GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναχώρησε από την Κεφαλονιά ο Εμίρης του Κατάρ...

Από το http://www.topontiki.gr/ Πριν από λίγη ώρα από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς αναχώρησε ένα τεράστιο AIRBUS στο οποίο –σύμφωνα με έ...

Από το http://www.topontiki.gr/

Πριν από λίγη ώρα από το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς αναχώρησε ένα τεράστιο AIRBUS στο οποίο –σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες –επέβαιναν οι δύο ισχυροί άνδρες του Κατάρ ο Εμίρης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Θανί και ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών του Εμιράτου σεΐχης Χαμάντ Μπιν Τζάσεμ Μπιν Τζαμπρ Αλ Θανί με μέλη των οικογενειών τους.
Όπως είναι γνωστό και...
 από προηγούμενη ανάρτηση μας ο Εμίρης του Κατάρ έφθασε χθες αργά λίγο μετά τα μεσάνυκτα στην Κεφαλονιά με ένα από τα «θηριώδη» σκάφη του, την πολυτελή θαλαμηγό «Κατάρα»,  με σημαία του Εμιράτου και μαζί του επέβαιναν ο πρωθυπουργός και υπουργός των Εξωτερικών, οι οικογένειες τους καθώς και η συνοδεία τους.
Πληροφορίες από την Κεφαλονιά λένε ότι το «Κατάρα» προσέγγισε σήμερα το πρωί στην προβλήτα του Αργοστολιού, όπου και περίμεναν από το πρωί 10 περίπου πολυτελή αυτοκίνητα καθώς και δύο μεγάλα ΒΑΝ,  στα οποία το μεσημέρι επιβιβάστηκαν  ο Εμίρης, ο πρωθυπουργός του εμιράτου και περίπου 25 άτομα, μέλη των οικογενειών τους αλλά και συνεργάτες τους, οι οποίοι και αναχώρησαν για το αεροδρόμιο του νησιού όπου είχε ήδη φθάσει από το πρωί το AIRBUS, κατευθυνόμενοι προς το Εμιράτο. Μεταξύ των φιλοξενούμενων πάντως που αποβιβάστηκαν στο Αργοστόλι και  αναχώρησαν το μεσημέρι αεροπορικώς με τελικό προορισμό την Ρώμη ήταν και ένα ζευγάρι Έλληνες, το μοναδικό κατά πάσα πιθανότητα.
Από την Κέρκυρα μπήκε ο Εμίρης
Όπως είχαμε γράψει και σήμερα το πρωί στο μήκους 124 μέτρων «πλωτό παλάτι» μαζί με τους δύο ισχυρούς άνδρες του Κατάρ, ήταν μέλη των οικογενειών τους οι συνοδείες τους, αλλά και άλλοι φιλοξενούμενοι τους.
Οι πληροφορίες που υπήρχαν έλεγαν ότι οι δύο άνδρες έφθασαν στην Κέρκυρα τα μεσάνυκτα της Κυριακής αεροπορικώς με το βασιλικό αεροσκάφος, επιβιβάστηκαν στην θαλαμηγό η οποία από το πρωί της Δευτέρας άρχισε να «κατεβαίνει» κάνοντας μία στάση στους Παξούς, πέρασε ανοικτά της Λευκάδας και δεν αποκλείεται να πέρασε από τον Σκορπιό, το νησί του Ωνάση- για το οποίο όπως έχει γραφτεί στον Τύπο έχει δείξει ενδιαφέρον για την αγορά του.
Το βράδυ πέρασε ανοικτά της Ιθάκης, με κατεύθυνση την Κεφαλονιά, στην οποία έφθασε περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυκτα της Δευτέρας και άραξε στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του μικρού νησιού Βαρδιάνοι και της γνωστής παραλίας του Ληξουριού Ξι, ενώ το πρωί ξεκίνησε και αφού σταμάτησε για λίγο στο μικρό νησάκι μπήκε στο λιμάνι του Αργοστολίου περίπου στις 10 το πρωί..
Η θαλαμηγός «Κατάρα», το πλωτό παλάτι του Εμίρη του Κατάρ, σύμφωνα με στοιχεία που συλλέξαμε από το MarineTraffic.com (ένα κόμβο που απεικονίζει σε real-time, με λεπτομέρειες όλα τα πλοία που βρίσκονται στις ελληνικές θάλασσες, την πορεία τους σε χάρτη που ανανεώνεται αυτόματα κάθε ενάμιση περίπου λεπτό, καθώς και το ακριβές στίγμα,  έχει σημαία  του Qatar, μήκος 124 μέτρα, πλάτος 19 και 5.3 μέτρα.
Το «Κατάρα» ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου από τις Κάννες και στα τέλη Αυγούστου βρισκόταν στο Νότιο Αιγαίο και για αρκετές μέρες ήταν στην Τουρκία στο λιμάνι του Μποντρούμ, από το οποίο αναχώρησε για το Παλέρμο όπου έμεινε μερικές μέρες με στάσεις σε μικρά νησιά απέναντι από την Ιταλική πόλη και στην συνέχεια το Σάββατο πήρε τον δρόμο προς την Κέρκυρα από όπου τα μεσάνυκτα της Κυριακής παρέλαβε τους δύο πανίσχυρους άνδρες του Κατάρ μαζί με την συνοδεία τους, ξεκινώντας την Δευτέρα το ταξίδι του για Κεφαλονιά.

5 σχόλια

  1. ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε εμιρη να σε κερασουμε μια φασουλαδα να μας κλασεις τ αρχιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ -ΜΑΦΙΑ.. ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.. ΟΥΣΤ ΟΡΤΙΝΑΤΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση