GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο 7 προς 5 η σχέση ανταλλαγής μετοχών των δύο Τραπεζών...

Σε επτά μετοχές της EFG Eurobank έναντι πέντε της Alpha Bank έχει καθοριστεί η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής για τη συγχώνευση των δύο τρα...

Σε επτά μετοχές της EFG Eurobank έναντι πέντε της Alpha Bank έχει καθοριστεί η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής για τη συγχώνευση των δύο τραπεζών, σύμφωνα με δηλώσεις τραπεζικού στελέχους, τις οποίες επικαλείται το Reuters.
Τα διοικητικά συμβούλια των δύο τραπεζών συναντώνται σήμερα για...
 την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Στις 14.00, σε κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο διοικήσεων, αναμένεται να ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες για το νέο σχήμα, το οποίο θα αποτελεί τη μεγαλύτερη τράπεζα στη ΝΑ Ευρώπη και την 25η σε μέγεθος σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η διαπραγμάτευση των μετοχών των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων στο Χρηματιστήριο Αθηνών έχει ανασταλεί εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για τη συγχώνευση τους.

1 σχόλιο

  1. Εύχομαι καλή επιτυχία στη συγχώνευση των τραπεζών, αλλά και ελπίζω στη διατήρηση του προσωπικού τους χωρίς απολύσεις.
    Εάν όλοι,(Διοικήσεις και εργαζόμενοι)
    βοηθήσουν, θα έχουν πραγματοποιήσει άθλο, για το κοινό όφελος.
    Θυμάμαι,με λύπη, τις λυσσαλέες αντιδράσεις για τη διατήρηση των "καρεκλών" τους, των συνδικαλιστών των τραπεζών Εθνικής και Αλφα, που οδήγησαν τότε, στη ματαίωση της συγχώνευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση