GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτακτη εισφορά μισός μισθός στην Πορτογαλία...

Την επιβολή «έκτακτης εισφοράς» ίσης με το 50% του 14ου μισθού σε όλα τα μηνιαία εισοδήματα άνω του κατωτάτου μισθού ανακοίνωσε η κεντρο...

Την επιβολή «έκτακτης εισφοράς» ίσης με το 50% του 14ου μισθού σε όλα τα μηνιαία εισοδήματα άνω του κατωτάτου μισθού ανακοίνωσε η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Πορτογαλίας.
«Η κυβέρνηση προετοιμάζει την υιοθέτηση μιας έκτακτης μορφής εισφοράς, με σκοπό την δημοσιονομική προσαρμογή, που αφορά όλα...
 τα φορολογούμενα εισοδήματα» δήλωσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Πάσος Κοέλιο στο πλαίσιο της τετραήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησής του.
«Το μέτρο, που η οριστική μορφή που θα έχει είναι ακόμη υπό επεξεργασία, θα υποβληθεί προς ψήφιση μέσα στις δύο ερχόμενες εβδομάδες. Είναι ένα πρόσκαιρο μέτρο και το ποσό που αφορά θα ισοδυναμεί με το 50% του 'δώρου' των Χριστουγέννων, με την εξαίρεση, όμως, της φορολόγησης του κατώτατου μισθού» πρόσθεσε.
Η πορτογαλική κυβέρνηση, που θα ενισχυθεί με σταδιακό δανεισμό συνολικώς 78 δισ. ευρώ απ την ΕΕ και τον ΔΝΤ έχει δεσμευθεί να συρρικνώσει το δημόσιο έλλειμμα φέτος στο 5,9% του ΑΕΠ -από 9,1% του ΑΕΠ που έφθασε πέρυσι τον Δεκέμβριο.
Η κοινοβουλευτική διαδικασία της ψήφου επί των προγραμματικών δηλώσεων, που ξεκίνησε την Τρίτη, θα ολοκληρωθεί αργά σήμερα Παρασκευή.

12 σχόλια

  1. H SYNTAGH PAPANDREOU EINAI APODEKTH APO OLOUS STHN EYROPH

    http://pasokhtefra.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχουν και λαοι με κατανοηση.Τα χαλια τα δικα μας ειναι μοναδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν είναι να βοηθήσει να πληρώσει
    Είμαι τόσο λυπημένος την κατάσταση στην Ελλάδα
    Είμαι Αργεντινής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΣΙΝΟ-ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ..ΠΕΡΙΣΕΨΕ Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ Η ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ Η ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΟΙΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ..ΑΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΛΙΠΟΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ(ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΣ ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ) ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ..ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί να εξαιρούνται από τις περικοπές , και τις έκτακτες εισφορές ΤΩΝ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ των δώρων και των επιδομάτων αδείας όλοι όσοι αποστρατεύθηκαν αυτοδικαίως με πρωτοβουλία της Υπηρεσίας (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΑΡΕΣ 2500 ως 4000 ευρω/μήνα ) που παίρνουν από 46 εως 52 χρωνών???

    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ???

    Θα διαμαρτυρηθεί στις πλατείες κανένας και γι αυτό ???

    Όχι βέβαια γιατί της αμύνης τα παιδιά …διώξανε το βασιλιά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατα τα άλλα οικοδόμε,εμποράκο,εργατη στο Πέραμα ....ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ μεχρι τα 67 σου χρόνια ...αν μπορείς ...αν εχεις δουλειά...αν θζεις κλπ κλπ

    Η ΕΛΛΑΔΑ (των αποστράτων)ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που αντέχετε να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάνε νύχτα από την Βουλή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπου!!!! ΤΡομάξατε; Δεν καταλάβατε τίποτα. Εμπιστευθείτε αντιμνημονιακούς. Εκεί να δείτε θρίλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΑΑΑΑ.....είστε καλεσμένοι
    στο Κοκτέϊλ party........ ΜΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΑΙΜΑ
    ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΙΚΑ....ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Αέρας Λευτεριάς στην Αθήνα :
    Ξεκινά το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ...ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ
    στην οποία πρόεδρος είναι ο δικός μας ΣοσιαλΗστής Ηγέτης ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    Tα όποια έξοδα ποιός θα τα πληρώσει ;
    Παλιά νομίζω τα πλήρωνε ο Μουμπάρακ,
    τώρα ...δεν ξέρω !!!

    (Θα το μάθουμε στο διαύγεια gr :)
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ....χιχιχχιχ.....χοχοχοχοοοχοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΝΑΙ!!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ (ΑΥΤΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΟΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΖΟΡΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕ 180 ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΓΚΟΥΒΕΡΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΛΑγΕ..
    ΡΕ ΠΑΣΟΚΟ ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΕΝΩ ΞΟΔΕΨΑΝ 50.000.000 ΣΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ
    ΤΟΥ ΣΡΑΤΟΥ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ..ΤΟΥ μΠΑτΣΟΚ σου.

    - ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

    ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΣΑΜΟ.
    ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18:30 ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
    ΗΤΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ......
    ΛΕΕΙ:
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ, ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ .
    ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.
    ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΛΟΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ, Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.
    ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ;

    ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ;
    ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ.

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !
    ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙΣ 1Χ2 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση