GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικαιρότητα...

2 σχόλια

  1. Δεν μπορούμε με τίποτε να μπούμε στο μυαλό του Γ. Παπακωνσταντίνου.


    Δεν μπορούμε με τίποτε να μπούμε στο μυαλό του Γ. Παπακωνσταντίνου. Την ίδια στιγμή που ανακοινώνει πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής ο οποίος θα αποφέρει περί τα 12 δις ευρώ, σχεδόν το 5% του ΑΕΠ, κάνει λόγο για αναδιάρθρωση του ελεγκτικού μηχανισμού με κλείσιμο τουλάχιστον 200 εφοριών. Δε λέμε, μπορεί να υπάρχουν εφορίες που δεν πρέπει να λειτουργούν, αλλά 200 είναι μεγάλο νούμερο και θα προκαλέσει τεράστια αναστάτωση.

    Τη στιγμή δηλαδή που ανακοινώνει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, υποσκάπτει τον ελεγκτικό μηχανισμό ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι διαλυμένος.

    Θα εξοικονομηθούν 3.000 εργαζόμενοι που θα στελεχώσουν άλλες υπηρεσίες, λέει.

    Επίσης, ανασυγκροτείται η γενική διεύθυνση ελέγχων του υπουργείο Οικονομικών, συγχωνεύονται σε περιφερειακό επίπεδο τα ελεγκτικά κέντρα, ενώ συστήνεται νέο σώμα ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης εσόδων.
    Παράλληλα, προβλέπεται η εισαγωγή στα τελωνεία συστήματος ψηφιακής κωδικοποίησης για την ιχνηλασία και τον εντοπισμό λαθραίων προϊόντων καπνού και αλκοόλ σε αντικατάστασης των ενσήμων ταινιών φορολογίας και συστήνεται στο ΣΔΟΕ μονάδα πλωτών μέσων για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης καυσίμων.
    Ιδρύεται επίσης ειδική υπηρεσία για τον έλεγχο για τη φορολογική συμμόρφωση των 1.000 μεγαλύτερων επιχειρήσεων καθώς και ειδικό σώμα φορολογικών διαιτητών, για τη διοικητική επίλυση των φορολογικών διαφορών με αντικείμενο άνω των 150.000 ευρώ και προωθείται η συνεργασία των φορολογικών και ασφαλιστικών εισπρακτικών μηχανισμών.

    Όλες αυτές οι ανακοινώσεις έχουν να κάνουν με τον ελεγκτικό μηχανισμό. Και όλα αυτά θα γίνουν την ίδια περίοδο που η κυβέρνηση ζητά 12 δις ευρώ.

    Πάει θα τρελαθούμε τελείως. Δεν καταλαβαίνουν στο υπουργείο ότι προκαλώντας αυτή την απίστευτη αναστάτωση μια τέτοια χρονική στιγμή το μόνο που θα καταφέρουν είναι να καταρρεύσουν τα έσοδα και το μεγαλεπήβολο σχέδιο να μείνει στα χαρτιά;

    Εδώ ένα επίδομα έκοψαν στους εφοριακούς και εδώ και μήνες κάνουν λευκή απεργία.

    Εκτός κι αν ο υπουργός εξήγγειλε μέτρα για τη φοροδιαφυγή απλά για να εξευμενίσει τους εξοργισμένους τροϊκάνους. Ετσι κι αλλιώς οι εξαγγελίες δεν κοστίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γ.Παπακωνσταντίνου, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ.''Δεν παραιτούμαι
    - Ζήτημα προσωπικής ηθικής και ευθύνης να τελειώσω τη δουλειά''


    ΑΚΡΙΒΩΣ!
    ¨πανικός¨, ¨τιτανικός¨,¨……κος¨,
    η συνταγή της ….επιτυχίας
    (το κατά ¨ΜΝΗΜΟΝΙΟ¨ Ευαγγέλιο).

    Τελικά αυτός ο ανθρωπος να δεις οτι θα ζητησει και ρεστα, ετσι οπως ενφανιζεται τωρα στην πρωινη εκπομπη της ΝΕΤ.

    Τι καταντια ειναι αυτη !!!!!
    ακομη θα πεφτουμε….
    θα πεφτουμε……θα πεφτουμε….
    και στο τελος θα ζητανε και τα ρεστα …!!

    Ποιοι….
    αυτοι που εκαναν συνταγματικη εκτροπή, προκειμενου να εκτελέσουν τις ανωθεν
    εντολες !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση