GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγανακτισμένοι πολιτικοί‏...

Από την Ελένη Παπαδοπούλου Μετά τους πολίτες ήρθε και η ώρα του αγανακτισμένου πολιτικού. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν σε οποιοδήποτε σ...

Από την Ελένη Παπαδοπούλου
Μετά τους πολίτες ήρθε και η ώρα του αγανακτισμένου πολιτικού. Όπου σταθούν και όπου βρεθούν σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας γιουχάρονται άσχημα. Με το δίκιο τους λοιπόν βγήκαν στα τηλεπαράθυρα, όπου δεν κινδυνεύουν, να διαδηλώσουν την αγανάκτηση τους. Στο χτεσινό τηλεοπτικό παραλήρημα ακούσαμε τον Λοβέρδο, τον Πεταλωτή και κάτι διάφορους να μας καταδικάζουν όσους προσπαθούν να φιμώσουν την δημοκρατία. Μάλιστα. Δηλαδή ο Λοβέρδος, Πεταλωτής και οι συν αυτώ είναι...
 η δημοκρατία. Μεγάλη ιδέα έχουν για τον εαυτό τους. Ο κόσμος που φτύνει (ω, ναι δεν βρέχει παιδιά) είναι κατά της δημοκρατίας (του ΠεταλωτοΛοβερδοΠάγκαλου και ΣΙΑ) και με βία (μούντζες, συνθήματα και κανένα μπουκάλι νερό) προσπαθεί να την φιμώσει. Η αλήθεια είναι πως αυτή η δημοκρατία είχε τόσο ωραία πράγματα να πει, που όλοι κρεμόμασταν από τα χείλη της. Περιμέναμε πότε θα μιλήσει η Τροϊκανή δημοκρατία, για να καταλάβουμε επιτέλους πόσο δημοκρατική χώρα είμαστε. Μας είπαν επίσης πως με αυτές τις ενέργειες, των πολιτών δηλαδή, κινδυνεύει η κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ξεχάσανε να μας πούνε πως με τις άλλες ενέργειες, των πολιτικών δηλαδή, έχουν καταληθεί το Σύνταγμα και οι νόμοι, έχει διαλυθεί η χώρα και πως κινούμαστε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα εδώ και πολύ καιρό.
Κατά τα άλλα ο κ. Πεταλωτής τόνισε στην Αργυρούπολη, όπου γιουχαϊστηκε από εκατοντάδες (του ΣΥΡΙΖΑ εννοείται, που στις επόμενες εκλογές δεν βγάζει απλά πρωθυπουργό, αλλά πλανητάρχη με τις δυνάμεις που έχει), πως δεν εκβιάζεται και πως θα φύγει από την πόρτα που μπήκε. Τελικά έφυγε από την πίσω πόρτα. Μεγάλη μπουκιά φάε. Μεγάλο λόγο μην πεις. Αυτός ήθελε και τα δύο. Καλά να πάθει.
Όσο για την κοινοβουλευτική (κληρονομική) δημοκρατία. Επάγγελμα βουλευτής. Πολύ μα πάρα πολύ κλειστό επάγγελμα. Δεν προβλέπεται να ανοίξει. Από μάνα σε κόρη και από πατέρα σε γιο μαζί με το κληρονομικό χάρισμα. Παίζουν και άλλοι οικογενειακοί συνδυασμοί. Οι εκτός οικογενείας περνάνε πρώτα από τις κολυμπήθρες της κομματικής νεολαίας, όπου γίνεται η πολιτική ζύμωση την ώρα της αφισοκόλλησης με ταβανόβουρτσα. Άπαξ και μπεις στη Βουλή και πιάσεις την καρέκλα κατσικώνεσαι και αρχίζεις τις επικύψεις στο κόμμα μην και σε διώξουνε. Ό,τι πει ο αρχηγός. Και δεν ξέρεις να κάνεις και καμιά δουλειά να ζήσεις. Άσε που θα ξεφτιλιστείς και στο χωριό σου. Λίγο το'χεις; Α, πα, πα. Βουλευτής και πάλι βουλευτής με οποιοδήποτε κόστος.
Αγανακτισμένοι πολιτικοί μόνο τα τηλεπαράθυρα σας έμειναν να διαδηλώνετε την οργή σας. Καημένοι μου τί σας ξημέρωνε ούτε και το φανταζόσασταν. Από τα σαλόνια στα αλώνια. Το θέμα είναι πως δεν έχετε καταλάβει τίποτα ακόμη και συνεχίζετε να φέρεστε ως πριν. Και η οργή φουντώνει...
Εσείς στα τηλεπαράθυρα να κράζετε την αγωνία σας και εμείς στους δρόμους μας, στις πλατείες μας να τραγουδάμε, να περπατάμε, να φωνάζουμε, να συζητάμε ελεύθεροι και ωραίοι. Εσείς με τον Ταψί και την Τρέμει, εμείς με τον Κώστα, τον Γιάννη, την Κατερίνα και χιλιάδες κόσμου που μπούχτησε από τα ψέμματα και την ατιμία. Άξιοι της τύχης σας και των επιλογών σας.
Υ.Γ. Παρακολούθησα όλες τις συγκεντρώσεις από το εξωτερικό. Επιστρέφοντας στην γειτονιά μου είδα πως όλοι, ο μανάβης, η κομμώτρια, ο χασάπης, οι γείτονες, νέοι, γέροι, όλοι είχαν πάει στο Σύνταγμα. Την Κυριακή πάω πλατεία με την γειτονιά μου.

17 σχόλια

  1. ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    τι παραγουν?

    ουζο και ελαιολαδο..

    γαμησε τα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκληρές "διαπραγματεύσεις" ΓΑΠ με πανάκριβo σούσι στο Λονδίνο !

    Προχθές, κι ενώ ο πρωθυπουργός υποτίθεται πως θα βρισκόταν καθ' οδών για το Λουξεμβούργο, ώστε να διαπραγματευθεί την περαιτέρω καταδίκη της Ελλάδας, το Μνημόνιο ΙΙ δηλαδή, το paidi αποφάσισε να το ρίξει λίγο έξω μη και μας πάθει καμιά υπερκόπωση...

    Έτσι αυτή τη φορά εθεάθη στις 2 Ιουνίου, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα του Λουξεμβούργου, σε υπερπολυτελές εστιατόριο του Λονδίνου, το Zuma στην περιοχή Knightsbridge!

    Από τις 9.30 μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ο ΓΑΠ "διαπραγματευόταν" για ώρες με τα πανάκριβα Ιαπωνικά εδέσματα, την ίδια στιγμή που εκατομμύρια Ελλήνων ζουν υπό συνθήκες οικονομικής και ψυχολογικής εξαθλίωσης!

    Κύκλοι του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, φέρουν τον κο Πάγκαλο να είναι έντονα δυσαρεστημένος για την απουσία του από το τσιμπούσι. Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα πως αν επαναληφθεί τραπέζωμα χωρίς τον αντιπρόεδρο, αυτός θα προσχωρήσει στην κίνηση των 16.

    Σε απάντηση, συνεργάτες του Πρωθυπουργού αναφέρουν με νόημα πως δεν υπήρχε διαθέσιμο C-130, παρά μόνο το πρωθυπουργικό learjet...

    ΩΩΩΩΩΩ...ΝΑΙ.....!!!
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΩΩΩ...ΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν η μουτζα ειναι βια τοτε προτεινω απο σημερα
    οπου συνανταμε πολιτικους να τους χειροκροταμε.
    (οπως οι ποδοσφαιριστες τους διαιτητες ειρωνικα)
    χωρις φοβο αφου μονο εμεις μπορουμε να τους βγαλουμε κοκινη καρτα με την ψηφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τώρα που πήγατε όλοι στο σύνταγμα τί θα κερδίσει αυτή η χώρα; ο λαός για τον οποίο όλοι κόπτονται μαζί και εσύ τι θα κερδίσει; όσο δεν σας καπελώνουν καλά. Όταν θα αρχίσει το καπέλωμα να δώ κατά που θα σάξετε. Και κάτι ακόμα. Κατέβα στις εκλογές και αν πάρεις πιό πολούς σταυρούς από αυτούς που απαξιώνεις και κατηγορείς τότε πέστα.
    Κάποιοι είναι πολύ κακοί κάποιοι άλλοι λιγότερο και κάποιοι καθόλου. Γιατί να μπούν όλοι στο ίδιο καζάνι και μη μου πει κανείς πως στο σύνταγμα και στο κάθε σύνταγμα έχουν κατέβει μόνο οι καλοί.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Λειτουργοί του Κράτους μας είναι ανίκανοι διαχρονικός. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει και ο ποιο ανίδεος, ότι οι πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους πλουτοκράτες είχε σαν αποτέλεσμα να βολευτούν στο δημόσιο και τις κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ όλοι όσοι είχαν αρκετά κεφάλαια για να φτιάξουν δουλειές για τους υπόλοιπους. Η Δανία του νότου το πρώτο που θα έκανε, θα ήταν να απολύσει από τις αγκάλες του δημοσίου όλους όσους έχουν περιουσιολόγιο πάνω από ένα ποσό. Το κάνανε;
    Αντιθέτως πέτυχαν τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα της κοινωνίας σύμφωνα με τον Γκάντι.
    1. Πλούτο χωρίς μόχθο
    2. Απόλαυση χωρίς συναίσθημα
    3. Εμπόριο χωρίς ήθος
    4. Γνώση χωρίς χαρακτήρα
    5. Επιστήμη χωρίς ανθρωπιά
    6. Λατρεία χωρίς θυσία
    7. Πολιτική χωρίς αρχές
    Καλά που μας δουλεύουν όλοι οι Ευρωπαίοι, για το ότι ψηφίζουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν. Στην πραγματικότητα όμως με την ανοχή της κοινοβουλευτικής αριστεράς, φτιάξανε εκλογικό σύστημα, που αποκλείει κάθε καινοτόμα πολιτική και στις δημοτικές ακόμη, που ελπίζαμε πως θα είναι απλή αναλογική. Ποιος μπορεί να λάβει μέρος αν δεν στηρίζεται από τους διεφθαρμένους που μας έφεραν εδώ που είμαστε;
    Να απαιτήσουμε την απλή αναλογική με ευελιξία με ασφάλεια, Όχι άλλη αναβολή.
    Την δική μου χαμένη ζωή ποιος θα μου την δώσει πίσω;
    Δεν είμαστε αριστεροί η δεξιοί απλά φιλόκαλοι είμαστε και ζητάμε δικαιοσύνη, ισότητα, αλληλεγγύη, μη ξεφεύγουμε από βατούς στόχους. Οι Τεχνοκράτες των Βρυξελλών μας προτείνουν να ακολουθήσουμε το μοντέλο της Δανίας που είναι δοκιμασμένο και ταιριάζει στην Ελλάδα, εξάλλου στην ευελιξία με ασφάλεια η λήψη αποφάσεων γίνεται με την βοήθεια του διαδικτύου και την συμμετοχή όλων. Για το καλό μας πρέπει να βρούμε υποστηριχτές από τους λαούς που παραδέχονται ότι ευημερούν. Ας γίνουμε λοιπόν στα αλήθεια η Δανία του Νότου και ας βρούμε τελικώς τον μπούσουλα για μια καλλίτερη Ελληνική κοινωνία. Αυτά, οι πολιτικοί μας τα κρύβουν επιμελώς πατήστε στο google το ευελιξία με ασφάλεια και δείτε τι λένε στα επίσημα των Βρυξελλών. Η Πατρίδα μας έχει το πλεονέκτημα να βρίσκεται στο καλλίτερο οικόπεδο του πλανήτη. Μόνο στοχεύοντας με σύνεση και στα πλαίσια της παγκόσμιας αποδοχής θα πετύχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ---------------------------------------------
    Σ. Γιαννακά: Μην κάνετε όνειρα !

    Εγώ θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ ακόμα κι αν με μαστιγώσει ο ΓΑΠ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    [Έτσι για να μην κάνουμε όνειρα...]

    «Θέμα καταψήφισης του μεσοπρόθεσμου δεν τίθεται, τουλάχιστον από εμένα.
    Δεν αμφισβητώ την κυβέρνηση. Στηρίζω όλες τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες του πρωθυπουργού. Τις έχω στηρίξει και τις έχω ψηφίσει», τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Γιαννακά, η οποία έχει συνυπογράψει την επιστολή των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό..
    ------------------------------------------------
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΑΣ
    ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ
    ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ ... ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ... ΠΑΣΟΚΟΠΟΥΤΑΝΑ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XAXAXAXAXA ....θα φύγει από την πόρτα που μπήκε. Τελικά έφυγε από την πίσω πόρτα. Μεγάλη μπουκιά φάε. Μεγάλο λόγο μην πεις.

    MΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΑΚΙΑ ΕΦΥΓΕ ...ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΟΙ 300 ... ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ....ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγα μη σκισεις κανα καλσον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΠΕΡΑΣΤΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΠΕΡΑΣΤΕ".
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λαε του SKY,του MEGA του ΑΛΤΕΡ, του λαζοπουλου,του αδριανοπουλου,του μανου και του παπαγιαννη...
    εδω πολυτεχνειο,εδω πολυτεχνειο,εδω γελανε...
    τι θα κανουν οι καφετεριες χωρις εσενα.
    κανενας σας ρε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ δεν ψηφισε τους νουδουπασοκους?
    κανενας σας δεν κουναγε σημαιακι,η ηταν εθελοντης, στους ολυμπιακους?
    κανενας σας δεν συγκινηθηκε με το εθνικο επιτευγμα της ΟΝΕ?
    Κανενας σας δεν ειπε μαγκας επιχειρηματιας ο ταδε και τους τα παιρνει?
    κανενας σας δεν ειπε οτι μονο η πλεμπα πληρωνει φορους?
    κανενας σας δεν ειπε οτι μονο η πλεμπα στελνει τα παιδια της στο δημοσιο?
    κανενας σας δεν ειπε οτι οι φτωχοι ειναι τεμπεληδες και βρωμιαρηδες?
    κανενας σας δεν πηρε διαγραφη δανειων?
    κανενας σας δεν ζαχαρωσε τις πουτανες στη TIVU?
    καμμια σας δεν εσπρωξε την κορη της στη νομιμη πορνεια?
    αντε να φυτεψετε κανα γλαστρακι για τον κυριο γιαννη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγανακτισμένοι πολιτικοί!!!!
    Το νέο πιο σύντομο ανέκδοτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ 4 Ιουν 2011 12:22:00 μ.μ.
    Έχεις μυαλό ή σαγονάρα στο κεφάλι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση