GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

Από το http://katestimeno.blogspot.com/ Εσωκομματικές τριβές προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας η υπουργοποίηση ενός εκ των τριών βουλευτών τ...

Από το http://katestimeno.blogspot.com/

Εσωκομματικές τριβές προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας η υπουργοποίηση ενός εκ των τριών βουλευτών του Κινήματος στο Νομό.
Συγκεκριμένα, ο επί δύο εκλογικές αναμετρήσεις πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάσος Σιδηρόπουλος, αισθάνθηκε ότι τον θίγει πολιτικά η Υπουργοποίηση του έταιρου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας (υπολειπόμενου σε σταυρούς προτίμησης και νεώτερού του) Άγγελου Τόλκα.
Για τον λόγο αυτό και ως αντίδραση προς την πλευρά της Κυβέρνησης ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από τη θέση του εισηγητή στο νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τις συγχωνεύσεις φορέων, που θα.. φέρει στη Βουλή ο αρμόδιος Υπουργός Κ. Σκανδαλίδης.
Προσέφυγε μάλιστα παραπονούμενος και στον Γραμματέα της ΚΟ Βασίλη Εξαρχο και του δήλωσε ευθέως πως θεωρεί μειωτικό ότι προτιμήθηκε ο νεώτερός του βουλευτής και όχι αυτός που παίρνει και τους περισσότερους σταυρούς.
Ο δικηγόρος και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Άγγελος Τόλκας, είναι 33 ετών και τοποθετήθηκε πρόσφατα στη θέση του Υφυπουργού Επικρατείας και είναι το νεώτερο μέλος της Κυβέρνησης.
Οι σχέσεις των συγκεκριμένων δύο Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας (Σιδηρόπουλου και Τόλκα) είναι ιδιαίτερα τεταμένες από καιρό και σχεδόν δεν μιλιούνται μεταξύ τους.
Το κλίμα αυτό έχει μεταφερθεί και μεταξύ των στελεχών τους, που κυριολεκτικά έχουν δημιουργήσει στις περιοχές του Νομού στρατόπεδα Σιδηροπουλικών και Τολκικών.
Ο τρίτος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας είναι ο Αθανάσιος Γικόνογλου (που πρόσφατα είχε γνωρίσει ανέλπιστη δημοσιότητα επειδή κάποιοι “έλουσαν” το αυτοκίνητο της γυναίκας με...απορρίματα). Ο συγκεκριμένος βουλευτης -όπως μας πληροφορούν αναγνώστες από την περιοχή- δείχνει πιό “ψύχραιμος” και για την ώρα κρατά αποστάσεις από τη διαμάχη των δύο ομοιδεατών (;) συναδέλφων του.
Μέσα σε τέτοιο κλίμα, πως να σκεφτεί επίσκεψη στην Παναγία Σουμελά της Ημαθίας ο Πρωθυπουργός !!!

4 σχόλια

  1. Η Μακεδονία έχει τους περισσότερους άνεργους, γιατί οι πιο πολλοί επιχειρηματίες ανοίξανε επιχειρήσεις στη Βουλγαρία και στα Σκόπια, Αυτοί είναι οι Έλληνες Πατριώτες που σκίζονται για το Μακεδονικό αλλά μπροστά στο συμφέρον τους πουλάνε και την Μάνα τους, αλλά έπρεπε να υπάρχει κανένας νόμος να τους αφαιρείς το διαβατήριο για να μην ξαναπατάν τα βρωμοποδα τους ξανά στην Πατρίδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο σημαινει οτι ειναι παραγκα, και επειδη εχει πιο πολλους σταυρους ειναι υγεια ή ρουσφετια? back door
    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά την αντίδραση του Σιδηρόπουλου.
    Από βουλευτής γιατί δεν παραιτήθηκε;
    Αυτή θα ήταν αντίδραση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Καραμανλής τι χρώμα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση