GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

60 πτωχεύσεις εταιρειών κάθε μέρα...

Από το tvxs.gr " Ευτυχώς επτωχεύσαμεν " φαίνεται να αναφωνούν χιλιάδες επιχειρήσεις . Είναι χαρακτηριστικό πως καθημεριν...

Από το tvxs.gr

"Ευτυχώς επτωχεύσαμεν" φαίνεται να αναφωνούν χιλιάδες επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως καθημερινά 60 εταιρίες καταθέτουν αιτήσεις υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα!
Σύμφωνα με την...
εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις ζήτησαν τους τρεις τελευταίους μήνες από τα Πρωτοδικεία Αθηνών, Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων της χώρας να υπαχθούν στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, δηλαδή να κάνουν χρήση της νομοθεσίας για προστασία από τους πιστωτές τους.Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος εκφράζει παράλληλα την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση.
Μάλιστα με την τάση να είναι συνεχώς ανοδική πιθανολογείται ότι από το Σεπτέμβριο η κατάσταση θα επιδεινωθεί περαιτέρω και δεν αποκλείεται ο αριθμός των αιτήσεων να φτάσει ακόμη και τις 2.000 το μήνα.
Εάν τα νούμερα επιβεβαιωθούν, τότε συνολικά πάνω από 15.000 επιχειρήσεις θα έχουν υποβάλλει αίτηση πτώχευσης μέσα στο 2011.
Σημειώνεται ότι το άρθρο 99 δίνει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα να έρθει σε συνεννόηση με τους πιστωτές της και να υποβάλει πρόταση ρύθμισης οφειλών χωρίς να κινδυνεύει με κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων.

6 σχόλια

  1. KAI,,,Στην Κρήτη ο πρωθυπουργός ;...

    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ.

    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ
    ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

    ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΥΘΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Το κτήνος ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟ βρίσκεται
    σε σεξουαλικό οργασμό ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    μέσα στο νερό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αναλυτές υπολόγιζαν χωρίς τον ΓΑΠ...

    Νόμιζαν ότι είχαν να κάνουν με σοβαρή κυβέρνηση και...

    υπολόγιζαν ο δείκτης του ΧΑΑ να περάσει και τις 5.000 μονάδες
    από τις κοντά 3.000 μονάδες
    που τον άφησε ο Καραμανλής

    -----------------------
    Ημερησία Νοεμβρίου 2009
    KANEI ..KAI ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ
    ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ. ΚΛΕΙΣΤΟ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΗΚΕΡΗΔΕΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΑΥΡΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ 1/9

    ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

    Η ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλώ, ήθελα να με φωτίσει κάποιος που ξέρει, πώς μπορώ να μάθω αν η τάδε εταιρεία έχει πτωχεύσει;
    Ευχαριστώ
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση