GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση της Σοφίας Σακοράφα‏...

Εδώ και καιρό , οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ο ελληνικός λαός παίρνει σαφή θέση ενάντια στην πολιτική του μνημονίου. Η κυβέρνηση έντρομη...

Εδώ και καιρό, οι εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, ο ελληνικός λαός παίρνει σαφή θέση ενάντια στην πολιτική του μνημονίου.
Η κυβέρνηση έντρομη απαντά με προβοκάτσιες και σκληρή, ωμή, απρόκλητη καταστολή.
Την ώρα που εκχωρούνται κυριαρχικά δικαιώματα, την ώρα που ετοιμάζεται το ξεπούλημα της πατρίδας μας και η πλήρης εξαθλίωση του ελληνικου λαού, δεν μπορώ να...
 νομιμοποιήσω με την παρουσία μου την προσχηματική κοινοβουλευτική διαδικασία για το Μεσοπρόθεσμο.
Αυτήν την ώρα ο ρόλος των βουλευτών είναι δίπλα και μαζί με τον ελληνικό λαό.
Τούτες τις κρισιμότατες στιγμές η μόνη λύση είναι η προσφυγή στη λαική βούληση.
Από το Γραφείο Τύπουwww.sakorafa.gr

15 σχόλια

  1. Πω πω πω ξεχειλιζει η τεστοστερονη
    και το ντουραμπολιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
    Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Άρθρο 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 3 ΚΑΙ 4

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα έχει και Γραφείο Τύπου η Σακοράφα;
    Σιγά την προσωπικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο ρε Σοφία.Είσαι καθαρή και ξάστερη.Υπερασπίζεσαι με παρσησία τα συμφέροντα της χώρας και του λαού. Ο κόσμος το αναγνωρίζει. Όπως αναγνωρίζει και ότι κάποιοι άλλοι συνάδελφοί σου σκέφονται μόνο το μισθό και τα προνόμια τους. Στις εκλογές θα φανούν όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε πας να ρίξεις κανά ακόντιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και συ με τα μπάζα του απερχομένου παλαιοπολιτικού καταρρέοντος σκηνικού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον 7:13. Πρώτα ανεξαρτητοποιήθηκε γιά να συνεχίσει να τσεπώνει τα λεφτά και να επωφελείται από τα προνόμια, και τώρα την έπιασε κι αυτήν ο πόνος γιά το λαό. Καιρός να ξεφορτωθούμε και αυτήν, αλλά και όλους αυτούς τους παρόμοιους γελοίους που μας το παίζουν παιδιά του λαού τόσα χρόνια κάνοντας παράλληλα τη μπάζα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. UΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαλλον εχετε μπερδεψει τις αθλητριες( σχολιο για την τεστοστερονη και το ντουραμπολιν).οσων αφορα στα αλλα κριμα λοιπον που καποιοι ειναι τοσο στενομυαλοι και ανικανοι να ξεχωρησουν ποιοι ειναι μαχητες,ποιοι ηταν η αιτια να γινουν γνωστες οι ελληνιδες αθλητριες και ποιοι οταν ολοι καθοντουσαν αναπαυτικα στην πολυθρονα τους αυτοι βγαινανε και λεγανε ξεκαθαρα για την κοροιδια που μας παιζουν και οτι πρεπει να ξυπνησουμε.αλλα αυτο ειναι το επιπεδο μας.πως να παμε μπροστα οταν συμφωνα με αυτα που διαβαζω
    καταλαβαινω οτι και οι μονοκυτταροι οργανισμοι εχουν μεγαλυτερη νοημοσυνη!!!λυπαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΦΙΑ.ΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΗΣΑΝ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑΛΛΑ ΜΠΑΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδιά πριν αρχίζετε να λέτε ανοησίες για την Σακοράφα διαβάστε τη δήλωση παραίτησής της όταν δεν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο. Το λεω γιατί τα ίδια πίστευα και εγώ και αποδέιχτηκε ότι είναι καλύτερη σε πολιτικές θέσεις απο ότι ήταν στο ακόντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ Η ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ... ΜΑΘΗΜΑΤΑ..; ΑΗΤΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΥΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ "ΚΛΕΙΣΤΩΝ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ; ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΚΕΙΝΗ, ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΖΩΑ... ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ "ΚΛΕΙΣΤΑ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος είπε...

    παιδιά πριν αρχίζετε να λέτε ανοησίες για την Σακοράφα διαβάστε τη δήλωση παραίτησής της όταν δεν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο. Το λεω γιατί τα ίδια πίστευα και εγώ και αποδέιχτηκε ότι είναι καλύτερη σε πολιτικές θέσεις απο ότι ήταν στο ακόντιο.
    16 Ιουν 2011 12:33:00 π.μ.

    ΣΩΣΤΟΣ!!!! ο κύριος.

    Μόνο που παρ΄ όλα αυτά θα έπρεπε να υποδείχνει και την προτροπή της Αθηνάς .. προς τους "ἉΓΑΝΑΚΤΗΣΝΕΝΟΥΣ" πολίτες .. για ..

    "..ΓΝΩΣΗ που ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ"
    http://kodikas-dimon-koinotiton.blogspot.com/2009/09/blog-post.html

    καθώς και κινητική ενέργεια για ένα ...
    "ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ"
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2007/08/blogger-gr.html

    ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ πιο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, και να συντρέχουν οι πολιτικοί λόγοι με την ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι αγράμματοι 'φίλοι' και 'φιλενάδες' του λαού δεν εξηγούν ένα πράμα:
    Να χαϊδεύεις αυτιά είναι εύκολο. όπως και το να συμμετέχεις στο διεθνές σύστημα όσο σε πάει το σενάριο. Επειδή είναι λοιπόν 'καθαρή' η Σοφία, και μας 'έκανε περήφανους' η Σοφία, δε σημαίνει ότι 10000 ζητιάνοι προσοχής στο Σύνταγμα (που σαν εργαλείο διεθνούς διαπραγμάτευσης παίζουν καλά το ρόλο τρους - εκεί πάω πάσο) και 'η αγωνία του ελληνικού λαού' θα μας κάνουν και επίσημα τεταρτοκοσμικούς.

    Σε αυτή τη χώρα (ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΗΜΙΤΗ - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ) σκάμε και κολυμπάμε και κάνουμε το σταυρό μας που έχουμε Παπανδρέου.

    Όσο για το λυρισμό του Συντάγματος με τα ακροτελεύτια άρθρα κτλ κτλ κτλ. με τους ξαναμμένους ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ που έχουν χάσει κάθε μέτρο, ας κρατήσουν τον αγνό συνταγματόφιλο χουλιγκανισμό τους για καμιά σοβαρή εκτροπή και όχι για την τελευταία ευκαιρία να γίνει κράτος της προκοπής η Ελλάδα και ας έχει κάποια θύματα. ΑΝ έχει γιατί περιθώρια για όλους υπάρχουν αν ξεβολευτούν λίγο.

    Κι ο πρωτομάστορας την κόρη του θυσίασε για το γιοφύρι της ΆΡτας. Για να μη μιλήσω για τον Αγαμέμνονα και την Ιφιγένειά του... Αφού σας αρέσει ο πατριωτικός λυρισμός, ξέρουμε κι εμείς πέντε πράματα Παπαθεμελή, ΓΛέζο, Ζουράρι, Θεοδωράκη, ΜΑριά και λοιπές δυνάμεις ... εγγύησης της προκοπής του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση