GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξιφούλκησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τα νέα μέτρα...

Τους προβληματισμούς τους για τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν την Τετάρτη εξέφρασαν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κατά τη συνεδρίαση του...

Τους προβληματισμούς τους για τα νέα μέτρα που εξαγγέλθηκαν την Τετάρτη εξέφρασαν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος κατά τη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ τον οποίο ενημέρωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών.
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα [του ΠΑΣΟΚ] επί δύο χρόνια ψήφιζε, τώρα οφείλονται εξηγήσεις σε αυτήν ότι τα μέτρα θα έχουν αποτέλεσμα, θα πρέπει να μας γίνει γνωστό το σχέδιο ώστε να πειστούμε [για] να ψηφίσουμε», τόνισε ο Μιχάλης Τζελέπης.
Ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ πρότεινε παράλληλα την...
εξαίρεση των συνταξιούχων και των ανέργων από το αφορολόγητο των 5.000 ευρώ, ενώ ζήτησε και την απόδοση ευθυνών στους υπουργούς που απέτυχαν στην επίτευξη των στόχων τους.
Για «αστοχίες» της κυβέρνησης που είχαν ως αποτέλεσμα την αμφισβήτηση της αξιοπιστίας της χώρας διεθνώς και εσωτερικά, έκανε λόγο η Μιλένα Αποστολάκη, προσθέτοντας ότι συνέπεια αυτού είναι να γίνεται επιβεβλημένη η λήψη νέων μέτρων συνεχώς.
«Ποιος φταίει που επί δύο χρόνια δεν έγιναν αποκρατικοποιήσεις και τώρα πως θα ολοκληρωθούν αυτές με χαμηλές χρηματιστηριακές τιμές που επιτρέπουν στην ανεύθυνη αντιπολίτευση να μιλά για ξεπούλημα;», δερωτήθηκε..
Ο κόσμος δεν αντιδρά γιατί πληρώνει, αλλά γιατί τα βάρη είναι άδικα, παρατήρησε από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουσελάς, προσθέτοντας ότι «πρέπει να δείξουμε ότι έχουμε αξίες και δεν είμαστε διατεθειμένοι για τα πάντα» και αναφέροντας επιπλέον, ότι ο ίδιος προσωπικά δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει για απολύσεις.
Με τη σειρά της, η Μαρία Θεοχάρη αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση έχει σχέδιο και στρατηγική για να βγάλει την χώρα από την κρίση.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ζήτησε τέλος τη διασφάλιση της 6ης δόσης και των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου προτείνοντας τη διεξαγωγή εκλογών «σε χρόνο που δεν θα διακυβεύεται η πορεία της χώρας».
Από την πλευρά του, θέλοντας να καθησυχάσει τους βουλευτές, ο υπουργός Οικονομικών φερεται σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, να ανέφερε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος», προκειμένου να πειστούν και οι Ευρωπαίοι εταίροι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

11 σχόλια

  1. για τους Πασόκους και τους συνεργάτες
    Δοσίλογους Προδότες
    της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    χέρι- πόδι με την ΚΟΡΗ και το ΒΟΔΙ..

    ΙΣΧΥΕΙ...... το διαχρονικό


    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ


    τέλος + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΚΑΦΑΛΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ???ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ?ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ???ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα!!Θα τους σκιστει το καλτσον!

    ΠΑΣΟΚ=ΧΟΥΝΤΑ

    Γουσταρουν την κατασταση γιατι οι πασοκοι παντα ονειρευοντουσαν μια πασοκικη χουντα!

    Ασε που ξερουν πως οποιοι πανε να ριξουν την κυβερνηση θα βρουν τραγικο θανατο!

    Η...οικογενεια δεν αστειευεται!

    Για να πεσει η δικτατορια παπανδρεου πρεπει να χυθει πολυυυ αιμα!

    Ο Παπαδοπουλος και ο πατακος ειναι γατακια μπροστα στον γιωργο παπανδρεου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τους Πασόκους και τους συνεργάτες
    Δοσίλογους Προδότες
    της ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    χέρι- πόδι με την ΚΟΡΗ και το ΒΟΔΙ..

    ΙΣΧΥΕΙ...... το διαχρονικό




    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ




    τέλος + + +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγα τα καλσον καλε..
    τι αντρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ελατε τωρα που το παιζετε και δυσκολες αφου ο αρχηγος σας σας το ειπε τα ψηφισατε οταν λεγατε ναι στο μεσοπροθεσμο δεν ξερατε τι ψηφιζατε?
    εμενα θαμου πει κανεις γιατι ο ισπανος βουλευτης παιρνει 4,000ευρω και οι ελληνες τα διπλασια και τριπλασια ,ε προνομιουχοι προυχοντες κοτζαμανηδες ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KANA ΚΑΛΣΟΝ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΑΓΚΕΣ...
    ΠΑΛΙ ΣΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22.00 ΣΤΟ KONTRACHANNEL Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ "ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ " ΚΑΙ ΤΙΣ " ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ".
    ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ , ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΣΠΑΤΑΛΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ;
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΡΤ ;
    ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ " ΣΠΑΤΑΛΟ " ΚΑΙ " ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ " ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ KONTRA ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΟΚΟΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ..!

    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ...

    ΠΡΩΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ Τ' ΑΥΓΑ.

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση