GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φινάλε ασυνεννοησίας;...

Από το http://www.topontiki.gr/ Άδοξα φαίνεται να τελείωσαν οι προσπάθειες για έναν νέο φορέα στον χώρο των σοσιαλιστικών και πασ...


Άδοξα φαίνεται να τελείωσαν οι προσπάθειες για έναν νέο φορέα στον χώρο των σοσιαλιστικών και πασοκογενών δυνάμεων, τουλάχιστον σε επίπεδο στελεχών, αφού παρά τους διαύλους επικοινωνίας που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους, η αποκάλυψη της περασμένης εβδομάδας από πολλά ΜΜΕ, κυρίως διαδικτυακές πύλες και μπλογκ, οδήγησε σε διευκρινίσεις. Φαίνεται ότι...
 οι όποιες πρωτοβουλίες είτε ήταν πρόωρες είτε έγιναν… δεύτερες σκέψεις.
Το γραφείο Τύπου του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη έσπευσε να διαψεύσει τις πληροφορίες περί δημιουργίας νέου κόμματος, χωρίς να αποκλείει όμως τίποτε, αφού - όπως επισημαίνεται στο κείμενο - σε μια τέτοια περίπτωση η απόφαση θα ληφθεί από τα μέλη και τη βάση του Κινήματος.
Παρόμοιου κλίματος επιστολή επίσης έστειλε στο «Π» και ο καθηγητής Γιώργος Κασιμάτης, στην οποία τονίζει ότι σε ό,τι αφορά το πρόσωπό του η πληροφορία δεν ισχύει και διευκρινίζει ότι «με τον αγώνα εναντίον των δανειακών συμφωνιών (του λεγόμενου ‘‘Μνημονίου’’) θέλησα, ως πανεπιστημιακός δάσκαλος και ως Έλληνας πολίτης, να θέσω στη διάθεση του Ελληνικού Λαού τις γνώσεις μου για το ιδιαίτερα κρίσιμο αυτό θέμα του επονείδιστου δανεισμού της Ελλάδας». Υποστηρίζει μάλιστα επί της ουσίας ότι «η προσπάθεια δεν αποβλέπει ούτε στην ίδρυση πολιτικού κόμματος, ούτε στη συμμετοχή σε ίδρυση ή σε υπάρχον πολιτικό κόμμα».
Διευκρινίσεις έδωσε ακόμη ο Αλέξης Μητρόπουλος, που δήλωσε ότι δεν συμμετέχει σε πρωτοβουλία για ίδρυση νέου κόμματος, καθώς και ότι η Αριστερά σήμερα δεν έχει ανάγκη από νέα κόμματα, αλλά ενότητα και κοινή δράση για να αποτραπεί η ολοσχερής καταστροφή του λαού. Επίσης δήλωση ότι δεν συμμετέχει στην «πρωτοβουλία των 8» για τη δημιουργία νέου κόμματος έκανε σε επικοινωνία με την εφημερίδα η Σοφία Σακοράφα. Αυτά στο επίπεδο των στελεχών, που συχνά κινδυνεύουν από τον ενθουσιασμό συνεργατών τους, γιατί σε επίπεδο βάσης τα πράγματα ακολουθούν άλλο δρόμο, αφού σε συνάντηση σοσιαλιστικών συνιστωσών που έγινε την περασμένη Τετάρτη συμφωνήθηκε από τον Σεπτέμβρη να υπάρξουν ενωτικές αντιμνημονιακές και ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες.

23 σχόλια

 1. Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
  Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
  Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
  ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
  Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η αμήχανη "χαρά" των δεξιών κοπρόσκυλων για την προχθεσινή συμφωνία είναι τόση, όση ήταν η "χαρά" των δοσίλογων, προδοτών, ταγματασφαλιτών, χιτών και γερμανοτσολιάδων παππούδων τους, κατά την απελευθέρωση του 1944 και όση ήταν η "χαρά" των χουντικών, βασανιστών, εσατζήδων και ασφαλιτών πατεράδων τους, κατά την έλευση της δημοκρατίας το 1974 !!!!

  Βρε ουστ από δω ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΕΞΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
  ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
  Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
  Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
  Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
  Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
  Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. κλεφτη μικυ φερε πισω τα αναδρομικα που εκλεψες απο τον ελληνικο λαο
  ειδαλλως περιμενει και σενα η κρεμαλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πώ-πώ τί φριχτό και αποκρουστικό συνάμα θέαμα, 28 ώρες μετά την αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία, να βλέπεις τον "Βασίλη Λεβέντη" του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, τον γελοίο Τρελαντωνάκη Σα(χλα)μαρά, να στέκεται περίλυπος, έτοιμος να βάλει τα κλάματα, που η χώρα του δεν θα χρεοκοπήσει τελικά, να προσπαθεί μετα βίας να κάνει κάποια δήλωση!!!

  ΚΛάψτε, κλάψτε, κακομοίρηδες δεξιοί!!!!!

  Άλλα 30 χρόνια στην αντιπολίτευση θα είστε, εάν υπάρχετε μέχρι τότε...
  Γιατί... σας βλέπω στα ποσοστά της ΠΟΛ.ΑΝ., γελοίοι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πόσο δίκιο έχει ο φίλος μας!
  Πραγματικά, κάθε μέρα επι κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εισέρχονται 300 λαθρομετανάστες (όπως αναφέρει με εκπληκτική ακρίβεια ο φίλος μας).
  Στα δέκα+δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ εισήλθαν συνολικά:
  300λαθρ.Χ365ημ.Χ12χρ.=1.314.000 λαθρομετανάστες
  Μέχρι τα 6.000.000,που αναφερει ο φιλος, υπολείπονται 4.686.000 λαθρομετανάναστες που από το 1990 (χρονολογία έναρξης του φαινομένου λαθρομετανάστευσης)επιμερίζονται στα έτη διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία! Άρα:
  (4.686.000λαθρ.:8χρ.):365ημ.=1.605λαθρομετανάστες ημερησίως. Είναι φυσιολογικό άλλωστε επί Νέας Δημοκρατίας το ποσοστό λαθρομεταναστών να είναιτουλάχιστον πενταπλάσιο, αφού ο μπαμπάς της Ντόρας και ο αγαπημένος διάδοχος του Κωστάκη (που μας την κοπάνησε πρόωρα 1.00 τα ξημερώματα της 7ης προς 8ης Μαίου 2009 και άφησε ακυβέρνητη τη χώρα-όχι πως πριν τη κυβερνούσε-για 6 μήνες),κόντευαν να το γράψουν και στον κώλο τους εκτός από να το φωνάζουν: "ανοίξαμε...και σας περιμένουμε"!Συγχαρητήρια γισ τα ακριβή στοιχεία του φίλου μας που αποδεικνύουν τον υπερπολλαπλασιασμό του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης και τα χρήματα που επιβαρύνεται κάθε Έλληνας πολίτης, κάθε φορά που αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση (που λέει ο λόγος...)της χώρας, η Νέα Δημοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία
  AN TO THEORIS ETHNIKI EPITIXIA EXIS MPERDEPSI TA SOVRAKA ME TIS GRAVANTES OUST RE KALOTAISMENO KOPROSKILO

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
  με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
  Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
  ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
  Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
  Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
  Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. "...αναμφισβήτητη εθνική επιτυχία
  AN TO THEORIS ETHNIKI EPITIXIA EXIS MPERDEPSI TA SOVRAKA ME TIS GRAVANTES OUST RE KALOTAISMENO KOPROSKILO..."
  *****************************

  ΝΑΙ ΡΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ, ΑΝΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΤΑ 30 ΔΙΣ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. "ΚΩΣΤΑΚΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ"

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ:
  "ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ ΑΚΟΜΑ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ..."

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. 6.25
  ME TZATZIKI ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΥΣΜΑ
  ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
  ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ
  ΣΤΙΣΣ
  ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
  ΣΤΟ pRESS ?

  ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ
  ΜΕ ΤΥΡΟΚΑΦΤΕΡΗ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. "Αγρίνιο: 58χρονος Κρεμάστηκε για να γλιτώσει από τα χρέη"..

  [Image]Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία του Δοκιμίου Αγρινίου από την αυτοκτονία ενός 58χρονου, που βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων και το τελευταίο διάστημα είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα.Κανείς όμως δεν περίμενε πως θα έφθανε σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την πράξη του δούλευε κανονικά στο περίπτερο που....... είχε νοικιάσει πρόσφατα.Το απόγευμα του Σαββάτου όμως, βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δοκάρι, σε αποθήκη κοντά στο σπίτι του.
  +++++++++++++++++++++++++++++++

  600.000.000 € ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΡΙ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...

  Είναι πραγματικά, ν'απορεί κανείς, για το που βρίσκουν οι κυβερνώντες, το τόσο πολύ θράσος τους...
  Άραγε, αυτοί είναι τόσο πολύ ξύπνιοι, ή εμείς κοιμόμαστε, παραπάνω από όσο πρέπει; Πιθανολογώ το δεύτερο. Γιατί αν ισχύει το πρώτο, βρείτε μου.. πηγάδι, να πάω να πέσω μέσα.
  Έχουμε λοιπόν και λέμε.
  Τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, που....
  χρωστούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος στην εφορία, στάθηκαν αρκετά, για να αναγκάσουν την τότε υπουργό Πολιτισμού, με αρμοδιότητα τον τουρισμό, Αγγελική Γκερέκου, να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ από το αξίωμά της.

  Κι αυτό, γιατί η Κερκυραία ηθοποιός και πολιτικός, ήταν ΣΥΖYΓΟΣ του Τόλη. Και το ήθος της, ¨στριμώχθηκε¨ από την δικαιολογημένη της ευθιξία. Και έτσι... μας τελείωσε.

  Τα χρέη των εξακοσίων ( καλά διαβάσατε 600 *** εκατομμυρίων ευρώ ) προς το δημόσιο,....
  της κυρίας Μαρί Δασκαλαντωνάκη, δεν είναι αρκετά για να προκαλέσουν στον ΣΥΖYΓΟ της, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ΝΙΚΟ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ, για να έχει, μια ανάλογη, με την κυρία Γκερέκου, ευθιξία ;

  Και καλά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ.
  Διαβάζει... αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
  Ο Πρωθυπουργός που θέλει να το παίξει τίμιος και καθαρός, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ;

  Τον άμπακο χρωστάει η κυρία αυτή ( σύζυγος Υπουργού Σηφουνάκη ) στο δημόσιο. Και στους ασφαλιστικούς φορείς. Ο ........σύζυγος, όμως, Σηφουνάκης, επιμένει να ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
  Προφανώς... από κακή συνεννόηση ίσως, η συνάντησή του με το ΗΘΟΣ, δεν πραγματοποιήθηκε ακόμα.

  Καιρός όμως είναι, αφού ο ίδιος, δεν έχει... τσίπα ( άλλη λέξη ήθελα να πω, αλλά ας όψεται ο... πολιτισμός μου) και δεν την κάνει από το αξίωμά του, μέχρι να βρει η κυρία ( σύζυγος ) Δασκαλαντωνάκη, χρήματα, για να τα δώσει στο πολύπαθο δημόσιο, να τον... διευκολύνει ο Πρωθυπουργός. Δείχνοντάς του την έξοδο.
  Μιας και ο ίδιος δεν την βλέπει..

  Δεν θα γίνει όμως.. Ξέρετε γιατί;
  Γιατί ο Σηφουνάκης,
  είναι χρόνια φίλος του ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

  Και την ανάμιξή του με την πολιτική, σ' αυτόν την οφείλει... Ποιος σου είπε Άντζελα Γκερέκου, να μην έχεις και συ τέτοιες φιλίες με τον.. σκιώδη ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ μας.

  Εσύ για 5 εκατομμύρια, παρέδωσες το χαρτοφυλάκιό σου. Αυτός με 600 εκατομμύρια και είναι ακόμα εκεί. Να το παίζει... Υπουργός.
  Με σαράντα πέντε παρατρεχάμενους γύρω του, να τον ξεσκονίζουν..

  Αυτά θέλανε να διαγράψουν, τα λαμόγια. Με επικεφαλής τον Παπακωνσταντίνου. Αυτά επιχείρησαν να σβήσουν, με το νομοσχέδιο που προσπάθησαν να περάσουν. Κόψανε μισθούς και συντάξεις, από τον ΑΝΗΜΠΟΡΟ στο να αντιδράσει λαό, για να τα χαρίσουν στους απατεώνες.
  Για να τα ΧΑΡΙΣΟΥΝ και στην Δασκαλαντωνάκη, για να συνεχίσει να το παίξει μεγαλοξενοδόχα.
  Με τόσα χρέη στο δημόσιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Άρμεξαν μέχρι εξαντλήσεως, τις πιο ευημερούσες επιχειρήσεις - φιλέτα, όπως το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ της Θεσσαλονίκης.
  Το ¨Cape Sοunio¨ το ¨ FILOXENIA¨ στην Καλαμάτα και ένα σωρό πολυτελή ακόμα ξενοδοχεία, βγάλανε τα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό, σε τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όλοι τους, αφήνοντας στο κράτος δυσβάστακτα χρέη.

  Στο κράτος αυτό, που τους χαϊδεύει.
  Που τους ενθαρρύνει να γίνουν ακόμα πιο κλέφτες, πασχίζοντας στα μουλωχτά, να περάσει νύχτα, χαριστικό γι' αυτούς, νόμο !
  Το κράτος αυτό, που έχει υπουργό του τον Σηφουνάκη. Και τον διατηρεί και τον.. νταντεύει.

  Αντίθετα με την Γκερέκου, που της έκανε ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ την παραίτηση. Και μην φανταστείτε ότι αυτό έγινε για τα 5 εκατομμύρια του Βοσκόπουλου. Σιγά. Απλά η Γκερέκου, είχε αρχίσει να την μπαίνει στον Γερουλάνο. Και ψάχνανε ευκαιρία.

  Για όλα αυτά όμως, ποιος είναι ο βασικός υπαίτιος ; Ποιος παρακολουθεί απαθής τον χορό αυτό της απάτης, χορεύοντας κι αυτός το δικό του Καλαματιανό; Νιάου - νιάου στα κεραμίδια, δεν κάνει ο λύκος... Είναι γνωστό ποιος κάνει. Είναι γνωστό το ΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΙΩΠΑ.

  Η δικαιοσύνη είναι . Η οποία πλέον έχει αποκτήσει πολύ ¨ στραβισμό¨ απέναντι σ' αυτά όλα τα φαινόμενα.
  ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.
  Ήρθε και αυτή, για να κλείσει το κομμάτι αυτό του κύκλου, που ο πολίτης, θα μπορούσε να διακρίνει μια, αμυδρή έστω, δέσμη ελπίδας.
  Έκλεισε λοιπόν ο κύκλος.
  Συμπληρώθηκε το τρίπτυχο, που αποτελείται από το ΚΡΑΤΟΣ, την ΕΚΚΛΗΣΙΑ, την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

  Και τώρα δείτε πόσο πολύ μόνοι είμαστε...

  Έρμαια στις δολιότητες των λογίς Σηφουνάκιδων, Δασκαλαντωνάκιδων και ένα τσούρμο ΑΚΗΔΩΝ ΚΛΕΦΤΑΚΗΔΩΝ...
  Τόσα και τόσα συμβαίνουν γύρω μας. Και οι δικαστικές αρχές, ασχολούνται ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ, μόνο με το κλεφτρόνι που έκλεψε για να πάρει τη δόση του, ή για να πουλήσει ένα βράδυ μούρη στη γκόμενα..

  Κι όλα τα άλλα μεγαλοκλεφτρόνια, απολαμβάνουν ελεύθερα τις κλοπές τους, πλουτίζοντας εύκολα και ξεκούραστα, υπό την κοινωνική συναναστροφή μάλιστα, αυτών που ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ θα έπρεπε να ενεργήσουν και γι'αυτούς.
  Γιατί οι νόμοι που έχουν στα χέρια τους, δεν ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ, το κλεφτρόνι από τον αρχιληστή...

  Έτσι είναι δυστυχώς.
  Και αλoίμονο στη χώρα, που χάνει από το πλευρό της και αυτή την ιερή, την ΥΨΙΣΤΗ ελπίδα της, που λέγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  ρέπει, όσο είναι καιρός, να αντιδράσουμε εμείς. Να τους δείξουμε εμείς αυτό που πρέπει να κάνουν..

  Γράψτε συνάδελφοι, εδώ στα blogs, για το σκάνδαλο αυτό. Για τα τεράστια χρέη της συζύγου του υπουργού.
  Και για τον υπουργό αυτόν, των οικονομικών, που ήθελε με νόμο να χαρίσει 25 δις και στην κα Σηφουνάκη, αλλά και σε εκατοντάδες μεγαλοαστούς πάμπλουτους, που φθάσανε τη χώρα, εδώ που τη φθάσανε.

  Εμείς μείναμε μόνο, να κρατάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ .
  Τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, το έχουν βουλώσει, γιατί συντηρούνται από την κρατική διαφήμιση.
  Εμείς μείναμε μόνο, για να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σ'αυτά τα φαινόμενα, που διαδέχονται το ένα το άλλο, σαν ΣΥΦΟΥΝΑκηδες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
  ********************************

  ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

  ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

  35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

  Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ νοημοσύνη ΤΡΑΜΠΟΥΚΕ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑ ΠΑ$$ΟΚ! ___________________
  απόλαυσε τι καμάρι σου, τσογλακι.

  Αυθαίρετο το κτίσμα του υπουργού Περιβάλλοντος στο δάσος
  της Βραυρώνας ~~~~~~~~~~~~~

  Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως βρίσκεται ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και κλιματικής Αλλαγής κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μετά τις αποκαλύψεις για αυθαίρετη οικογενειακή κατοικία σε....
  αναδασωτέα έκταση.
  Όπως αποκαλύπτει εφημερίδα, ο υπουργός διαθέτει στο δάσος της Βραυρώνας αυθαίρετο οίκημα.

  Μάλιστα έχει μπει στο στόχαστρο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι έθεσε ως προτεραιότητα της παρουσίας του στο συγκεκριμένο πόστο τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων. Από την άλλη το εξοχικό στη Βραυρώνα, ακυρώνει την υπουργική δέσμευση, ότι θα γκρεμιστούν κτίσματα με ανάλογες παραβάσεις σε δασικές περιοχές.

  Μάλιστα τρεις δασολόγοι, αντικρούουν τους ισχυρισμούς του υπουργού Περιβάλλοντος για το οικογενειακό αυθαίρετο στο δάσος της Βραυρώνας. Οι ιδιοκτήτες των αυθαιρέτων της περιοχής είναι καταπατητές δάσους, λέει ο πρόεδρος των δασολόγων Νίκος Μπόκαρης. Αναμένουμε τις απαντήσεις του υπουργού σε αυτό το ιδιαίτερο ζήτημα.

  - KAI ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ στο ΠΑ$$ok..ΕΙΝΑΙ...ΓΑΜΕΣΕ ΤΑ ..!!!
  Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΔΗΛΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, Ο ΑΛΛΟΣ ΑΔΗΛΩΤΗ ΠΙΣΙΝΑ, ΑΔΗΛΩΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΧΩΡΑΦΙΑ....ΚΛΠ.

  - ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙ Ν.Δ. ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.
  ΑΛΛΑ..Η ΜΑΦΙΑ ΠΑssΟΚ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...
  -----------------------------------
  ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΩΣΙΛΟΓΕ
  Β΄ ΔΙΑΛΟΓΗΣ.
  ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.
  ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ αρχίδια, ΑΡΧΙΔΙ
  ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΤΟ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

  ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......

  ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΒΗΜΑ..ΒΗΜΑ..ΠΑΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
  ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ + ΤΣΟΥΣΚΕΣΚΟΥ (ΣΟSSΙΑΛΗΣΤΗ)

  Τα επτά μεγάλα επιτεύγματα της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ....!!!
  (NA ΣΕ XEΣΩ ..νταλάρα-ραγκούση).

  1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο......
  Η χώρα παρά την τάση της προς την αυτοκαταστροφή, διασώζεται κάθε εξάμηνο.
  Την τελευταία τεράστια διάσωση κάποιοι ανθέλληνες την ονομάζουν και χρεοκοπία. Ελεγχόμενη, επιβαλλόμενη, επιλεκτική, βελούδινη, προγραμματισμένη, βραχύβια, «γλυκιά», προσωρινή: όποιον επιθετικό προσδιορισμό κι αν χρησιμοποιήσουμε, η αλήθεια είναι ότι τελούμε υπό χρεοκοπία…

  2. Μόνο μισό εκατομμύριο Έλληνες εγκατέλειψαν τη χώρα..........
  Mισό εκατομμύριο λιγότεροι είναι οι Έλληνες που κατοικούν στην χώρα, σε σχέση με τον υπολογισμό που είχε κάνει η Ελληνική Στατιστική Αρχή το 2009 ενώ λιγότεροι κατά 200.000 είμαστε και σε σχέση με την προηγούμενη απογραφή του 2001, Αυτήν την εικόνα δείχνουν τα προσωρινά στοιχεία της πρόσφατης απογραφής που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή…
  Αν εξαντλήσει την τετραετία η Κυβέρνηση θα έχουν μείνει καμιά δεκαριά χιλιάδες στην επικράτεια… Το ακόμη καλύτερο νέο είναι ότι
  οι γυναίκες είναι περισσότερες. Αρκεί να μη γερνάνε γρήγορα, απλά να «ωριμάζουν».

  3. Λύση του κυκλοφοριακού................
  Η τρίτη μεγάλη κυβερνητική επιτυχία είναι η λύση του κυκλοφοριακού. Είναι τέτοια η ύφεση που κανείς δεν έχει να πάει σε κάποια δουλειά, δεν υπάρχουν εμπορεύματα να μεταφερθούν.
  Σε λίγο οι κάτοικοι των πόλεων θα παίζουν μπάλα στους κεντρικούς δρόμους. Παρακαλούνται να κάνουν την άκρη, όταν θα φαίνεται κάποιο ΙΧ ή φορτηγό στον ορίζοντα.

  4. Αύξηση του θεματικού τουρισμού..........
  Πήραν χαμπάρι οι κουτόφραγκοι ότι πεινάμε και ήρθαν να κάνουν τζάμπα διακοπές ;
  Αν δεν είναι πρωταθλητές στα 3.000 μέτρα
  στιπλ, θα μαρτυρήσουν την ώρα και τη στιγμή που πάτησαν στη χώρα. Πολύς ποδαρόδρομος για τους τουρίστες που δεν είχαν ενημερωθεί για τα καλλιστεία αδιαλλαξίας που παίζουν στην Κυβέρνηση.

  5. Ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση........
  Η πέμπτη αλλά ίσως πιο σημαντική επιτυχία της Κυβέρνησης, είναι ότι ουδείς διανοείται να ζητήσει αύξηση από τον εργοδότη του.
  Συνήθως ο εργαζόμενος αποδέχεται την εξαμηνιαία μείωση με βαθιά ανακούφιση και με μία ελαφριά κάμψη της μέσης: δεν ξεχνά ότι ανήκει στην προνομιούχα τάξη, των αμειβόμενων με ψιχία μεν, εργαζόμενων δε…

  6. Όλοι κάνουμε υγιεινή ζωή..............
  Η έκτη συνδυάζει την υγεία και τον αθλητισμό. Οι Έλληνες τρώνε λιγότερο, τρέχουν περισσότερο, κόψανε το τσιγάρο και το αλκοόλ γιατί ξέρουν ότι με τόσες περικοπές στα νοσοκομεία, όχι κρεβάτι, ούτε ορό δεν πρόκειται να βρουν…

  7. Όλα τζάμπα..................................
  Η έβδομη είναι ότι έχουν φθηνύνει σημαντικά τα σπίτια και κυρίως τα αυτοκίνητα.
  Λεφτά δεν υπάρχουν βέβαια και ούτε οι τράπεζες δίνουν δάνεια, αλλά όλοι μένουμε με το στόμα ανοιχτό: τζιπ με 18 χιλιάρικα, Πόρσε με 15, διαμέρισμα 120 τ.μ. με 180 χιλιάρικα, μεζονέτα με 200.

  ΥΓ:
  1. Ευτυχώς δεν προέκυψε ΄΄έμμηνος χρεοκοπία΄΄
  …ακόμα..
  2. Τυχεροί….ενώ οι γυναίκες θα πρέπει να αποκτήσουμε τεχνικές της ΄΄Αμαζόνας Ζήνας΄΄
  για να επιβιώσουν..
  3. Ευκαιρία για μεγάλα πασοκικά έργα…θα γίνουν ποδηλατόδρομοι..
  4. Τουλάχιστον να ξέρουν ΄ύπτιο΄ οι τουρίστριες.
  5. Το ΄΄5΄΄, προβλέπεται να έχει την τύχη του του ΄΄1΄΄
  6. Χωρίς σχόλιο.
  7. Σ΄όλους τους ΄΄οίκους΄΄, στυλ Μπουταρη
  έχουν ρίξει τις τιμές…
  8. Το νεο ναζι παSSοκ Giorgo.
  O.K ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. 1. Η χώρα διασώζεται κάθε εξάμηνο
  ********************************

  ΦΥΣΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ!!!

  ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

  35 ΔΙΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009..................... .......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ?

  ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!!

  Υ.Γ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟΝ ΤΡΑΛΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ (ΑΥΤΟΝ ΒΡΕ...ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ" ΤΟΥ ΕΛΚ, ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...), ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 5 ΠΙΤΕΣ ΓΥΡΟ, ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ, ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...

  ΓΕΛΙΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Απάντηση :
  Υπάρχουν ΑΚΌΜΑ ζώα που ψηφίζουν ΠαSSόκ, γιατί είναι οι βολεμένοι του ΠαΣοκ.

  Οι μη-βολεμένοι πασοκτζήδες είναι ζώα που ελπίζουν να βολευτούν στο μέλλον
  από το παSSόκ !!!!!

  Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΟΣ ΕΥΦΡΑΔΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ

  ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ 2009-2011
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ
  ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΡΟΪΚΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ
  ΖΗΤΩ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ
  ΖΗΤΩ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΑ ΓΙΑΝΚΙΚΑ
  ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

  ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ


  Επιτέλους …
  ποιος θα μας σώσει …
  από τους ΝΕΟ ναζι ΠΑSSΟΚ
  “ΣΩΤΗΡΕΣ” μας !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
  με ένα νέο κόμμα

  Μουχαχαχαχαχα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΑΚΟΥΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ (Ο "ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ" ΤΟΥ ΕΛΚ??? ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!)???

  ΝΑ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ" ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΚ:

  ΜΕΡΚΕΛ για Παπανδρέου στο γερμανικό ραδιόφωνο.
  «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει»
  Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν η Ελλάδα θα τα καταφέρει, η κα Μέρκελ είπε πως είναι πεπεισμένη για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων και...
  αναφερόμενη στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου δήλωσε:
  «Τον ξέρω καλά.
  Γνωρίζω και το γνωρίζουν και όλοι οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου ότι διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης.
  Ζήτησε και θα πάρει τεχνική βοήθεια για την υλοποίηση του προγράμματός του.
  Η Ελλάδα κάνει μεγάλες προσπάθειες. Και εγώ θα τις στηρίξω με όλη μου τη δύναμη».

  ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΓΕΛΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. "....Εμπρός ζώωωωωωωααααααααα...

  ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΥΡΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ............."
  **********************************

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΚΕΝΤΡΟ"-ΔΕΞΙΑ, ΚΥΡΙΟΙ...

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΡΒΗΓΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ" ΚΑΙ "ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ" ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΜΑΣΟΝΙΕΣ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΛΠ. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ" "ΚΑΛΟ" ΜΑΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!!

  ΑΥΤΟ, ΞΕΡΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΔΗΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ- ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ....!!!!)

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΙΟΙ, ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...), ΟΥΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ!!!!

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΦΑΣΙΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ!!!!!

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

  ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΕΕΕ... ΤΙ????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση