GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Κυριάκος; Κοίτα ποιος μιλάει…

Από την Φωτεινή Πιπιλή http://www.aixmi.gr/ Χρησιμοποιώντας τον τίτλο της πετυχημένης αμερικάνικης κωμωδίας, μου άνοιξε τη συζήτη...

Από την Φωτεινή Πιπιλή

Χρησιμοποιώντας τον τίτλο της πετυχημένης αμερικάνικης κωμωδίας, μου άνοιξε τη συζήτηση ντάλα μεσημέρι ο έμπορας της Αθηνάς  που προμηθεύομαι κατσαβίδια. Και με την απλότητα  του μικροέμπορου της καθημερινότητας  συνέχισε: « Πήγαινε πες τους, πως δε θέλουμε καθρεφτάκια για να ικανοποιηθούμε. Από τη Siemens βάλανε κανένα φυλακή; Ή  μόνο ο Άκης για τη γκόμενα του τ’άρπαξε από τα υποβρύχια;» Μπήκε στη σκέψη μου ο άτιμος, διότι και ‘γω η ίδια, με όλη αυτή την ξεφτίλα από την οργή του κόσμου  για τους «300» αναρωτιόμουν:  «μα καλά, ο κόσμος που δεν ξέρει πού να πάει να κρυφτεί από την εφορία και την ανεργία, νοιάζεται μόνο για τα βουλευτικά αυτοκίνητα»;
«Το είχα πει και  από το βήμα της Βουλής, όταν πρωτάρχισαν πριν από ένα χρόνο να μας μουντζώνουν, πριν καν...
 επέλθει η λαίλαπα της ανικανότητας και των εξοντωτικών και αλλοπρόσαλλων μέτρων λιτότητας χωρίς αντίκρισμα. « Μας μουντζώνουν γιατί εμείς οι νυν 300 εκφράζουμε- φταίμε, δε φταίμε- κυρίως τη πολιτικάντικη, ρουσφετολογική σπατάλη, τις μίζες των μεγαλοσχημόνων υπουργών και των οικογενειών τους. «Μας μουντζώνουν και σε λίγο θα μας πετροβολούν γιατί ακόμα και ο φοροφυγάς, ακόμα και το λαμόγιο, την ατιμωρησία δεν τη συγχωρεί».
Προσωπικά έχω κάνει πολλές παρεμβάσεις, καταγγελίες απ’όταν πρωτοβγήκα βουλευτής το 2007, τότε που περνάγαμε όλοι φίνα, για να  τελειώσουν  επιτέλους οι παλαιοκομματικές και συντεχνιακές, προκλητικές συμπεριφορές που κατασκεύασαν  οι «Φρανκεστάϊν»  του βολέματος. Όλη αυτή την περίοδο, λέγοντας σκληρές αλήθειες σε ανύποπτο χρόνο για τα συντεχνιακά πραγματικά προνόμια, μα την Παναγία δεν είδα κανένα Κυριάκο Μητσοτάκη ή κανέναν Δρούτσα που ήταν και μεγαλοϋπουργός, να με στηρίξουν βρε αδερφέ, να μην είμαι μόνη μου! Καλά για τα Μ.Μ.Ε., με κάνα δυο εξαιρέσεις, δεν το συζητάμε,  ενώ τους έστελνα σαν καλή μαθήτρια τις επίκαιρες ερωτήσεις και τις ομιλίες μου από το βήμα της Βουλής, κανένα  δεν ασχολήθηκε -αν και εγώ επαγγελματικά είμαι άνθρωπος των Μ.Μ.Ε.
Εγώ δεν είμαι γόνος, ούτε «πουλέν», ούτε πρωτοκλασάτη. Μια βουλευτής που ασχολούμαι με την κατάντια της πόλης μου – που είναι η Αθήνα –  και με τα ζώα  είμαι, χωρίς  το  κατεστημένο, Πολιτικών γραφείων, «έχθρα» διαχρονικά των συνδικαλισταράδων, των ρουσφετολόγων. Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου συνειδητά, διορισμούς . Εξυπηρετήσεις του στυλ: « κάνε μετάθεση στο παιδί που είναι στον Έβρο, πάρε τον Έφορα ,τον Διευθυντή της Πολεοδομίας», και άλλα σχετικά, με τα οποία βολεύτηκε μεγάλο κομμάτι του λαού των «Αγανακτισμένων».
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, πριν από δύο χρόνια, όταν πάλι τα είχα κάνει λαμπόγιαλο για τις σπατάλες στα Δημοτικά ραδιόφωνα, από το Βήμα της Βουλής, γιατί πήγαιναν διακομματικά να βολέψουν κάτι δικούς τους, που μ’έπιασε ένας Πασόκος συνάδελφος από τη Μακεδονία: «Ρε Πιπιλή μπορεί να είσαι γραφική πολλές φορές με τις εμμονές σου, αλλά πόσες αλήθειες λες ,που εμείς δε μπορούμε να τις πούμε.»
Εγώ Κυριάκο μου κονόμησα πολλά από τη δουλειά μου, ρώτα τη Δ’ Εφορία 35 χρόνια. Όταν μου έδωσαν το βουλευτικό αυτοκίνητο, ήμουν η μόνη Βουλευτής που είχα ζητήσει τρομάρα μου και υβριδικό. Το πήγαινα και το ‘φερνα σε κάτι Βουλευτικές αποστολές στην επαρχία, γιατί στην Αθήνα δεν τον είχα ανάγκη, κυκλοφορούσα με  μετρό, τρόλεϊ και λεωφορείο και βασικά με τα πόδια, είναι γνωστό σε όλους.
Εγώ Κυριάκο μου, δε κυβέρνησα ποτέ την Ελλάδα, εντάξει; Και την ευνοιοκρατία, την οικογενειοκρατία και την ασυδοσία των μεγαλοσχημόνων της πολιτικής, τριάντα χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι- την πολεμούσα με πράξεις και πρωτοκολλημένα έγγραφα. «Χέστηκα» για το βουλευτικό αυτοκίνητο -μετά συγχωρήσεως -αλλά από το φαύλο πολιτικό σύστημα- καταλαβαίνεις, τι εννοώ- από την ατιμωρησία του πλουτισμού και της λαμογιάς έχω να μπω στο μετρό 8 μήνες.  Ναι ρε Κυριάκο, φοβάμαι τον αγανακτισμένο, που απλώς δεν ξέρει γιατί γίνεται καμιά φορά όχλος, και ουσιαστικά θέλει να  ξεσκίσει τις «κουκούλες» των επαγγελματιών πολιτικών που μας βγάζουν και γλώσσα!
*H Φωτεινή Πιπιλή είναι Βουλευτής Ά Αθηνών με την Ν.Δ

25 σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ΠΙΠΙΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΝΤΑΣΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-Α ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΑΛΛΑΖΟΝΑΣ ΚΥΝΙΚΗ ΧΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ..(ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ)ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ..ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ) ΕΙΧΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, τα έλεγες. Δεν ξέρω τι έκανες στη Βουλή, αλλά στα ραδιόφωνα, τα έλεγες...

    Πως φθάσαμε, όμως, ως εδώ;

    Εγώ κυβερνούσα αυτό τον τόπο;;

    Ο Κουρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ.. ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΦΙΑ..ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗΔΕΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΩΝ..ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ 500 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωτεινή, θα ήσουν πιο χρήσιμη αν έκανες αυτό που έκανε ο Κυριάκος. Ασε τα μυξοκλάματα και τα Ξανθοπουλικά της κακιάς ώρας, και επέστρεψε το αμάξι αμέσως. Αντε γιατι οι μουτζες θα γίνουν φάπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 1400 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1975 εξαγόρασε από τους Άγγλους κα Γάλλους τις μεγάλες εταιρείες ΟΤΕ , ΔΕΗ ,ΟΣΕ , ΕΥΔΑΠ , ΗΣΑΠ , ΟΑ και τις έκανε ελληνικές .
    Το 1979 τις παρέδωσε όχι μόνο χωρίς χρέος αλλά και με μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια, στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τα βρήκε έτοιμα , ρήμαξε αυτές τις Ελληνικές εταιρείες και τώρα τις πουλά κοψοχρονιά στα αφεντικά του ,Εβραϊκά , Αμερικανικά και Γερμανικά κεφάλαια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΛΛΥΒΑ .
    Τα χρήματα που μας έδιναν για την συντήρηση των μεταναστών και λαθρομεταναστών έλαβαν τέλος .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι και Ρουμάνοι ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον κύριο διοικητή του Ι.Κ.Α. , να παρέμβει και να κάνει ερεύνα γα την κομπίνα που έστησαν και διορίστηκε στο δημόσιο , το βουλγαρικό δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ :
    Ονομάζομαι Elena Sesinova από Sofia και μένω στα κάτω πατησιά
    Επαγγέλλομαι καρδιολόγος και προσπαθώ να μπω και εγώ στο δημόσιο μόνιμη αλλά είμαι λίγο άσχημη και χοντρούλα και δεν μπορώ να μπω .
    Καταγγέλλω λοιπόν :
    το δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ –ΣΙΝΙΚΟΦ ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ για τον διορισμό και νομιμοποίηση τους .
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΓΙΑΤΡΟΣ. Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    Αυτοί οι δυο από την Βουλγαρία έπιασαν ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κα Πιπιλή δεν αρκούν αυτά που λέτε. Τα λόγια τέρμα. Τώρα αμέσως οι βούλευτές από 300 να γίνουν 200 όπως στην Πορτογαλία. Ενας υπάλληλος για κάθε βουλευτή. Ενσημα για τα χρόνια της Βουλής και να συνυπολογίζονται στα ένσημα του ασφαλιστικού φορέα που εργαζόταν παλαιότερα, κανείς ανεπάγγελοτς στην Βουλή και καμία σύνταξη από την Βουλή και μόνον αλλά από τον ασφαλιστικό φορέα εργασίας του καθενός. Να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΎΝ το κανάλι της Βουλής και όλα τα υπόλοιπα κανάλια της ΕΡΤ εκτός από 2. Να συγχωνευθεί η Βιβλιοθήκη της Βουλής με την Εθνική Βιβλιοθήκη, εδώ δεν είναι Αμερική να έχουμε 2 μεγάλες Βιβλιοθήκες. Ο κάθε βουλευτής να παίρνει αυτοκίνητο με τα δικά του χρήματα. Μηδενισμός των επιδομάτων για συμμετοχή σε επιτροπές είναι υποχρέωση των βουλευτών να συμμετέχουν και να εργάζονται. Όποιος απουσιάζει κατ' εξακολούθηση από τις συνεδριάσεις της Βουλής να μειώνεται αναλογικά η βουλευτική αποζημίωση. όχι λόγια , έργα και άμεσα!! Καλό είναι και οι σχολιαστές να μην παπαρολογούν αλλά να προτείνουν συγκεκριμένς λύσεις. Νισάφι πιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΟΥΛΗΣ , Ο ΑΡΟΥΛΗΣ, Ο ΝΤΟΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΦΛΗΣ ,ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

    ΤΙ ΘΥΣΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ;

    ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΦΑΤΑΟΥΛΑ…
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΒΟΛΤΑ, ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ 10ε ΒΕΝΖΙΝΗ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΕΒΕ , ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΝΑ ΣΟΥ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ, ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ ,ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ,ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΤΕ.

    ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ ...KAI TΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ… ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυριάκο ¨κρείτον το σιγάν¨

    Ρε Κούλη, με τα χρήματα του μπαμπά σου, κάνεις τον μάγκα ε?

    Ένας βαθύπλουτος αχρείος γόνος, που αμείβεται από το δημόσιο ,μπορεί να έχει πολύ ωραίες ιδέες...

    Δεν φτάνει που κάτι χαζοβιόληδες ,φούφληδες σαν και σένα κατέστρεψαν τη χώρα, τολμάς να μας παραμυθιάζεις ακόμη .

    Πως να προκόψει η Ελλάδα, όταν κάτι τέτοια άχρηστα ,άπληστα και ανεπάγγελτα υποκείμενα , ελέω της οCIAς... οικογενείας του Μητσοντοράκουλα, είναι μέσα στο κοινοβούλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κούλη : Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχές ημών ...ποιούμεν δε την νήσσαν για τις ΜΙΖΕΝΣ ... ,για τα όμορα παραθαλάσσια οικοπεδα της Μαρέβας … με τον Μιζοφοράκο … για τα δανεικά εκατομμύρια της αρχομανούς χουβαρτούς αδελφής σου … για τα οικογενειακά παλάτια … για τις μετοχές … για τις καταθέσεις … για τις αρπαχτές … για … για … για ... άντε τώρα γειά … φαταούλα του κεράτα !!!…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε συ πιπιλή για πες μας σε παρακαλώ:
    1) Είσαι υπέρ νέου συντάγματος;
    2) Υπέρ του ανοίγματος του πολιτικού επαγγέλματος; (Δηλαδή το μέγιστο δύο βουλευτικές θητείες, και μετά σπίτι)
    3) Υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας;
    4) Υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής σύνταξης;
    5) Υπέρ της κατάργησης των πάσης φύσεως προνομίων σας τα οποία σας έχουν καταστήσει τα πλέον μισητά πρόσωπα της ελληνικής κοινωνίας;
    Απάντησε σ' αυτά, όσο για το μητσοτακέϊκο, με το οποίο ούτως ή άλλως συγχρωτίζεσαι και μέχρι σήμερα το αποδεχόσουν, ο Ελληνικός Λαός δεν χρειάζεται εσένα για να του ανοίξεις τα μάτια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφήστε τις κουβέντες και επιστρέψτε πάραυτα τα βουλευτικά αυτοκίνητα.
    Αν με 5000 ευρώ καθαρά το μήνα δεν μπορείτε να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο χιλιοεξακοσάρι άντε πνιγείτε άχρηστοι.Από αυτό και μόνο φαίνεται πόσο ανίκανοι είστε να διαχειστείτε τις τύχες μας.Εγώ με 1500 σύνταξη περνώ πολύ καλά και βοηθώ και την απέναντι γιαγιούλα που έχει σύνταξη 480 ευρώ.Οσο για τον ανόητο της ΝΔ που ερωτά αν θέλουμε παιδιά του μπαμπά και πλουσιόπαιδα στη Βουλή,του απαντώ ότι θέλουμε έντιμους πολιτικούς που μπαίνουν φτωχοί και φεύγουν φτωχοί.Εξ άλλου η Κεφαλίδου δεν είναι το παράδειγμα του πλουσιόπαιδου.Είναι όμως το παιδί που διδάχθηκε από την οικογένεια του να είναι έντιμη.Αντε μην προκαλείτε άλλο μας κουράσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΕΝΙΨΕ ΚΑΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ,ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ.ΤΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ .ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΜΠΟΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΠΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΛΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΣ ,ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ, ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, KAI ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ-EΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ -ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ,( ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ), ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ…

    H ΕΛΛΑΔΑ (τα τελευταία είκοσι χρόνια) ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ=NΕΠΟΤΙΣΜΟΣ=ΚΑΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. (Αυθάδεια γεννά η χόρταση, όταν πολλά πέσουν πλούτη, σε ανθρώπους που δεν έχουνε το νου τους μετρημένον…)

    ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤ¨ ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ¨ ΟΥΣΙΑ MIZENS ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.

    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΛΑΦΥΡΟΥ ?

    ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ...

    ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ,ΑΔΗΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΖΗΔΕΣ...
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ , Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ,
    Ο ΑΛΑΖΩΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ,
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ …



    Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΑΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΤΗΝ ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ- ΚΟΥΛΟ- ΚΡΑΤΙΑ!!!

    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ .

    ΣΤΑ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟ-NTOΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΕΛΑ .
    ΑΠΛΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ…

    Η ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πανε και γαμήσου ρε πιπηλη.

    Αν θες επέστρεψε και εσύ μερικά από τα προνόμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και όμως κ.Πιπιλή, στο σημείο που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας, παίζει μεγάλο ρόλο αν οι βουλευτές δεν θέλουν να απεμπολήσουν τις πολυτελείς παροχές που τους έχει δώσει το κράτος και αντιδρούν άγρια σε κάθε κατά τη γνώμη τους "λαϊκίστικη" προτροπή.
    Με τόσα λεφτά που αμείβονται θα μ πορούσαν να αγοράσουν ένα αυτοκινητάκι και όχι να απολαμβάνουν δωρεάν τα βουλευτικά αυτοκίνητα, όταν την ίδια στιγμή έχουν κόψει μισθούς ολόκληρους από τον συνταξιούχο των 500 ευρώ.
    Αν από τη μια κόβετε μισθούς και συντάξεις (των φτωχών) και από την άλλη χρησιμοποιείτε βουλευτικά αυτοκίνητα, οδηγούς, παρατρεχάμενους, σωματοφύλακες αστυνομικούς (όταν οι γειτονιές μένουν αφύλακτες) και πανάκριβες διαδρομές πρωθυπουργικών αεροπλάνων (και δεν μιλώ για εσάς), τότε μοιάζετε με την Μαρίά Αντουανέττα και την προτροπή της για παντεσπάνι, αντί για ψωμί, στον πεινασμένο λαό.
    Αν δεν αποτινάξετε με τη θέληση σας κάποιες από τις πολυτελείς παροχές που απολαμβάνετε, τότε δεν έχετε δικαίωμα να απαιτείτε από τον φτωχό να κόβει το γάλα των παιδιών του και να μην έχει να πληρώνει το νοίκι του και κατά συνέπεια δυστυχώς θα γευόσαστε την αντίδραση του κόσμου στους δρόμους που θα περπατάτε.
    Μην διαμαρτύρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΛΑΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ.
    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε αυτή τη χώρα όλοι «τα έχουν πει από παλιά»,αλλά κατά περίεργο τρόπο δεν εισακούστηκαν. κ. Πιπιλή δεν σας έχουμε υποχρέωση που δεν κάνατε ρουσφέτια. Δεν θα είμαστε ευγνώμονες και για τα αυτονόητα. Δώστε πίσω το αυτοκίνητο και τις αμοιβές από τις επιτροπές και μετά ελάτε να μας κάνετε μαθήματα.
    Παρεμπιπτόντως, κάτι καλύτερο από το «χέστηκα» δεν έχετε να γράψετε; Βουλευτής είσαστε, ούτε φορτηγατζού ούτε μπαργούμαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριάκο ¨κρείτον το σιγάν¨

    Όταν ακούς ότι ο κόσμος έχει αηδιάσει με τους πολιτικούς, τί καταλαβαίνεις;
    Ότι είσαι απ έξω;
    Ότι δεν σε αφορά ;
    Ότι δεν σε αγγίζει;

    Κυριάκο δυστυχώς έχεις πάτερα τον επιτιμο εφιάλτη που έκανε την πολίτικη, μηχανή παραγωγής προσωπικού πλούτου και εξουσίας.

    Κυριάκο δυστυχώς είσαι αδελφός της αρχομανούς και άπληστης Ντόρας συμμαθήτριας του χορηγού σου Μιζοφοράκου.

    Κυριακό δυστυχώς είσαι ο όμορος γείτονας του Χριστοφοράκου και πρώην σύζυγος της Μαρέβας ομόρου γειτόνισσας του Καραβέλα της ΖΗΜΕΝΣ…

    Πως απέκτησες εσύ και η γυναίκα σου Μαρέβα τα όμορα οικόπεδα με τον Μιζοφοράτο και τον Καραβέλα της ΜΙΖΕΝΣ… ???

    Eμπρός Κυριάκο πες μας για τα αποκτημένα σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΣ ΤΗ ΠΙΠΙΛΑ ...ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΛΕΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΑΚΟΡΙΦΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΛΟΥΦΛΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση