GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την αναδιάρθρωση‏...

Από την Ευγενια Παλιβου Όχι. Επιστροφή στη δραχμή. Αυτό δεν φοβούνται οι Ευρωπαίοι; Γιατί δεν τους "φοβίζουμε" ; Καλό θα μ...

Από την Ευγενια Παλιβου

Όχι. Επιστροφή στη δραχμή. Αυτό δεν φοβούνται οι Ευρωπαίοι; Γιατί δεν τους "φοβίζουμε" ; Καλό θα μας κάνει.

4 σχόλια

  1. σημερα οι πλουσιοτεροι ελληνες ειναι οι αριστεροι, οι αγωνιστες του.....πολυτεχνειου και τα πουσταρια που οχι μονο δεν λαμπουν οπως ελαμπαν οι παλιοι κρισοι αλλα τα διαφορα τομαρια που εγιναν κρισοι στη πλατη του λαου και με λεφτα του λαου οι διαφοροι μπομπολες και λαμπρακηδες που οχι μονο δεν δινουν τσιγαρο στη κοινωνια αλλα η μονη τους σκεψη ειναι πως θα κανουν απολυσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H xώρα χρειάζεται μία επαναστατική κυβέρνηση που θα προβεί σε 4-5 βασικά πράγματα πχ κατάργηση όλων των προνομίων των βουλευτών- ασυλίας δήμευση περιουσιών των κλεφτών και φυλάκιση, διαχωρισμός εκτελεστικής-νομοθετικής-δικαστικής εξουσίας,δημιουργία ανεξάρτητου νομοθετικού σώματος με παράλληλη μείωση των βουλευτών στους 150 και μετά να επαναπροκηρύξει εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, εν όσο το ΠΑΣΟΚ μας έχει στο γύψο (όχι της Χούντας Παπαδόπουλου αλλά του Μνημονίου) μην εκφράζετε κρίσεις απαξιωτικές για το Μνημόνιο γιατί ο αρμόδιος υπουργός δήλωσε ότι θα σας παραπέμψει στο Εισαγγελέα, επειδή σπέρνετε ανησυχίες στον κόσμο (μάλλον τρομοκρατείτε και τον ίδιο).
    http://www.express.gr/news/finance/458562oz_20110420458562.php3

    Να λέτε λοιπόν ότι;
    πριν το μνημόνιο οι Έλληνες δυστυχούσαν, τώρα ευημερούν, η αναδιάρθρωση (που είπαν οι εχθροί της Κυβέρνησης ότι θα εξαγγελθεί μετά το Πάσχα, όμως πέρασε χθες το Πάσχα και αναδιάρθρωση σήμερα δεν εξαγγέλθηκε) είναι επιζήμια για τη χώρα, δεν θα γίνει αλλά ούτε και υπάρχει λόγος να γίνει γιατί οι Έλληνες θα χάσουν την ευημερία τους, οτι το μνημόνιο είναι νόμιμο γιατί έχει την ψήδο 180 τουλάχιστο βουλευτών της Βουλής, οτι ο συνταγματολόγος Κασιμάτης λέει αρλούμπες, ότι ο Γιωργάκης είναι ο μεγάλος τιμονιέρης της Ελλάδας (π.χ. σαν τον ΜΑΟ παλαιότερα!) κι ο Παπακωνσταντίνου ο μεγαλύτερος οικονομολόγος του κόσμου, οτι λεφτά υπάρχουν, οτι θα δίνονται αυξήσεις που να καλύπτουν τον τιμάριθμο, κλπ, κλπ.
    Αν πάλι πιθανολογείτε οτι η αναδιάρθρωση δεν αποφεύγεται και οτι τότε κινδυνεύετε να σας ζητήσουν ευθύνες ότι ενσπείρατε αμφιβολίες και τρόμο στους πολίτες, ισχυριζόμενοι ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση, τότε μην λέτε τίποτε, γιατί "μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα"!!!!!!!!
    ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
    Κάποτε, ρώτησαν κάποιον αν ο κ@λ@ς του έχει τρίχες. Αυτός ως ειλικρινής που ήταν απήντησε "Ναί έχει" και τότε του απήντησαν: "Εμ, βέβαια, κ@λ@ς που λιπαίνεται, βγάζει τρίχες".
    Ύστερα από καιρό, τον βρήκαν και τον ξαναρώτησαν και πάλι αν ο κ@λ@ς του έχει τρίχες. Αυτός όμως, επειδή πονηρεύτηκε, τους απάντησε: "όχι, δεν έχει". Και τότε του είπαν: Εμ, βέβαια, κ@λ@ς που πατιέται δεν μπορεί να έχει τρίχες".
    Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν φίλοι μου. Έχετε μεγάλο δίλλημα. Οι επιλογές δικιές σας!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο κακό με τα blogs, Ευγενία, είναι ότι ο κάθε άσχετος και ασχετη σαν και σένα, μπορούν να γράφουν ότι τους ξεροκατέβει!...
    Μόνη σου το σκέφτηκες αυτό, η είχες και βοήθεια?
    Αχ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση