GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εισβολή" από τους ιδιοκτήτες ταξί στο κέντρο της Αθήνας (και σ' όλη την Ελλάδα)...

Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία -μέσω της λεωφ. Συγγρού και της Αττικής Οδού προς το Σύνταγμα. Πάντως, η Τροχ...

Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία -μέσω της λεωφ. Συγγρού και της Αττικής Οδού προς το Σύνταγμα. Πάντως, η Τροχαία έχει ήδη αποκλείσει με γερανούς την πρόσβαση στο Σύνταγμα. Το ένα μπλόκο έχει στηθεί στη λεωφόρο Αμαλίας και Όλγας με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά δεκάδων χιλιομέτρων μέχρι την Λαγουμιτζή στη λεωφόρο Συγγρού. Ένα ακόμα μπλόκο έχει ...
στηθεί στο ύψος του ΝΙΜΙΤΣ, απέναντι από το Hilton.
Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από μία και μόνο λωρίδα με αποτέλεσμα και εκεί να έχει δημιουργηθεί τεράστια ουρά δεκάδων χιλιομέτρων στην κάθοδο της λεωφ. βασιλίσσης Σοφίας.
Ένα ακόμα μπλόκο έχει στηθεί στην περιφερειακή του Υμηττού, για τους ιδιοκτήτες ταξί που κατευθύνονται στο Κέντρο από την Αττική Οδό.
Πορεία τα διόδια των Ν. Μαλγάρων και άνοιγμα των διοδίων έκαναν ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης. Χίλια τριακόσια πενήντα ταξί συγκεντρώθηκαν στη λαχαναγορά γύρω στις εννιά το πρωί και λίγο αργότερα ξεκίνησαν για το σταθμό των Μαλγάρων, όπου παρατάχθηκαν δεξιά, αριστερά και στη μέση.
Κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας έγιναν και σε άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας. Στην Κατερίνη απέκλεισαν τα γραφεία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και στην Ημαθία τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας.
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί της Δυτικής Ελλάδας. Ειδικότερα, ιδιοκτήτες ταξί από την Αχαΐα και την Ηλεία έχουν αποκλείσει τις εισόδους, τόσο του νέου όσο και του παλιού λιμανιού της Πάτρας, ενώ άλλοι συνάδελφοί τους έχουν μεταβεί στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου, όπου επιτρέπουν στα οχήματα την ελεύθερη διέλευση.
Επίσης, ιδιοκτήτες ταξί από την Αιτωλοακαρνανία, αφού απέκλεισαν για λίγη ώρα τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, στο ύψος του Αντιρρίου, μετέβησαν στα διόδια όπου, και εκεί, επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και των δικύκλων.
Ιδιοκτήτες ταξί από την Τρίπολη, τη Σπάρτη, το Άργος, το Ναύπλιο και αγοραία από τους νομούς της Πελοποννήσου, έχουν σηκώσει τις μπάρες στον σταθμό διοδίων Νεστάνης, από τις 9.30 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης, και τα διερχόμενα αυτοκίνητα περνούν ελεύθερα.
Αριστερά και δεξιά στον αυτοκινητόδρομο είναι παραταγμένα πάνω από 200 ταξί, οι ιδιοκτήτες των οποίων διαμαρτύρονται γιατί, όπως υποστηρίζουν, το άνοιγμα του επαγγέλματός τους δε γίνεται με καθαρές διαδικασίες.
Πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης των Τρικάλων έκαναν με τα αυτοκίνητά τους δεκάδες ιδιοκτήτες ταξί.
Σε συμβολική κατάληψη του μεθοριακού σταθμού Προμαχώνα προχώρησαν το πρωί οι ιδιοκτήτες οδηγοί ταξί των Σερρών αντιδρώντας στα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.Η κατάληψη διήρκησε μισή ώρα, χωρίς να προκαλέσει κυκλοφοριακό πρόβλημα στην περιοχή και χωρίς να χρειαστεί ή επέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσής Σερρών.
Χειρόφρενο στα οχήματα τους τράβηξαν οι αυτοκινητιστές στα Χανιά, που συμμετέχουν στην 48ωρη πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.

17 σχόλια

  1. Οι περισότερες αδειες ταξι δοθηκαν επι χουντας ΔΩΡΕΡΑΝ σε ατομα ...φιλικα προς το καθεστως και πολλους εργαζόμενους σε κρατικες υπηρεσιες δημοσιας ταξης. Οι κυριοι αυτοι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕς παντα δημιουργησαν το κυκλωμα των αδειων και της αξιας τους των 300,000 ευρω για τα ...κοροιδα που την αγόρασαν. Σήμερα διαμαρτυρονται οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ που νοικιαζουν 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΣΗ ΒΑΡΔΙΑ ταξι σε ντεσπεραντος οδηγους που με την σειρά τους ειναι ανγκασμενποι να παρανομουν για να επιζησουν. Το σημερινο συστημα των ταξι πρεπει να ΑΛΛΑΞΕΙ. ΟΙ ιδιοκτητες φτασαν σε σημεια ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ στα Ιωαννινα οταν τα λεωφορεια σταθμευαν κατα την εισοδο τους στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

    ΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ... ΕΙΝΑΙ
    ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΠΟΛΛΑ

    ΕΣΥ
    ΡΕ ΖΩΩΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΠΟΙΟΜΡΝΟ ΣΚΥΛΙ ΠΑΣΟΚ
    ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ !!!!!!!!

    ΠΑΝΤΩΣ
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ
    ΠΑΣΟΚΩΝ , ΕΒΑΛΕ Ο ΡΕΠΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έχεις πάθει Ταξιτζη και πας σα συγκαμενος;
    σου καναν Οθωμανικο και εισαι πονεμενος………
    Σου άρεσε; Μου άρεσε Θα ξαναπάς;
    Δεν ξέρω. Καλό το πισωκολλητό μα τώρα υποφέρω…
    Δώσε καιρό στον κώλο σου να ηρεμήσει λίγο
    Πόσο καιρό; Πονάω πολύ τα πόδια σαν ανοίγω
    Σε δύο μέρες αρχικά θα πάψεις να υποφέρεις
    έπειτα θέλει άλλες εφτά μέχρι να συνεφέρεις
    ό,τι σου λέω οι σοφοί πατέρες μας το βρήκαν
    του κώλου τα εννιάμερα πως λες εσύ να βγήκαν…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Λοβέρδος είναι μανούλα στα ανοίγματα....., όπως με τους φαρμακοποιούς........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΖΩΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΘΜΕ?ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ -ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ- ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 150.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 300.000. ΕΥΡΩ! ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΑΥΡΑ... ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΕΣ. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ. ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΔΕΙΩΝ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΙΜΟΝΙ... ΚΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΝΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1930 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ... ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΑΥΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ: ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ; ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΝ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ. ΤΑΡΙΦΕΣ, ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ. ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΕΛΑΤΗ, ΔΙΠΛΟΚΟΥΡΣΕΣ, ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ, ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ... ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΛΟΩΕΡΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ... ΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΥΡΑ... ΤΑΡΙΦΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ... ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΑΦΙΦΕΣ. ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Δ/ΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΫΛΕΣ ΥΠΑΕΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ... ΛΕΦΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ; ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ "ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ" ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΑΛΛΗ "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΟΥΛΑΜΕ". ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑς ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΟΙ... ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ; ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΑΛΙ -ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ- ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ... ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ, ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΙΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΥΡΑ... ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΑΡΙΦΟΣΠΟΡΙΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ... ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΔΙ... Ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΛΙΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ. Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΟΙΗΕ... ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ. ΝΕΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ... ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΚΕΡΑΣΑΝ... ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ... ΘΕΟΚΛΕΙΣΤΟ... ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 1/3 ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΥΦΤΟΤΑΡΙΦΕΣ. ΓΙΝΑΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΫΛΕΣ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΘΙΚΙΑ. ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε είστε με τα καλά σας;;;;;;;;;
    Τί θέλετε δηλαδή, εταιρίες ταξί με ταρίφα Πακιστανό που θα πληρώνεται 400 ευρώ για να οδηγεί δεκαπεντάωρα;;;;;
    Αυτοί που επένδυσαν την περιουσία τους να πάρουν άδεια τί φταίνε;;;
    Ας τους το λέγανε τουλάχιστον να πάρουν κανα δυάρι ή να κρατήσουν τα λεφτά τους.
    Αρκετοί ταρίφες είναι τραγικοί αλλά αυτό το επιχείρημα με τις άδειες της Χούντας έχει καταντήσει ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΗΔΙΑ.

    Και ΟΧΙ, δεν είμαι ταρίφας.
    Αλλά έχω παιδί 15 χρονών που μεθαύριο μπορεί να γίνει ταρίφας.
    Και θέλω σ' αυτή την κολοχώρα, ότι δουλειά και να κάνει να δουλέψει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όχι σα σκλάβος.
    Ζώα Έλληνες, εκεί που πρέπει να' μαστε ενωμένοι, εκεί αναλαμβάνει ο ΣΚΑΙ και το ΜΕΓΚΑ να μας διασπάσει και να βριζόμαστε μεταξύ μας αντί να βγούμε με τα όπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά ρε πολεμιστή, πρόσεχε μη σκίσεις κανένα καλσόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠ΄ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ... ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ... ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ 200.000 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΔΝΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ. ΒΛΑΚΑ. ΤΑΡΙΦΕΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ (ΣΤΡΑΤΟ) ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΥΡΗ... ΑΔΕΙΑ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΖΙΓΚΟΛΟ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΟΛΕΜΕΝΕ. ΦΕΟΥΔΑ, ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ, ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΤΑΡΙΦΑ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΕΣΥ. ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΑΟΔΕΙΞΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΟΥΡΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΑΛΑΚΑ ΤΑΡΙΦΑ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΔΙ ΤΑΡΙΦΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΑΣΚΕΙ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΥΣ ΠΛΥΘΗΣΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΑΡΙΦΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΙ ΣΟΥ; ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΘΙΚΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΡΟΤΦΙΑΝΑΚΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ, ΚΛΕΙΣΤΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ, ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πιο αλήτες από το νεο πασοκ του παπανδρέου δεν έχουν υπάρξει στην ελληνική ιστορία.
    Προσπαθούν μέσα στο καλοκαίρι να διαλύσουν οικογενειες και επαγγελματίες φέρνοντάς τους σε σύγκρουση με τις επαγγελματικές ομάδες που ζούν από τον τουρισμό για να το παίζουν πόντιοι πιλατοι.
    Ο κακός είναι ο ταξιτζής και ο κάθε επαγγελματίας που αγωνίζεται να επιβιώσει κάτω από την σκληρή χιτλερική μπότα του πασοκ ενω δεν είναι η ομάδα των αλητών που μας κυβερνούν, έχοντας μολις 16%. Γνωρίζοντας την αντίδραση των ταξιτζήδων επιχειρούν να τους καταστρέψουν τις ζωές εν μέσω καλοκαιριού και τουριστικής περιόδου λες και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν το σεπτέμβριο.
    Τα δελτία ειδήσεων ΣΚΑΙ και ΜΕΓΑ του χιτελιρικού πασοκ θα αναλάβουν το επόμενο κομμάτι της προπαγάνδας και θα λοιδωρήσουν τους επαγγελματίες στα βραδυνά τους μνημονιακά δελτία.
    Για αυτό και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο οι 155 ενω σύντομα θα νιώσουν κιαλλα στο κορμί τους μια που αυτοί ειναι οι κύριοι υπεύθυνοι για όλα όσα γίνονται σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρομοκρατία ΠΑΣΟΚ: Εντολή στους εισαγγελείς να κατάσχουν ταξί, που παρακωλύουν την κυκλοφορία
    ___________________________________
    Eντολή να προχωρούν σε κατασχέσεις οχημάτων ταξί στις περιπτώσεις, που οι οδηγοί δεν συμμορφώνονται, έχουν οι εισαγγελείς, που θα μελετούν τις δικογραφίες, οι οποίες σχηματίζονται για παρακώλυση συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος οδηγών ταξί, τα οχήματα των οποίων έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στην Αθήνα.
    ____________________________________
    Ραγκούσης-Νταλάρας: "Η απελευθέρωση των ταξί θα προχωρήσει κανονικά"... σας έχω γραμμένους όλους

    Η 48ωρη απεργία των ιδιοκτητών ταξί στερείται κάθε ουσιαστικής αιτιολογίας. Είναι γνωστό, ότι ο διάλογος για τους κανόνες απελευθέρωσης του επαγγέλματος, που σύμφωνα με το Ν. 3919 έχει συντελεστεί από 2 Ιουλίου, έχει ήδη ξεκινήσει με την προ δεκαημέρου επίσημη συνάντηση τους με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
    ___________________________________
    H XOYNTA ΠΑSSOK
    ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ SS ΦΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. Eίναι γελοίο. Πιστεύουν οτι πουλώντας μερικές χιλιάδες (κρατικές)άδειες ταξί ακόμη σε κάποιους κακομοίρηδες θα μαζέψουν λεφτά. Μα ήδη οι ταξιτζήδες που υπάρχουν μετά βίας επιβιώνουν. Μιά βόλτα σε πιάτσες ταξί πείθει τον καθένα μας, όπου δεκάδες ταξιτζήδες περιμένουν στην ουρά για μιά κούρσα. Το μόνο που έμεινε στους ταξιτζήδες, ως περιουσιακό στοιχείο, είναι η -απαξιωμένη πλεόν- άδεια ταξί που έχουν. Και θέλουν να τους την πάρουν και αυτή, οι άθλιοι πρασινοχουντικοί που "κυβερνούν" τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγκλονιστική μαρτυρία Οικονομέα!!! Παρολίγο να τον δείρουν οι ταξιτζήδες κάτω απ το ΕΑΤ/ΕΣΑ!!!
    __________________________________
    Έλεος ρε αλήτες !
    Γιατί δεν του ρίξατε καμιά φάπα ;
    ___________________________________
    Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του Οικονομέα πριν λίγο στο MEGA για το πως έζησε τη σημερινή μέρα και τις κινητοποιήσεις των ταξιτζήδων!!

    Είχε σταματήσει και σαν καλός χαφιές ή πράκτορας παρακολουθούσε την κατάσταση. Ξαφνικά μια γυναίκα που ήθελε να πάει τη μάνα της στο νοσοκομείο και θέλησε να τους πει να περάσει, έγινε στόχος τους και άρχισαν να την σπρώχνουν, μπορεί να της έβαλαν και λίγο χέρι και επειδή ο Γιώργαρος είναι συνεσταλμένος δεν αποκάλυψε ότι ήταν και λίγο έγκυος...

    Εκεί λοιπόν που έβαζαν χέρι στην έγκυο με την άρρωστη μάνα, κάποιος άρχισε να τραβάει με το κινητό!!! Τι το ήθελε ;
    Σύμφωνα με τον Γιώργαρο "τον έβαλαν κάτω και τον βασάνιζαν κάτω από το ΕΑΤ/ΕΣΑ" !!
    Και όπως είπε ο Γιώργαρος, αυτός είναι παλιός και ξέρει τι θα πει ΕΑΤ/ΕΣΑ... και δεξιά

    Τότε, έγινε το αδιανόητο και κάποιος πλησίασε τον Γιώργαρο και του είπε: "Εσύ δικός τους είσαι ; Γιατί βλέπουμε ότι παρακολουθείς επί ώρα"...
    Ο Γιώργαρος σαν δεύτερος Πέτρος αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση και αποχώρησε με τις αναμνήσεις του από τους ξυλοδαρμούς του στο ΕΑΤ/ΕΣΑ...

    Για όσους κακεντρεχείς πούνε
    "μα καλά δεν τον αναγνώρισαν τον Οικονομέα να τον κάνουν μπλε μαρέ;", ο Γιώργαρος είπε ότι φορούσε κράνος...

    Τώρα γιατί εγώ σε όσες φώτο έχω δει απ' τον Οικονομέα σε μηχανή, δεν φοράει κράνος... μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει:

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΔΙΑ...ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ
    ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΝΤ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
    ΠΑΣΟΚ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση