GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bloggers: Ιερό καθήκον η Ενημέρωση του Λαού...

Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες από την Πέμπτη 24 Μαρτίου όταν ο Γιώργος Παπαδάκης είχε φιλοξενήσει τον καθ...

Του καθηγητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες από την Πέμπτη 24 Μαρτίου όταν ο Γιώργος Παπαδάκης είχε φιλοξενήσει τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κ Γιώργο Κασιμάτη που είχε πει πράγματα συνταρακτικά όπως:
«Το μνημόνιο με την τρόικα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, οι αφαιμάξεις που έγιναν στην σύνταξή μας και τους μισθούς των εν ενεργεία συναδέλφων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, και, και, και, και όπως στέκεται το μνημόνιο εκχώρησε ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ μας δικαιώματα!!!»
και  ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξένησε τον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος, τελικά, επανέλαβε πολύ πιο ΔΥΝΑΜΙΚΑ όσα είχε πει ο Καθηγητής Κασιμάτης.
Το θέμα παίρνει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ όχι μόνο Νομικές αλλά Πολιτικές, Ιστορικές, Κοινωνιολογικές και ...
Ηθικές διαστάσεις, όταν συνειδητοποιήσει κανείς ΠΟΙΟΣ είναι ο Μίκης Θεοδωράκης και ότι ο καθηγητής Κασιμάτης διετέλεσε επί μία τουλάχιστον ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!
Είχα αναρωτηθεί, με αδικαιολόγητη ίσως, αλλά όχι επιτηδευμένη και εσκεμμένη αφέλεια στις 24 Μαρτίου και το έγραψα εδώ στο blog:
«Κατάλυση Συντάγματος και εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας γίνεται και ΧΩΡΙΣ τανκς;»
ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, βροντοφώναξαν Ο καθηγητής Κασιμάτης και ο Μίκης Θεοδωράκης και θυμήθηκα τον στίχο:
«Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε…ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ!...»
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΩΤΙΚΟ Υστερόγραφο ΑΣΧΕΤΟ με τα παραπάνω αλλά σημαντικό για την ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Θα ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ λέει ΟΛΑ τα ΜΜΕ την Πέμπτη, Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή!!! Θυμάμαι, χωρίς να γίνομαι παρανοϊκός, ότι στο πρόσφατο παρελθόν τα ΜΜΕ απεργούσαν όταν απεργούσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα…
Bloggers, σε σας πέφτει το ιερό καθήκον της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ του Λαού στο 4ήμερο που θα επικρατήσει «Μούγκα στην Στρούγκα των ΜΜΕ».

8 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΚΩΛΗΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΚΩΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΕΥΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ. ΟΥΣΤ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ [ΣΠΙΘΑ ]ΚΑΙΤΟΝ ΚΑΣΣΙΜΑΤΗ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΓΕΡΟΤΑΡΝΑΡΑΔΕΣ.ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ
    ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΗΔΗΜΑ
    ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΚΟΥΚΟΣ , ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
    ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ .
    Καταζητούνται για άγριο ξυλοδαρμό όπου και αν τους δείτε μπροστά σας , διότι υπέγραψαν νύχτα την συμφωνία μείωσης των μισθών , διαφώνησαν στα φανερά και στα κρυφά υπόγραψαν (θα κάνουν κάνα δυο απεργίες έτσι για τα μάτια του κόσμου ) λέγετε ότι πήραν χοντρά πακέτα κάτω από το τραπέζι για να πουλήσουν τους εργαζομένους .
    Καταζητούνται για πολύ ξύλο , ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΧ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ.Λ.Π .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΒΙΒΛΙΟ (ΟΠΩΣ Π.Χ. BUST: GREECE, THE EURO AND THE SOVEREIGN DEBT) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ Μ...ΕΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!! ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ. ΚΑΛΑ, Ο ΜΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ. ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φήμες κυκλοφορούν ότι στο ΚΥΣΕΑ συνμμετείχε και ο κ Παπανδρέου
    Φήμες κυκλοφορούν ότι επεβλήθη ποινή φυλακισης για ένα έτος με τριετή αναστολή στον κ Ψωμιάδη
    Φήμες κυκλοφορούν ότι έσυραν τα εξ αμάξης στον κ Παπακωνσταντίνου για τα φρουτάκια
    Φήμες, φήμες, φήμες...
    Συντονισθείτε στα blogs καθότι τα ΜΜΕ...απεργούν επί 4ήμερο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BLOGGERS, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΞΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΡΕΡΙΚΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από αυτόν τον Πιπερόπουλο και τον άλλο τον Κούγια ποιός θα μας απαλλάξει;
    Άρρωστοι και οι δύο με την δημοσιότητα.
    Ναρκισσεύονται να βλέπουν τη φάτσα και το όνομά τους στα ΜΜΕ.
    Ο πρώτος γράφοντας βλακείες ακατάσχετα και ο άλλος δημιουργόντας καταστάσεις ψευδώνυμες και ψευδεπίγραφες.
    Ποιός θα μας απαλλάξει; Ποιός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΚΟ....11,16 ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ,,ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Megera είπε:
    11/04/2011 στις 7:58 pm
    Δεν θα σχολιάσω την απόφαση κατά του Κ. Ψωμιάδη. Αν έσφαλε,ορθώς τιμωρήθηκε. Παρακολουθώντας, όμως τα σχόλια σχετικά με την απόφαση αυτή, όπως και τα σχόλια για την υπόθεση της Κ. Αποστολάκη, έχω να πω τούτο μόνο. Ας μη γίνει η ανωνυμία των σχολιαστών η αφετηρία υποβιβασμού των blogs. ας μη γίνει η αφορμή να εκπέσουν στη συνείδηση του αναγνώστη που επιθυμεί να ενημερωθεί από ανεξάρτητες πηγές και να παρακολουθήσει τις αντιδράσεις της κοινωνίας. Είναι πολύ εύκολο, όταν κρύβεται κανείς πίσω από την ανωνυμία που τού προσφέρεται να βρίζει, να βλαστημά με το χειρότερο τρόπο, να υποβιβάζει το αντικείμενο της οργής του, να τό εξευτελίζει, να το τσαλαπατά,να το εκθέτει . Το κέρδος, όμως, ποιο είναι; Μπορεί, τελικά , να πείσει κάποιος τους άλλους με τις ύβρεις; Εχουν οι ύβρεις πειστική δύναμη ή δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων, δογματισμό, φανατισμό, μισαλλοδοξία και διάθεση αφορισμού των πάντων; Το βέβαιο είναι ότι αποτελούν ακρότητα, υπερβολή, υπέρβαση του μέτρου. Αλλά, όμως, όταν σχολιάζουμε την αρνητική, την παραβατική, συχνά, συμπεριφορά των πολιτικών ταγών και την κατακρίνουμε, με το μέτρο δεν τη συγκρίνουμε;Επειδή υπερέβησαν το μέτρο δεν την καυτηριάζουμε; γι’ αυτό δεν την καταδικάζουμε; Εμείς, λοιπόν, γιατί υπερβαίνουμε το μέτρο; γιατί οδηγούμαστε στην ευτέλεια και δεν ακολουθούμε την αριστοτελική μεσότητα; Σήμερα, μάλιστα, που τα blogs έχουν κερδίσει πλειάδα αναγνωστών, και το κυριότερο μεγάλη μερίδα νέων που προβληματίζονται και αναζητούν με πάθος την αλήθεια, γιατί να κάνουμε, όσοι συνηθίζουμε να σχολιάζουμε τα τεκταινόμενα, αυτά που επικρίνουμε; γιατί να προβάλλουμε με νοσηρό πάθος την αμφισβήτησή μας, την αντίρρησή μας, την αγανάκτησή μας έστω; Ηδη, όσοι δεν ευνοούνται από την κριτική των blogs, άρχισαν να σπέρνουν δημόσια τις απόψεις τους περί της αναξιοπιστίας και της υποκειμενικότητας αυτού του μέσου ενημέρωσης και να καλλιεργούν την τάση αμφισβήτησης για το ρόλο τους, τις σκοπιμότητές τους και γενικώς την αναξιοπιστία τους. Μήπως πρέπει να χειριζόμαστε, τελικά, το προνόμιο της ανωνυμίας με σεβασμό απέναντι στον εαυτό μας και τους αναγνώστες , μεγάλους και μικρούς; Και μήπως είναι πολύ μικρό και ιταμό να τα βάζουμε, ανώνυμοι εμείς, με γυναίκες και να αναφερόμαστε σ’ αυτές με το όνομα και το επώνυμό τους;
    Megera
    megeraclub.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση