GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ασφυξία οδηγεί σε άμεσες εκλογές;‏...

Από τον   Θύμιο Παπανικολάου http://www.resaltomag.gr/ Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές αρχίζουν να φουντώνουν. Λέτε η «στημένη» τετραή...

Από τον  Θύμιο Παπανικολάου
http://www.resaltomag.gr/
Τα σενάρια για πρόωρες εκλογές αρχίζουν να φουντώνουν. Λέτε η «στημένη» τετραήμερη απεργία των δημοσιογράφων να μας «οδηγήσει» στην έκτρωση των πρόωρων εκλογών;
Σίγουρα σε αυτή την απεργία (κατ’ εντολή των «νταβάδων»), μαγειρεύτηκαν πολλά. Ένα πιάτο που θα σερβιριστεί, πιθανόν να είναι και οι εκλογές…
Σε αυτό συνηγορεί και ο χρησμός του κλόουν Καρατζαφέρη στη Βουλή. Κατάγγειλε, ο «δοκιμαστής» των νταβάδων, τα δύο μεγάλα κόμματα και ζήτησε εκλογές!!!
Αν καλεί ο Καρατζαφέρης σε εκλογές (και το δικό του Βατερλό είναι σίγουρο), αυτό σημαίνει ότι ρίχνει τη «ζαριά» που τον διέταξαν οι «νταβάδες». Αυτό...
 το «όνειδος» της πολιτικής μας ζωής (αποκαλυπτικό της κατάντιας της πολιτικής ζωής) εκτελεί πάντα άνωθεν εντολές ή «δοκιμάζει» τους σχεδιασμούς των άνωθεν…
Δεν μπορεί να γνωρίζουμε τα σχέδια των «νταβάδων», ούτε αν θα γίνουν εκλογές. Χαρτορίχτρες δεν είμαστε, ούτε Πυθίες.
Η πολιτική ανάλυση λέει ότι κανένα πρόβλημα, για το καθεστώς, δεν θα λύσουν οι εκλογές. Αντίθετα θα ανακυκλώσουν το φαύλο κύκλο της οργής και αηδίας του ελληνικού λαού.
Ωστόσο, η ίδια πολική ανάλυση λέει ότι το καθεστώς και ιδιαίτερα το κυβερνητικό του οικοδόμημα βρίσκονται σε δραματικό αδιέξοδο, προ των πυλών της ολοκληρωτικής κατάρρευσης.
Και το χειρότερο: Δεν έχει επιλογές εναλλακτικών κατασκευών εξαπάτησης. Δεν έχει καταφέρει, παρά τις μεγάλες και εναγώνιες προσπάθειες, να προβάλλει μια κάποια, έστω και προσωρινή, εναλλακτική λύση, η οποία θα παίξει το ρόλο του αλεξικέραυνου και θα παράσχει κάποια περιθώρια χρόνου αναπαλαίωσης του σάπιου κομματικού τοπίου.
Η κατασκευή «εθνοσωτήρων» και Μεσσιών προ το παρόν δεν έχουν αποφέρει τα αναμενόμενα. Ούτε οι «θεωρίες» περί «αρίστων».
Αυτή η καθεστωτική ασφυξία κατάρρευσης μπορεί να οδηγήσει άμεσα σε εκλογές, σαν ένας ελιγμός παράτασης του χρόνου και «ελπίδας», για να προωθηθούν αμέσως μετά οι «εθνοσωτήριες» λύσεις ή άλλου είδους πολιτικά πραξικοπήματα.
Οι εκλογές δεν θα λύσουν κανένα πρόβλημα. Αν γίνουν, πολύ πιθανόν, θα αποτελέσουν, απλώς, τον ιμάντα για άλλες λύσεις, το προσωρινό και πολύ βραχύ στάδιο για πολιτικά πραξικοπήματα…
Ο ερχομός του Σόρος έχει δρομολογήσει πραξικοπηματικές λύσεις: Με εκλογές ή άνευ εκλογών…
Λογαριάζουν, βεβαίως, για άλλη μια φορά, χωρίς τον ξενοδόχο: Τον ελληνικό λαό.
Ακριβέστερα υποτιμούν πολύ τη νοημοσύνη του, αγνοώντας τούτο: Ότι ο ελληνικός λαός έχει από τα πιο οξυμένα πολιτικά κριτήρια στον κόσμο…

9 σχόλια

  1. hi, if you find and need information about penis enlargement or male enhancement products that are guarantee to work you cine find here! are product is the best like vimax and vigrx plus is the popular and effective products to enhance your health.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνω την εξής επισήμανση κε Παπανικολάου: Εδώ και καιρό "παίζει" το σενάριο της όχι οικουμενικής κυβέρνησης, αλλά της κυβέρνησης τεχνοκρατών με οικουμενική στήριξη. Αυτά έλεγε ο Αλ. Παπαδόπουλος πριν λίγο καιρό στον Παπαχελά, αυτά επιδιώκει και ο Σαμαράς με τις αλλαγές στο Σύνταγμα (προεδρική Δημοκρατία) και το πολιτικό σύστημα που ζητάει για να το θωρακίσει. Η ΝΔ θέλει τις εκλογές, όχι βέβαια για να πάρει την εξουσία, αλλά για να ξεκαθαρίσει το εσωκομματικό τοπίο από τα κατάλοιπα της Ντόρας, μην τυχόν και δεν προλάβει ο Σαμαράς και του φύγουν καμιά 10αριά βουλευτές κατά εκεί. Πάντως η επιλογή κυβέρνησης τεχνοκρατών καθαρμάτων με οικουμενική στήριξη, δηλ. υποτιθέμενων "ειδικών" χωρίς καμία νομιμοποίηση και αναφορά στο λαό γιουσουφακίων και υπηρετών των τραπεζών και του πιο επιθετικού και τυχοδιωκτικού τμήματος κεφαλαίου θεωρώ ότι θα είναι η πλέον δυσάρεστη εξέλιξη (φυσικά για το λαό). Δ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , … … ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ.
    Καταζητούνται για άγριο ξυλοδαρμό όπου και αν τους δείτε μπροστά σας, διότι υπέγραψαν νύχτα την συμφωνία μείωσης των μισθών, διαφώνησαν στα φανερά και στα κρυφά υπόγραψαν (θα κάνουν κάνα δυο απεργίες έτσι για τα μάτια του κόσμου) λέγετε ότι πήραν χοντρά πακέτα κάτω από το τραπέζι για να πουλήσουν τους εργαζομένους.
    Καταζητούνται για πολύ ξύλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ζητηθεί άρση ασυλίας του Μαγκούφη ?...

    Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας Λαμίας για το τραυματισμό της γυναίκας στα διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας.

    Στο ... επεισόδιο όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει εμπλέκεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαγκούφης.
    Αν από την εισαγγελική έρευνα προκύψει ποινική ευθύνη του..βουλευτή
    ο φάκελος θα παραπεμφθεί στη βουλή και θα ζητηθεί η άρση της ασυλίας του...?

    ΣΙΓΑ...Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ...

    Τα διόδια που είναι λίγα θέλει να πληρώσει ο λεμές.
    Τα αεροπορικά εισιτήρια πως δέχεται να ΜΗΝ τα πληρώσει από την τσέπη του ;
    ουστ!

    Περα απο αυτο ο καραγκιοζης ο ΓΑΠ δεχεται να εχει ο βουλευτης τετοια συμπεριφιρα και να χτυπαει γυναικες ?

    Το ζωο ο Παγκαλος δεν θα πει καμια απο τις γνωστες παπαριες τωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9 Απριλίου 2011

    Πόθεν Έσχες πολιτικών το 1999,

    Ρε τον Άκη τον κακομοίρη, για λύπηση είναι!!
    Μισό κτήμα και μισό σπίτι στην Κόρινθο δήλωνε στ' όνομά του!!!

    Δείτε και τους υπόλοιπους...
    Λαλιώτης,
    Παπαντωνίου,
    Βερελής,
    Μαντέλης... έχουν πολύ πλάκα:

    (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)


    Email the author • Blog This
    Από Δεξί Εξτρέμ στις 15:02

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι ομως κ. Παπανικολαου, ο μονος που τολμαει να μιλησει εναντια στους διεθνεις τοκογλυφους και τους πατρωνες τους εξω απ'τα δοντια, ειναι ο κ. Καρατζαφερης..

    Αν εχετε στοιχεια για καθοδηγηση του (του κ. Καρατζαφερη εννοω) απο αλλα 'κεντρα', να τα φερετε στην δημοσιοτητα για να τα δει κι ο λαος, αλλοιως τα σχολια σος δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια αθλια προβοκατσια, και συκοφαντηση του ανωτερω και του κομματος του.

    Ο καθε ενας μπορει να γραφει και να λεει οτι θελει στον ιστιοτοπο.

    Ομως, αν θελετε να σας παιρνουν στα σοβαρα, παρουσιαστε τα στοιχεια σας κι αφηστε τον λαο να κρινη..

    ..Η μηπως ειστε ΕΣΕΙΣ σε διατεταγμενη υπηρεσια?.. Κι απο ποιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΛΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.

    ΤΟΝ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ
    ΣΕ ΑΟΕΥΘΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΒΛΑΚΑ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΘΕΛΕΙ.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ
    ΕΥΧΥΧΙΑ
    ΕΛΕΓΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤ-ΔΡΟΣ
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:44 θυμάσαι φίλε μου πώς περιέγραφε ο Καραγκιοζοφέρης το προηγούμενο βράδυ πριν την ψήφιση του μνημονίου που δεν μπορούσε τάχα να κοιμηθεί επειδή άλλαξε θέση; Θυμάσαι τί έλεγαν ότι έγινε οι βουλευτές του; Θυμάσαι όταν πανηγύριζε στις βουλευτικές εκλογές επειδή στα ψηφοδέλτιά του είχε τη Νίκη Τζαβέλλα εκλεκτό παιδί του ΣΕΒ (Κόκκαλης και Σια); Θυμάσαι που έλεγε για κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων πολύ πριν το μνημόνιο; Θυμάσαι που ο μεγαλοβιομήχανος Μπακατσέλος είχε δηλώσει δημόσια ότι τον χρηματοδοτεί; Θέλεις να συνεχίσω φίλε μου για το ρόλο που παίζει ο Καραγκιοζοφέρης και το ότι είναι "λαγός" που τη μία θέλει συνεργασία με τη ΝΔ και την άλλη είναι συνεταίρος του ΠΑΣΟΚ ανάλογα με το πού κλίνουν τα συμφέροντα των αφεντικών; Δεν είμαι ο Παπανικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασε τα σαπια..¨9.14...

    Καλυτερα να σε χρηματοδοτει ο Μπακατσελος παρα η ΣΙΑ και η Μπιλντεμπεργκ φιλαρακο..

    Ξυπνατε απ' τον βαθυ υπνο που σας εχει πιασει ανοητοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση