GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σους 38 βαθμούς το θερμόμετρο...

Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει στα ηπειρωτικά το θερμόμετρο και τη Δευτέρα, ενώ θα παραμείνουν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αι...

Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει στα ηπειρωτικά το θερμόμετρο και τη Δευτέρα, ενώ θα παραμείνουν οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 εως 37 βαθμούς κελσίου, ενώ....
 στα ανατολικά κατά τόπους η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ.
Από 22 εως 35 βαθμούς κελσίου θα δείξει το θερμόμετρο στη Θεσσαλονίκη, όπου οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση