GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τις δραματικές μειώσεις των μισθών...

Από την Ρούλα Τάκη ΚΥΡΙΕ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ». Το εντός εισαγωγικών έχει το νόημά του. Σε παρακαλώ πες μου μετά τις δραματικές μειώσεις των μ...

Από την Ρούλα Τάκη

ΚΥΡΙΕ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ». Το εντός εισαγωγικών έχει το νόημά του. Σε παρακαλώ πες μου μετά τις δραματικές μειώσεις των μισθών όλων των εργαζομένων αντιλαμβάνεσαι ότι πλέον δεν μπορούμε να πληρώνουμε τίποτε; Ούτε ΔΕΗ, ούτε ΕΥΔΑΠ, ούτε τα στεγαστικά μας δάνεια, αλλά το κυριότερο ούτε και τα μπιλιετάκια που θα μας στείλεις μέσω εφορίας. Φυσικά δεν μιλάμε για ένδυση και υπόδηση, αλλά σε λίγο ούτε να...
 φάμε δεν θα έχουμε. Πες μου θα κλείσεις όλη την Ελλάδα φυλακή; Θα κόψει η ΔΕΗ το ρεύμα σε όλη την Ελλάδα; Θα μας πλειστηριάσουν τα σπίτια τα οποία φυσικά κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει; Πες μου τι θα γίνει. Πες μου για μια φορά την αλήθεια. Δεν ξέρω αν οι εκλογές είναι λύση εκείνο που ξέρω όμως είναι ότι πλέον κανείς από εσάς δεν θα μπορέσει να κάνει ούτε μία προεκλογική ομιλία, μα ούτε και να πάτε να ψηφίσετε δεν θα είναι δυνατόν. Γιατί τα γιαούρτια είναι ακριβά οι πέτρες τσάμπα.

11 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΘΕΛΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!!


    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ


    ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ;;;



    ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ;


    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ;

    (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ,ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΘΡΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ.ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ .ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΤΟΙ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ .ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε μας ρε φιλαρακι με 50 ευρω την εβδομαδα δανεικα περναμε .ψωμι ,ελια και γιωργο βασηλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζώ με την σύνταξη της μητέρας που έχω στο σπίτι μου από 4ετίας.

    Μήπως-λέω μήπως, να κοιτάξουμε και τους γονείς μας , ΕΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ας μην τα τρώνε οι εισαγόμενες παραδουλεύτρες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η οικονομική πλατφόρμα των ευρωσοσιαλιστών...

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...
    ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΟΥ ΩΣ ΥΔΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΗ !
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ !
    Ξεφτιλίστηκε από το Αποκαλυπτικό δελτίο του Extra 3.
    Πολύ άγρια μάλιστα.
    Για πρώτη φορά βγαίνει στο φως της δημοσιότητας έγγραφο που να επιβεβαιώνει ότι στο εξοχικό του στην Σέριφο η πισίνα στο εξοχικό του έχει δηλωθεί ως...υδατοσυλλέκτης(!).

    Ο Παπακωνσταντίνου που ξεσπάθωνε
    κατά της φοροδιαφυγής και υποσχόταν ότι θα βρει όλες τις πισίνες και θα τις φορολογήσει, "ξέχασε" τη δική του. Το θέμα θα έχει συνέχεια.

    Και πολύ δύσκολα ο Παπακωνσταντίνου θα την γλυτώσει αυτή την φορά...

    ΣΧΟΛΙΟ..
    Θελω τον Πρωτοπαπα να βγει
    και να υποστηριξει τον
    Πετσαλνικο και τον Παπακωνστατινου.
    Ζητω η ΠΑΣΟΚ..ξεφτιλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΜΑΦΙΑ-ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ...ΚΑΛΥΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΠΩΠΩ ΤΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ? ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΕ Γ.ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ...
    Από το : newpost

    Οι Διόσκουροι της αντιπολίτευσης, οι δύο πρώτοι της κυβέρνησης, οι άνθρωποι που ανέδειξε ο Γ. Παπανδρέου. Ο λόγος για τον Γ. Ραγκούση και τον Γ. Παπακωνσταντίνου, που απόλαυσαν τα ύπατα αξιώματα πριν βρεθούν στα υπουργεία Μεταφορών και Περιβάλλοντος αντίστοιχα.
    Και από το επίκεντρο σεναρίων διαδοχής του αρχηγού, βρίσκονται, πλέον,
    στο επίκεντρο κρίσεων που τους απειλούν με πολιτική εξαφάνιση.

    *Ο υπουργός Μεταφορών χρεώνεται τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε μέσα στο καλοκαίρι το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί. Στο Μέγαρο Μαξίμου τον κατηγορούν πως άνοιξε ένα μέτωπο που απειλεί τον κύριο στόχο της κυβέρνησης που είναι η οικονομία. Από την άλλη, όμως, ο Γ. Ραγκούσης δεν έκανε τίποτα λιγότερο από το να εκτελέσει την εντολή του πρωθυπουργού: να εφαρμόσει το μνημόνιο.

    * Ο υπουργός Περιβάλλοντος βρίσκεται στη δίνη αποκαλύψεων για τα οικογενειακά εξοχικά του, που έχουν πολεοδομικού χαρακτήρα εκκρεμότητες.

    Oι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» αλλά και η χθεσινή αποκάλυψη από το EXTRA 3 και τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, σχετικά με τη πισίνα της βίλας της Σερίφου, η οποία κατασκευάστηκε με άδεια «υδατοσυλλέκτη» έχουν φέρει τον πρώην «τσάρο» στην πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση.

    Πρόκειται, όμως, για το κερασάκι στην τούρτα, αφού ο Γ. Παπακωνσταντίνου εξακολουθεί να χρεώνεται την αποτυχία, μέχρι στιγμής, του προϋπολογισμού του 2011. Ο πρωθυπουργός ακούει πολλούς να του λένε ότι τον παραπλάνησε ο υπουργός του.

    Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν οτι ο κ. Παπανδρέου έχει πειστεί για την ζημιά την οποία έχει προκαλέσει ο κ. Παπακωνσταντίνου και αναζητά τρόπους για την απομάκρυνση του αφού θεωρείται πλέον βαρίδι για την Κυβέρνηση.

    Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν οτι σε σύσκεψη η οποία έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Παπανδρέου ζήτησε απο τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο να μην καλύπτει πλέον τις απαντήσεις που για τα προσωπικά του θέματα εκδίδει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια!!!!
    Γιωργάκη το ξέρεις το τραγούδι του Μαχαιρίτσα που λέει....να δεις τι σου έχω για μετά;
    Γιωργάκη σοσια-ΛΗΣΤΗ παγκόσμιε στοχαστή περιπλανώμενε τουρίστα μεγάλε δημοκράτη που κυβερνάς με 15% τηρώντας την αρχή της πλειοψηφίας!!!!!!τελικά πίσω από την ευγενική μουτσούνα που πλάσαρες κρύβεται ότι αθλιότερο και γλύωδες γνώρισε πολιτικά ο τόπος.
    θα πληρώσεις το μάρμαρο Γιωργάκη και εσύ και η παρεούλα σου οι εκσυγχρονιστικές πεινασμένες φλωρόκοτες. Όσο και να το τραβήξεις το σκοινί η βαλίτσα δεν θα πάει μακρυά.
    Το σκαμνάκι θα στηθεί για όλα τα λεβεντόπαιδα. Εκει να δείς πάρτυ!!!!
    Όσα και αν προσπαθήσετε να καλύψετε είναι τόσα πολλα που θα τρέχετε να μην σας χέσει ο κώλος σας.
    Γιωργάκη το ξύρισμα στον γαμπρό στο τέλος γίνεται σκέτη φράπα θα γίνεις.
    Να εύχεσαι να μην χρεοκόπησει ο τόπος και αρχίσει η ανθρωποσφαγή ουτε στην γη του πυρός δεν θα έχει μέρος να κρυφθείς μετά από όσα κάνατε εις βάρος του λαού.
    Εδω και 2 χρόνια περίπου σηκώνεται ο σταυρός του μαρτυρίου για δεύτερη φορά φρόντισε να λείπεις την ημέρα της ανάστασης(εκλογές) βάλε απο τώρα την στολή του μπάτμαν να είσαι έτοιμος, ρίξε και το κανώ καλού κακού δεν ξέρεις τι καιρό μπορεί να έχει και κάντηνα για απέναντι στο φιλάρακι σου τον μογγόλο τον Ερντογάν αν και είσαι λίγο μεγάλος για γιουσουφάκι και άσχημος.
    Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται εσυ το πήγες μακρύτερα έπεται συνέχεια επί της οθόνης....Τι Σεπτεμβρης είναι αυτός Γιωργάρα μου που έρχεται μαύρος σαν καλιακούδα. Σου θυμίζει κάτι η 3ης του Σεπτέμβρη; ή μόνο η οδός είναι στα υπόψη σου; Ναι για την διακύρηξη μιλάω Γιωργάκη που την δώσατε στην softex για ευγενές κωλόχαρτο Γιωργάκη. Για το συμβόλαιο με τον λαό μιλάω Γιωργακη που συνέταξε ο αρχιπαπατζής πατέρας σου. Για το η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες μιλάω Γιωργάκη. Για το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση ο λαός στην εξουσία μιλάω Γιωργάκη. Για το λαική κυριαρχία εθνική ανεξαρτησία μιλάω Γιωργάκη. Τα ξεχασες λεβεντη μου όλα απο παρθενογέννεση μας βγήκες ή ησουν μόνιμα διακοπές;
    Θυμάσαι Γιωργάκη που δάκρυζαν τα ματάκια σου από τα χημικά και είχες γίνει σαν της μαιμούς τον κώλο από την κοκκινίλα στο λιμάνι με το πουκαμισάκι που έλεγες δεν πωλείται η Ελλάς και οι Έλληνες; Κάτι χαλασμένο πρέπει να παίρνεις που σου φέρνει αμνησία. Προσεξε το να πας στον γιατρό μην το αφήσεις σε θέλουμε αρτιμελή και υγιή όταν θα φοράς την ριγέ φορμίτσα.
    Τρέλλα θα είσαι σαν τον ψηλό στην φωλιά του κουκου.
    Μόνο στεναχώρια δεν θέλει είμαστε αρκετά προνοητικοί να σου έχουμε όλαααα μα όλαααα τα φιλαράκια σου μαζί για μην νοιώθεις μοναξιά.
    Στην πτέρυγα των Ξηρών και του Κουφοντίνα μην πάτε μόνο γιατί μυρίζει μπαρούτι εκεί έχει χώρο να παίξετε με τα κουβαδάκια σας. Όσο για τον άλλο τον κασίδα που λουφάζει τον Δακο λέω που σου έδωσε και το δακτυλίδι και αυτόν θα έχεις παρέα. Θα βάλουμε και κάποιον να σας προσέχει τον κουρασμένο απο την Ραφήνα μικρά και απροσάρμοστα παιδιά είστε χρειαζεται προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ανυσηχείτε η χούντα του ΠΑΣΟΚ και των Μήντεια θα τα πάρει από τούς ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ (δημόσιο, ιδιώτη & συνταξιούχο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση