GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασπίδα προστασίας για την Ελλάδα...

Από το http://attikipress.gr/ Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η Ευρώπη πήρε χθες αποφάσεις κρίσιμες και ιστορικές. Η έκτακτη σύνοδος ...

Από το http://attikipress.gr/

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η Ευρώπη πήρε χθες αποφάσεις κρίσιμες και ιστορικές. Η έκτακτη σύνοδος κορυφής στις Βρυξέλλες, που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, κατέληξε σε μια ριζική λύση, που αποτελεί ασπίδα για την Ελλάδα, αλλά και σώζει την ευρωζώνη από την επέκταση της κρίσης χρέους. «Μέχρι σήμερα η Ευρώπη βρισκόταν σε διαφορά φάσης από τις εξελίξεις», όπως επεσήμανε και ο πρωθυπουργός, εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
Κατά τη συνέντευξη Τύπου, που έδωσε αργά το νύχτα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου τόνισε...
 τα «οφέλη που εξασφάλισε η χώρα» επισημαίνοντας όμως ταυτόχρονα ότι «αυτά που αποφασίστηκαν από μόνα τους δεν αρκούν, αν η Ελλάδα δεν προχωρήσει και δεν φέρει σε πέρας τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές». Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η χώρα πέτυχε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του συνόλου των δανείων, που μπορεί να φθάσει και τα 40 χρόνια με μειωμένο επιτόκιο της τάξης του 3,5%, κάτι που θα σημάνει εξοικονόμηση τόκων περίπου 3 δισ. ευρώ το χρόνο για τη χώρα μας. «Διεκδικήσαμε το δικαίωμα στην ελπίδα» υπογράμμισε και μίλησε για αποφάσεις που αποτελούν «μια μεγάλη ανάσα σιγουριάς και ασφάλειας για την Ελλάδα».
Όπως είπε χαρακτηριστικά «κερδήθηκε χρόνος για να κάνει η χώρα τις αλλαγές σε κλίμα ασφάλειας». Οσον αφορά το αν η συμμετοχή των ιδιωτών θα προκαλέσει αυτό που αποκαλείται "επιλεκτική χρεοκοπία", ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε δευτερεύον ζήτημα το πώς θα αξιολογηθεί από τους Οίκους η συμμετοχή ιδιωτών, δεδομένου ότι , όπως επεσήμανε, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έλαβε όλες τις εγγυήσεις για συνέχιση της ρευστότητας.
Επίσης υπενθύμισε ότι η συμμετοχή αυτή είναι εθελοντική, αλλά δείχνει ταυτόχρονα και μια ψήφο εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία. Αναλυτικά το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε κατά την πολύωρη σύνοδο (πριν από την οποία είχε γίνει και η συνάντηση του κ. Παπανδρέουμε την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ) περιλαμβάνει ένα "μεγαλεπήβολο πακέτο"109 δισ. ευρώ, με μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών μόνο για την Ελλάδα.
Όπως δήλωσε και ο πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπάι στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από κοινού με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόσο, η Ευρώπη πήρε την απόφαση να στηρίξει το ευρώ, αλλά και να δημιουργήσει αναχώματα σε τυχόν νέες κρίσεις, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος μετάδοσης και σε άλλες χώρες. Επίσης αποφασίστηκε να στηριχθεί η ανάκαμψη της ανάπτυξης της Ελλάδας μέσω ενός νέου "Σχεδίου Μάρσαλ". Ο κ. Παπανδρέου μίλησε για ένα νέο ελληνικό πρόγραμμα και ένα πακέτο αποφάσεων, που δημιουργούν ένα βιώσιμο μονοπάτι για την Ελλάδα, ένα βιώσιμο χρέος, ένα βιώσιμο τρόπο διαχείρισης του χρέους, αλλά και τη μείωση του βάρους για τους Έλληνες. Η μείωση του χρέους θα είναι κατά 26,1 δισ. ευρώ ή 12%.
«Οι Έλληνες είναι ένας περήφανος λαός, είμαστε δημιουργικοί και παραγωγικοί. Το μόνο που ζητάμε είναι το δικαίωμα να κάνουμε βασικές, βαθιές αλλαγές στη χώρα μας και δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα των αλλαγών, να κάνουμε τη χώρα μας δίκαιη», δήλωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος στο ευρωπαϊκό Σχέδιο Μάρσαλ για την ανάπτυξη της Ελλάδας, τόνισε ότι «η απόφαση που ελήφθη δίνει ένα ξεκάθαρο σήμα, είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα στη στήριξη του τραπεζικού τομέα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα». Δίνοντας την ευρύτερη διάσταση των αποφάσεων, ο πρωθυπουργός,υπογράμμισε ότι είναι «μία ευρωπ α ϊ κ ή επιτυχία, ένα ευρωπαϊκό πακέτο, δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα, είναι μία ευρωπαϊκή απάντηση για ολόκληρη την Ευρώπη», διότι «καταλαβαίνουμε τις δυνατότητες που έχουμε και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε ως Έλληνες και ως Ευρωπαίοι» κατέληξε. Προβάλλοντας το μήνυμα της ελπίδας που δίνεται ύστερα από τις αποφάσεις αυτές, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι «οι θυσίες πιάνουν τόπο».
«Διαπραγματευθήκαμε σκληρά, βάσει σχεδίου, για να μη χρεοκοπήσει η Ελλάδα, για να μη ζήσει η ελληνική οικογένεια τις συνέπειες μιας χρεοκοπίας», τόνισε στην συνέντευξη τύπου. «Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί το μέγεθος της προσπάθειας», είπε, επισημαίνοντας τη διαφορά του τελικού κειμένου των συμπερασμάτων της συνόδου από τις αρχικές προβλέψεις, όπως για παράδειγμα σε σχέση με το θέμα των εγγυήσεων που αξίωναν δύο χώρες της Ευρ. Ένωσης, αλλά τελικά δεν περιελήφθησαν πλην μιας γενικής αναφοράς.
Ο κ. Παπανδρέου εξήγησε ότι με τις αποφάσεις της συνόδου κορυφής διασφαλίζεται η μακροχρόνια βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, ελαφρύνεται σημαντικά το βάρος στην ελληνική οικογένεια και δίνεται ισχυρή ώθηση στην ανάπτυξη της πραγματικής ελληνικής οικονομίας, ενώ επιμηκύνεται ο παλαιότερος δανεισμός της Ελλάδας και μειώνονται τα επιτόκια. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στο μακροχρόνιο πρόγραμμα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας που συμφωνήθηκε στη σύνοδο, ενώ τόνισε τη διασφάλιση μέχρι το 2020 των δανειακών αναγκών του ελληνικού δημοσίου, καθώς και τη διασφάλιση της ρευστότητας του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.
Στο θέμα αυτό έκανε ειδική αναφορά και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Τέλος ιδιαίτερη σημασία έχει η δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν θα χρειαστούν φορολογικά μέτρα και ότι, αντιθέτως, θα υπάρξει ελάφρυνση των φορολογούμενων, εφόσον εφαρμοστεί το πρόγραμμα των αλλαγών που ήδη έχει δρομολογηθεί από την κυβέρνηση.

38 σχόλια

  1. ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω στα λαγούμια σας τώρα ακροαριστεροί και ακροδεξιοί που ποντάρατε στην χρεοκοπία της χώρας για να εφαρμόσατε τις άρρωστες πεποιθήσεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μίζεροι καταστροφολάγνοι. Κομπλεξικοί κακομοίρηδες.
    Αντε στο διάολο μας πρήξατε τ' αρχίδια τόσο καιρό. Εσείς είστε ο λόγος που δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Βρωμιάρηδες του Συντάγματος και της αριστερομπουρδολογίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μίζεροι καταστροφολάγνοι. Κομπλεξικοί κακομοίρηδες.
    Αντε στο διάολο μας πρήξατε τ' αρχίδια τόσο καιρό. Εσείς είστε ο λόγος που δε μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι. Βρωμιάρηδες του Συντάγματος και της αριστερομπουρδολογία
    22 Ιουλ 2011 9:13:00 μ.μ.


    ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙΣ ΚΟΠΛΕΞΙΚΕ ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλάκα ξενέρωσες που δεν πτώχευσε η χώρα σου.
    ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΩΝΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι η μοναδικη κυβερνηση που λεει την αληθεια και δεν μπορω να καταλαβω πως ολοι αυτοι οι γελοιοι καραγκιοζηδες που γραφουν στα μπλογκς δεν το καταλαβαινουν,τι να θυμηθουμε τον μπουχεσα που μιλουσε για ελλειμα 6% και ηταν 15%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι να θυμηθουμε τον μπουχεσα που μιλουσε για ελλειμα 6% και ηταν 15%.

    22 Ιουλ 2011 11:53:00 μ.μ.

    Όχι να θυμηθούμε τον μαλάκα του "λεφτά υπάρχουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τον κατηγορούν επειδή είπε λεφτά υπάρχουν και μόλις ψέλισε στην Ευρώπη πως λεφτά δεν υπάρχουν πέσανε όλοι πάνω του να τον πνίξουν επειδή , λέει, συκοφάντησε τη χώρα.
    Αν ξαίρατε τι λέτε θα ξαίρατε και γιατί ψηφίσατε τον αποστάτη για αρχηγό και τον άλλο αποστάτη συναρχηγό! Αλλά τι λέω: εσείς με την Παπαρηγοπαρέα κάνατε τον εφιάλτη πρωθυπουργό, εδώ θα κολλώσετε;

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οικονομικό Γκουαντανάμο η Ελλάδα για τον επόμενο μισό αιώνα και κατά πάσα πιθανότητα ακρωτηριασμένη γεωγραφικά.

    Από σήμερα λοιπόν βρισκόμαστε επίσημα σε κατάσταση χρεοκοπίας, κάτι που με κόπο επιχειρούν να θάψουν επικοινωνιακά τα παραδοσιακά ΜΜΕ που ζουν από το κυβερνητικό παρακράτος.

    Η παρουσία των Προβόπουλου-Ράπανου στις Βρυξέλλες δεν υπόσχεται παρά μέρες με πόνο και νύχτες με αίμα για τους πολίτες.

    Οι ελληνικές τράπεζες θα πάρουν δάνεια για να επαναγοράσουν τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία θα ξεφορτωθούν οι γαλλικές και οι γερμανικές.

    Και μετά θ αρχίσει το πάρτυ της κόλασης. Οι στρόφιγγες των τραπεζών θα κλείσουν, οι μικρές τράπεζες θα βαρέσουν κανόνια και σκηνές πρωτόγνωρες για ευρωπαική χώρα θα εκτυλίσσονται καθημερινά.

    Οι πολίτες θα κάνουν ουρά για τα συσσίτια που θα διοργανώνει η τέως βασιλική οικογένεια σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Άνθιμο.

    Εκτός από τα σεσημασμένα καθάρματα, τους διαπλεκόμενους νταβατζήδες, οι υπόλοιποι πολίτες θ αντιμετωπίζονται σαν λεπροί κάθε φορά που θα ταξιδεύουν εκτός συνόρων.

    Οι λήσταρχοι τύπου Νταβέληδες, θα κάνουν την επανεμφάνισή τους και αμέτρητες συμμορίες που θ απαγάγουν πλούσια καθάρματα της διαπλοκής για λύτρα, θα κάνουν την εμφάνισή τους.

    Κανείς Κάρπεντερ δεν θα μπορεί να αποδώσει στο σινεμά το μεγαλείο της βίας που θα εκτυλίσσεται με φόντο της πλατείας της Αθήνας.

    Οι πολιτικοί θα κυκλοφορούν με σιδερόφραχτα αυτοκίνητα καθώς και με γερμανικές ερπύστριες.

    Κάποια καθάρματα από τους εκδότες και τους καναλάρχες ελπίζουν ότι οι συγχωνεύσεις τραπεζών θα τους δώσουν την δυνατότητα να πάρουν κι άλλα δανεικά κι αγύριστα τα οποία στη τελική καλούνται τα κορόιδα οι πολίτες ν αποπληρώσουν.

    Στο κρατικό χρήμα ποντάρουν και κάτι καθάρματα μεγαλοδιαφημιστές που έχουν κολλήσει σαν βδέλλες σε διαπλεκόμενους κρατικούς Οργανισμούς τύπου ΟΠΑΠ για να συνεχίσουν το όργιο της αρπαχτής.

    Η Ελλάδα που θα απομείνει θα είναι αγνώριστη.

    Καλώ τους αναγνώστες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» να τραβήξουν με τις κάμερές τους εικόνες από τη σημερινή Ελλάδα, ώστε είτε επιζήσουν είτε όχι να μείνουν κληρονομιά στα παιδιά τους.

    Share

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διαβάστε κι αυτο και ξαναδιαβάστε το και όταν τελειώσετε πηγαίνετε να ψηφίσετε στο γκάλλοπ που κάνει το PRESS GR.Ρε Καψαμπέλη
    και συ λαμόγιο,Πρετεντέρης ε Ου να χαθείς

    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/07/blog-post_22.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οικονομικό Γκουαντάναμο θα γινόταν η Ελλάδα φίλε άμα συνέβαινε πέρυσι αυτό που όλοι στον κόσμο θεωρούσαν σίγουρο,δηλαδή άμα χρεωκοπούσε η χώρα.
    Ευτυχώς όμως,δεν θα ζήσει η χώρα αυτά τα σκηνικά καταστροφής που περιγράφεις.
    Τζόγαραν βέβαια πολλοί,μέσα και έξω από τη χώρα,σε αυτά τα σκηνικά,αλλά τι να γίνει;
    Έπαιξαν και έχασαν.Ας το χωνέψουν.
    Κατά τ'άλλα...είσαι γλαφυρός στην περιγραφή σου,δείχνεις ένα κάποιο ταλέντο,αλλά με συγχωρείς σε αυτό το είδος (προφητείες,κρανίου τόποι,
    αποκάλυψη κλπ) ο Λιακόπουλος είναι αξεπέραστος και τον προτιμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νέα βόμβα Καμμένου> Κερδίσαμε στη Χάγη αποζημίωση για τη σφαγή στο Δίστομο και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!..


    Νέα βόμβα Καμμένου κατά Παπανδρέου.

    Ο βουλευτής της ΝΔ, απαντώντας σε σχόλιο αναγνώστη του olympia.gr, αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα κέρδισε στο δικαστήριο της Χάγης αποζημίωση για τη σφαγή του Διστόμου και ο Παπανδρέου τη χαρίζει στη Μέρκελ!...

    "Διαβάζω τα σχόλια σας γιά τή siemens με ιδιαίτερη προσοχή

    Πρέπει όμως νά σάς παρουσιάσω τή πλήρη εικόνα.

    1.Αγνόησαν όλα τα πρακτικά καί το πόρισμα ,προφανώς λόγω συνδιαλλαγής μέ τούς εμπλεκόμενους.

    2.Όλα τά περί αγωγών ήταν παραμύθια τώρα κάνει η siemens αγωγή κατά τής Ελλάδος πού αφού ξεζούμισε ζητά καί τά ρέστα.


    3. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι καί παραδομένοι στούς γερμανούς χρηματοδότες τους πού ενώ κερδίσαμε γιά τό Δίστομο στή Χάγη καί πρέπει νά καταθέσουν προτάσεις γιά αποζημίωση έως 5 Αυγούστου ο αδελφός του andrikos ζήτησε συνάντηση με Μerkel για να διαβεβαιώσει ότι παραιτήται κάθε αξίωσης.

    Είναι σίγουρο αυτό μου το ομολόγησε στενός συνεργάτης του ΓΑΠ πού τον έδωσε γιατί δέν αντέχει τήν προδοσία .

    Κατόπιν τών παραπάνω πιά δέν υπάρχει περιθώριο κοινοβουλευτικού διαλόγου παρά μόνο ενεργοποίησης τού ακροτελεύτιου άρθρου τού Συντάγματος κατήργησαν τήν Βουλή σάς υπενθυμίζω ότι αρνούνται νά απαντήσουν στήν ερώτηση γιά τα CDS παρότι πέρασε τό συνταγματικό όριο των 30 ημερών."

    Πάνος Καμμένος



    >H διάταξη του ΔΔ της Χάγης με την οποία έγινε δεκτή η παρέμβαση της Ελλάδας (εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η Separate Opinion του Δικαστή Cancado Tridante)

    σχετικό το άρθρο Περράκη στην περασμένη Κυριακάτική Ελευθεροτυπία
    στο link
    http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=293928

    στο οποίο ανάμεσα σε άλλα λέει:

    Η διάταξη του Δ.Δ. άνοιξε το δρόμο για την προφορική διαδικασία στην υπόθεση (12-16 Σεπτεμβρίου 2011). Η Ελλάδα θα παραστεί ως μη διάδικος και θα διατυπώσει τις απόψεις της για τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, που τυγχάνουν εκτέλεσης στην Ιταλία, υπό το φως της αρχής της κρατικής ετεροδικίας. Κεντρικό ζήτημα στη δίκη είναι, αν στο σύγχρονο διεθνές δίκαιο η εθιμική αρχή της ετεροδικίας του κράτους κάμπτεται όταν παραβιάζει το διεθνές δίκαιο (εγκλήματα πολέμου, κατά της ανθρωπότητας, γενοκτονία κ.λπ.), δηλαδή κανόνες υπέρτατης αξίας (jus cogens) κατά την αντίληψη της διεθνούς κοινότητας.



    .....Το θέμα που θα κρίνει το Δικαστήριο τον Σεπτέμβριο είναι εάν

    Οι επίδικες αποφάσεις ιταλικών δικαστηρίων -μεταξύ των οποίων και εκείνη για το Δίστομο- δεν «σεβάστηκαν» την ετεροδικία που έπρεπε να απολαμβάνει, κατά την άποψή της, η Γερμανία (όπως και οι πρωτοποριακές θέσεις του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς και Αρείου Πάγου στην εμβληματική υπόθεση «Δίστομο»). Το ζήτημα, επομένως, δεν αφορά μόνο την Ιταλία και εμμέσως τους «Διστομίτες», αλλά έχει πανανθρώπινες διαστάσεις, που συνοψίζονται στο ότι το κράτος δεν μπορεί, σήμερα, να «κρύβεται» πίσω από την κυριαρχία/ετεροδικία του για να μην υποστεί τις συνέπειες των ενεργειών του σε ένοπλες συρράξεις-κατοχές (η Γερμανία χθες... άλλοι σήμερα).

    ...

    Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την έκβαση μιας δίκης στη Χάγη. Πάντως, η απόφαση θα έλθει σε μια περίοδο μεγάλης κινητικότητας γύρω από το ζήτημα της επανόρθωσης ιδιωτών από διεθνείς πολεμικές ενέργειες κρατών (βλ. υποθέσεις στο Δικαστήριο του Στρασβούργου, Εφετείο Χάγης για τα θύματα της Σρεμπρένιτσας κ.λπ.).



    Σε κάθε περίπτωση, οι συνέπειες θα είναι πολυσήμαντες για Ιταλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ευρώπη, τον κόσμο, το διεθνές δίκαιο. Ελπίζω θετικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυβέρνηση Τζέφρυ
    Χειρότερη απο την κυβέρνηση Τσολάκογλου.Για σου ρε Πάνο παλληκάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιός έπαιξε και έχασε ΡΕ ΒΛΑΚΑ. Το ενάμισυ εκατομμύριο άνεργοι και αύριο δύο εκατομ ΡΕ ΒΛΑΚΑ πού θα δουλέψουν ΡΕ ΒΛΑΚΑ θα μου πεις ότι θα περιμένουμε να Κινεζοποιηθούμε και μετα θα ελθει και η ανάπτυξη με 200 ευρουλάκια το μήνα πιστεύω να συμφωνείς με αυτό γιατί ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βλακας εισαι ρε μαλακα το ΠΑΣΟΚ εσωσε την Ελλαδα απο το πατο που την ειχε βαλει η ΝΔ παρεα με τον Τσιπρα και την Παπαρηγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για πιο σχεδιο μιλας αυτο που ελεγε μηδενικες αυξησεις.Ηξερε επομενος που ειχε οδηγηση η πολιτικη του καθομαι και ξεκουραζομαι.Ο Γιωργος επομενος πηρε την καυτη πατατα και καταφερε να μας οδηγηση στην εξοδο απο την κριση και λουστηκε ολες τις αμαρτιες των απανταχου κουρασμενων.Και αντι για ηρωα τον λεγατε προδοτη ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. ΤΙ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΡΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ;


    το 2004 ο Καραμανλής έπρεπε να ελευθερώσει
    το κράτος που άφησε το ΠΑΣΟΚ γιατι ήταν υπο κράτηση
    και επιτήρηση απο την Ε.Ε.
    Και το έκανε και μάλιστα στο ΑΤΑΚΑ!


    Ισολογισμοί ΕΕ (Ecofin)
    Πασόκειας πουστιάς που είχαν μαγειρευτεί για να φανεί
    μειωμένο το υπερβολικό δημοσιονομικό έλλειμα 1997-2003
    ποσά καταχωνιασμένα σε λάθος έξοδα και βιβλία


    Στη συνέχεια
    έπρεπε να πληρώνει την δόση (του χρέους + τόκων)
    απο τον δανεικό ΧΡΥΣΟ ΑΙΩΝΑ του Πασοκ
    Παρέλαβε ανεργία που έφθανε στο 11%
    και την κατέβασε στο 6.7% μέσα σε 3 χρόνια.

    Αρχισε να καθαρίζει την χώρα και να κανει
    απαραίτητες ιδιοτικοποιήσεις και μεταρυθμίσεις
    τότε που έπρεπε και χωρίς να του έχουν βάλει κανείς
    το πιστόλι στο κεφάλι και χωρίς να βάλει την πατρίδα μας
    ενέχυρο.

    Το κράτος που είχε παραλάβει ήταν βαριά άρρωστο.
    Στη συνέχεια αντιμετώπισε τεράστιες αυξήσεις καυσίμων
    και διεθνή οικονομική κρίση.
    Σε αλλαγές ζωτικής φύσεως αντιμετώπιζε απεργίες,
    υποκινούμενες απο τον "δακρυσμένο"κανακάρη
    καταστροφές πόλεων και μνημείων και εκατοντάδες
    πυρκαγιές.
    Απο το Πασοκ μόνο ενα μονότονο ΟΧΙ άκουγε
    όπως μας εξήγησε και ο Λοβέρδος προχθές.

    Κινήθηκε σωστά με πυγμή και θέληση
    αναγνώρισε το πρόβλημα εγκαίρως
    πριν αυτό να γίνει επείγουσα ανάγκη.
    Κατέστρωσε σχέδιο εξόδου χωρίς ΔΝΤ.
    Το είχε ανακοινώσει και το ξέραμε.
    Το μόνο που δυστυχώς δεν υπολόγισε ήταν οτι
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. για τον 23 Ιουλ 2011 6:40:00 π.μ.

    Εφημεριες Νοσοκομειων
    Κλινική :: Ψυχιατρική
    Αττική - Αθήνα
    Νοσοκομείο Διεύθυνση Δήμος Εφημερία από Εφημερία έως

    Αιγινήτειο
    Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Βασ. Σοφίας 72 Αθηναίων Αύριο 24-07-2011, 08:00 πμ Μεθαύριο 25-07-2011, 08:00 πμ

    Αττικό
    Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίμινι 1 Χαϊδαρίου Μεθαύριο 25-07-2011, 10:00 πμ Μεθαύριο 25-07-2011, 10:00 μμ

    Γεώργιος Γεννηματάς
    Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Μεσογείων 154 Χολαργού Αύριο 24-07-2011, 02:30 μμ Μεθαύριο 25-07-2011, 08:00 πμ

    Δρομοκαϊτειο
    Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής Ιερά Οδός 343 Χαϊδαρίου Μεθαύριο 25-07-2011, 08:00 πμ Τρίτη 26-07-2011, 08:00 πμ

    Σισμανόγλειο
    Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανογλείου 1 Αμαρουσίου Σήμερα 23-07-2011, 08:00 πμ Σήμερα 23-07-2011, 02:30 μμ
    Τρίτη 26-07-2011, 08:00 πμ Τρίτη 26-07-2011, 02:30 μμ

    Σωτηρία
    Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών Μεσογείων 152 Αθηναίων Σήμερα 23-07-2011, 08:00 πμ Αύριο 24-07-2011, 08:00 πμ
    Τρίτη 26-07-2011, 08:00 πμ Τετάρτη 27-07-2011, 08:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ που τον λες Γιώργο
    Δεν τον λεν Γιώργο Τζέφρυ τον λεν και την
    αδελφή του όχι Σοφία αλλά Γκέηλ.
    Η μαμά του είναι μάρτυρας του Ιεχωβά-ο παστέρας της φανατικός αντιχριστιανός- και τα δυο αδέλφια φυσικά αβάπτιστα.Και σε ερωτώ από ένα Σιωνιστή -θα τον είδες και με το εβραίικο σκουφάκι στις φωτογραφίες τις προάλλες έτσι δεν είναι-
    από αυτόν περιμένεις να σώσει την πατρίδα σου?Γιατι αγνοείς αυτά που γράφει ο Πάνος Καμμένος παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φασίστες δεξιοί και λαμόγια αριστεροί μάθαμε πλέον ποιοι ήταν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ που πόνταραν στην χρεοκοπία της χώρας. Πίσσα και πούπουλα θέλετε καθίκια.
    Ένα μεγάλο μπράβο στον Παπανδρέου που έσωσε τη χώρα αν και πολλά πουστράκια εδώ μέσα δεν το αξίζουν.
    Κηδεία ο μίζερος και μικρόψυχος Σαμαράς χτες. Περαστικά στον πρόεδρό σας νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θλιβερός και μοιραίος ο Εφιάλτης Σαμαράς. Μόνο αυτός και οι Κερδοσκόποι θρηνούν για την ιστορική συμφωνία κορυφής της Ευρώπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο αδελφός του Τζέφρυ έχει εταιρειία που τζογάρει σε CDS .Γιατί θέλεις να παραμείνεις ΖΩΟΝ και να περπατάς με τα τέσσερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Σαμαράς είναι μίζερος, μικρόψυχος και λαϊκιστής.
    Συνεργάστηκε με τον Τσίπρα και πόνταραν από κοινού να χρεοκοπήσει η χώρα για ιδίο όφελος. Η ειρωνία είναι ότι οι στρατοί τους κατηγορούσαν τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ για προδοσία την ώρα που προδοτική συμπεριφορά είχαν αποκλειστικά οι ίδιοι.
    Όσο για τους καραγκιόζηδες εδώ μέσα που προσπαθούν να πείσουν για χρεοκοπία της Ελλάδας δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να δείχνουν τον κομματικό φανατισμό, την προσωπική μιζέρια και την καταστροφολαγνεία που τους χαρακτηρίζει. Για να ζήσετε το μύθο της χρεοκοπίας πηγαίνετε στην Αργεντινή λεβέντες και δεν χρειάζετε να γυρίσετε. Δε θα μας λείψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πανε τα λεφτα μου, Φραγκας!

    http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=CGGB1U5:IND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΒΑΝΤΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

    ΠΩ ΠΩ τι γίνεται....!!!
    Όλοι οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τα δίνουν όλα.
    Μυρίστηκαν ΦΑΓΗΤΟ..$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Τώρα αν από Δευτέρα αρχίσουν οι ΦΑΠΕΣ,
    σιγά μην μάθει τίποτα το ΠΟΠΟΛΟ.

    Έχουν αρχίσει και τα μπάνια του λαού όπως έλεγε και ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ. Τι δεν πάει ο κόσμος διακοπές,γιατί δεν φθάνουν τα λεφτά ?
    Δεν πειράζει,ποιος κάθεται να ακούει ειδήσεις στις 8 το απόγευμα με τη ζέστη που κάνει.

    Το θέμα είναι ότι σε 1 -2 μήνες θα αρχίσουν να βγαίνουν τα στοιχεία του προτελευταίου τριμήνου για την οικονομία.
    Τότε θα καταλαβαίνετε όταν σας έλεγα ότι κάτι άρχισε να βρωμάει.!@#@$%#$#&+

    Θα βγουν τότε ο ΗΛΙΘΙΟΣ και ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ με την γνωστή κλαψομουνιά τους να μας πουν για ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.
    Τότε το παιχνίδι έρχεται σε ΕΜΑΣ.
    Είτε θα τους ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ η θα μας ΜΑΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
    Θέλετε να ζήσετε τουλάχιστον ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ?
    Οπλιστείτε λοιπόν με "ΔΥΝΑΜΗ "και ΒΟΥΡ στον πατσά.
    Υ.Γ. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις με ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΒΑΛΑ έρχονται οσονούπω....ΜΕ ΤΑ $$$$$$$$$$$
    ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑssΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΙ .....ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ...... (ΦΤΟΥ !!! ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ)..

    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    ΓΙΑ ΝΤΙΦΟΛ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
    ΓΙΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ.

    ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΨΗ" ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ !!!
    ΒΡΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ "ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΣΕΙ" ΤΟΝ ΛΑΟ ,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΝΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ,
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΝΤΙΦΟΛ;!!!!

    ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Μ' ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ, ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ, ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ.
    ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ, ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΛΗΝ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.
    ΤΗΣ ΣΙΑΛΟΡΡΟΙΑΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ;
    ΟΥΤΕ ΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΗΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πόσο ανόητοι μπορεί να είμαστε,όταν δεν καταλαβαίνουμε ότι με το προηγούμενο δάνειο των 350 δις, που ούτως ή άλλως αδυνατούσαμε να ξεχρεώσουμε,τώρα ανακουφιζόμαστε στην σκέψη ότι με το νέο δάνειο που ανεβάζει το συνολικό χρέος στα 500 δις,τώρα θα ανασάνουμε.
    Δηλαδή τώρα θα πάρουμε πίσω τον 13ο και 14ο μισθό,θα επανέλθουν οι αποδοχές μας ,θα σταματήσουν οι αυξήσεις των ΔΕΚΟ και ειδών πρώτης ανάγκης, και όλα θα ξαναβρούν τον κανονικό τους ρυθμό.
    Ο προγραμματισμός για το μέλλον,η σιγουριά για το σήμερα και η ευοίωνη προοπτική ότι θα χρειαστεί να πληρώνουν μια ζωή και τα παιδιά μας επανέρχεται .
    Είναι που δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε τα χρέη μας και μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι τώρα που ξέρουμε ότι παρότι με τα ήδη ληφθέντα μέτρα ήδη ασφυκτιούμε,μπορούμε να ονειρευτούμε ότι με τα επερχομενα πιό επώδυνα, θα ανασάνουμε.
    Τελικά οφείλουμε να το παραδεχτούμε.Είμαστε εντελώς ηλίθιοι και άξιοι των κυβερνώντων μας.
    Που παρεπιπτόντως για μιά ακόμη φορά τα μέτρα δεν τους αφορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έπεσαν οι μάσκες. Σαμαράς - Τσίπρας χέρι χέρι στο λαϊκισμό και στην καταστροφολογία. Δε θα με εκπλήξει καθόλου αν μάθω ότι funds που σχετίζονται με κύκλους της ΝΔ έπαιξαν και έχασαν ευτυχώς πολλά λεφτά στα CDS. Ο κ. Καμμένος που κατηγορούσε τον Παπανδρέου ως έμισθο brokker που είναι; Μήπως πρέπει η δικαιοσύνη να ασχοληθεί με τον επικίνδυνο αυτόν άνθρωπο και τα ΜΜΕ που χάιδευαν και αναπαρήγαγαν τις απόψεις του; Σαμαρά ξεβρακώθηκες. Ντροπή σου αν και έχεις δείξει στο μακρινό παρελθόν πως δεν έχεις τσίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ...ΑΥΤΑ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ-ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΔΡΕΣ"...

    Στο εξώφυλλο της "Ελευθεροτυπίας" αναφέρθηκαν στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο", που ήταν η μόνη εφημερίδα που δεν έγραψε κολακευτικά λόγια για την...επιτυχία της Κυβέρνησης.

    Αφού κάνει λόγο για "ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ".

    "Μια γυναίκα η Κύρα Αδάμ, είχε τα...
    ούμπαλα, που δεν είχαν οι άνδρες συνάδελφοί της δημοσιογράφοι.
    Αφού κανείς δεν είπε, ότι θα πληρώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας τη χθεσινή...επιτυχία της,
    που απλά παράτεινε το μαρτύριο
    της σταγόνας, για 3 δεκαετίες (30χρόνια) τουλάχιστον...!!!!!! "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. GAP στο Υπ. Συμβούλιο:
    Επιτέλους χρεοκοπήσαμε και έφυγε από πάνω μου ένας βραχνάς.______

    "Απαλλάχθηκε ο ελληνικός λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας" και "τώρα μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία", δήλωσε ο ΓΑΠ, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της συνόδου κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης στη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου
    Έδωσα τον αγώνα με αυταπάρνηση, με κριτική δυσανάλογη για τη δική μου ευθύνη"...!!!!!

    Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός
    ανέθεσε στον Ραγκούση-Νταλάρα να κάνει διεθνή διαγωνισμό για να
    βρει έστω και έναν άνθρωπο στον πλανήτη που να πιστεύει αυτές τις παπαριές του..______________________

    12.00......

    ΠΡΟΣΟΧΗ...δεν μετράνε τα..
    ελάχιστα ΖΩΑ ΠαΣΟΚ στα σχόλια.

    Καθώς υποβισβάστηκαν πια, στην ζωική κατηγορία..ΣΚΟΥΛΙΚΙΟΥ..
    ΕΡΠΕΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΤΥΦΛΟ-ΠΟΝΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΝΗΓΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!...
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΠΡΟ!...

    ΤΙ ΠΑΝΗΓΗΡΙΖΕΤΑΙ ΒΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 !...ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ
    ΤΑ ΑΛΛΕΠΆΛΛΗΛΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020
    ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ;; !!

    MA ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020 ΔΕΝ ΘΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ;

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ... ΦΤΥΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ !...
    ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΤΕ !!
    ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ !...
    ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ...ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ..ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΙΑΣ (ΞΕΝΟΦΕΡΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ)
    ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ
    ΜΟΝΙΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΤΡΟΪΚΙΚΣΤΑΝ) Ο ΞΕΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROFORCE ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝΕΙ..
    -ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ...

    ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ... ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ....

    ΤΙ ΠΑΝΥΓΙΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΟΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΠ ;
    ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΧΩΡΑ (ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ) ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ;;;!!

    M@@@@Α! ΤΖΙΦΡΑ!!... ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΕΙΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΙΑ... ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ... ΑΝΑΝΔΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!

    ...ΤΙ ΠΑΝΗΓΙΡΙΖΕΙΣ ;
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΤΣ ΦΙΤΙΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΨΩΜΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ;;;!!

    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ !!
    ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ Η ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ!!...
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ !

    ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΚΑΙ 1 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
    ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΒΑΛΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΛΓΙΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ...
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ... ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΟΥΜΕ...

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ...
    ΗΔΗ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΗ ΟΤΕ ΚΑΙ ΝΕΡΟ (ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ) ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ...
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ...

    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΛΓΛΥΦΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ!... KAI TO ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγιος Παντελεήμων - Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά
    Π.Ράλλη & Μαντούβαλου 3, ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
    Τηλέφωνο: 2132077000
    Εφημερίες Κλινικών για Σάββατο 23/7/2011:
    08:00 - 08:00 (Επομένης):
    Ψυχιατρική
    Σισμανόγλειο - Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικής
    Σισμανογλείου 1 Μαρούσι, ΜΑΡΟΥΣΙ
    Τηλέφωνο: 2108039911,2132058000-1
    Εφημερίες Κλινικών για Σάββατο 23/7/2011:
    23 Ιουλ 2011 2:31:00 μ.μ.

    08:00 - 14:30:
    Παιδοψυχιατρική, Ψυχιατρική
    Σωτηρία - Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών
    Μεσογείων 152, ΑΘΗΝΑ
    Τηλέφωνο: 2107763100,2132011000
    Εφημερίες Κλινικών για Σάββατο 23/7/2011:
    08:00 - 08:00 (Επομένης):
    Θωρακοχειρουργική, Πνευμονολογική, Ψυχιατρική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 23 Ιουλ 2011 2:31:00 μ.μ.

    Αγιος Παντελεήμων - Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά
    Π.Ράλλη & Μαντούβαλου 3, ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
    Τηλέφωνο: 2132077000
    Εφημερίες Κλινικών για Σάββατο 23/7/2011:
    08:00 - 08:00 (Επομένης):
    Ψυχιατρική
    Σισμανόγλειο - Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικής
    Σισμανογλείου 1 Μαρούσι, ΜΑΡΟΥΣΙ
    Τηλέφωνο: 2108039911,2132058000-1
    Εφημερίες Κλινικών για Σάββατο 23/7/2011:
    23 Ιουλ 2011 2:31:00 μ.μ.

    08:00 - 14:30:
    Παιδοψυχιατρική, Ψυχιατρική
    Σωτηρία - Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών
    Μεσογείων 152, ΑΘΗΝΑ
    Τηλέφωνο: 2107763100,2132011000
    Εφημερίες Κλινικών για Σάββατο 23/7/2011:
    08:00 - 08:00 (Επομένης):
    Θωρακοχειρουργική, Πνευμονολογική, Ψυχιατρική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση