GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε εσπευσμένα απ΄ τη Βαρσοβία ο Γ. Παπανδρέου...

Από το http://www.kentrinews.gr/ Εσπευσμένα επέστρεψε απόψε ο πρωθυπουργός από τη Βαρσοβία, αντί για αύριο που ήταν προγραμματισμένο....

Από το http://www.kentrinews.gr/
Εσπευσμένα επέστρεψε απόψε ο πρωθυπουργός από τη Βαρσοβία, αντί για αύριο που ήταν προγραμματισμένο. Είναι προφανές πως η κατάσταση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι σε οριακό σημείο, μετά και τη νέα ανταρσία βουλευτών εναντίον του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός είναι έντονα προβληματισμένος για το μπάχαλο που επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της κυβέρνησης και...
 αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του πριν να είναι αργά…

13 σχόλια

  1. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΚΟΥΚΟΣ , ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
    ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ .
    Καταζητούνται για άγριο ξυλοδαρμό όπου και αν τους δείτε μπροστά σας , διότι υπέγραψαν νύχτα την συμφωνία μείωσης των μισθών , διαφώνησαν στα φανερά και στα κρυφά υπόγραψαν (θα κάνουν κάνα δυο απεργίες έτσι για τα μάτια του κόσμου ) λέγετε ότι πήραν χοντρά πακέτα κάτω από το τραπέζι για να πουλήσουν τους εργαζομένους .
    Καταζητούνται για πολύ ξύλο , ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΧ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με ελικοπτερο (κ αναμμενες τις μηχανες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατι ακομα δεν παραιτειται το καθαρμα?

    τι τον κραταει?

    ο λαος παντως οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 2 Υπουργικα συμβουλια ψηφιστικε ο τζογος και οι Βουλευτες ΤΟΝ γραψανε.Τωρα τρεχα μικρουλη..Βαλε τους ... να πηδηξουνε τους Βουλευτες και μετα πες οτι θα βαλεις στο Συνταγμα να μη μπορουν οι ταλαιπωροι να χανουν στο τζογο σου πανω απο το 5πλασιο του μισθου και της συνταξης καθε μηνα...Κι ολα καλα!!Σοσιαλησταρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείτε το ντοκυμαντέρ Χρεοκρατία.
    http://www.lovefortechnology.com/2011/04/debtocracy.html
    του Άρη Χατζηστεφάνου.

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥ
    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ;
    BRAVO CIORGOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΚΟΠΗΣ). ΑΡΑ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΛΑ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟ 1980. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΛ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ κ.ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ 'Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε χασου ρε μακακα, ξερεις εσυ
    ποιος εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι μαλακίες λέτε, ευκοίλια είχε το βλαμμένο γιαυτό γύρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όμως, τα κακά νέα για τον Πρωθυπουργό δεν σταματούν εδώ. Η χθεσινή βίαιη πρωτοσέλιδη επίθεση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ εναντίον της κυβέρνησής του, άρα και του ιδίου προσωπικώς, προαναγγέλλει «τέλος εποχής»! Δεν γράφονται έτσι τέτοια κύρια άρθρα για έναν πρωθυπουργό 16 μηνών!

    Πολύ δεν περισσότερο όταν η επίθεση …υποστηρίζεται με πρωτοσέλιδο άρθρο του ανθρώπου που παρέδωσε το δαχτυλίδι στον κ. Παπανδρέου, του κ. Σημίτη!

    Η κριτική του κ. Σημίτη, επίσης σε ασυνήθιστα υψηλούς τόνους, δεν αποδομεί μόνο το έργο της κυβέρνησης, αλλά ουσιαστικά αμφισβητεί την ικανότητα του κ. Παπανδρέου να συνεχίσει να κυβερνά μόνος του!

    Για όσους θέλουν να διαβάζουν πίσω από τις λέξεις ο πρώην Πρωθυπουργός υποδεικνύει στον κ. Παπανδρέου να τεθεί υπό …επιτροπεία!

    Προφανώς και όλα αυτά δεν είναι τυχαία, αν αναλογιστούμε τι προηγήθηκε.

    Και η Τρόϊκα απογοητευμένη

    Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εντείνεται η φημολογία ότι τα στελέχη της τρόϊκας, δεν βλέπουν πλέον με τον ίδιο ενθουσιασμό τον κ. Παπανδρέου.

    Δεν διαπιστώνουν μόνο «μεταρρυθμιστική κόπωση», αλλά προφανή αδυναμία να φέρει σε πέρας τα συμφωνηθέντα.

    Τα αποτελέσματα του τριμήνου, με την πλήρη κατάρρευση των εσόδων, έφεραν μεγάλη απογοήτευση και προβληματισμό.

    Και αμφιβολίες για τη συνέχεια.

    «…κάτι να κάνει, να ραδιουργήσει..» Ο κ. Παπανδρέου, πέραν των δύσκολών αποφάσεων που θα κληθεί να πάρει τις προσεχείς ημέρες, πρέπει επειγόντως να κάνει κάτι με την κυβέρνηση και τους βουλευτές του. Γιατί σε λίγο θα δυσκολεύεται να ψηφίζει τα νομοσχέδιά του.

    Δεν έχει πολλές επιλογές! Εκτός και αν αποφασίσει να αλλάξει το σύστημα εξουσίας που έχει καθιερώσει. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι υπουργοί. Το σύστημα εξουσίας Παπανδρέου αμφισβητείται συνολικά. Και η ικανότητά του να αντιμετωπίσει τις περιστάσεις.

    Τελικά τι θα κάνει ο κ. Παπανδρέου; Νομίζω την απάντηση τη δίνει ο κ. Παμπούκης στη RealNews: «Αν δεν υπάρξει εθνική συνεννόηση και συναίνεση μεταξύ των κομμάτων, προκειμένου να ληφθούν γενναίες αποφάσεις, έτσι όπως απαιτεί η κρίσιμη συγκυρία την οποία διέρχεται σήμερα η χώρα, η προσφυγή στις κάλπες θα είναι η τελευταία και μόνη επιλογή που θα έχουμε. Ώστε να πάρει ο λαός την ευθύνη των αποφάσεων και των επιλογών»

    Προς τα εκεί οδεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΟΜΒΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΣΤΟΝ ΓΑΠ: Ή εκλογές ή παραιτούμαι.
    Δεν αντέχω άλλο!

    Ήδη τα δείγματα από την σημερινή συνεδρίαση γίνονται πλέον γεγονότα αφού ο “τσάρος” της οικονομίας, συγκλονισμένος τόσο από την απόρριψη όσο και από την συμπεριφορά των συναδέλφων του κατάλαβε ότι πλέον αποτελεί κόκκινο πανί. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές μας (και ασφαλέστατες) πληροφορίες, εξέφρασε την απογοήτευση του στον πρωθυπουργό λέγοντας του χαρακτηριστικά: Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ να περάσω τίποτα. Ή θα κάνεις εκλογές ή βρες αντικαταστάτη!

    Βέβαια ο κύριος Παπακωνσταντίνου δεν φημίζεται και τόσο για την “ευαισθησία” του. Οπότε η βαθύτερη αιτία μπορεί να είναι η απειλή καταψήφισης του επικαιροποιημένου μνημονίου από την ΚΟ, σε περίπτωση που δεν θα προσκομίσει στοιχεία που να καταδεικνύουν την επιτυχία των μέτρων εως τώρα. Αυτά τα στοιχεία βέβαια δεν υπάρχουν, προδιαγράφοντας ένα μεγάλο φιάσκο σε περίπτωση που ζητηθούν τα 2/3 για αναδρομική νομιμοποίηση του μνημονίου.

    Κύριε Σόμπολε, συγχαρητήρια για το timing της απεργίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τέλος του ΓΑΠ ;

    Να ετοιμάζεται η … Φώφη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση