν τις πολιτικές πριν από την κρίση, τότε το λόγο έχει ο λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη
Η κ. Μπακογιάννη, κατηγόρησε την κυβέρνηση, για αδυναμία άσκησης οικονομικής πολιτικής, «ψήφισε 7 φορολογικά νομοσχέδια μέσα σε 1,5 χρόνο αλλά δεν κατάφερε να...
αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή» και «Έκοψε το ΕΚΑΣ και δεν έκοψε τις δαπάνες του πολιτικού συστήματος μειώνοντας την χρηματοδότηση των κομμάτων και δεν τόλμησε να συγκρουστεί μʼ αυτούς που συντηρούν τις σπατάλες, δεν τόλμησε α προχωρήσει στις αποκρατικοποιήσεις».
Η κ. Μπακογιάννη, ανέφερε πως ίδρυσε το κόμμα «Δημοκρατική Συμμαχία», «όχι για γινάτι απέναντι στον Αντώνη Σαμαρά ούτε για να με λένε Πρόεδρο. Όλοι Ντόρα εξακολουθούν να με λένε» και επιτέθηκε στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, λέγοντας «δεν με ενδιαφέρουν οι κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη που την μία ημέρα φλερτάρει με τον κ. Σαμαρά και την άλλη μέρα τον αποκαλεί προδότη»…
Νωρίτερα η κ. Μπακογιάννη, άσκησε κριτική στις αγροτικές πολιτικές που εφαρμόστηκαν στην χώρα «που την οδήγησαν από το να είναι κήπος των Βαλκανίων, να εισάγει ακόμη και σκόρδα», ζητώντας «αποτελεσματική αγροτική πολιτική με σχεδιασμό 5ετίας που θα επιφέρει προοπτική στον ελληνικό αγροτικό τομέα, με αύξηση της παραγωγής που είναι απαραίτητη για την επιβίωση της χώρας».

20 σχόλια

  1. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΥΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΝΑΙ" 'Η ΤΟ "ΟΧΙ".
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΚΟΥΚΟΣ , ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
    ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ .
    Καταζητούνται για άγριο ξυλοδαρμό όπου και αν τους δείτε μπροστά σας , διότι υπέγραψαν νύχτα την συμφωνία μείωσης των μισθών , διαφώνησαν στα φανερά και στα κρυφά υπόγραψαν (θα κάνουν κάνα δυο απεργίες έτσι για τα μάτια του κόσμου ) λέγετε ότι πήραν χοντρά πακέτα κάτω από το τραπέζι για να πουλήσουν τους εργαζομένους .
    Καταζητούνται για πολύ ξύλο , ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΧ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. << Εάν οι δυνάμεις του τόπου δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν σε ένα συνολικό σχέδιο επίλυσης της κρίσης και συνεχίσουν να ακολουθούν τις πολιτικές πριν από την κρίση, τότε το λόγο έχει ο λαός
    Δεν θα είχε νόημα η δημιουργία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, αν ήταν ζηλέψουμε τη δόξα της μηδενιστικής αριστεράς και τον τυχοδιωκτισμό, τις ατάκες και τις κωλοτούμπες του κ. Καρατζαφέρη, που τη μια μέρα φλερτάρει με τον κ. Σαμαρά και την επόμενη τον αποκαλεί προδότη. >> ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη στην Λάρισα.

    Η φαιδρότητα αυτής της μητσοτακικής καρικατούρας δεν έχει όρια

    Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απόλεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ...

    Οι αποστάτες και οι προδότες έχουν πάντοτε το τέλος που τους αξίζει.

    Στην περίπτωση της Θοδώρας τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα διότι από τη στιγμή που πήρε θέση υπέρ του παΣΟΚ για το Μνημόνιο πήρε και θέση εναντίον ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

    Η ιστορία θα είναι πολύ σκληρή μαζί της, στο μεταξύ όμως θα γελάσουμε βλέποντας μία Μητσοτάκη στο πλευρό ενός Παπανδρέου..

    Θίασος κανονικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΡΕΙΚΙΑ ΚΙΜΠΑΡΙΚΗ, ΤΟ ΒΛΕΜΜΑΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΝΕΕΙ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥ . ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΨΥΧΟΥΣ ΜΕ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ , ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΚΕΤΟΙ ΒΕΡΖΕΒΟΥΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες ένα λόγο αγαπητή μου Ντόρα, που θα σε κάνει επιθυμητή, διέξοδο, λύση! Έναν...

    Δήλωσε πως ξέρει πολύ καλά ότι πολύς κόσμος συζητάει και δυσπιστεί απέναντι στο πρόσωπο της, αποδεχόμενη ότι προέρχεται από το παλιό πολιτικό σύστημα και χαρακτήρισε λογική την προβληματική κάποιων που ρωτάνε "και μετά από τόσα χρόνια στην πολιτική τι έχει να προσφέρει η Ντόρα?"

    Γνωρίζοντας το ιδεολογικό στίγμα της κ.Ντορας την αλαζονεία της και την αρχομανία της προβλέπω ότι δεν μπορεί να έχει πολίτικο μελλον.

    Η Δημοκρατική συμμαχία των οικονομισάριων θα καταντήσει ένα απόκομμα διαμαρτυρομένων, αποτυχημένων και υπόλογων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα τα φερέφωνα και αγορασμένα ΜΜΕ στην υπηρεσία της Ντόρας, προκειμένου να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της.

    Γνωρίζοντας το ιδεολογικό στίγμα της κ.Ντορας την αλαζονεία της και την αρχομανία της προβλέπω ότι δεν μπορεί να έχει πολίτικο μελλον

    Προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο νεοφιλελευθερισμό , έχοντας άρρητους δεσμούς υποτέλειας με τον αμερικανοεβραικο συνασπισμό (λέσχη BILDEMPERG) και πολύ στενές διαπροσωπικές, προνομιακές σχέσεις με τα δημοσυντήρητα εργολαβικά συμφέροντα και την ελίτ της πλουτοκρατίας ,δεν μπορεί να εκφράζει το όραμα του μέλλοντος .

    Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου επίγονου του Μητσοτακισμού (που είναι η ενσάρκωση της οικογενειοκρατίας , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) είναι έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της χωράς και αποτελεί όνειδος για την πολίτικη πολιτικής ζωής της πατρίδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ""Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου""

    «….Ως φυσιολάτρης και fit πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε παρά να ξεκινήσει τα θερινά σπορ μιας και ο καιρός πλέον το επιτρέπει. Άφησε τα βουνά και το αγαπημένο του Mountain bike αξίας 5.000 ευρώ και χάρην της εγχώριας λιτότητας έπιασε κουπί για ένα πιο οικονομικό σπόρ, όπως το κανόε-καγιάκ. Το καινούργιο του απόκτημα αυτή τη φορά είναι ένα ντιζαινάτο και επαγγελματικών προδιαγραφών κανό αξίας σχεδόν 1000 ευρώ, που αγόρασε από το κατάστημα του κ. Μπουτσορή μετά την επιστροφή του από τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών. Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Μπουτσορή να ξεκινήσουν προπονήσεις στο καγιάκ εν όψει του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού. Η συζήτηση, όμως, δεν έμεινε εκεί. Ο γυμναστής ξεκίνησε από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το καγιάκ στην Ελλάδα και έφτασε να αναλύει στον πρωθυπουργό τα προβλήματα του αθλητισμού στη χώρα μας αλλά και τις ευκαιρίες αξιοποίησης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ο πρωθυπουργός εντυπωσιάστηκε με τις απόψεις του καθηγητή Φυσικής Αγωγής και του είπε: «Σκέφτομαι να σε αξιοποιήσω κάπου όπου θα μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σκέφτεσαι πραγματικότητα»….

    Είναι δυνατόν; Ύστερα από αυτά τα ρεζιλίκια αλλά και τα υπόλοιπα που ακολουθούν να θέλεις να την κάνεις με κανό;

    Και καταργήθηκε και το Λιμενικό …. Μέχρι να ξεκαθαρίσουνε αν η περιοχή είναι Ελληνικής ευθύνης SAR /FIR/ΑΟΖ έχεις φτάσει απέναντι.

    Οπότε πάλι τυχερός είσαι. Όλο και θα βρεθεί κανένας Τούρκος ψαράς που δεν ρωτάει -εκ φύσεως- και πολλά πολλά.

    Καλού κακού έχε και κάποιο διαβατήριο, ταυτότητα, driver’s Licence μαζί.

    Μην περάσεις ρε παιδί μου το κάζο που πέρασες πέρσι που δεν σε πιστεύανε και θέλανε ταυτοπροσωπίες κλπ.

    Γι’ αυτό, πούλα τουλάχιστο το ποδήλατο να βάλεις καύσιμα στο ελικόπτερο, να πας με χαϊλίκια.

    Να δεις και την Ρώμη από ψιλά να την θυμάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και εγω βλεπω να τη τρωει ο λυκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αρκετά μας έχουν "βοηθήσει" μέχρι τώρα οι πολιτικές δυνάμεις.
    Συμφωνήσουν- δεν συμφωνήσουν, οτι κακό είχαν να κάνουν το εκαναν.
    Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12:34

    Οι ήρωες και αγωνιστές της Ελλάδας δεν είχαν τέτοιο βλέμμα και ήσαν άγριοι αλλά πεθαιναν για την πατρίδα.
    Αυτός τι......;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΤΟΡΑ ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ (ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ;), ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΑΣ Μ ΗΝ ΕΚΠΛΗΣΣΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιος πρέπει να πει στην κυρια Μπακογιάννη οτι φαγώθηκαν οι σάρκες της πατρίδας και δεν έμειναν τώρα παρά μόνο τα κόκκαλα.
    Δεν υπάρχουν περιθώρια άλλης "σωτηρίας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αποτελεί έσχατο θράσος το να διεκδικούν την διαχείριση της επόμενης μέρας,αυτοί που μας οδήγησαν σε αυτή την κρίση...Κυβέρνηση από προσωπικότητες τώρα...Οι πολιτικοί να πάνε στα σπίτια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H Ντόρα είναι μια πολιτικός «εκκωφαντικής μετριότητας» .
    Αυτό δεν είναι κακό. Η ζωή είναι γεμάτη μετριότητες. Ούτε βεβαίως την υποτιμά: Γιατί οι πολύ έξυπνοι είναι λίγοι και σπανίως ασχολούνται με την πολιτική και δεύτερον, γιατί πολλές μετριότητες έκαναν μεγάλες (σε διάρκεια) καριέρες.
    Άλλωστε, η ίδια είναι ήδη πολλά χρόνια στην πολιτική!

    Επιπροσθέτως και αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος, η κ. Μπακογιάννη, σχεδόν πάντα, έκανε λάθος στις κρίσιμες αποφάσεις της.

    Οπού άσκησε εξουσία στον Δήμο Αθηναίων ,στο ΤΠΕΞ αυξήθηκαν κατακόρυφα τα φαινόμενα διαφθοράς ,αναξιοκρατίας και οικογενειοκρατίας.

    Ήταν μια πολιτική μαριονέτα που εξυπηρετούσε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα της πλουτοκρατίας , υποχείριο της ξενοδουλίας και φερέφωνο της λέσχης Μπιλντενμπεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η Μπακογιάννη γνωρίζει ότι οι ανοιξιάτικες μέρες της πέρασαν.

    Ο εξευτελισμός της Ντόρας θα είναι μακρύς και βασανιστικός.

    Έλληνες μιλάμε για σπάνια περίπτωση πολιτικής σχιζοφρένειας…τελευταίας πράξης αρχομανίας …φινάλε της Ντορο – τραγωδίας…

    NTOΡΑ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΓΡΙΑ !!!

    ΝΤΟΡΑ ΕΣΥ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η κόρη του Μητσοτάκη δεν μπορεί να διαφέρει από τον ίδιο της τον πατέρα της( οικογενειακό DNA ) και τα δράκουλα-μυαλά του …

    Η οικογένεια αυτή ποτέ δεν έδωσε κάτι στην Ελλάδα και στο γενικό της συμφέρον.

    Μονό πήρε απ’ αυτήν !

    Αναρίθμητα τα κινητά και ακίνητα της οσίας οικογένειας.

    Οι Μητσοτακικοί και οι υποτακτικοί τους μας ήπιαν το αίμα , τώρα θέλουν να μας ρουφήξουν και το μεδούλι…

    Όποιος συμμαχεί η υποστηρίζει η υπηρετεί τα ύπουλα σχέδια της Όσιας Οικογένειας του ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ πρέπει να είναι πολύ μαζοχιστής… η υπόλογος … η οικονομισάριος …πάντως σίγουρα γραικύλος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΕ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Η κ. Μπακογιάννη, κατηγόρησε την κυβέρνηση, για αδυναμία άσκησης οικονομικής πολιτικής, "

    ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ;

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑΞΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ;

    ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΕΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

    2% ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΗ ΓΕΛΩΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση