GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν...

Δεν βγάζω το σκασμό by RealDemocracyGr Aπό το http://massmedia-gr.blogspot.com/ Το Σύνταγμα είναι ζωντανό . Τα ασφυξιογ...


Το Σύνταγμα είναι ζωντανό. Τα ασφυξιογόνα των νεοταξικών πραιτόρων και του στρατού τους δεν κατάφεραν να το πνίξουν. Οι ελεύθεροι πολίτες επιστρέφουν για να διεκδικήσουν την πόλη από τον αδίστακτο τύραννο. Επιστρέφουν για να αποκαταστήσουν τη δημοκρατία, για να ανατρέψουν το χρεοκοπημένο μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα, που καταφαύλισε τους δημοκρατικούς θεσμούς, καταστρέφοντας την Ελλάδα.
Οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν στις πλατείες για να καταφοβίσουν εκείνους που...
 διέπραξαν την προδοσία της χώρας, υπογράφοντας προσβλητικά μνημόνια και δανειακές συμβάσεις. Οι οποίες στο μόνο που στοχεύουν, με τους παράλογους όρους τους, είναι στο διαθρωτικό ξεπούλημα του πραγματικού φυσικού πλούτου και των στρατηγικών και κοινωφελών υποδομών του κράτους, χωρίς να βελτιώνουν καθόλου την οικονομική κατάσταση της χώρας και των συνθηκών διαβίωσης σε αυτή.
Οι αγανακτισμένοι πολίτες επιστρέφουν ειρηνικά, ως διαδηλωτές, για να διαδηλώσουν εναντίον του τυράννου που νομοθετεί νόμους παράνομους. Καταστρατηγώντας το Σύνταγμα της Ελλάδας. Όμως, αυτή τη φορά, ο ειρηνισμός των διαδηλωτών δεν πρέπει να θεωρηθεί από την εξουσία ως αυτοσκοπός, στη λογική: «σφάξε με, Αγά μου, ν’ αγιάσω». Αυτή τη φορά, η κρατική εγκληματικότητα (που σίγουρα θα εκφραστεί), θα έχει –πρέπει να έχει– την ανάλογη δυναμική αντίδραση των αμυνόμενων διαδηλωτών που η φοβισμένη κατασταλτική Αρχή θα μετατρέψει σε επαναστάτες.
Οι «Αγανακτισμένοι» επιστρέφουν ελεύθεροι, ακομμάτιστοι, ανιδιοτελείς και ενωμένοι. Επιστρέφουν σαν τη Νέμεσις, για να αποκαταστήσουν την τάξη, για να αποδώσουν δικαιοσύνη, τιμωρώντας τους αδικητές τους.
Για αυτό: Όλοι, ξανά, στις πλατείες. Να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας!

8 σχόλια

  1. Τι έγινε ρε παιδιά τελείωσαν οι διακοπές εντάξει. Αλλά να παίρνουμε και κανά ρεπώ να ξεκουραζόμαστε και λιγάκι..... σα δεν ντρεπόμαστε λέω γώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν για να κάνουν επαναστατική γυμναστική, να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας, να καπνίσουν τα χασίσια τους στα αντίσκηνα, να κατουρήσουν τα δεντράκια της πλατείας, να βρωμίσουν τα μάρμαρα, να κλείσουν την κυκλοφορία, να εμποδίσουν τον κόσμο να πάει στη δουλειά του, να κυβερνήσουν τα συνδικάτα, να κλείσουν όλα τα επαγγέλματα, να χρεοκοπήσει τη χώρα, να πάμε στη δραχμή, να πληρώνουμε μια περιουσία το λίτρο το πετρέλαιο, να γίνονται διακοπές ρεύματος, να σταματούν οι δημόσιες συγκοινωνίες, να παγώνουν οι άρρωστοι στα νοσοκομεία, να μην έχουν καύσιμα τα ασθενοφόρα, να φύγουν οι μισοί Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό, να εξαθλιωθούν ολότελα οι ξένοι μετανάστες στην Ελλάδα, να πεθαίνουν στους δρόμους, να φτιάχνουν συμμορίες, να σκοτώνουν για να ζήσουν, να καταλαμβάνουν δημόσια κτίρια, να πιάσει πάτο η Ελλάδα, να χάσει τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, να της πάρουν μερικά νησιά, να χτυπήσουν οι Τούρκοι την Κύπρο, να αφήσουμε αβοήθητους για μια ακόμα φορά, να βγει ένας φωτισμένος δικτάτορας, να μείνει 40 χρόνια στην εξουσία σαν την Παπαρήγα, να χωριστούν οι Έλληνες σε κομματικούς και μη, να δουλεύουν οι μη κομματικοί σαν τα σκυλιά, να πληρώνονται ένα κομμάτι ψωμί, να τους παρακολουθούν, να τους ρίχνουν ρετσινιές, να τους υποχρεώνουν να ακούν μπαλαλάικες, να τραγουδάνε εμβατήρια, να μείνει μόνο ένα κανάλι στην τηλεόραση, να βλέπουμε παρουσιάστριες με άβγαλτα φρύδια, να παντρευόμαστε συντρόφισσες με αξύριστα πόδια. Από τις μπαλαλάικες και κάτω κάνω πλάκα, τα προηγούμενα όμως τα θεωρώ πιθανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λέτε ρε κα(ο)λόπαιδα.Τέλειωσαν οι διακοπές σας; Δεν με ρωτάτε κι εμένα που δεν έχω πάει ποτέ μου διακοπές; Ξανακοιμηθείτε ρεεεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πασοκ

    Σημερα 3 Σεπτεμβρη το λαιτ - γκευ Πασοκ ειναι πισω 5 % από την ΝΔ

    γιατι δεν ακολουθει την γραμμη δρ Κουτσουκου στην Παιδεια, υγεια, τραπεζες, πολιτικη

    Οπως το πανε θα βγαλουν τον Σαμαρα με 15% διαφορα!

    Η μονη λυση να σωθει το Πασοκ και ο Γιωργος τον οποιο δουλευει η συμμορια ανικανων γκευ πορνιδιων, που ειναι διπλα του
    ειναι να φυγουν οι γκευ και οι πορνες

    και να ξαναγυρισει το Πασοκ στην γραμμα δρ Κουτσουκου με νικη 11% διαφορα!

    Ζητω ο Ανδρεας Παπανδρεου και ο πολιτικος συνεχιστης δρ Κουτσουκος

    Κατω τα φλωρια οι ανικανοι και οι πορνες

    Ασημινα Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζητω ο Ανδρεας Παπανδρεου και ο πολιτικος συνεχιστης δρ Κουτσουκος


    ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρωμύλοι με ακόμα βρωμερότερη ιδεολογία, αφήστε τα κωλο-αντίσκηνα και τσακιστείτε στο σπίτια σας, πριν "αγανακτήσουμε" εμείς μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 Σεπ. 2011 9:03μμ
    Είσαι ανυπέρβλητος και υπέροχος! Εξαίρετο σκώμμα, φωτεινό διαμάντι. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3 Σεπ. 2011 9:03μμ

    Είσαι ένας απλός μαλάκας του εμπορίου σε έξαρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση