GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαλώς τηνε την πέρδικα που περπατά λεβέντικα...

Aπό το   http://harrytsopanos.blogspot.com/ Ολυ: Ιδιος ο προηγουμενος υπουργος οικονομικων εισαι....μονο διπλος. Ετσι σε θελουμε ...


Ολυ: Ιδιος ο προηγουμενος υπουργος οικονομικων εισαι....μονο διπλος.
Ετσι σε θελουμε να εχεις λιπος να αντεχεις τις κακουχιες.
Μπενυ: Ωραια ειστε εδω στις Βρυξελλες,που ειναι το κοντινοτερο mc Donalds?

13 σχόλια

  1. Πήραμε παράταση ζωής μέχρι την ΤΡΙΤΗ , λόγο τεχνικού προβλήματος της ηλεκτρικής καρέκλας , που θα καθίσουμε .
    Τέλος χρόνου, τέλος παράτασης ζωής . Η μπαίνουμε μέσα Η θα μας κάτσουν στην ηλεκτρική καρέκλα . Η απόφαση για την εκτέλεση είναι την ΤΡΙΤΗ 21-6-2011 άλλη αναβολή δεν θα δώσουν .
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ :
    ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ 1.000.000 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ :
    Με ειρηνικό τρόπο δεν πρόκειται να κερδίσουμε τίποτα , χαμένοι θα βγούμε και να μην ελπίζετε τίποτα τσάμπα χάνετε τον χρόνο σας. Το κίνημα αγανακτισμένων πολιτών με ειρηνική και ευγενική παθητική αντίσταση απέτυχε , το πράγμα από την αρχή φαινόταν . Τα αντιλαϊκά μέτρα που θα παρθούν από το ΠΑΣΟΚ θα μας έχουν για πάντα σκλάβους και δεν θα σηκώσουμε ποτέ πια κεφάλι , τα χρήματα που θα παίρνουμε , εργαζόμενοι και συνταξιούχοι θα είναι από 400-1000 ευρώ το πολύ και η ΔΕΗ ,ΕΥΔΑΠ , που θα πουληθούν θα είναι πανάκριβο αγαθό , τα τρόφιμα ακριβά επίσης και οι κεφαλικοί φόροι που θα έχουμε επιπλέον από τους άλλους φόρους ,
    Πρέπει αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών να αλλάξει τακτική και για να πετύχουν τον στόχο αυτοί που το καπέλωσαν ,
    και κρατούσαν παθητικό και ανενεργό τόσες μέρες τους Έλληνες ροκάνισαν τον χρόνο και τώρα ο χρόνος λήγει την Κυριακή επέτυχαν τον σκοπό τους . Το ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις τακτικές είναι αυθεντία .
    ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 21-6-2011που θα γίνει ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης το ΠΑΣΟΚ , από τη Βουλή :
    Πρέπει να δείξουμε και να τους πείσουμε να καταλάβει το ΠΑΣΟΚ ότι είμαστε αποφασισμένοι ,και έτοιμοι για όλα και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε πίσω , όσοι χιλιάδες κόσμου είμαστε εκεί πρέπει η σκέψη μας και το μυαλό μας να είναι στην κατάληψη της βουλής .
    Πρέπει να περικυκλώσουμε την βουλή ,κυκλικά , με πολεμική τακτική Ρωμαϊκής Φάλαγγας, και να αρχίζουμε να προχωρούμε συντονισμένα οργανωμένα με σχέδιο ,τα φράγματα που έχουν θα υποχωρήσουν από την πίεση η δε αστυνομία δεν θα μπορέσει να κάνει και πολλά πράγματα
    Και από κάποιο σημείο θα σπάσει η αντίσταση της αστυνομίας και από εκεί θα μπούμε μέσα , αυτοί του ΠΑΣΟΚ επειδή είναι φοβητσιάρηδες ΚΑΙ θρασύδειλοι μόλις δουν την πίεση θα αρχίσουν υποχωρούν άνευ ορών .
    Η μουσική που πρέπει να παίζει να είναι από ταινίες , 300 ,
    Braveheart , από επικές πολεμικές ταινίες , τυμπανισμός για επίθεση ,πολεμικά εμβατήρια mythodea ,με αυτά θα ανέβει το ηθικό μας θα είμαστε ποιο επιθετικοί ο εχθρός μας τότε θα φοβηθεί από όλη την πολεμική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί .
    Ισχυρή ομάδα περιφρούρησης για απωθήσουμε και να συλλάβουμε και να παραδώσουμε στην αστυνομία τους κουκουλοφόρους και άλλους ταραξίες που σκοπό έχουν σκοπό να σπάσουν τις γραμμές , να κάνουν επεισόδια , και να μας χαλάσουν τα σχεδία για την σωτηρία της πατρίδος μας .
    Όλη η Ελλάδα μαζικά πρέπει να έρθει στο Σύνταγμα , ας βάλουμε και όλοι από 5 ευρώ για να ναυλώσουμε πούλμαν , εισιτήρια για τα καράβια και τραίνου για να έλθουν οι Έλληνες που δεν έχουν χρήματα για ναύλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γελασουμε τωρα η να περιμενουμε
    λιγο ακομη καμμια απο τις κωμικες
    αναρτησεις σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσυ αρκει να κοιταξεις τον καθρεφτη σου φιλε 3.54,αληθεια σε ποιο υπουργειο εισαι ειπαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ 3:54

    Καλλίτερα γέλασε τώρα γιατί από την τρίτη το βράδυ θα κλαις με μαύρο δάκρυ
    Γιατί σε λίγο θα παίρνεις γύρο στο 1000 και μετά από ένα χρόνο από 1000 που επαιρνες θα παίρνεις 700 ευρώ και άντε να ζήσεις ……..…………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπα ειναι πασοκοβολεμενος αυτος,μπαινει σε καθε αναρτηση μου και λεει μαλακιες,διοτι απο την πολυ βαριεστημαρα αυτο μονο μπορει να κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑ Ο Γ.Α.Π ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;;;;;;;
    ΚΥΤΑΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Ο Γ.Α.Π ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΤΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ;;;;;;;
    ΚΥΤΑΞΕ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ..ΟΛΕ..ΟΛΕ..ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !

    Κατόρθωμα ΠΑΣΟΚ: Στα 10,260 δισ. ευρώ το έλλειμμα στο 5μηνο !!!
    12% πάνω απ' το στόχο και 10% πάνω απ' το περσινό !!!
    ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

    Στα 10, 260 δισ. ευρώ ( έναντι στόχου 9,072 δισ ευρώ) διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προυπολογισμου σε δημοσιονομική βάση το πεντάμηνο Ιανουάριος - Μάιος 2011. Πέρυσι το ίδιο διάστημα το έλλειμμα ανέρχονταν σε 9,1 δισ. ευρώ.

    Αυτό προκύπτει απο τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την εκτέλεση του κρατικου προυπολογισμού σύμφωνα με τα οποια τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το α΄ πεντάμηνο (Τακτικός και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) υστερούν έναντι του στόχου κατά 1,924 δισ. ευρώ, ενώ οι αντίστοιχες συνολικές δαπάνες (Τακτικός και Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 736 εκατ. ευρώ.

    Σε επίπεδο πενταμήνου (Ιανουάριος - Μάιος) τα καθαρά έσοδα ανήλθαν σε 18.358 εκατ. ευρώ. Συνολικά η μείωσή τους έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 ανέρχεται στο πεντάμηνο σε 7,1%.

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΓΕΡΑ...ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ
    ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ....
    ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.

    ΑΝΤΕ ..ΙΣΩΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
    ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ...ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ.......ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραίος ΡΕ..ο Μπένυ !!
    Τις παπαριές Παπακωνσταντίνου πρέπει να τις φορτωθεί η ΝΔ λέει.......

    Μέχρι το τέλος Ιουνίου το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και ο εφαρμοστικός νόμος, αποσαφήνισε
    Την ανάγκη να ανακτήσει η Ελλάδα την αξιοπιστία της
    - [Μα εγώ νόμιζα ότι την ανέκτησε με τον Παπακωνσταντίνου...]
    ως προς την εφαρμογή του Προγράμματος, τόνισε σήμερα από το Λουξεμβούργο, όπου εκπροσωπεί την Ελλάδα στο Συμβούλιο των υπουργών Οικονομίας της ΕΕ, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
    «Σε αντίθεση με την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, που εμφανίζονται με υψηλό βαθμό εσωτερικής πολιτικής συναίνεσης, για την Ελλάδα η εθνική ενότητα τίθεται ως προϋπόθεση από τους εταίρους μας, ενώ έπρεπε να είναι αποτέλεσμα του ενστίκτου αυτοσυντήρησης του Έθνους μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, επισημαίνοντας ότι «το προέχον είναι να διαμορφωθεί μια καθαρή σχέση εμπιστοσύνης, να σταθεροποιηθεί η κατάσταση, να εκταμιευτεί η πέμπτη δόση».
    ______________________________________________
    [Λάθος φίλε Μπένυ ! Την αξιοπιστία της η Ελλάδα, ως προς την εφαρμογή των μέτρων, την έχασε από αυτόν που εφάρμοζε τα μέτρα δηλ. την έχασε από τις ταρζανιές του Παπακωνσταντίνου που έπεσε έξω σε όλους τους στόχους εδώ και δύο χρόνια σχεδόν !
    Γιατί αν ο προηγούμενος μάγος είχε πέσει μέσα στις προβλέψεις και οι Ευρωπαίοι έβλεπαν αποτέλεσμα δεν θα ζητούσαν τώρα τίποτα και δεν θα ασχολούνταν με τη ΝΔ (πιέσεις κάθε μέρα για συμφωνία !].....
    ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ.. ΑΓΕΛΑΔΑ με κοστούμι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΠΡΟΣΕΘΕΣΑΝ ΝΕΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2..
    "ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι και τώρα μας κουμαντάρει ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και πολλή Έλληνας και μην ξεχνάτε, { Ο ΑΤΟΜΟΣ ΑΤΟΣ ΤΑ ΣΩΣΗ ΤΟ ELLADA }. όπως λέμε σκατα γιωργοοοοοο σκατα εσύ σκατα εγώ απ'τα σκατα βαρέθηκα με πόνεσε π κολος. αν δεν έχεις καταλάβει Γιώργο πάρε τον πουλο από την Ελλάδα σε ψήφησα ο παλιό μαλακας, τι έκανες ρε μπούμπουρα στην Αγγλία με τον αρχιτοκογλυφο πούλησες τα υπόλοιπα αν δεν φύγεις τώρα θα μετανιώσεις πολλή πικρά,
    ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΕΙΝΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα έλληνες μην ανησυχητε μας κυβερνά ο ποπα'ι΄ και μπρουτο κανένα πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση