GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακίστηκε η πρώην πρωθυπουργός...

Την προσωρινή προφυλάκισή της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο διέταξε το δικαστήριο του Κιέβου όπου δικάζεται γι...

Την προσωρινή προφυλάκισή της πρώην πρωθυπουργού της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο διέταξε το δικαστήριο του Κιέβου όπου δικάζεται για κατάχρηση εξουσίας.

13 σχόλια

  1. Aντε με το καλό και στο δικό μας "πρωθυπουργό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε και στα δικα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΧΑΣΕΕΙ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΔΕΙΑ

    ΚΑΘΑ ΜΕΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ...

    Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011 15:10

    Η νέα εγκύκλιος για τους υποψήφιους Διευθυντές και σχολικούς Συμβούλους που ανακαλεί τη χθεσινή



    Η νέα εγκύκλιος για τους υποψήφιους Διευθυντές και σχολικούς Συμβούλους που ανακαλεί τη χθεσινή

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

    Η νέα εγκύκλιος του υπ. Παιδείας για τους υποψηφίους Διευθυντές και Σχολικούς Συμβούλους που ουσιαστικά ανακαλεί τη χθεσινοβραδυνήορίζει ότι : « Όσοι υποψήφιοι είναι ταυτόχρονα υποψήφιοι και για θέσεις σχολικών συμβούλων και δεν έχουν υποβάλλει Δηλώσεις προτίμησης μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις προτίμησης
    ύστερα από σχετική πρόσκληση των Διευθυντών Εκπαίδευσης, μετά την ολοκλήρωση του έλεγχου και την κύρωση των πινάκων από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Στην πρόσκληση για υποβολή δηλώσεων προτίμησης τάσσεται σύντομη αποκλειστική προθεσμία».



    Η χθεσινή εγκυκλιο καλούσε το σύνολο των υποψηφίων Διευντών να τροποποιήσουν εφόσον το επιθυμούν τις αρχικές δηλώσεις.Συγκεκριμένα όριζε: « Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν υποβάλλει Δηλώσεις προτίμησης ή επιθυμούν την τροποποίηση των αρχικών τους δηλώσεων, μπορούν να υποβάλλουν νέες δηλώσεις προτίμησης ύστερα από σχετική πρόσκληση των Διευθυντών Εκπαίδευσης, μετά την ολοκλήρωση του έλεγχου και την κύρωση των πινάκων από τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Στην πρόσκληση για υποβολή δηλώσεων προτίμησης τάσσεται σύντομη αποκλειστική προθεσμία».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΑΝΔΑΛΟ'

    ΤΟ ΠΑΡΥ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!

    ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΑ

    Και Σύμβουλοι της υπ. Παιδείας υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι

    Η ΜΠΟΥΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΊΣΤΑ?

    Το esos διαβάζοντας των αξιολογικό πίνακα των σχολικών Συμβούλων διαπίστωσε ότι Σύμβουλοι της υπουργού Παιδεία είναι και υποψήφιοι Σχολικοί Σύμβουλοι.

    Για λόγους ευθιξίας και δεοντολογίας θα έπρεπε τουλάχιστον τα στελέχη της υπουργού Παιδείας να επιλέξουν ή θα είναι σύμβουλοί της ή θα παραμείνουν στη διαδικασία να επιλεγούν Σχολικοί Σύμβουλοι.

    Το esos δεν αμφισβητεί το αδιάβλητο της διαδικασίας , αλλά όταν είσαι Σύμβουλος υπουργού οι κρίνοντες μπορεί να επηρεαστούν ακούγοντας και μόνο την ιδιότητα του Συμβούλου της υπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΠΑΧΑΛΟ

    Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2011 13:41
    Το υπ. Παιδείας παίρνει πίσω την εγκύκλιο



    Το υπ. Παιδείας παίρνει πίσω την εγκύκλιο


    Το υπ. Παιδείας , σύμφωνα με πληροφορίες , ετοιμάζει αυτή την ώρα νέα εγκύκλιο με την οποία ουσιαστικά ανακαλείται η χθεσινή .

    H νέα σημερινή εγκύκλιος θα δίνει δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης αποκλειστικά μόνο σε όσους δεν έχουν υποβάλει , δηλαδή οι υποψήφιοι σχολικοί σύμβουλοι

    Η χθεσινή εγκύκλιος που προκάλεσε την οργή και αγανάκτηση ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας έδινε τη δυνατότητα τροποποίησης της αρχικής δήλωσης σε όλους τους υποψήφιους Διευθυντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς, οι απόγονοι των ενδόξων αρχαίων ημών προγόνων,οι μάγκες, οι ατσίδες της πιάτσας,οι δημιουργοί της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πότε θα ξυπνήσουμε οι ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΑΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί για φυλακή καλύτερα το λυντσάρισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΩΡΓΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗ.....
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ
    ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ..

    ================================

    Ουγγαρία: Δίωξη της προηγούμενης σοσιαλΗστικής κυβέρνησης από το δεξιό συνασπισμό που κυβερνάει.

    Την ποινική δίωξη των προκατόχων της, Σοσιαλιστικών κυβερνήσεων,
    που η ίδια θεωρεί ένοχες για την αύξηση του κρατικού χρέους, δρομολογεί με την συνταγματική της πλειοψηφία των δύο τρίτων
    η δεξιά Κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία

    ===================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011
    Εξαφάνισαν τα παράβολα από τη δικογραφία κατά του Κ. Καραμανλή
    Εξαφάνισαν τα παράβολα από τη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, για «υπόθαλψη εγκληματία» σε συνδυασμό...
    με το νόμο «περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος»!

    Aποκαλύπτεται ένα σκάνδαλο, το οποίο καταδεικνύει τους θύλακες της σήψης και της διαφθοράς που εξακολουθούν να λειτουργούν στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

    Τη μήνυση σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού είχε υποβάλει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας στις 5 Μαΐου 2011 ο δικηγόρος Αθηνών, Ιωάννης Μυταλούλης.

    Όπως υποστήριζε σε αυτήν,.....ο Κ. Καραμανλής με δόλο αποφάσισε στις 8-5-2009 τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.

    Και τούτο, γιατί γνώριζε πολύ καλά, ότι η ενέργειά του αυτή θα είχε σαν αποτέλεσμα, να παραγραφούν οι ποινικές ευθύνες υπουργών της κυβέρνησής του για τα μεγάλα σκάνδαλα της περιόδου 2004-2009 (Βατοπέδι, δομημένα ομόλογα, Siemens

    Επίσης, ο καταγγέλλων δικηγόρος -επικαλούμενος μάλιστα σχετική νομολογία του Αρείου Πάγου- ανέφερε ότι το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.

    Με βάση αυτή τη μήνυση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία έλαβε αριθμό Δ11/2121 και στις 30 Μαΐου 2011 διαβιβάστηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Δημήτριο Γκύζη, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, η οποία -σύμφωνα με το νόμο «περί ευθύνης υπουργών» -ήταν υποχρεωμένη να τη διαβιβάσει «αμελλητί» στη Βουλή, για τα περαιτέρω.

    Ωστόσο, από το σημείο αυτό αρχίζουν να συμβαίνουν πρωτοφανή πράγματα, που εκθέτουν τη Δικαιοσύνη στο σύνολό της.

    Ειδικότερα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Φώτιος Μακρής με την από 7-6-2011 πράξη του έθεσε τη δικογραφία στο αρχείο -κατ’ άρθρο 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας- ισχυριζόμενος, ότι ο δικηγόρος Γ. Μυταλούλης δεν υπέβαλε μήνυση αλλά απλώς… μία αίτηση.

    Χαρακτηριστικά ο κ. Μακρής στην πράξη αρχειοθέτησης αναφέρει ότι: «η παρούσα αίτηση δεν έχει το χαρακτήρα της μήνυσης, αφού ο αιτών δεν τήρησε τις απαιτούμενες γι’ αυτήν διατυπώσεις, όπως κατάθεση παραβόλου, αίτημα ποινικής δίωξης, κλπ (άρθρο 42 ΚΠΔ…)»

    Ωστόσο, στην τελευταία σελίδα της μήνυσής του ο κ. Μυταλούλης αναφέρει κατά λέξη: «Καταβλήθηκε παράβολο μήνυσης 100 ευρώ αριθ. 2973162 και πολιτικής αγωγής 50 ευρώ αριθ. 1142473».

    Εξάλλου, την πιστοποίηση αυτή κάνει και ο υπάλληλος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, που στις 5 Μαΐου είχε παραλάβει τη μήνυση.

    Αυτό σημαίνει, ότι στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την αρχειοθέτησή της από τον κ. Μακρή, κάποιος ή κάποιοι (προφανώς όχι ο κ. εισαγγελέας) αφαίρεσαν από τη δικογραφία τα σχετικά παράβολα, αφού αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να μη διαβιβαστεί στη Βουλή των Ελλήνων, έτσι ώστε να συγκαλυφθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού της χώρας.

    Το directnews.gr έχει στη διάθεσή του όλα τα σχετικά έγγραφα και αποδείξεις. Πριν τα δημοσιοποιήσει όμως θα περιμένει την επίσημη απάντηση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Γιούλια Τιμοσένκο τόλμησε καί τα έβαλε μέ τούς ισχυρούς τής γής κι΄ έδωσε ρέστα μέ την καθαρή πολιτική της απέναντι πονηρών δικαστικών καί άλλων κατεστημένων...

    Αυτό ακριβώς τής άνοιξε καί τον λάκκο όπως συνήθως γίνεται πάντοτε...

    Γιούρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ά, ρε πόσο επίκαιρος είναι ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ!!!
    (Φυσικά και δεν μιλώ για Στάλιν και δεκαετία 1930... έτσι? Να εξηγούμαστε!)

    Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ έφαγε τα ψωμιά του και... Τελείωσε...Δυστυχώς!!
    Το τελευταίο του Στάδιο, η Χρηματιστηριακή Παγκοσμιοποίηση Κεφαλαίων- χωρίς καμιά Παραγωγική Δραστηριότητα- ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ!

    Το μεγάλο στοίχημα για την διάσωση του Καπιταλισμού ΕΙΝΑΙ:

    Μπορεί η σημερινή κατάσταση (ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ) του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ να ελεγχθεί με ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ???

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Ο Χ Ι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...

    Δυστυχώς δεν μπορεί...

    Και τί θα γίνει τότε?

    Λυπάμαι... αλλά WHO KNOWS?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σωστός ο Γιούρι.Η Τιμοσένκο είναι μια αληθινή αγωνίστρια της δημοκρατίας και μάλιστα σε μια πολύ ευαίσθητη γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά περιοχή.
    Όμως οι μυλόπετρες των ανταγωνισμών των μεγάλων δυνάμεων δεν αφήνουν
    περιθώρια να ανθήσουν τέτοιες μαχητικές και πατριωτικές φωνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥ ΚΑΤΗΧΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    Ο 70% ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ..ΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση